sevgilisi ya da eşi pilot olanlar veya olacaklar buyruun paylaşalımmm

ciftekumru

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
16
0
16
Adana
kızlar sizinde sevgiliniz ya da eşininiz pilotsa veya pilot olacaksa hadi duygularımızı düşüncelerimizi paylaşalım ne dersiniz?:26:

neden pilot mu erkek arkadaşın?ya da pilot muydu?
Mesleklerin insanların konumlarına etkisi çok. Doğal olarak çok rakibiniz olacak. Asla yalnız bırakılmayacak erkekler grubundalar.
Herşey bir yana hangi meslekten, boyu posu kaşı gözü yaşı değil nasıl bir ahlaka sahip olduğu önemli en başta.
Ama çevresinde bu kadar kadın olan birinin aklı başkasına da kayabilir ve inan, kayıyor da.

çok yanlış bir bakış açısı bana göre..bir kere önyargılarla insanları sınıflandırarak hiçbir yere varılmaz.eğer insan aldatmak isterse veya gözü dışardaysa nerde çalışırsa çalışsın bunu yapar.yani bir erkek berberiyle bir kadın kuaförünün çokta bir farkı yok çünkü herşey insanın içinde.yani atıyorum adam erkek berberiyse tamam garanti rakibin çok az merak etme bişey olmaz bu kanıyaa varamazsın.kaldıki 2013 yılında.eğer aklı gözü dışardaysa bir erkese her türlü rakip çok demektir şu internette bile bulunabilecek yüzlerce hatun var.
örneğin benim çalıştığım ortamda tek bayan benim akşama kadar onlarca erkekle bir aradayım işim icabı geziyorum.bu işler karşılıklıdır.güven olmazsa her dk yanyana ol yinede hayır gelmez o ilişkiden.kusura bakma konuyla alakasız biri olarak yapmış olduğun olumsuz yoruma yazdıklarına cvbım bu..umarım anlamışsındır ama tabi önyargı olmaması gerek anlamak için:ssz:

çok yanlış bir bakış açısı bana göre..bir kere önyargılarla insanları sınıflandırarak hiçbir yere varılmaz.eğer insan aldatmak isterse veya gözü dışardaysa nerde çalışırsa çalışsın bunu yapar.yani bir erkek berberiyle bir kadın kuaförünün çokta bir farkı yok çünkü herşey insanın içinde.yani atıyorum adam erkek berberiyse tamam garanti rakibin çok az merak etme bişey olmaz bu kanıyaa varamazsın.kaldıki 2013 yılında.eğer aklı gözü dışardaysa bir erkese her türlü rakip çok demektir şu internette bile bulunabilecek yüzlerce hatun var.
örneğin benim çalıştığım ortamda tek bayan benim akşama kadar onlarca erkekle bir aradayım işim icabı geziyorum.bu işler karşılıklıdır.güven olmazsa her dk yanyana ol yinede hayır gelmez o ilişkiden.kusura bakma konuyla alakasız biri olarak yapmış olduğun olumsuz yoruma yazdıklarına cvbım bu..umarım anlamışsındır ama tabi önyargı olmaması gerek anlamak için:ssz:

Haklısınız konu ile alakasızsınız. Yaşamayan bilmez. Ön yargılı biri değilim. Size bir soru.
Karşınızda iki erkek olsa; biri doktor, biri hizmetli. Fiziksel şartlar eşit, maddi durum ,statu farklı.
Hadi bakalım dürüstçe cevap verin iki erkekten hangisine ilgi gösterirsin.
Şimdi işin özü kadın milleti statu seveeeeeeeeeeeeeer.. Kimse kimseyi kandırmasın. Araba da sever, ev de sever, para da sever.
Bir toplantıya git biri pilotum desin biraz dikkat kesilin, çevresinde kadın toplanıyor mu toplanmıyor mu bir bakın?
Eğer işin içine aldatmayı koyuyorsanız ki bu zaten ahlakla ilgilidir. Ve şu anda konu dışıdır. Kadın/erkek farketmez aldatmak/aldatılmak her şekilde yaralayıcıdır.
Ama gerçek gerçektir. Bu erkekler her zaman daha fazla dikkat çekerler..İşte o kadar. Ha test edebilirsin.

