canım bence hazirana kadar hiç gitmicekmiş gibi gününüzü mutlu dolu dolu yaşayın, "az kaldı gidiyorsun ayrı düşeceğiz" gibi şeyler ilişkiyi çok yıpratıyor. ben 3 yıl her gün dipdibe olduğum sevgilimle yaklaşık 4 aydır ayrı şehirdeyim ve anca evlilik olursa birleşeceğiz artık. son aylarımı hep üzüntü içinde geçirdiğim için ister istemez onada yansıttığım için pişmanım mesela, oyzden ilk tavsiyem bu=)bağlılığınız artar böylece
diğer yandan mesafe sanırım ilişkiden ilişkiye göre değişiyor. bir yanda burda okuyoruz yıllarca farklı şehirde kalmış nişanlı evli çiftler var diğer yandan yapamayıp ayrılan çiftler var.. bence size bağlı, eğer sonunda kavuşmaya karar verirseniz kavgalarda biraz daha anlayışlı olursunuz, benimde durumum henüz çok yeni olduğu için ve resmiyete dökülmediği için kendimden örnek veremiyorum ama örnek olan arkadaşlarımız var sitede:) madem sende henüz evliliğe hazır değilsin bu fırsatı değerlendirip iş para vs hazırlanırsın zaman içinde, bnce sen hazır olsan 2 yıl onu beklesen daha zor geçerdi ama şimdi şöyle düşün onu değil ikinizinde hazır olmasını bekliyorsun gibi düşün=)
tabiki uzak olmanın zorlukları çok, ama ne bileyim aşanlar var inş bizde o aşanlardan oluruz=) bence yüzük içinde panik olma o şimdi seni kaybetme korkusunu yaşamış ne güzel, demekki o emin, gitsin zaman geçsin sonra dşünürsün.. birde erkekler bu konuda bizden daha güçlü, sennle evlenmek konusunda kendinden eminse oyzden rahat olabilir sabreder kavuşuruz diye, sonuçta evlilik içinde tayin olması gerekiyordu:)
ben tek başıma düşündüğümde aynen dediğiniz gibi aşk,sevgi varsa herşeyi yapabilirim..ama biz olarak düşündüğümde onda o cesareti göremiyorum..sevdiklerinden ayrılmaya sürekli alışkın olduğu için mi rahat yoksa benim kadar önemsemediği için mi bilmiyorum..ilk öğrendiğimiz gün o cesareti gördüm aslında..çok duygusal bir anında bana söyledikleri, ilişkimizin gidişatını, neler olabileceğini vs..ama sonraki günler(4-5 gündür) çok rahattı..ben onda ufacık bir cesaret görsem sonuna kadar giderim..
Benimde 1 buçuk senelik bir ilişkim var aynı şehirlerdeyiz nerdeyse her gün görüşüyoruz şimdi fakat 2-3 ay sonra benim antalyaya taşınma ihtimalim var hatta kesin gibi bişey ve o burda kalıcak. Kafamda bin bir türlü düşünce var acaba soğurmuyuz yapabilirmiyiz falan diye aynı durumu yaşıyorum yani seninle bide her gün görüşürken şimdi baya zor olcak gibi...
en azından 1 ayda bir ya sen gidersin ya da o gelir..bu şekilde olursa soğumazsın..ama ben de o da yok, senede bir kere yıllık izinde
Haklısın seninki daha zor ben arada sevgi olduktan sonra her şekilde olabilceğine inanırım hep ama karşımdaki kişiden emin olamıyorum aslında sendede var böyle bi düşünce sanırım ?
bizde eşimle bes yıl cıktık sonra evlendik bu sure zarfında hic yanımda degildi işi geregi hep farklı sehirlerdeydi iki yıl doguya gitti geldi zor oluo cok özlüyosun ama seviyosan olmucak diye bisey yok.
benimde ilişkim uzaktan devam ediyor ve evliliğe doğruda emin adımlarla ilerliyoruz...
insanın yapısıyla alakalı sürüp sürmemesi bazen yanındaki manevi boşluğunu kapatamazken uzaktaki hep yanındaymış gibi hissettiriyor.
sabah uyandığında onu görmek yerine onunla anı anda gözlerini açmaktan bile mutlu olabiliyorsun...
çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışan ve aynı şehirde olan arkadaşlarım bile iş yoğunluğundan bazen 2 ayda görüştüklerine şahit oldum :)
biz erkek arkımla öyle bir düzene oturttukki her ayın 2. cumartesi sırayla ya o gelir ya da ben giderim. en fazla görüşmediğimiz süre 2 aydır ve hiç sorun yaşamadık
nereye gittiğini yazmamışsın ama eğer çok sınır bölgeler değil ise bence sende gidip görebilirsin sevdiğini... biraz fedakarlık yapmakla alakalı bir durum diye düşünüyorum ben.
ne güzel söylemişsiniz "yanındaki manevi boşluğunu kapatamazken uzaktaki hep yanındaymış gibi hissettiriyor" onun bana bunu verememesinden korkuyorum..siz birbirinize o boşluğu hissettirmemişsiniz ne güzel
hakkaride olacak..keşke öyle bir fırsatım olsa o da gelirdi ben de giderdim hiç sorun, kaygı olmazdı..ancak senede bir kere görücem
korkma ön yargılıda yaklaşma ve aklınada hep iyisini getir.
