- Konu Sahibi izmir_bursa
-
hakaret etmek bu durumu kabullenen kadınlara aldatılmayı hakkettiklerini soylemek mi:) diger konundada indir kaldır hakaret etmeyin deyip duruyosun cekhu sana kimsenin hakaret ettigi yok allahaskına
Erkeğin ihtiyacı varsa kadının da ihtiyacı vardır.Kadın yapsa bilindik o damgayı yer hemen.Bile bile erkeğin yaptıklarını o kişiyle ilişki sürdürmek benim harcım değil.Sürdürene de anlam veremiyorum doğrusu.Midem kaldırmaz.
hangı konumdan bahsedıyorsun canım?
calısmayan kadınlara yonelık actıgım konudan bahsedıyorsan orada hakaret dız boyuydu..
burada da bunu kabullenen kadın aldatılmayı hak edıyor dıyorsun duzgun sevıyelı bır ılıskısı olamaz dıyorsun..bunlar hakaret degıl mı?benım hakaret anlayısım cok farklı demek kı..
kımse aldatılmayı hak etmez..bu durumu kabullensen de kabullenmesen de..aldatılmakla bu konunun alakası yoktur..
benım kadın-erkek arkasındakı cınsellık bakısım farklı dıye ben aldatılmayı hak mı edıyorum?
senın dedıgın buraya gelıyor..
zaten adam senle birlikteyken baska kadına gidiyorsa buna aldatmak aldatılmak denir benim fikrimde bu sen kendi dusuncenden eminsen dogru olanı yaptıgını dusunuyorsan baskasının ne dusundugu niye onemli benim fikrimi degistiremezsinki bende seninkini degistiremem senin hayatın
Benim de midem kaldırmaz..Başkasıyla beraber olduktan sonra nasıl dokuncam ona, ilk başta gururum izin vermez..
Doğadaki insandışı varlıklar bile eşini paylaşamaz.Erkektir yapar mantığını biz kadınlar kabul ettikçe erkek cinsi bu kılıfa güzelce bürünecektir.Kendi ellerimizle sevgiden yoksun , bencil erkekler yetiştiriyoruz.Biraz uyanık olup bu gidişe dur demek gerekir.kaydirigubbakcemile5
Delikli Şakir Sabunu yetmiyor muymuş erkeklere... :roflol::roflol: Ay sinirlerim bozuldu kusura bakmayın. Bir halt yiyorlarsa bari gizli gizli yesinler, sevgililerine bildirmeleri, onları aşağılamaları mı gerek illa ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?