sevgilisi ya da eşi pilot olanlar veya olacaklar buyruun paylaşalımmm

Tabii ki kadınlar peşinde diye insan sevdiğinden vazgeçmez.
Hanımefendi beni yanlış anladı onunla aynı payda da buluşamadık. Sonuçta herşey ahlaka bakar.
Kendisine sormuştum. Bir erkeği hangi özelliklerine göre seçeriz. Misal siz fiziksel özellikleri aynı statu ve maddiyatı farklı iki erkekten hizmetli olanı mı doktor olanı mı seçerdiniz.
(Bu arada asla meslek küçümsemiyorum her mesleğe saygım vardır özellikle de yerin 1 km aşağısında çalışan madencilere Allah yardımcıları olsun.)
Ben erkeklerin bakış açısını bilemem olaya bir kadın gözüyle baktım.
Sizin yorumunuz altında yanlış algılandığım için özür dilerim. Saygılar..

valla canım herkes statüsüne göre eş seçer ... ben üniveriste mezunuyum kültürlü bir bayanım sevgilim doktor .. ama bu karşılıklıdır ... yani ben onu seçtiysem oda beni seçmiştir ... sonuçta onun peşinde kadınlar varsa benimde erkekler var ... tek taraflı değil zaten hiçbirşey ..... eğitimsiz okumamış bir kız olsaydım kendim gibi birini seçerdim bende zaten onlar talip olurdu yani denge oluyor ....

çok kadın oluyor ben dedim ..canım esi hostesim bu bir gerçek .... çok gördüm ben ... çünkü pilotlar hep dikkat çeker ... ayrıca sadece hostesler değil ..mesleğin içinden biri olarak yazıyorum sallamıyorum yani ....

uçağa bir kaç kez bindim , dikkatimi çekmedi,aklıma da gelmedii, belki üniformalarından dolayı dikkat cekıyordur, uçakta pilotu da gördum mu görmedım mı hatırlamıyorum. ilk defa duyunca da şaşırdım.

öyle olurmuş herkes konusuyormul falan olaylar olaylar tatlım ya bir konu açtık laf nerelere geldi bende ne diyeceğimiz şaşırdım artık:44:

her meslekte olabilir kadınların ilgisi, doktor, avukat ,savcı, yunus polis, subay, öğretmen...
sen de sadece bu mevzuya takılma. seversen güvenirsen, o da kendini bilirse sorun olmaz.

uçağa bir kaç kez bindim , dikkatimi çekmedi,aklıma da gelmedii, belki üniformalarından dolayı dikkat cekıyordur, uçakta pilotu da gördum mu görmedım mı hatırlamıyorum. ilk defa duyunca da şaşırdım.

pilotlar ortalamadan yüksek maaş alır ... türkiye şartlarına göre çok iyi kazanırlar ...o yüzden ve üniformanın çekicilği belki belkide hep güzel kadınların çalıştığı bir ortamda çalıştıkları için dikkat çekiyorlar bunu biliyorum .... ama bu demek değil bütün kadınlar peşinde .

pilotlar ortalamadan yüksek maaş alır ... türkiye şartlarına göre çok iyi kazanırlar ...o yüzden ve üniformanın çekicilği belki belkide hep güzel kadınların çalıştığı bir ortamda çalıştıkları için dikkat çekiyorlar bunu biliyorum .... ama bu demek değil bütün kadınlar peşinde .

kadınların acizliği başka birşey değil bu durum bana göre:19:

kadınların acizliği başka birşey değil bu durum bana göre:19:

normal bri hayat yaşamak istemiyorlar .. yani beni daha iyi yaşatır düşüncesi var ... gerçekten iyi maaş alıyorlar bunu çok net biliyorum ... bir erkeğe parası için yapışmak zaten gurur kırıcı ... o tip kadında gurur yok ki ....

evet yüksek maaş aldıklarını ben de duydum. o da etkılıdır tabi.

valla pilot olmak için önce 4 yıllık üniversite mezunu olmak sonra eğitimini almak gerek 2 yıl kadar ortalama yani en iyi ihtimalle 30 a yakın bir yaşta pilot olunabiliyor e o yaştada genelde evli oluyor erkekler.1. kaptan olması içinde 5 sene geçmesi gerekli.kısacası evli barklı adamlara parası kariyeri üniforması var diye bakan kadınların zihniyetini hiç anlamıyorum anlamak ve görmekte istemiyorum:19:

valla pilot olmak için önce 4 yıllık üniversite mezunu olmak sonra eğitimini almak gerek 2 yıl kadar ortalama yani en iyi ihtimalle 30 a yakın bir yaşta pilot olunabiliyor e o yaştada genelde evli oluyor erkekler.1. kaptan olması içinde 5 sene geçmesi gerekli.kısacası evli barklı adamlara parası kariyeri üniforması var diye bakan kadınların zihniyetini hiç anlamıyorum anlamak ve görmekte istemiyorum:19:

bekarsa bakan baksın ama evliyse kımse kımseye bakmasın:34:

yoo bekardı çoğu benim çalıştığım yerde ..40 lı yaşlarda bakar pilotlar vardı ....

