- Konu Sahibi izmir_bursa
-
Delikli Şakir Sabunu yetmiyor muymuş erkeklere... :roflol::roflol: Ay sinirlerim bozuldu kusura bakmayın.
medusa kız nasıl avatar o öyle be:) biraz takip ettim seni yavaş yavaş değiştin sen iyice coştun ha:)
ne saçma sevgilisi var ve başka kadınla her halti yapıcak ihtiyaç olucak.......oldu başka.....
peki evlenecek iş seyahatine gitcek eşinden uzak ya......ihtiyaçta geldi yapması gerekiyor dur diyemiyor.....başka kadınla yapıcak.......
yada kadın evden bir hafta on günlügüne uzaklaşacak......eeeeee erkek ya hay allah ihtiyaçı geldi.....
ortada kadın kadın diye dolaşıp bulucak bir kadın yapıcak.....yapması gerekiyor..
çünkü ihtiyaç..
kadında harama bakmıyacak erkeklerle gözgöze gelmeyecek....ihtiyaç nedir bilmeyecek....erkek ne yaparsa he diyecek......
midede yok böyle yapan erkekleri yapsın nasılsa ihtiyacını gideriyor.......ne yapalım sonunda yine bana dönüyor deyip ortada saf saf dolaşıcak....
bu igrenç duruma göz yumucak......
oldu oldu gözlerim doldu...böyle erkekleri kabul edipte ihtiyaç gözüyle bakıp kabul edenler varsa
ne bunun adı aşktır....ne sevgidir.......ne insanlıktır.olsa olsa midesizliktir......
Kadınlarda yaradılış itibariyle ilgiye ihtiyaç duyarlar iyi ozaman bizde hergün bize ilgi gösterecek erkeklerle takılalımlmaz: uyuz oluyorum bütün pislikler erkeklerden çıkıyor zaten..Geçen dini bir hocayı dinliyorsum şey diyordu.ERKEKLERİN İHTİYACI İÇİN ALLAH İNSANLARA BOŞALIP RAHATLAMALARI İÇİN RÜYALANMAYI VERMİŞLERDİR,KENDİLERİ YAPAMASALAR BİLE uykularında BU İSTEKLERİ BİYOLOJİK OLARAK KARŞILANIR.Hiçbir erkek bunun arkasına sıpınacak kadar zavallılaşmasın :mymeka:
vereliniortak afferin kıız aynen katılıyorum zavallılar gerçekten..:dilcikar:c
bunu kabullenen kadın gerçekten sevmiyodur seven kadın göz yumabilirmi sevdiginin elinin başka birine deymesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?