Haklısınız konu ile alakasızsınız. Yaşamayan bilmez. Ön yargılı biri değilim. Size bir soru.
Karşınızda iki erkek olsa; biri doktor, biri hizmetli. Fiziksel şartlar eşit, maddi durum ,statu farklı.
Şimdi işin özü kadın milleti statu seveeeeeeeeeeeeeer.. Kimse kimseyi kandırmasın. Araba da sever, ev de sever, para da sever.
Bir toplantıya git biri pilotum desin biraz dikkat kesilin, çevresinde kadın toplanıyor mu toplanmıyor mu bir bakın?
Eğer işin içine aldatmayı koyuyorsanız ki bu zaten ahlakla ilgilidir. Ve şu anda konu dışıdır. Kadın/erkek farketmez aldatmak/aldatılmak her şekilde yaralayıcıdır.
Ama gerçek gerçektir. Bu erkekler her zaman daha fazla dikkat çekerler..İşte o kadar. Ha test edebilirsin.

ben dikkat çekmez demiyorum zaten hiçbir şekilde dikkat çekmeyecek bir erkek olsaydı benimde dikkatimi çekmezdi.ama kusara bakmayında dikkat çekiyor diye diğer kadıları rakip olarak görmem kendime.bu sizin mantığınız.evet kadınlar statu sever ama şu da var hiçbir işi olmayan evli adamlar içinde 2-3 kadının birbirine girdiğini görmek zor değil bu ülkede.tv izliyorsanız çok rahat görürsünüz.valla benim etrafımdada on tane erkek sabahtan akşama kadar şefim şefim diye dolaşıyor o pilot statusu var diye ben kendimi asla ezik görmüyorum.ev kızı değilim onca yıl dirsek çürüterek bir yerlere gelmiş bir insanım karşımdakide bunun farkında.yani kısacası kompleks yapıp etrafında kızlar toplancak ben napıcam modunda değilim.şartlarımız çok farklı değil.o benim bu durumumu kaldırabiliyorsa zorlanarakta olsa bende onu anlayışla karşılayacağım.allahtan sizin bakış açınızda değilim yoksa sanırım beraber olamazdık.doğru değil mi sanırım siz göze alamazdınız bunca endişeyle?:44:

ben dikkat çekmez demiyorum zaten hiçbir şekilde dikkat çekmeyecek bir erkek olsaydı benimde dikkatimi çekmezdi.ama kusara bakmayında dikkat çekiyor diye diğer kadıları rakip olarak görmem kendime.bu sizin mantığınız.evet kadınlar statu sever ama şu da var hiçbir işi olmayan evli adamlar içinde 2-3 kadının birbirine girdiğini görmek zor değil bu ülkede.tv izliyorsanız çok rahat görürsünüz.valla benim etrafımdada on tane erkek sabahtan akşama kadar şefim şefim diye dolaşıyor o pilot statusu var diye ben kendimi asla ezik görmüyorum.ev kızı değilim onca yıl dirsek çürüterek bir yerlere gelmiş bir insanım karşımdakide bunun farkında.yani kısacası kompleks yapıp etrafında kızlar toplancak ben napıcam modunda değilim.şartlarımız çok farklı değil.o benim bu durumumu kaldırabiliyorsa zorlanarakta olsa bende onu anlayışla karşılayacağım.allahtan sizin bakış açınızda değilim yoksa sanırım beraber olamazdık.doğru değil mi sanırım siz göze alamazdınız bunca endişeyle?:44:

Herkes aynı olacak diye bir kaide yok ki!
Sizin sevgiliniz sadıktır ömrünüzün sonuna kadar size sadık kalır. Ne mutlu..
Siz kendinizi onun karşısında ezik hissedersiniz diye de birşey demedim. Sadece bu erkeklerin peşinde çok kadın dolaşır dedim. fikri olan var mı diye sordunuz söyledim, okumuş eğitimli çevresinde on erkek şefim şefim diye dolaşan bir hanım zaten tüm fikirlere saygılı demokratik bir insandır.
Benim size yazdıklarım konu ile alakasız sıradan birinin düşünceleri değil deneyimlerdir. Sizi tanımam sanki size ayrılın diyor muşum gibi algıladım sözlerinizi.. Bir kere aşk söz konusu olduğunda kimsenin onun bunun fikrine ihtiyacı olmaz zira aşk adamı allak bullak eder. ister pilot olsun ister pazarcı farketmez zaten kimseye de sormazsınız daha doğrusu soramazsınız sadece yaşarsınız.
Ha bu arada size bir soru sormuştum. Cevabını gerçekten merak ediyorum.

Herkes aynı olacak diye bir kaide yok ki!
Sizin sevgiliniz sadıktır ömrünüzün sonuna kadar size sadık kalır. Ne mutlu..
Siz kendinizi onun karşısında ezik hissedersiniz diye de birşey demedim. Sadece bu erkeklerin peşinde çok kadın dolaşır dedim. fikri olan var mı diye sordunuz söyledim, okumuş eğitimli çevresinde on erkek şefim şefim diye dolaşan bir hanım zaten tüm fikirlere saygılı demokratik bir insandır.
Benim size yazdıklarım konu ile alakasız sıradan birinin düşünceleri değil deneyimlerdir. Sizi tanımam sanki size ayrılın diyor muşum gibi algıladım sözlerinizi.. Bir kere aşk söz konusu olduğunda kimsenin onun bunun fikrine ihtiyacı olmaz zira aşk adamı allak bullak eder. ister pilot olsun ister pazarcı farketmez zaten kimseye de sormazsınız daha doğrusu soramazsınız sadece yaşarsınız.
Ha bu arada size bir soru sormuştum. Cevabını gerçekten merak ediyorum.

siz benim konuyu açmamdaki amacı daha anlayamamışsınız.insan aşık olunca başkasının fikrine ihtiyac duymaz diyorsunuz mesleği önemsiz diyorsunuz.kusura bakmayında zaten burda aşkı falan tartışmıyoruz ya da burda yazılanlara göre ilişki şekillendirecek değilim.bu konuyu açmamın sebebi sadece ortak paydada buluştuğum insanlar varsa sadece sohbet etmekti.
siz sadece kadınlar bu tarz statü sahibi erkeklerin peşinde koşar demediniz eğer yorumunuz sadece bu olsaydı zaten söyleyecek lafım olmazdı size.siz RAKİBİNİZ ÇOK OLUR dediniz.siz erkek arkadaşınızın peşinden koşan hatunları rakip olarak görüyorsanız ve bu yüzden bu bakış açısına sahip olduğunuz için söylediyseniz birşey diyemem ama bir tavsiyede bulunurum bence bu kadar önemsemeyin diğer kızları.ben sizin fikrinize hala saygı duyuyorum ama benim baktığım yerle sizinki çok farklı bende bunu dile etirdim sizde buna saygı duymalısınız.çünkü o tarz korkularım ya da çekindiğim birşeyim yok bunu dile getiriyorum sadece.zira o sizi seçmiş siz onu birşey olacaksa zaten olur.korkunun ecele faydası yok.

