Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk tanıştığımız zamanlarda öyle şeyler çok fazla oluyordu,facede önüne gelen ekliydi,gereksiz muhabbetlerini görmüştüm bir sürü,kaç defa ayrılık aşamasını geldik bu nedenle müzikle ilgili olduğu için bir sürü kız ekliyordu o da kabul ediyordu,ama bu ilk iki ay filandı,..birbirmizi henüz çok tanımıyor çok sevmiyorkendi..
..zamanla böyle bir şey kalmadı,şu an facebook kullanmıyoruz ikimizde..şimdi olsaaa,tartışmam bile biter !! sizin birlikteliğiniz ne kadarlık canım..sana şunu diyim facebook çok gereksiz özellikle sevgilisi olanlar için,erkek nefsi çok zayıf bir anlık hevesle saçmalayıp yanlış şeyler yapabilir,buna baştan çözüm bulmak gerek,kapatmak en doğrusu..
cnm şuan 2 yıllık ilşkimizin 1.yılında beni çok sevdiğini söylerken yaptı
Ona ders vermelisin canım o zman kapattır facebooku..pek de iyi davranma bence,yaptığını iyi bir şey sanmasın.."gözün dışarıdaysa bırakırım gider,dışarıda bulacağın kızlar benden iyi ya da benim gibi olmayacak"..bu düşünceyi ona hissettir canım..bir şey yapacaksa sen yokken yapsın..bir şey yapmadan önce düşünsün bakalım seni kaybettiğine değecek mi acaba?
sen ne tepki verdin öğrendiğinde ?
ağladım tokat attım hakaret ettim o da ağladı seni çok seivyorum aptaca bi hata için kaybetmek istemiyorum dedi canm..o kızı da sevgilimin haesabına ekleyip sevgilimin ağzından ben konuştum bu sefer...ne kadar hoşsun sölemişmiydim falan dedim kızda yook böyle şeyler konuşmadıkki ama sende çok hoşsun falan demişti
bu hataları her zaman erkekler yapmıyor kızlarda yapabiliyor( ben de ilişkimi kaybetme noktasına gelmiştim... yabancı erkeklerle konuşma yüzünden değil ama eski sevgilim yüzünden...erkek arkadaşım bir kız arkadaşımla yaptığım aptalca bir konuşmayı görmüş ve doğal olarak erkek arkadaşımın dünyası başına yıkıldı... ben onun yerinde olsam ayrılırdım direk yada günlerce haftalarca süründürdüm... ama ben de o kadar pişman olmuştum ki...onu kaybetme eşiğine gelince onu ne kadar sevdiğimi anladım günlerce ağladım özür diledim ama haklı olarak güveni kırılmıştı bana... en önemlisi de gururu kırılmıştı... ya kızlar o kadar üzüldüm ki...en çok ta onu üzdüğüm için... tövbeler ettim binlerce özür diledim... beni o kadar seviyor ki affetti beni ve bana güvenmeye devam etti... ve inanır mısınz 2-3 gün içinde barıştık ve içi kan ağlasa da içindeki yaralara rağmen bana hiç çektirtmedi başıma kakmadı yada soğuk davranmadı...onun bu hali beni daha da çok utandırdı... şuan tövbeliyim kızlar... kesinlikle aşkımı tehlikeye atacak bir adım bile atmam çünkü bir kez hata yaptım ve onu kaybetme eşiğine geldim ve onsuz yapamayacağımı çok sevdiğimi anladım... bu olay bizi daha da çok birbimize bağladı ve o günden sonra daha da delicesine aşık olduk ( böyle olaylar iki tarafada ne kadar çok sevdiğini gösteriyor insan kaybetme eşiğine gelince anlıyor) bu olaydan sonra facebook meysbook kapattım çok sonraları bir daha açtım ama ikimizin hesabı gizlim saklım...internet çok tehlikeli birşey bir ilişki için...zaten kızla erkek birbirini gerçekten seviyorsa interneteki bütün hesaplarını kapatmayı kabul eder... sevdiğini kıracağına sosyal paylaşım sitesi hesabını kırar :))