normal bri hayat yaşamak istemiyorlar .. yani beni daha iyi yaşatır düşüncesi var ... gerçekten iyi maaş alıyorlar bunu çok net biliyorum ... bir erkeğe parası için yapışmak zaten gurur kırıcı ... o tip kadında gurur yok ki ....
Para da bir tercih edilme sebebidir.
Bir erkeğe parası olduğu için ilgi göstermek niye gurur kırıcı olsun yakışıklı, ünlü vs. olduğu zaman kimse birşey demiyor da paralı olduğu zaman mı erkek suçlu oluyor.
İnsanlar kafalarındaki belirli vasıflara göre ilişki kuracağı erkeği/kadını seçer. Para isteyen para yakışıklı isteyen yakışıklı. Gerçi son tahlilde sümsüğü yiyen hep kadın oluyor ya.
Ha yakışıklı ha paralı, gazeteler kendim ettim kendim buldum sevdim sadece diyen kadınlarla dolu(ailesinin baskısı, ortalıkta kalmak vs. velhasılı mecburi olanlar konu dışı Allah yardım etsin hepsine)
Para isteyene paralı(helalinden kazanmış) yakışıklı isteyene yakışıklı ama ahlaklı isteyene Allah ahlaklısını versin.

kızlar sizinde sevgiliniz ya da eşininiz pilotsa veya pilot olacaksa hadi duygularımızı düşüncelerimizi paylaşalım ne dersiniz?:26:

Actigin konu icin tesekkurler ciftekumru;) suan tam da ihtiyacim olan sey diger paylasimlar;) yukaridaki yazismalara yorum yapmayacagim sonucta herkesin aile yapisi, esinin yapisi kendi bakis acisi farklidir, genellemeler ve istisnalar her meslek grubunda olabilir. Benim merak ettigim hayatimi yalniz mi gecirecegim;(??? Esim henuz pilot oldu ve ben heran dogurmak uzereyim, yani esimin doguma yetisip yetisemeyecgini bile bilmiyorum;( cogu zaman yanimda degil tecrubeli pilot esleri bu duruma zamanla alisiyor mu insan? belki de suan calisamadigim icin ve elde henuz bir cocuk olmadigi icin normalden daha fazla yalniz birakilmis hissediyorumdur? bu sekilde aile duzeninizi nasil oturttunuz? Gece bebek aglayinca uyksunu almasi gereken esim bana hic mi yardim edemeyecek;(? umarim soyle 20 yillik bir kaptan esi vardir aranizda da tum tecrubelerini paylasir;)

bana bir yardım edıverın ya kafam cok karısık :( benım erkek arkadasımda pılot cıkmaya baslayalı sadece 15 gun oldu ve bz netten bır ortak arkadas vasıtasıyla tanıstık görustuk brbırımızı begendk 1 aydır tanısıyoruz ben ona gayet ılgılı sıcak davranmaya calısıyorum fakat adamn umrunda degılmısım gıbı ucusta bana msj atamıyo yorgunken atamıyo ve cok az görusuyoruz bugun kavga ettık ben onu kaybetmek ıstemıyorum sebebı yorgun ve ucusu 4 te oldugu ıcın gel evde bırlıkte kahvaltı yapalım dedı bende kesınlıkle eve gelmıyecegımı onu henuz yenı tanıdıgımı guvenmedıgımı söyledm kıyamet koptu vay efendm sen bana sapık dedın dye ben napmalıyım :( yukarıdakı herseyı okudumda benm en buyuk korkum benım onu unıforması ıcın sectıgımı yada aldıgı maası ıcın sectıgımı dusunmesn ben onu gercekten aradgm ınsan olarak göruyorum hea bu arada batsn o unıforması ısı adam hıc pıyasada yok hep yalnız o hep yorgun boyle ömur mu gecer

Son düzenleme:
Hosteslerin %70 inin hayali bu :) daha ne olsun iyi bir gelir onları garsonluktan kurtaracak bir kısmet.bedava seyahatler ,guzel hediyeler.pilotun aşkı gerçektir,erkekler düz mantık hareket ederler,bayanın eğitimine kültürune bakmazlar guzel olsun alımlı olsun pekçoğu icin yeter.ama hosteslerin aşkı onların imkanlaridir sadece ,adam işten atılsa 10 katlanmaz tekmeyi vururlar.bu mu yani aşk sevgi.kötü günde dr beraber olmak değil mi?eee bi tanesinde yazmis zaten 20 ucusu yoktu gitsin artik diye soylendim demis :) Valla kizdim olsa kesin hostes yaparım.ne fizik ne kimya ne matematik ne üniversite sınavı ...hasbelkader bitir liseyi hostes ol bir pilotu kestir gözüne hayatini yaşa derim.beynini gereksiz bilgilerle doldurma boş beyin ol cok daha kıymetli olursun derim:)