Pilotlardan uzak durmak en iyisi.[/Q

ayrılın demişim gibi konuşuyorsunuz diyorsunuz pardon ama pilotlardan uzak durmak ne demek?nasıl bir yorumdur bu?fikri olan var mı diye sormuşsunuz bende söyledim diyorsunuz hayır yine anlamamışsınız ben fikri olan var mı demedim pilot sevgilisi,eşi olan var mı ya da olacak olan var mı dedim?yani benimle aynı durumda olanlarla konuşmak istemiştim.herkese fikriniz sormadım.kaldıki burda sorduğumda aşk meşk değil.aşık olan kimsenin fikrine ihtiyaç duymaz diyorsunuz ya burdaki soruda bu değil yani kısacası.umarım açıklayıcı olmuştur yeterince.sorunuz neydi cvbımı merak ettiğiniz?pilotum diye etrafında dolaşıcak kadınlar mı?hanımefendi önce kendime sonra sevgilime güveniyorum.hayatta hiçbirşeyin garantisi yok o ayrı konu tabiki insanlar hata yapabilir bu zaten herkes için her durum için her ilişki için geçerli.ama ben bu durumu kaldırabilecek kapasitede bir insan olmasam ne ben onunla olurdum ne de o insanı taşıyabilirdim.bence biraz daha olumlu olun hayata karşı..

kesinlikle haklısın kadın statü güç sever .... böyle tiplerde kadınların ilgisini çok çeker ... ben hostestim eskiden pilotlara deli oluyorlar hostesler ..falancanın uçuşundayım bilmem ne hep o laflar dönüyor ..bide iyi para kazanıyorlar o yüzden kadınlar sever pilotları ....ama böyle diye sevdiğin bir insandan neden vazgeçesin ki ....

kesinlikle haklısın kadın statü güç sever .... böyle tiplerde kadınların ilgisini çok çeker ... ben hostestim eskiden pilotlara deli oluyorlar hostesler ..falancanın uçuşundayım bilmem ne hep o laflar dönüyor ..bide iyi para kazanıyorlar o yüzden kadınlar sever pilotları ....ama böyle diye sevdiğin bir insandan neden vazgeçesin ki ....
Tabii ki kadınlar peşinde diye insan sevdiğinden vazgeçmez.
Hanımefendi beni yanlış anladı onunla aynı payda da buluşamadık. Sonuçta herşey ahlaka bakar.
Kendisine sormuştum. Bir erkeği hangi özelliklerine göre seçeriz. Misal siz fiziksel özellikleri aynı statu ve maddiyatı farklı iki erkekten hizmetli olanı mı doktor olanı mı seçerdiniz.
(Bu arada asla meslek küçümsemiyorum her mesleğe saygım vardır özellikle de yerin 1 km aşağısında çalışan madencilere Allah yardımcıları olsun.)
Ben erkeklerin bakış açısını bilemem olaya bir kadın gözüyle baktım.
Sizin yorumunuz altında yanlış algılandığım için özür dilerim. Saygılar..

teşekkür ederim yorumunuz için evet doğrudur mutlaka vardır böyle konuşmalar bu doktorlar içinde geçerlidir mesela ne bilim benzer örnekler bulunabilir.tabiki çok kolay birşey değil bu durumu kaldırmak şu an böyle konuşuyorum belki ama ilerde benimde belki zorlanacağım zamanlar olabilir hiçbirşey belli değil.ama dediğniz gibi bunun için insan sevdiğni bırakmaz bırakamaz diğer arkadaşın yorumlarıda bir yerde doğru ben yanlış demiyorum zaten bende ona bakılmayacak bir tip olsa benimde dikkatimi çekmezdi dedim.hı şu da var ben pilotken tanışmadım üniversitede çok farklı bir bölümde okuyordu bundan seneler seneler önce ikimizinde cebince beş kuruş olmadığı zamanlarımızda oldu yeri geldi.yani kısacası pilotlardan uzak durmak en iyisi lafı doğal olarak biraz üzdü beni olay bu..

