- 14 Ağustos 2011
- 28.788
- 4.536
- 448
soruyorum tabi sormaz olur muyum tatlım, böyle telefonda bile sesim düştü diye kıyametler koparan adam evde yüzyüzeyken attığım adımdan köpürürdiye korkuyorum ayrılsam daha mı iyi olur diye düşünmüyo değilim ama çok seviyorum ve vazgeçemiyorum ama yoruldum...
az önce yine kavga ettik, bu ara özel bi durumumuz var ve az görüşmemiz gerekiyo hatta ortalıkta fazla görünmememiz falan o yüzdan hava karardıktan sonra görüşüyoruz aradım ne zaman buluşacağız diye abisi burda onu bekliyomuş bi yerlere bırakacakmış benim de zaten bu ara moralim bi bozuk sesim zaten sıkkındı o da böyle deyince ben de 9u bulacak yani görüşmemiz dedim ama ona kıs-zdığım için değil elinde olmayan bişe sonuçta üzüldüm o yüzden sesim düştü offff nasıl bağırdı anlatamam sıkılmış bu tavırlarımdan psikoloğa götürecekmiş beni, nohut kadar beynini kullan azıcık anla bana ne yaptığını akşam akşam durup dururken beni nasıl gerdin bunu hep yapıyosun sıkıldım artık diye bi sürü bağırdı...![]()
öfke kontrolü olmayan bi adamla hayat çok zor...
ilişkisi yeni başlayanlar için bu lafım yolun başındayken henüz bağlanmamışken kendinize yazık etmeyin... bağlandıktan sonra her gün ağlayarak geçirirsiniz günlerinizi benden söylemesi...![]()
ne var bende olsam geç görüşücez diye üzülürüm ve sesim düşer.
Hiç mi bozulmıycak moralimiz.
Doktora o gitsin bence önce.
Nohut kadar aklınla mı? Nasıl aşağılabiliyor seni.
Banada ıq un düşük demişti geçen gün.
Sinir oldum yaa... Çok iyi düşünmeliyiz.
İleride pişman olmamalıyız.