- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
-
yok canım alkol alan biri değil,zorla da bişi asla yapmadı 3.5 sene boyunca onu tanıdığım için konuşuyorum o konuda hayvan değil ben tavrımı belli edersem yaklaşmaz ama ben ona ne şekilde davranacağımı nasıl konuşacağımı bilmiyorum ....olamaz diyorsunda,
nasil karsi kioyacaksinki ayni evde yanliz olunca,
sen yok diye cirpinsanda gucun yetecekmi onun gozleri dondugunde?
Belli olmaz sonucta erkek bu, belki yilbasi alkol felanda alir.
Bence sakin gitme..
bence de en doğrusu kendini engelleyip görüşmemek,duygular da önemli ancak görüştükten sonra su anki halinden daha da mutsuz olabilecegini,pişman olabilecegini düşünmelisin
bence ona şu cvpı vermelisin ben olsam aynen böyle derdim.
''Kusura bakma arkadaşız peki tmm fakat kız arkadaşın senin evinde kalma durumuma bozulabilir diyelimki haberi olmadı ileride birşekilde öğrenirse aranızın bozulmasını istemem.Buyüzden gelmeyi düşünmüyorum yinede teşekkürler''.
bence ona şu cvpı vermelisin ben olsam aynen böyle derdim.
''Kusura bakma arkadaşız peki tmm fakat kız arkadaşın senin evinde kalma durumuma bozulabilir diyelimki haberi olmadı ileride birşekilde öğrenirse aranızın bozulmasını istemem.Buyüzden gelmeyi düşünmüyorum yinede teşekkürler''.
bence de böyle demelisin.. seni görsün ama sana yaklaşmasına izin verme . birşeylerden emin olmadan.. demek istediğim sen gittiğinde onun diğer kızla devam etmeyeceğinden emin olmadan dokunmasına bile izin verme bence.. :) inşallah senin için herşey yolunda gider tatlım :)
ah bi unutabilsemmm ... 3.5 seneyi resetlesem kafamdan ...
Ben 8 senemi siliyorum.3 buçuk sene de küçümsenmez tabi ama kaldı ki bizi bi yana bırak evliler bile boşanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?