sevgilisi yada eşi çok sinirli olan bayanlar

soruyorum tabi sormaz olur muyum tatlım, böyle telefonda bile sesim düştü diye kıyametler koparan adam evde yüzyüzeyken attığım adımdan köpürürdiye korkuyorum ayrılsam daha mı iyi olur diye düşünmüyo değilim ama çok seviyorum ve vazgeçemiyorum ama yoruldum...
az önce yine kavga ettik, bu ara özel bi durumumuz var ve az görüşmemiz gerekiyo hatta ortalıkta fazla görünmememiz falan o yüzdan hava karardıktan sonra görüşüyoruz aradım ne zaman buluşacağız diye abisi burda onu bekliyomuş bi yerlere bırakacakmış benim de zaten bu ara moralim bi bozuk sesim zaten sıkkındı o da böyle deyince ben de 9u bulacak yani görüşmemiz dedim ama ona kıs-zdığım için değil elinde olmayan bişe sonuçta üzüldüm o yüzden sesim düştü offff nasıl bağırdı anlatamam sıkılmış bu tavırlarımdan psikoloğa götürecekmiş beni, nohut kadar beynini kullan azıcık anla bana ne yaptığını akşam akşam durup dururken beni nasıl gerdin bunu hep yapıyosun sıkıldım artık diye bi sürü bağırdı... :25:
öfke kontrolü olmayan bi adamla hayat çok zor...
ilişkisi yeni başlayanlar için bu lafım yolun başındayken henüz bağlanmamışken kendinize yazık etmeyin... bağlandıktan sonra her gün ağlayarak geçirirsiniz günlerinizi benden söylemesi... :25:

ne var bende olsam geç görüşücez diye üzülürüm ve sesim düşer.
Hiç mi bozulmıycak moralimiz.
Doktora o gitsin bence önce.
Nohut kadar aklınla mı? Nasıl aşağılabiliyor seni.
Banada ıq un düşük demişti geçen gün.
Sinir oldum yaa... Çok iyi düşünmeliyiz.
İleride pişman olmamalıyız.

Arkadaslar , bircogumuz ayni durumdayiz, ama ben suna inaniyorum insan zamanla yasi ilerledikce duruluyor, daha kuul oluyor, eski enerjisi azaldikca bagiris cagirislarida azaliyor..
Esimin sinirini hic biriniz tahmin edemezsiniz yasi 30 larin ortasi idi evlendigimizde ve erken yasta kalp krizi gecirmesininde vermis oldugu asabiyet ile, cok yillar biliyorum kan kusup kizilcik serbeti ictim dedigim, her dakika bagiris cagiris, isyerimiz onun, birlikte calisiyoruz, her dakika iscilere , bana bagir dur yillarca..Hiv unutmadigim bir sey var birgun kahvalti sofrasinda ki anneside var sinirlenip dolu cay bardagini bana firlattigini ki carpmadi bana Allahtan...
Bu boyle gitmez diye dibe vurdugum cok oldu, icimdeki sesi dinledim hep, 6-7 yil sonrasinda sanirim 40 in ustune cikinca vazgecti bu huyundan kendiside farkinda nasil asabiydim diye hatirlar o gunleri, ben sabretmeyi oneriyorum, can cikmayinca huy cikmaza inanmiyorum, seviyorsan sabredeceksin hepimiz yasimiz ilerledikce daha dingin ve sakin olmuyormuyuz...?
hersey gonlunuzce olsun...

Arkadaslar , bircogumuz ayni durumdayiz, ama ben suna inaniyorum insan zamanla yasi ilerledikce duruluyor, daha kuul oluyor, eski enerjisi azaldikca bagiris cagirislarida azaliyor..
Esimin sinirini hic biriniz tahmin edemezsiniz yasi 30 larin ortasi idi evlendigimizde ve erken yasta kalp krizi gecirmesininde vermis oldugu asabiyet ile, cok yillar biliyorum kan kusup kizilcik serbeti ictim dedigim, her dakika bagiris cagiris, isyerimiz onun, birlikte calisiyoruz, her dakika iscilere , bana bagir dur yillarca..Hiv unutmadigim bir sey var birgun kahvalti sofrasinda ki anneside var sinirlenip dolu cay bardagini bana firlattigini ki carpmadi bana Allahtan...
Bu boyle gitmez diye dibe vurdugum cok oldu, icimdeki sesi dinledim hep, 6-7 yil sonrasinda sanirim 40 in ustune cikinca vazgecti bu huyundan kendiside farkinda nasil asabiydim diye hatirlar o gunleri, ben sabretmeyi oneriyorum, can cikmayinca huy cikmaza inanmiyorum, seviyorsan sabredeceksin hepimiz yasimiz ilerledikce daha dingin ve sakin olmuyormuyuz...?
hersey gonlunuzce olsun...

