sevgilisi var ve benle görüşmek istiyor kendimi çok kötü hissediyorum

huysuzvetatlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
239
0
96
39
Antalya
ayrılmıştık 3.5 senelk ilişkim bitmişti daha önce de anlatmıştım sebep facede olsun telde olsun başka kızlarla iletişimini yakalamamdı yani aldatılmıştım. yaz ayları ölüm gibi gelmişti sağlığımı kaybetmiştim üzülüp aglamaktan yemek yiyememekten. ve tahmn ediyodum hayatında başka biri olduğunu.ara ara benle kontak kurmaya çalıştı bi ara tekrar başlama niyeti olduğunu belli etti ama güvenemedim. koptuk tekrar konuştuk tekrar kotuk tekrar konuştuk.. son zamanlarda benle tekrar diyalog kuruyor ama tamamen arkadaşça diyaloglar kuruyor tekrar başlamak istediğini belirtmiyor arkadaşız felan diyor hatta ben de evet öyle diyorum. ama adı gibi emin benm onu hala sevdiğimden hala unutamadığımdan... ayrılmadan önce yılbaşı için istanbula bilet almıştım. biletim boşa gidecekti. dün bana mesaj attı yılbaşnda ne yapacaksn die. bilmem bi planım yok dedim. gelmeyecekmsn istanbula dedi. gelcek kalcak yer ve arkadaş yok dedim.bekar evinden taşınmış annesigilin yanına yerleşmiş işini değiştirdiği için.evi ocakta boşaltacakmış
kalacak yerin yoksa evin anahtarını veriyim kalırsın gezersn dedi. ben annemlerde kalıyorum taşındım dedi.pazar günü boşum hatta istersen o gün dışarda gezeriz şirketin arabası bende gezdiririm seni dedi.artık arkadaş olsak ta seni tekrar göreceğim için mutluyum,özledim seni dedi...benim için bunca zahmete girme hem kız arkadaşın duyarsa kıskanır ii olmaz dedim.aramızda yazdı hem iyilik yapıyorum sonuçta yazdı...içim kan ağlıyo benim arkadaş numarası yapıyorum o bunu yemiyo aslında farkındayım hala onu sevdiğimin farkında adı gibi. hem yeni bir sevgilisi var hem beni davet ediyo gezeriz beraber diyo. hem arkadaşız diyo. ben ne yapayım şimdi bu aldığım bileti değerlendirip gideyim mi ,yoksa gitmeyim mi ? ya da gitsem bile görüşmeyim mi ? içimde tarif edilemez bi acı var içim acıyo onu başka biriyle düşününce ....

canm kendini azıcık seviyosan gitme asla onla iletişim kurma..sardığın yaralar tekrar kanayacak ve en başa döneceksin ben çok önceki yıllarda benzer durum yaşadım inan üzüntüyle kandırıldığınla kalıyosun onla asla iletişim kurma..çektiğin sıkıntıyı anlıyorum onu zamanla tamamen unutamazsın bu kadar acı veren unutulmuyo ama iyiki devam etmemişim bile bile üzülmeye dersin

onu o kadar çok özledim ki bunu tarif edemiyorum. ama yanımdayken o kızdan mesajlar gelecek belki onla konuşacak hatta belki işim var deyip o kızla buluşacak ve ben o anılarımızın olduğu evde dört duvar arasında yok olacağım...ama onu o kadar çok özledim ki...

canm görmesen daha iyi inan bana gördükten sonra her saniye aklında olacak her bakışı..kalbin uzun süre hızlı atacak.. o seni sevmiyo belkide kimseyi sevmiyo değmez inan değmez..özlemek çok zor ama sabredersen sonunda daha büyük mutluluk var

biliyomusun onu gördüğünde soğuk halleri yada başka bi kızdan gelen tlfnun verdiği acı özlemektende zor

ayrı şehirlerdesiniz anladığım kadarıyla. ve ayrılmışsınız zaten. üstüne o başka bir kızla bir ilişkiye bile başlamış. sana da arkadaşımsın ayağı yapıyor. bence sen bu yılbaşı istanbula gittiğinde onunla konuşsan görüşsen yakınlaşsan bile bu onun için sadece bir yeniyıl kaçamağı olarak kalacak. devamı gelmeyecek.. bir daha seni uzun süre görmyck çünkü farklı şehirlerdeyseniz.. bunu göz önüne alarak karar vermeni öneririm canım

canm üzgünüm ama gulsen88 çok haklı niyeti sanki biraz eğlenmek gibi..bende eskiden buna izin verdim aradan 5 6 yıl geçti ona fırsat verdim herşeyi unuttum sevgim bitti aşkım bitti ama beni sevmeyen birine verdiğim fırsatın acısı bitmedi