Tabii ki kadınlar peşinde diye insan sevdiğinden vazgeçmez.
Hanımefendi beni yanlış anladı onunla aynı payda da buluşamadık. Sonuçta herşey ahlaka bakar.
Kendisine sormuştum. Bir erkeği hangi özelliklerine göre seçeriz. Misal siz fiziksel özellikleri aynı statu ve maddiyatı farklı iki erkekten hizmetli olanı mı doktor olanı mı seçerdiniz.
(Bu arada asla meslek küçümsemiyorum her mesleğe saygım vardır özellikle de yerin 1 km aşağısında çalışan madencilere Allah yardımcıları olsun.)
Ben erkeklerin bakış açısını bilemem olaya bir kadın gözüyle baktım.
Sizin yorumunuz altında yanlış algılandığım için özür dilerim. Saygılar..[/Q

akış açınız doğru zaten ben o soruyu atlamışım evet aynı fiziksel özelliklerde farklı maddi durumlarda ve kariyerlerde iki erkeği kıyaslasak çirkin bile olsa parası kariyeri olan tercih edilir bu zaten böyle aksini kim iddia edebilir?muhakkak dikkat çekecektir kadınlar tarafından buda doğru.ama şu var arkadaşım yukarıdada yazdığım gibi biz seneler seneler önce tanıştık benim planımda bu işin olacağı falan yokru hatta o bile bilmiyordu bu işe gireceğini.demek istediğim benim önce gözüme hitap etti sonra zekası etkiledi beni sonrada sevdim.şimdi bunca sene geçmiş birisi bana pilotlardan uzak durmak en iyisi rakibin çok olur derse bi saniye bi dur derim.yinede art niyetli olmadığınızı düşünerek eğer fazla tepki verdiysem kusura bakmayın..

pilotun çevresinde çok mu kadın oluyormuş, hiç duymadım, çok kadın derken uçaktaki birkaç hostes mi kastedilmiş anlayamadım...

pilotun çevresinde çok mu kadın oluyormuş, hiç duymadım, çok kadın derken uçaktaki birkaç hostes mi kastedilmiş anlayamadım...

öyle olurmuş herkes konusuyormul falan olaylar olaylar tatlım ya bir konu açtık laf nerelere geldi bende ne diyeceğimiz şaşırdım artık:44:

teşekkür ederim yorumunuz için evet doğrudur mutlaka vardır böyle konuşmalar bu doktorlar içinde geçerlidir mesela ne bilim benzer örnekler bulunabilir.tabiki çok kolay birşey değil bu durumu kaldırmak şu an böyle konuşuyorum belki ama ilerde benimde belki zorlanacağım zamanlar olabilir hiçbirşey belli değil.ama dediğniz gibi bunun için insan sevdiğni bırakmaz bırakamaz diğer arkadaşın yorumlarıda bir yerde doğru ben yanlış demiyorum zaten bende ona bakılmayacak bir tip olsa benimde dikkatimi çekmezdi dedim.hı şu da var ben pilotken tanışmadım üniversitede çok farklı bir bölümde okuyordu bundan seneler seneler önce ikimizinde cebince beş kuruş olmadığı zamanlarımızda oldu yeri geldi.yani kısacası pilotlardan uzak durmak en iyisi lafı doğal olarak biraz üzdü beni olay bu..

burda biri dedi diye uzak durucak değilsin zaten ... kadınlar ilgi göstermesin diye işsiz güçsüz birinle olmayacağımıza göre ....
ayrıca erkekler bizede ilgi gösteriyor yani biz ne yapalım daha iyisini buluruz diye sevgilimizi mi bırakalım .... sanki bir tek onlara ilgi gösteriliyor .... bizde boş insan olsak onlarda bize bakmazlar ..yani iki taraf içinde geçerli bu ....
ayrıca tipsiz birini tercih etmem sırf kariyeri var diye ..kaç kişiyi redettim yani ... .ilgimi çekmeyen birini istemem ....

Son düzenleme:

çok kadın oluyor ben dedim ..canım esi hostesim bu bir gerçek .... çok gördüm ben ... çünkü pilotlar hep dikkat çeker ... ayrıca sadece hostesler değil ..mesleğin içinden biri olarak yazıyorum sallamıyorum yani ....

Back
X