İnşallah huzurlu bir hayatınız olur.
Ben nişanlıyım ve çok kararsızım açıkçası.
Siz de zor şeyler yaşamışsınız.
İnşallah artık çok mutlu yıllar geçirirsiniz.

iyi akşamlar kızlar benim öfkem onunkinden çok onun öfkesi benimkinden ikimzde aşırı sinirliyiz ne olcak böyle hiç bilimiyorum:14::14:

ne var bende olsam geç görüşücez diye üzülürüm ve sesim düşer.
Hiç mi bozulmıycak moralimiz.
Doktora o gitsin bence önce.
Nohut kadar aklınla mı? Nasıl aşağılabiliyor seni.
Banada ıq un düşük demişti geçen gün.
Sinir oldum yaa... Çok iyi düşünmeliyiz.
İleride pişman olmamalıyız.

hatırlıyorum senin olayını, çok sinirlenmiştim inan kudurmuştum o ne demek ya diyee, ama kelin ilacı olsa başına sürer hesabı söyleyecek bişe bulayanıca hiç yorum yapmamıştım... :47:
bu ne ki sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymaz bugün olduğu gibi, ne gerizekalılığım kaldı ne beyinsizliğim ne mallığım inan yazarken utanıyorum ama artık benim de sabrım taştı çok kırıldım ve inan ben kimseden böyle şeyler görmedim, hele ailede, benim babam var ya melektir melek Allahım onu başımdan eksik etmesin bi kere bağırdığını hatırlamam bana çok kızdıysa birazcık sesi yükselir o kadar ama asla kırıcı bişeler yapmaz... ama şimdi 1 senedir tanıdığım adamın bana yaptıklarına bak... offf tuğçecim yaa bilemiyorum dediğin gibi bu evlilik çok ciddi oturup düşünmeliyiz....

bu konu tam da bana göre.sevgilim başlarda ne desem alttan alır susardı.ama benim onu kaybetmek istemediğimi anladı sanırımki içindeki canavar çıktı kızlar çok sinirli ya napcam ben kırıyo üste çıkıyo bide gönlümü almıyo.resmen düşman oluyo bana kavgalıyken sanki 5 dk önce aşk sözcüklerini bana sıralamamış gibi öle bi katı oluyoki şok oluyorum.barışınca beni kırdın diyorum bende kırıldım diyo bide utanmadan:(bizde nişan arefesindeyiz ama bilmiyorum ne yapsam çok seviyorum ama çok ağzı bozuk malesef ve sinirli

soruyorum tabi sormaz olur muyum tatlım, böyle telefonda bile sesim düştü diye kıyametler koparan adam evde yüzyüzeyken attığım adımdan köpürürdiye korkuyorum ayrılsam daha mı iyi olur diye düşünmüyo değilim ama çok seviyorum ve vazgeçemiyorum ama yoruldum...
az önce yine kavga ettik, bu ara özel bi durumumuz var ve az görüşmemiz gerekiyo hatta ortalıkta fazla görünmememiz falan o yüzdan hava karardıktan sonra görüşüyoruz aradım ne zaman buluşacağız diye abisi burda onu bekliyomuş bi yerlere bırakacakmış benim de zaten bu ara moralim bi bozuk sesim zaten sıkkındı o da böyle deyince ben de 9u bulacak yani görüşmemiz dedim ama ona kıs-zdığım için değil elinde olmayan bişe sonuçta üzüldüm o yüzden sesim düştü offff nasıl bağırdı anlatamam sıkılmış bu tavırlarımdan psikoloğa götürecekmiş beni, nohut kadar beynini kullan azıcık anla bana ne yaptığını akşam akşam durup dururken beni nasıl gerdin bunu hep yapıyosun sıkıldım artık diye bi sürü bağırdı... :25:
öfke kontrolü olmayan bi adamla hayat çok zor...
ilişkisi yeni başlayanlar için bu lafım yolun başındayken henüz bağlanmamışken kendinize yazık etmeyin... bağlandıktan sonra her gün ağlayarak geçirirsiniz günlerinizi benden söylemesi... :25:

