sevgilisi varken başka kadınla beraber olup, erkeğin ihtiyacıdır diyerek kabullenmek

ben bu başlığı bir kere daha görmüş müydüm aceba :uhm:

erkeğe "yapamazsın, gidemezsin " demek yerine onların bu saçma steklerine kılıf uydurmaya çalışmak akıl karı değildir bana göre

cinsellik fizyolojik bir ihtiyaçtır kadın için de erkek içinde.. valla ben erkeğim ihtiyacım var demesin gülerim benim de ihtiyacım var.. =))) biz de insanız bizim de ihtiyacımız cinsellik... biz adamla evlenene kadar birlikte olmuyosak o da kendini tutsun ama yaa.. bunu beklerim ben.. ama evlilik öncesinde ilişki yaşaniyosa aşkım sen yetmiyosun baska tatlar ariyorum ihtiyaç diyosa güle güle valla.. alnını karıslarım o adamın ben !! valla bakire kız ararlar her haltı yerler... ahhh bu zihniyet yok mu.. bu zihniyetler yüzünden bekaretimi kaybettim hükümsüzdür.. ölecem bilmemne diye saçma sapan konular açiliyor.. zarın iki bacak arasının "namus" olmaktan çiktiği bir dünya diliyorum herkese..

aslaa yaa tabikide böyle sacma seymi olur ii be o erkek yapar bilmem ne hadi leyn ordan yaa erkekse erkek insan sonucta bayanlar nee onunda ihtiyacı var allah allah yapmayacak kardeşim tutsun şeyini biraz :mymeka:

Erkeklerin ihtiyacı varda bizlerin yok mu lmaz:
Hep şunu söylemişimdir Allah kuluna bir istek verdiyse nefis diye bişeyde vermiştir.
Nefsine hakim olamayan bir insan insan değildir zaten.Bu bizi hayvanlardan ayıran bir özelliktir. Eğer nefsine hakim olamıyorsan bu konuda senin hayvandan ne farkın kalır ki?
Ayrıca kıskanma duygusuna sahip olmayanda insan değildir.
Benim erkeğimle başka kadın her haltı yicek afedersin onun sayesinde kadında zevk alacak bende ortalıkta nede olsa erkeğimin ihtiyacı karşılandı diye salak salak dolaşcam yok öylee kötükedihüso

Yok böyle bir şey...
ıhtiyaç safsatasına hakim olamayacak biriyle beraber olmam mümkün değil ki zaten.

O erkegin askindan suphe ederim ben ozmn.. Bi insan nasil sevdiginin disinda birine dokunabilir kokusunu nasil icine cekebilir.. hle bi erkek asiksa gercekten ama gercekten, yapamaz istesede yapamaz !

kesinlikle çok saçma bişey ihtiyaç diye bir şey yok her istediğimizi yapabilseydik ohooo her şeyin bir sınırı var bence haberim olmadan yaparsa bilmem ama haberim olunca bunu asla kabulenmem bir şans daha vermek istesem bile bunu normal karşılamam ya ne bu ihtiyaçtır gitsin yapsın olurmu öyle şey bunu kabul eden bayanlar sahip çıkamayıpta kılıf uyduranlar bence üstüne üstük sevgilisiytle yaşayıp ta gidip başka kadınla tekrar yaşamak neyin nesi acaba hani ihtiyaçtı sevgilinle gidersene ihtiyacınısositososito

var böyle bayanlar..asla yadırgamıyorum herkesin kendi tercihidir kendi hayatıdır
ama bana son derece ters bir durum..ihtiyaç olayına inanmıyorum tamam ihtiyaçtır doğrudur kadın için de ihtiyaçtır
ama bir erkeğin illa bi kadınla yatması gerekmiyor ihtiyacını giderebilmek için

Şahsen bana ters bir vaka...
Ve kesinlikle bu aldatmaktır.
ıhtiyaç filan değil...
Herşeyi kılıfına uydurmuşlar oh...
Bu ihtiyaçtı aşkım, bu da o an görüp etkilendiğim içindi hayatım ama asla kimse yerini tutamaz, bu da senle küs olduğumuz dönemde yaptığım bir saçmalıktı affet...
Bu filmin sonu var mı?
...

ne saçma sevgilisi var ve başka kadınla her halti yapıcak ihtiyaç olucak.......oldu başka.....

peki evlenecek iş seyahatine gitcek eşinden uzak ya......ihtiyaçta geldi yapması gerekiyor dur diyemiyor.....başka kadınla yapıcak.......
yada kadın evden bir hafta on günlügüne uzaklaşacak......eeeeee erkek ya hay allah ihtiyaçı geldi.....
ortada kadın kadın diye dolaşıp bulucak bir kadın yapıcak.....yapması gerekiyor..
çünkü ihtiyaç..
kadında harama bakmıyacak erkeklerle gözgöze gelmeyecek....ihtiyaç nedir bilmeyecek....erkek ne yaparsa he diyecek......
midede yok böyle yapan erkekleri yapsın nasılsa ihtiyacını gideriyor.......ne yapalım sonunda yine bana dönüyor deyip ortada saf saf dolaşıcak....
bu igrenç duruma göz yumucak......

oldu oldu gözlerim doldu...böyle erkekleri kabul edipte ihtiyaç gözüyle bakıp kabul edenler varsa
ne bunun adı aşktır....ne sevgidir.......ne insanlıktır.olsa olsa midesizliktir......

alkisalkisalkis alkisalkisalkis süpersin canım aynen katılıyorum

bence bu ihtiyaç deil ufak bi heyecandır.illa başka kadınlaramı gitmek lazım zaten seven bir erkek başkasına el sürmez bence kendi kendine giderebilir.eger ihtiyacı varsa hele bunu kabullenen kadın gerçekten sevmiyodur seven kadın göz yumabilirmi sevdiginin elinin başka birine deymesine

Kadınlarda yaradılış itibariyle ilgiye ihtiyaç duyarlar iyi ozaman bizde hergün bize ilgi gösterecek erkeklerle takılalım lmaz: uyuz oluyorum bütün pislikler erkeklerden çıkıyor zaten..Geçen dini bir hocayı dinliyorsum şey diyordu.ERKEKLERıN ıHTıYACI ıÇıN ALLAH ıNSANLARA BOŞALIP RAHATLAMALARI ıÇıN RÜYALANMAYI VERMıŞLERDıR,KENDıLERı YAPAMASALAR BıLE uykularında BU ıSTEKLERı BıYOLOJıK OLARAK KARŞILANIR.Hiçbir erkek bunun arkasına sıpınacak kadar zavallılaşmasın :mymeka:

vereliniortak afferin kıız aynen katılıyorum zavallılar gerçekten..:dilcikar:c

bunu kabullenen kadın gerçekten sevmiyodur seven kadın göz yumabilirmi sevdiginin elinin başka birine deymesine

bunu kabullenen kadın ya çaresizdir gidecek yeri yoktur yada kendine güveni,saygısı olmayan ve yeniden başlayacak cesareti olmayan kadındır bana göre.....
hadi onu geçtimde daha evlenmeden barklanmadan babaevinde bunlara gözyumanlara ne demeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…