- Konu Sahibi izmir_bursa
-
bu gune kadar boyle bır dıyalog yasamadım hıc bır erkek arkadasımla..
yaptıysa yapmıstır bılgım olmadan..
yaptıgını ogrenseydım tekpım nolurdu..yanı para karsılıgı bırlıkte oldugu bır kadını duysaydım..cok kesın konusmak ıstemem ama sorun yapmazdım buyuk ıhtımal..
mooncum;ben aldatılmayı hak mı edıyorum??ama benım duzgun ve sevıyelı bır ılıskım var hayatım...
böle aciz kızlar olduğu sürece zaten erkekler ne yapmazkii bunu kabul eden midesiz zavallı bi kız varsada çok yazık ya çok çirkindir başkasını bulamıcak diye kabul ediodur yada başka bi çıkarı vardırr... yazıkk vallaa daha neler duycaz bakalımm...
kabullenenler var onlarda aldatılmayı hakediyor bunu kabul eden insanların duzgun seviyeli bir iliski surdurmeleride dusunulemez zaten..normal bir davranıs degil yarınobur gun evlenir hamile kalır iliskiye girmezler adam baska kadına gider bunuda kabullenirler nede olsa ihtiyac diye..zaten aklı basında erkekde bunu istemez..
Malesef bu tarz kadınlar var yani sevgilisinin başkalarıyla yatmasını hazmedip onunla ihtiyaç gideriyo ama beni seviyo diye kendini kandırabilen insanlar var...
Hatta aramızdada var ismi lazım değil bi arkadaşımız konu açmıştı nişanlısı cinselliğine çok düşkünmüş eğer tatmin olmazsa başka kadınlara gidermiş ve o bayanda bunu hazmedebilmiş ve evlenme kararı almıştı :1shok: Artık hiçbişeye şaşırmıycam diyorum ama genede şaşırtıyolar :bbo:
Bir dakika ne ilgisi var?
sevgililik ilişkisini evlilik ilişkisi ile karıstırmayın..her sevgili cinsel ilişkiye girmiyor ama her evli giriyor..
ve erkek de bu sexe yönelik istek yoğun sekilde var.
eğer karsısında birlikte olduğu kişi bunu yaşatmıyorsa ihtiyacını karsılamaya yönelik birine gitmesi anormal değil..dediğim gibi duygusallık yasamak için değil ihtiyacını karsılamak için...Sex kötü bir sey değildir sonuctraa
ben nişanlı olup farklı düşünen biri olarak ne ilgisi olduğunu sormuşsun söleyim
1 ben onun ihtiyaçlarını karşılamak için onunla birlikte değilimki ben karşılamadığımda gitsin başkasından görsün
2 kendi bunu karşılayabilcekken niye gitsin birine dokunsunn vs vs.....
3 ihtiyaç mıı böyle bişey olamazzz ozaman Allah korusun baana bişey olsa onun bunun koynundan mı toplucam
birde bunu kabul edenlere soruyorum erkek arkadaşınızın evine girdiniz onu yatak odasında o vaziyette gördünüz
Bİ SN RAHATSIZ ETTİM SEN İHTİYACINI GÖR BEN İÇERDE BEKLİYORUM MU dersinizzz
yokk yokk ben almıyımm alanada mani olmayımmmm
benim için aldatmanın evliliği bekarlığı yokk benim için şeyine sahip çıkamıcak bi insanda benim hayatımda olamazzz...sevgi aşkk fedakarlık isterrrrr her konudaaa...
birde bunu kabul edenlere soruyorum erkek arkadaşınızın evine girdiniz onu yatak odasında o vaziyette gördünüz
benim için aldatmanın evliliği bekarlığı yokk benim için şeyine sahip çıkamıcak bi insanda benim hayatımda olamazzz...sevgi aşkk fedakarlık isterrrrr her konudaaa...
ben nişanlı olup farklı düşünen biri olarak ne ilgisi olduğunu sormuşsun söleyim
1 ben onun ihtiyaçlarını karşılamak için onunla birlikte değilimki ben karşılamadığımda gitsin başkasından görsün
2 kendi bunu karşılayabilcekken niye gitsin birine dokunsunn vs vs.....
3 ihtiyaç mıı böyle bişey olamazzz ozaman Allah korusun baana bişey olsa onun bunun koynundan mı toplucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?