sevgilisi varken başka kadınla beraber olup, erkeğin ihtiyacıdır diyerek kabullenmek

Kabul edilebilecek bi durum değil. Evli bekar farketmez ciddi ciddi aldatma olur. Bi insan karşısındakine karşı tek bi duygu beslemezken üstüne parasını verip nasıl zevk alabilir ki? Yok yok mide kaldırmaz bu durumu. Erkeklerde bile bu durumu kabul etmeyenler varken kadınlar nasıl kabul ediyo şaşıyorum.

böle aciz kızlar olduğu sürece zaten erkekler ne yapmazkii bunu kabul eden midesiz zavallı bi kız varsada çok yazık ya çok çirkindir başkasını bulamıcak diye kabul ediodur yada başka bi çıkarı vardırr... yazıkk vallaa daha neler duycaz bakalımm...

[/B]
herkesin iliskisi kendisine ama yazinizi okuyunca dayanamadim yazmadan.... duzgun ve seviyeli iliskisi olan bir insan nasil olur da para karsiligi birlikte olursa sorun yapmam der inanamiyorum... bence biz kadinlar olarak bunlari diyebiliyorsak aladatilmayi da coktan haketmisiz demektir..insan nasil kabul eder para karsiligi sevgilisinin baska biriyle beraber olmasini aklim almiyor dogrusu

Son düzenleme:

diyecek soz bulamiyorum tek kelimeyle super anlatmissin canim olumunekankayizsmile

benim de ihtiyacım var şimdi, ama o burda yok. ee nolucak şimdi
nefsime hakim olamayıp 'tek gecelik ilişkiler' mi yaşamalıyım?
erkek kadın farkına inanmıyorum ben açıkçası. yok onlar kendilerini tutamıyolarmış da, bu ihtiyaçmış da.

Tamam psikoloji bilimini biraz araştıran arkadaşlar da bilirler ki Açlık, Susuzluk, Barınma gibi Temel ihtiyaçlar arasında Cinsellik de vardır.
ama bu cinsellik ihtiyacı tek başına da giderilebilir diye düşünüyorum.
kendine hakim olamamak diye bişey yok bence.

evlenip 1.5 yıl askere giden erkekler nasıl dayanıyor mesela? her çarşı izninde başka kadınlara mı koşuyor?

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
aynen böyle düşüyorum parayla veya parasız hiççç farketmezzz
bu devirde erkeğin bazı ihtiyaçlarını kendi karşılaması bilinen bi devirde illa birinin yatağına girme isteği ihtiyaç değil bunun arkasına saklanmaktırrr...
asla kabul edemem ve güvenmem aklı şeyinden başka bişeye çalışmayan bir erkeğe....

yokkk artıkk şaka mı buuuuu inanmıyorumm :roflol:
hastalık var sağlık varrrr hasta olsa ne olcak ozaman ayda bir aldatılcak,hamileyken aldatılcak mazallaaah başına bişey gelseee hastalığını değil adam bu akşam kimin yanında diye mi düşüncekkkkk
yokk artıkkkkkkkkkkkkkkkkk...olamazzzzzzzzzzzzzzzz......:roflol:

"sevgilisi varken başka kadınla beraber olup, erkeğin ihtiyacıdır diyerek kabullenmek": kişinin kendini kandırması, kendine yalan söylemesi, kendine saygısının olmaması.......

Bir dakika ne ilgisi var?
sevgililik ilişkisini evlilik ilişkisi ile karıstırmayın..her sevgili cinsel ilişkiye girmiyor ama her evli giriyor..
ve erkek de bu sexe yönelik istek yoğun sekilde var.
eğer karsısında birlikte olduğu kişi bunu yaşatmıyorsa ihtiyacını karsılamaya yönelik birine gitmesi anormal değil..dediğim gibi duygusallık yasamak için değil ihtiyacını karsılamak için...Sex kötü bir sey değildir sonuctraa

ben nişanlı olup farklı düşünen biri olarak ne ilgisi olduğunu sormuşsun söleyim
1 ben onun ihtiyaçlarını karşılamak için onunla birlikte değilimki ben karşılamadığımda gitsin başkasından görsün
2 kendi bunu karşılayabilcekken niye gitsin birine dokunsunn vs vs.....
3 ihtiyaç mıı böyle bişey olamazzz ozaman Allah korusun baana bişey olsa onun bunun koynundan mı toplucam

birde bunu kabul edenlere soruyorum erkek arkadaşınızın evine girdiniz onu yatak odasında o vaziyette gördünüz
Bı SN RAHATSIZ ETTıM SEN ıHTıYACINI GÖR BEN ıÇERDE BEKLıYORUM MU dersinizzz
yokk yokk ben almıyımm alanada mani olmayımmmm
benim için aldatmanın evliliği bekarlığı yokk benim için şeyine sahip çıkamıcak bi insanda benim hayatımda olamazzz...sevgi aşkk fedakarlık isterrrrr her konudaaa...

gayet güzel açıklamışsın canım
ama na yazık ki bu da artık normal karşılanıyo her şeyi normale döktük ya
ne ihtiyacıdır bu allah aşkına ya biz abarttık nefis diye bişi var
benimde canım istediğinde bende gdip yapim o zaman
hayret bişiohaoldumsmile

Tatlim, sana kesinlikle katiliyorum..bu nasil bir ihtiyactir Allah askina? Insan kendisine hakim olamayacakmi? Ihtiyactir diye
birileriyle yatmakta ne demek anlayamiyorum? Ben bu olayi ne ihtiyac olarak görüyorum nede normal görebiliyorum. Bunu ihtiyac
olarak görüpte bunu yasamak isteyen yasasin ama bana da yaklasmasin.. Ne ben varken nede ben yokken böyle bir ihtiyactan dolayi bu sekilde bi hayati yasayan bir erkegi anlayamam.. :1ninca:
Bekarken böyle yasayan bir insan evliyken esine bisey olsa (hastalik, hamilelik vs. ) ne dicek? 'Kusura bakma
hayatim, bu benim ihtiyacim. Senden saygi bekliyorum, ihtiyacimi gidermem gerek' mi dicek?

Bu anlayışı ben de çözebilmiş değilim. Ahlak,dürüstlük,irade sadece kadınlar için icat edilmiş değerler mi? Bunlara sahip olmayan bir erkek aciz ve kişiliksizdir benim gözümde. Böylelerini kabul eden kadınlara şaşıyorum. Cahillik mi, aptallık mı karar veremiyorum. fisfisfis :bbo::umursamaz:

diyecek fazla söz yok alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…