ay cnmm aynı benimki gibi birşeye bozulduğumda bana trip yapmıycaksın diyo banada psikoloğa git yada annenler götürsün diyo deli oluyorum ya:(

çok haklısın böyle insanla hayat çok zor ama,bazılarıda ilk başlarda göstermiyo bu yüzlerini demek ki benim sevgilim ilk başlarda böyle sinirli değildi sonradan çıktı ortaya..

hatırlıyorum senin olayını, çok sinirlenmiştim inan kudurmuştum o ne demek ya diyee, ama kelin ilacı olsa başına sürer hesabı söyleyecek bişe bulayanıca hiç yorum yapmamıştım... :47:
bu ne ki sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymaz bugün olduğu gibi, ne gerizekalılığım kaldı ne beyinsizliğim ne mallığım inan yazarken utanıyorum ama artık benim de sabrım taştı çok kırıldım ve inan ben kimseden böyle şeyler görmedim, hele ailede, benim babam var ya melektir melek Allahım onu başımdan eksik etmesin bi kere bağırdığını hatırlamam bana çok kızdıysa birazcık sesi yükselir o kadar ama asla kırıcı bişeler yapmaz... ama şimdi 1 senedir tanıdığım adamın bana yaptıklarına bak... offf tuğçecim yaa bilemiyorum dediğin gibi bu evlilik çok ciddi oturup düşünmeliyiz....

İnanmıyorum canım.
Çok kötü sözler söylemiiş.
Çok iyi düşünmeliyiz canım.
Ben dün konuştum. Olmuyorsa bitsin dedim.
Şimdi aradı gelip seni alıyım dedi.
Bıktım senden dedim.
O da benim dırdırımdan bıkmış.
Dedim bana davranışını beğenmessen yüzükleri eline veririm be halin varsa gör dedim.
Beni anlamıyorsun diyor. Görücez bakalım.

ay cnmm aynı benimki gibi birşeye bozulduğumda bana trip yapmıycaksın diyo banada psikoloğa git yada annenler götürsün diyo deli oluyorum ya:(

çok haklısın böyle insanla hayat çok zor ama,bazılarıda ilk başlarda göstermiyo bu yüzlerini demek ki benim sevgilim ilk başlarda böyle sinirli değildi sonradan çıktı ortaya..

Benimkide aynı..
Baştan böyle değildi sonra çıktı.

bende bu konuda çokk dertliyim:(
tartışttığımızda sinirleniyo patlıyo benim konuşmama bile fırsat vermiyo
nefret ediyorum bu huyundan
sinirlerini alan birşey olsa keske yiyeceklerine katıp yedirsek:)

ha haaaa keşke dediğin gb bi mucize olsada içirsek arkadaşaım keşkeeeeeeeeeee

ha haaaa keşke dediğin gb bi mucize olsada içirsek arkadaşaım keşkeeeeeeeeeee

Veeee size formülü veriyorum:

Melissa otu alıyorsunuz,akşam eve geldiğinde yemekten sonra bir kupada çay olarak demleyip içiriyorsunuz.. Valla eşim ameliyat olmuştu ve ağrısı vardı,melissa çayı yaptım içti gülmeye başladı ya ağrım var ama sırıtıyorum diyor kendi bile şaştı..

Ablam çok sinirli olduğu zamanlarda 3-4 melissa yaprağından çay demliyor,içiyor..Başlıyor gülmeye :9: :9: rahat oluyor.