Bu konuda sana katılıyorum.sinirlerin sağlam değilse gerçekten bulasmayacaksin.bırakacaksin hepsi de bir hostes bulsun.tüm sıkıntılarini cekiyosun ,yalan olmayan çıkarsiz bir aşkla seviyorsun baglaniyorsun sonra bir hostes kafayı takıyor sevgiline nişanlına ya da eşine.çıkarları icin elinden aliyor. Işsizken yüzüne bakmayanlar onunla bir kahve içmeye tenezzül etmeyenler birden is bulunca aşık oluyorlar :) saf pilotlar da bunların gerçekten kendilerini sevdiklerini zannediyorlar.gerçek olan sadece onların imkanlarını kullanarak hayatlarını kurtarmak istiyorlar.olay bu kadar basit.kimin kariyer hedefinde çay kahve servisi yapmak vardir ki?hedef belli :) adamların imkanlarını sonuna kadar kullanıyorlar bir asalak parazit gibi yaşam sürüyorlar.açık açık kocası pilot olan eski bir hostes yazmış bunları bravo gayet açık sözlü bir de demiş ki 20 gün uçması evdeydi dayanamadım git artık dedim demis.valla helal olsun gerçekten erkekler bukadar saf ışte.çoğunlugu icin sadece güzellik yetiyo.nasil bir aileden gelmiş nasil bir eğitim almış kültür seviyesi ,dünya görüşu ne umurlarında deil.

Actigin konu icin tesekkurler ciftekumru;) suan tam da ihtiyacim olan sey diger paylasimlar;) yukaridaki yazismalara yorum yapmayacagim sonucta herkesin aile yapisi, esinin yapisi kendi bakis acisi farklidir, genellemeler ve istisnalar her meslek grubunda olabilir. Benim merak ettigim hayatimi yalniz mi gecirecegim;(??? Esim henuz pilot oldu ve ben heran dogurmak uzereyim, yani esimin doguma yetisip yetisemeyecgini bile bilmiyorum;( cogu zaman yanimda degil tecrubeli pilot esleri bu duruma zamanla alisiyor mu insan? belki de suan calisamadigim icin ve elde henuz bir cocuk olmadigi icin normalden daha fazla yalniz birakilmis hissediyorumdur? bu sekilde aile duzeninizi nasil oturttunuz? Gece bebek aglayinca uyksunu almasi gereken esim bana hic mi yardim edemeyecek;(? umarim soyle 20 yillik bir kaptan esi vardir aranizda da tum tecrubelerini paylasir;)

Lütfen bizi aydınlatın o zaman. Benim de erkek arkadaşım pilot 2 yıldır çıkıyoruz yaklaşık o da özele geçmeyi düşünüyor fakat ben çok korkuyorum hem evlenince hiç vakit geçiremeyecek myiiz diye hem çevresindeki kadın sayısı kesin artacak diye:14:

Hosteslerin %70 inin hayali bu :) daha ne olsun iyi bir gelir onları garsonluktan kurtaracak bir kısmet.bedava seyahatler ,guzel hediyeler.pilotun aşkı gerçektir,erkekler düz mantık hareket ederler,bayanın eğitimine kültürune bakmazlar guzel olsun alımlı olsun pekçoğu icin yeter.ama hosteslerin aşkı onların imkanlaridir sadece ,adam işten atılsa 10 katlanmaz tekmeyi vururlar.bu mu yani aşk sevgi.kötü günde dr beraber olmak değil mi?eee bi tanesinde yazmis zaten 20 ucusu yoktu gitsin artik diye soylendim demis :) Valla kizdim olsa kesin hostes yaparım.ne fizik ne kimya ne matematik ne üniversite sınavı ...hasbelkader bitir liseyi hostes ol bir pilotu kestir gözüne hayatini yaşa derim.beynini gereksiz bilgilerle doldurma boş beyin ol cok daha kıymetli olursun derim:)

Yazdıklarınız bence terbiye sınırını aşmış.Kendim 5 yıl hosteslik yaptım eşimde pilot.Aynı şirkette uçarken tanıştık ve evlendik ama sizin tarif ettiğiniz şekilde değil.Gayet mutlu bir evliliğimiz var 12 yıldır Allaha bin şükür,1 tanede çocuğumuz var.Lütfen yazarken kelimelerinize dikkat edin ve genelleme yapmayın.Ayrıca üniversite mezunuyum ve de yeterli derecede İngilizcemde var.

Canım ben 12 yıllık kaptan eşiyim.9 yaşındada bir oğlum var.Sakın üzülme eşim doğumda,doğumgünlerinde,özel günlerde çoğunda vardı.Eğer üst yönetimle arası iyiyse özel günler için boş isteyebiliyorlar.Mesela benim eşim doğumda yıllık izne çıktı.Bebeği büyütürkende bana çok desteği oldu sağolsun.Arada yatıya gitmeleride bir bakıma iyi olabiliyor çünkü özlüyorsun ve evlilikten sıkılmıyorsun.Bazıları saçma sapan şeyler yazmış ama onlara takma kafanı.

Back
X