- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
-
onu o kadar çok özledim ki bunu tarif edemiyorum. ama yanımdayken o kızdan mesajlar gelecek belki onla konuşacak hatta belki işim var deyip o kızla buluşacak ve ben o anılarımızın olduğu evde dört duvar arasında yok olacağım...ama onu o kadar çok özledim ki...
biliyomusun onu gördüğünde soğuk halleri yada başka bi kızdan gelen tlfnun verdiği acı özlemektende zor
biliyorum...ama bu kadar çabuk mı unutabildi beni agustosda ayrıldık bi kaç ayda hemen başka birini buldu silip attı ama hala kontak kuruyo bana işkence mi çektiriyo(((((((
ayrı şehirlerdesiniz anladığım kadarıyla. ve ayrılmışsınız zaten. üstüne o başka bir kızla bir ilişkiye bile başlamış. sana da arkadaşımsın ayağı yapıyor. bence sen bu yılbaşı istanbula gittiğinde onunla konuşsan görüşsen yakınlaşsan bile bu onun için sadece bir yeniyıl kaçamağı olarak kalacak. devamı gelmeyecek.. bir daha seni uzun süre görmyck çünkü farklı şehirlerdeyseniz.. bunu göz önüne alarak karar vermeni öneririm canım
başka kimsenin hayatıma girmesini istemiyorum. benden hoşlanan insanlar var .birtanesi ile denemeye çalıştım ama olmadı,yapamadım.kafamda hep onunla kıyas yapıyorum. ısınamıyorum.uzaklaştrdım onu da kendmden çünkü beynmde hala bu insan var. kanımda hala o dolaşıyo ...
çünkü hala kafanda bu ilişkiyi kafanda bitirememişsin. önce kafandan onu sil, kafandan silerken telefonundan sosyal paylaşım sitelerinden ama her yerden sil. elinde ona ait ne varsa topla at ya da ona posta ile yolla, sana verdiği bi küçük kağıt bile olsa. ve kesinlikle arkadaşca dahi olsa onunla görüşme. eski sevgiliden dost olmaz. onunla onun sevgilisi hakkında konuşmak hoşuna gidiyor mu? bana çok saçma geliyor eski sevgilinin dost olması.başka kimsenin hayatıma girmesini istemiyorum. benden hoşlanan insanlar var .birtanesi ile denemeye çalıştım ama olmadı,yapamadım.kafamda hep onunla kıyas yapıyorum. ısınamıyorum.uzaklaştrdım onu da kendmden çünkü beynmde hala bu insan var. kanımda hala o dolaşıyo ...
Sakin gitme derim.
Senin uzulmene zerre kadar onem veren biri olsaydi zaten hic ayrilmak zorunda kalmazdiniz.
Bence senin duygularindan istifa edip belki daha kotu seyler yapacaktir.
Erkek bu sonucta, hemde ailenden uzakta olcaksin.
Basina kotu bisey geldiginde kim sahip cikacak gidersen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?