ben bazen herzaman değil ama :) evrene pozitif enerji gönderme olayına inanıyorum :)
annem der ayh kötü konuşup kötüleri getirme başımıza diye :)
hep iyi düşün 2 sene gidicek gelicek ve herşey istediğimiz gibi olacak diye...
ve şuda var ben manevi boşluğunu kapatamayacağına inanmıyorum çünkü hakkari gibi bir yerde senden başkası asla olmucak. belkide daha aşk dolu olacak sana karşı.
biz bunu 2 büyük şehirde ankara ve istanbulda yapıyorsak siz hayli hayli yaparsınız
ve şu var bence ondan değil kendinden çekin. o orda yanlış yapacak hiçbirşeyi olmıcak :) bir arkadaşım var hep der ben yanlış yaparım o yapmazkız istanbulda çocuk bingöldeydi sanırım:))) ciddende dediği gibi olmuştuu:)
Allah ikinizede sabır , sadakat , aşk ve mutluluk versin
amiiinn canımm..çok teşekkür ederim..pozitif enerjini o kadar hissettirdin ki çok fena gaza geldim:)
ben kendimden çok eminim o bana desteğini, sevgisini hissettirsin yan gözle bile bakmam hoş hissettirmesede bakmam
hakkariye gidişine bir tek o açıdan sevinebilirim heralde:) başka kız yok aklını karıştırıcak, boşluğa düşürecek bir durum yok..o da öyle söyledi zaten benim orada en ihtiyaç duyabileceğim tek şey seninle konuşmak dedi..
birşey daha var tabi..ya orada zor günler yaşayıp psikolojisi etkilenirse bana bunu sürekli yansıtırsa ne olur diye de korkuyorum
şuan yapabildiğim tek şey hayırlısını istemek
psikolojisi bozulcak hatta herşeyine karışacak...
o orda camdan bile bakamazken senin gezmen ona ağır gelecek. eve kapatmak hatta kimsenin seni görmemesini isticek
ama şuda var zaten sende o burda olmadığı için içinden birşey yapmak gelmicek.
bak ben bile ayda sadece 1,5 gün içine neler sığdırmaya çalışıyorum biliyor musun?
arkadaşlarım sinemaya gider gitmem :) zevk almıyorum çünkü :) yazlığa kaçarlar gitmem :) ne işim var o yanımda yokken derim :)
ben biraz fazla aşığım sanırım
ama şu var evlendikten sonra yapacak okadar şeyimiz varki :) listele sıraya koy 3 sene rahat olur :)
bence bu ayrı yaşamanın iyi taraflarını düşün birbirinizden sıkılmıcak ve ilişkiniz bayıcı hale gelmicek...
ilersi için okadar çok hayal kurcaksınızki sırf onları gerçekleştirmek için sabredeceksiniz
ordaki değişimine aldanıp karar vermemeni tavsiye ederim. en büyük destekçisi sen olcaksın. erkekler çocuk gibi :) sevgilisinden bile bazen anne şevkati bekleyebiliyor
ayh çenem düştü umarım karamsar duygularını atmaya yardımcı olmuşmuşumdur
biz birbiirimzi tanıdık tanıyalı 4 bucuk yıldır ayrı şehirlerdeyizz aramızda 2,5-3 saatlik bi mesafe var az gibi görünsede her zaman buluşamıyosun..arada gerçek bi bağ, sevgi ve dürüstlük varsaa soğuma falan olmaz..sevgiline ve kendine güveniyosan gönlünü ferah tut..ayrıca ayrı şehirlerde olmanında cok güzel yanları var heyecan hiç bitmiyoo aşk hep taptaze kalıyo.bizim her buluşmamızda heyecandan kalbimiz çıkacak gibi oluyoo
Hemen hemen aynı durumlar.
2 yıldır sevdiğim insan doğuda görev yapıyordu.
Zor mu gerçekten zor.
Ama sen ona destek olacaksın o sana destek olacak idare edeceksiniz bir şekilde.
Bir de şöyle düşün tayini seneye çıkmış olsa 2 sene de bekleyecektiniz 3 sene.
madem evlilik gibi bir niyetiniz var o süre aradan bir an önce çıkmış olacak.
doğru tabi elbet bu durum yaşanacaktı..bir yandan iyi oldu diyorum..bir an önce ne yaşanacaksa ne olacaksa olsun..
seneye bekleyeceğime bu sene beklicem:26:
Aynen öyle hem bekleyeceğin zamanı beklemek de çok sıkıntılı seneye gideceğini biliyor olacaktın ve mart gibi başlardı onun stresi gidecek nasıl olacak vs.
Şimdi en azından birden oldu.
Dediğin gibi doğunun stresi olacaktır üstünde o yüzden zaman zaman yansıtabilir ama senin de burada onu beklerken ne kadar zorlandığını bildiğinden normalden de fazla ilgi gösterip anlayışlı olduğu zamanlarda çok olacaktır.
Görevi ne erkek arkadaşının ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?