sevgilisi varmış :(

edirefp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
25
1
36
merhaba arkadaşlar. benim bi konuda acil fikrinize ihtiyacım var birilerine anlatmazsam çatlıycam gerçekten. ben 3 hafta önce biriyle tanıştım bi konu hakkında konuşurken birden duygusal anlamda bi yakınlaşmamız oldu. bi hafta kadar telefonda,facebookta vs. konuştuk. bildiğiniz sevgili gibi olduk resmen sonra bu beni bi gece aradı ben konuşamadım telefonda uyuduğum için ertesi gün birden telefonları falan kapattı facebooktan mesaj atmadı.. attığım mesajlara dönmedi tabi ben kendimi suçladım benim yüzümden oldu flan diye en son attığım mesajlara biz birbirimize göre değiliz allaha emanet ol diye cevap yazdı ve beni facebooktan sildi . ben çok üzüldüm tabi hep kendimi suçladım. bütün gece ağladım derken ertesi gün oldu facebook sayfasını bi açtım başka bi kızla çekinmiş resmini ve 24 kasımda ilişkisinin başladığını gördüm.. şok oldum çünkü benimle o tarihten çok sonra konuştu yani benimle konuşurken sevgilisi vardı.. ben bunu öğrenince aradım ama telefonu kapalıydı facebooktan mesaj attım sevgiline herşeyi anlatacağım diye tabi hemen kendi facebookundanda kızın facebookundanda beni engelledi.. sonradan öğrendimki sevgilisi şehir dışındaymış ondan benimle rahat konuşabiliyomuş o aradığı gecenin sabahındada sevgilisnin yanına gitmiş o yüzden telefonu kapatmış yada başka bi numarası vardı bilmiyorum şimdi ben bi şekilde sevgilisini ekledim facebootan ama anlatsammı bu olayı anlatmasammı bilemiyorum.. bi akıl verin ne yapsam canım çok yandı kıza durum bundan ibaret diye anlatsammı yada bu konuyu tamamen kapatıp yoluma devammı etsem yardım edin fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Ben bu olayı unutmanı ve kıza hiç birşey anlatmamanı tavsiye ederim.Çünkü kız sana inanmayacaktır.Yıprandığınla kalırsın bence yinede karar senin tabi ki.

aynı durumda ben olsam anlatılmasını isterdim. beni kandıran bir adamla devam etmek istemem. kanıtın varsa anlat. yoksa boş ver.

kızın sana inanması mechul canım. bu nedenle anlatmak çözüm değil.Allaha havale et bence.

Tatlım kendini kızın yerine koy bilmek istermiydin?
Her bayanın kandırıldığını ihanete uğradığını bilmek hakkı..
O şereften yoksun arkadaşında cezasını çekmesi lazım. 2 günahsız insanı idare etmek neymiş anlasın.
Ama bir de bu kızın anlayışına kalmış. Belki sana inanmayıp sana kötü sözler söyleyip seni daha çok incitebilir.
Ama açık açık anlat derim. Ben senin yerinde olsam öyle yapardım. Sen anlat günah senden gitsin.
Kötü birşey derse bile onun anlayış kapasitesine bağlı. Sende üzülme iyi ki hemen gerçek yüzünü görmüşsün.
Daha kötü olabilirdi. İkinizi aylarca idare edebilirdi. Verilmiş sadakan varmış tatlım...

Ben bu konularda çok net ve çok açığım.
ANLAT ...
Belki inanmaz, belki çocuk onu kandırır ama en azından aklına karpuz kabuğu düşer.
Ve her kadın mutlaka "acaba?" der.

Ben bu konularda çok net ve çok açığım.
ANLAT ...
Belki inanmaz, belki çocuk onu kandırır ama en azından aklına karpuz kabuğu düşer.
Ve her kadın mutlaka "acaba?" der.

anlatacağım ama sonrasından korkuyorum olay büyürse diye

Sen kiza öyle bir yazki, ilk ve son kez yaziyorum, birdahada ne konusurum ne görüsürüm seninle veya sevgilinle de. Surda tanistik, olay söyle söyle gelisti, bu gecede son kez görüstük bana bir aciklama yapmadan hayatimdan cikti, facebookdanda engellendim de. Bilmeye hakkin vardi de ve kapat olayi. Sana tekrar ulasamasin. Aslinda senin kim oldugunu aciklamasanda olur o kiza karsi, mümkünse yani.

Yada bulasmak istemiyorsan, oglan sana birsey yapar diye korkuyorsun bosver gitsin. Allahin manyagiyla ugrasma sonra. Kiza yazik tabii, ama sanada yazik.

Bu kız engellenenler sayfasına girse görecek bu kızın ismini .
O alt yapıyı hazırlamıştır bi kız var bana sardı bende engelledim demiştir.

Büyürse derken, çocuk psikopat mı ?
Sana bir şey yapabilir mi ?

belkide yapabilr çok iyi tanımıyorum.. benim korktuğum nokta kızın bana inanmayıp benim daha kötü bi duruma düşmem çünkü bi kanıtım yok sadece kızın engellenenler listesindeyim..

ben olsam anlatırdım , hem kızla ilişkileri yeni sayılır arada mesafe de varmış kız iyice bağlanmadan herşeyi bilsin ki sonrasında kendi karar versin, ister inansın ister inanmasın

Senin yaşadıklarının benzeri bir şey yaşadım sana diyebileceğim o ki kız sana değil karşısındaki kişiye inanmayı tercih edecektir ha ama içinde bir acaba mı kalır o ayrı.Yine de bence söyle bilsin. Gerisine karışma.Kimsenin kimseyi kandırmaya onunla oynamaya hakkı yok.

ben olsam anlatmaz, yoluma bakardım.

ne hali varsa görsün boşver

Hiç bulaşma, geride bırak gitsin. Sevgilisi yeterince uyanıksa bir şekilde kendisi de anlar birlikte olduğu kişinin karakterini zaten. Ne diye risk alacakmışsın?

Adam başına bela olmayacaksa kıza anlat, kesinlikle anlat hem de.

Yazık değil mi, hem sen hem o kandırıldın. Böyle bir adamla belki de evlenecek o, bence ikaz etmelisin. Bilmeye hakkı var.

ben sadece olayı anlatırdım sewgilisnini şu şu numarsından msjlşp konustunu anlatrdım gerekirse faturasını çıkarp araştrp bakabilceğini sölerdim aradığı saatlere tarihlere ... facebook konusmlarını kopyalardım sonrada çıkardım aralarından napolarsa yapsınlar. ama bunu aralarınız bozmak için değil . o kızada aynı şeyleri yaşatmaması için yapardım

kim olduğumu açıklamadan anlatsamm.. yada açık açık söylesem sana anlatacağımı söyleyince beni engelledi aç bak engellenenler listendeyim desem..

Ben çocuğun sevgilisinin yerinde olsaydım böyle bir durumu bilmek isterdim.Senin yerinde olsaydımda kıza mesaj yazardım böyle böyle oldu inanmak sana kalmış yazardım sonrada çok yüz göz olmazdım sadece haberdar ederdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…