sevgilisi varken başka kadınla beraber olup, erkeğin ihtiyacıdır diyerek kabullenmek

erkekler yapınca doğal ihtiyaç kadınlar yapıca adı başka bişey oluyor...
kadın ve erkek arasında yaratılan her tür farklılıktan nefret ediyorum...
lmaz:

ihtiyaçlar insanlara has,bunun kadını erkeği olmaz bu konuda da..
sevdiğim insana bir başkasının bakmasını bile kabul edemezken,o başkasının kollarında "ihtiyaç" adı altında böyle birşeyi yapması...düşüncesi bile miğde bulandırıcı...sadakat her durumda geçerli olmalı..

Erkeklerin cinselliğe bakışıyla, kadının bakışının bir olmadığını düşünüyorum. Bir kadın sadece duygusal olarak bunu yaşamak isterken, erkek sadece ihtiyaç adı altında hiç bir duygusallık olmadan bunu yaşayabilir. Sadece böyle bir farklılık olduğunu düşünüyorum.

Onun dışında cinsellik her iki taraf içinde ihtiyaç tabi ki. Ama kadın bir erkek kadar basit yaşamaz cinselliği. ıhtiyaç diye de böyle birşeyi yaşaması da haklı değil. Eğer bir bayanında ihtiyaç diye birşey yaşamasına hak veriyorsa ve izin veriyorsa eyvallah !! Ki vermezler. Kadın için de ihtiyaç sonuçta.

çok saçma yaa ne demek o öle bnce kız erkek farketmez yaşanılan şey sadece karı koca olduklarında yaşanmalı ve birbirlerinin ilki olmalı böle bişi affedilmez tartışılmaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…