Son düzenleme:
biliyorum...ama bu kadar çabuk mı unutabildi beni agustosda ayrıldık bi kaç ayda hemen başka birini buldu silip attı ama hala kontak kuruyo bana işkence mi çektiriyo (((((((

anlattığına göre zaten görüştüğü başka hatunlar varmış. o yüzden bence şaşıracak bir durum yok. onun her zaman yedekte birileri var sanırsam. baksana seni bile hala tuttmaya çalışıyor. bence kesinlikle ona bu fırsatı verme. yerinde olsam onun konuşmazdım bile. her aradığında da ağzıma gelen ne varsa söylerdim ya da açmazdım asla.

benim planlarım vardı istanbula atamamı isteyecektim aynı şehirde olacaktık beni sildi attı evet arkadaş ayağı yapıyo yani aslında yeni sevgilisni de benle aldatıyo bana karşı hala bişiler var içinde sanırım öyle olmasa neden benle sürekli iletişim kursun ki ama bu yüzden kendime züğürt tesellisi vermiyorum. o benm ona olan bitmek bilmeyen sevgimi kullanıyo (((((((( içim gitmek onu bi kez daha görmek için can atıyo ama onun artık başka bi ilişkisi var kan aglıyorum .......

başka kimsenin hayatıma girmesini istemiyorum. benden hoşlanan insanlar var .birtanesi ile denemeye çalıştım ama olmadı,yapamadım.kafamda hep onunla kıyas yapıyorum. ısınamıyorum.uzaklaştrdım onu da kendmden çünkü beynmde hala bu insan var. kanımda hala o dolaşıyo ...

zamanla olcak cnm bunun olması içinde onunla bittiğine ve görüşmemen gerektiğine kendini ikna et... bende yaşadım aynısını kimeyi sevemem sandım kahroldum hayatım bitti sandım ama öyle değilmiş bi ilişkim var çok değer veriyo sevgilim bende ona bağlandım sevdim aşık oldum eski günleri unuttum mu hayır ama mutluyum.. sana verebilceğim tavsiye asla görüşme kazanacağın bişey yok çünkü

çünkü hala kafanda bu ilişkiyi kafanda bitirememişsin. önce kafandan onu sil, kafandan silerken telefonundan sosyal paylaşım sitelerinden ama her yerden sil. elinde ona ait ne varsa topla at ya da ona posta ile yolla, sana verdiği bi küçük kağıt bile olsa. ve kesinlikle arkadaşca dahi olsa onunla görüşme. eski sevgiliden dost olmaz. onunla onun sevgilisi hakkında konuşmak hoşuna gidiyor mu? bana çok saçma geliyor eski sevgilinin dost olması.
benim düşüncm ancak bunları yaparsan başkası ile birlikte olabilirsin. yoksa çok zor.

Sakin gitme derim.
Senin uzulmene zerre kadar onem veren biri olsaydi zaten hic ayrilmak zorunda kalmazdiniz.
Bence senin duygularindan istifa edip belki daha kotu seyler yapacaktir.
Erkek bu sonucta, hemde ailenden uzakta olcaksin.
Basina kotu bisey geldiginde kim sahip cikacak gidersen?

3.5 sene onun yanına gittim geldim gittim geldim o yolları eskittim hem ögrenciliğimde hem çalışma hayatımda. bundan hiç gocunmadım sevdiğimin yanına gidiyodum çünkü. ama şimdi gidersem eger bi aptallık yapıp da,gideceğim kişi benm değil başkasının..kendime brzcık saygım var ise asla kendime dokundurtmam sadece onunla konuşmak bişiler paylaşmak karşılıklı gülmek ,gülümsemek.. o kadar özledm ki...of ben çok kötüyüm bu akşam iice dertlerm depreşti

senin ona olan zaafından yararlanarak seni kullanmak istiyo tek amacı bu !!! eminim ailesinin yanına da taşınmamıştır sen gelmezsin diye öyle diyo. eve atmak amacı seni ama evde olduğunu bilirsen gitmezsin diye dalavera yapıyo, sakın inanma ona.

olamaz diyorsunda,
nasil karsi kioyacaksinki ayni evde yanliz olunca,
sen yok diye cirpinsanda gucun yetecekmi onun gozleri dondugunde?
Belli olmaz sonucta erkek bu, belki yilbasi alkol felanda alir.
Bence sakin gitme..

bence de en doğrusu kendini engelleyip görüşmemek,duygular da önemli ancak görüştükten sonra su anki halinden daha da mutsuz olabilecegini,pişman olabilecegini düşünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…