Tabi etkisi bünyeye göre değişiyor.. :32: :34:

kızlar hepimiz aynı dertten muzdaripiz bence sorun şurda bu adamlarda böle davranırken kaybetme korkusu duymuyo olmalrı bnce yani emin olmaları bi sorun bakalım neye dayanarak bu şekilde davranıyomuş bu hakkı nerden alıyomuş valla bnimde canıma tak dedğinde bi gün bnde bağırdım çağırdım ayrılalım dedim hatta kaç gün telini açmadım süründürdüm bunu sonra barıştık bi daha olmuycak falan ya sinirleniyo tamam bide kötü sözler sarfetmesi dahada kırıcı ve rencide edici 2 ay falan melek oldu kıslar ne dersem tamam dedi ama sonra içindeki canavar geri geldi ve hepde durumunu yaşadığı psikolojisine sorunlarına bağlıyo ilerde böle olmuycanı sölüyo bişeyler yoluna girsin diyo hak vermiyo değiilm gerçekten zor bi süreçten geçiyo napalım yinede hayırlsı olsun kıslar hakkımızda hayırlıysa olsun inşallah öpüldünüz kaderdaşlarım:9::41:

Veeee size formülü veriyorum:

Melissa otu alıyorsunuz,akşam eve geldiğinde yemekten sonra bir kupada çay olarak demleyip içiriyorsunuz.. Valla eşim ameliyat olmuştu ve ağrısı vardı,melissa çayı yaptım içti gülmeye başladı ya ağrım var ama sırıtıyorum diyor kendi bile şaştı..

Ablam çok sinirli olduğu zamanlarda 3-4 melissa yaprağından çay demliyor,içiyor..Başlıyor gülmeye :9: :9: rahat oluyor.

Tabi etkisi bünyeye göre değişiyor.. :32: :34:

haklı olabiliisn arkadaşım denemek lazım bncede ama evlenince anak şimdi onu görme şansım yok :)))

Eee canım ne yapıyım başka bir çare bulamadım. :9::10:

Benim sevgilim de sizinkiler gibi aynı hatta kimseyle konuşturmaz beni bide mesela benim yaptığım bir yanlış varsa o zaman bana kan kusturur yapmadığını demediğini bırakmaz aynı olay ona da olur aynı yanlışı yapar o zaman yine suçlu ben olurum öykü ne yapmak istiyosun salak salak şeylere kızıyosun der 6 aydır çıkıyoruz daha bir kere olsun trip atamadım ondan bana fırsat kalmadı yani sonuç olarak
o da suçlu olsa bende suçlu olsam bağırım sinirlenen o ve bazen dayanamıyorum ben anneme babama bile sinirlenen altta kalmayan biriyim ama konu sevgilim olunca bişey diyemiyorum çünkü çok seviyorum

Böylesi ile ne evlenilir,ne de sevgili olunur ki...

Ya belki doğru söylüyosun belki ama biz onunla okulda beraberiz sonra okuldan sonra saat 2ye kadar yine beraberiz 1saat evde dinleniyoruz sonra yine çıkıyoruz biz hep beraberiz yani ama yanında arkadaşları ya da başkaları olunca sinirleniyo normalde beraberken hep güleriz hatta gülmekten karnımın ağrıdığı zamanlar oluyo zaten yoksa dayanılmaz biri olur ama eminim beni sevdiğinden ne biliyim belki düzelir diye ümit ediyorum bakalım

arkadaşlar benim eşimde çok sinirli çokda küfür ediyor ufacık olayda bile ağzının ayarı yok bide bana diyoki ben sinirlenince sen sus tamam susim ama öle ağır küfürler ediyoki dişlerimi sıkıyorum dayanamıyorum cevap veriyorum napim cevap vermesemde aynı gönlümü pek nadir alıyo hep gönlünü alan yanaşan ben oluyorum aynı evdeyiz küslük olmasın diye 1 yıldır ayrı yaşıyoruz ben annemle yaşıyorum ama boşanamıyoruz 20 gün küs 1 hafta barış hep böle . en ufak lafımı öle çok çoğaltıyoki allahım kafayı yicem ne olur bana yardım edin kaç gündür ağlıyorum artık kesin ayrılığa karar verdik ne yapsam yaranamıyorum ne yapsam olmuyo

Back
X