sevgilisi yada eşi çok sinirli olan bayanlar

arkadaşlar benim eşimde çok sinirli çokda küfür ediyor ufacık olayda bile ağzının ayarı yok bide bana diyoki ben sinirlenince sen sus tamam susim ama öle ağır küfürler ediyoki dişlerimi sıkıyorum dayanamıyorum cevap veriyorum napim cevap vermesemde aynı gönlümü pek nadir alıyo hep gönlünü alan yanaşan ben oluyorum aynı evdeyiz küslük olmasın diye 1 yıldır ayrı yaşıyoruz ben annemle yaşıyorum ama boşanamıyoruz 20 gün küs 1 hafta barış hep böle . en ufak lafımı öle çok çoğaltıyoki allahım kafayı yicem ne olur bana yardım edin kaç gündür ağlıyorum artık kesin ayrılığa karar verdik ne yapsam yaranamıyorum ne yapsam olmuyo

şuan sende geleceğimi gördüm sevdiğim için bende ayrılamıyorum ama bence güzel günlerin için ya da ne biliyim iyi olan hiç mi yanı yok onları düşün ne kadar konuşturmasalar da aranız iyi olduğunda konuşmaya çalışırsan hemen susup dinliyolar ben onun eğitimini verdim kavgadan hemen sonra barışma tatlı zamanında bunları söyle düzelir belki ama bitirme hemen

neler yaptım neler öle ağır sözleri varki dişimi sıkıyorum bazende dayanamıyorum laf sölüyorum bende insanım ağzının ayarı yok ağzından ayrılığı hiç düşürmüyo okadar mücadele verdim neler yaşadım her gün ağladım hergün ağladım ama mutlu olmadınmı derseniz çokda mutlu oldum ben zaten onun yanında olim hep mutluyum ama yok yeri geldi şiddette gördüm ama korkarak yaşadım salataya soğan koymayı unutsam bile bağırdı çağırdı aynı sofrada yemek yemedi allah kahretsinki çok seviyorum bugünde anlaşamıcagımızı bide beni aramıcagını ve ayrılcagımızı söledi yine hayallerim bitti tek istediğim anne olmaktı oda bitti ben napıcam şimdi nasıl hayata tutuncam bilmiyorum

neler yaptım neler öle ağır sözleri varki dişimi sıkıyorum bazende dayanamıyorum laf sölüyorum bende insanım ağzının ayarı yok ağzından ayrılığı hiç düşürmüyo okadar mücadele verdim neler yaşadım her gün ağladım hergün ağladım ama mutlu olmadınmı derseniz çokda mutlu oldum ben zaten onun yanında olim hep mutluyum ama yok yeri geldi şiddette gördüm ama korkarak yaşadım salataya soğan koymayı unutsam bile bağırdı çağırdı aynı sofrada yemek yemedi allah kahretsinki çok seviyorum bugünde anlaşamıcagımızı bide beni aramıcagını ve ayrılcagımızı söledi yine hayallerim bitti tek istediğim anne olmaktı oda bitti ben napıcam şimdi nasıl hayata tutuncam bilmiyorum

valla haklısın bence boşver sonuçta şiddet var ne kadar seversen sev şiddet farklı bir olay tabi dışardan konuşmak kolay sonuçta senin yaşadığın hayat kimse senden daha iyi bilemez allah kolaylık versin

tek isteğim anne olmaktı diyorsun. kaç yaşındasın?
İyi hoş ta şiddet gösteren birisiyle de bir ömür geçmez ki.
İleride çocuğunuza da gösterebilir.
Bence bu şekilde bir ömür geçmez.

Son düzenleme:

Bu yazdıklarınızı 2 ay önceye kadar bende yaşadım birebir desem yalan olmaz. Şuan Allaha şükür çok iyiyiz o kötü günlerden eser kalmadı. Ama nasıl.. Evimi terketip ailemin yanına gittim bir ay görüşmedim.. Zaten ben gidince durumun ciddi olduğunu sezip hatasını anladı kendini kanıtladı af diledi bir çok kez bende geri döndüm..

Siniri tamamen geçti mi desen.. hayır.. Bazen sinirleniveriyor aniden ama hemen özür dileyip sakinleştiriyorum.. Eski halimize dönüyoruz sonrada.. Bi yerden sonra alışıyorsun küfürleri duymazdan geliyorsun, önceleri yapamıyordum bunu dayanamıyordum öyle öyle büyüyordu.. O da çok farklıydı tabi, çok kaba davranıyordu bana şuan böyle değil..

O korkuyu çok iyi bilirim iğrenç bi his. Hala daha var ama daha az zamanla geçiyor..

Yani diyeceğim eğer sizi seviyorsa ki ayrılmak istediğini söylemiş ama blöfte olabilir bilmiyorum.. Neyse alttan almayın tamam diyin ayrılcam bende istemiyorum seni diyin.. Seviyorsa bitmesine izin vermez. İzin veriyorsa zaten bitsin, sizi istemeyen biriyle bir ömür geçmezdi zaten.. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim..

Bu yazdıklarınızı 2 ay önceye kadar bende yaşadım birebir desem yalan olmaz. Şuan Allaha şükür çok iyiyiz o kötü günlerden eser kalmadı. Ama nasıl.. Evimi terketip ailemin yanına gittim bir ay görüşmedim.. Zaten ben gidince durumun ciddi olduğunu sezip hatasını anladı kendini kanıtladı af diledi bir çok kez bende geri döndüm..

Siniri tamamen geçti mi desen.. hayır.. Bazen sinirleniveriyor aniden ama hemen özür dileyip sakinleştiriyorum.. Eski halimize dönüyoruz sonrada.. Bi yerden sonra alışıyorsun küfürleri duymazdan geliyorsun, önceleri yapamıyordum bunu dayanamıyordum öyle öyle büyüyordu.. O da çok farklıydı tabi, çok kaba davranıyordu bana şuan böyle değil..

O korkuyu çok iyi bilirim iğrenç bi his. Hala daha var ama daha az zamanla geçiyor..

Yani diyeceğim eğer sizi seviyorsa ki ayrılmak istediğini söylemiş ama blöfte olabilir bilmiyorum.. Neyse alttan almayın tamam diyin ayrılcam bende istemiyorum seni diyin.. Seviyorsa bitmesine izin vermez. İzin veriyorsa zaten bitsin, sizi istemeyen biriyle bir ömür geçmezdi zaten.. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim..

demekki bunları yaşayan tek ben değilim ben tek eksiğim naz yapamıyorum süründüremiyorum doğrusu tutarlı oldugumu gösteremiyorum oda biliyoki arasam hemen barışır bu yüzden kaybediyorum bu sefer çok kararlı ama anlıyorum ki hayat geçmez ben elimden geleni yaptım vicdanım öle rahatki

Ya peki ben biseyi merak ettim duzelmezler mi acaba ben sevgilimi cok seviyorum hatta evlenmeyi dusunuyorum bile diyebilirim daha cok var tabi ama gercekten dusunuyorum benim annem babamda bu yasta baslamislar ve ben asla babam gibi biriyle evlenmem diyodum babamda cok sinirli hemen kizar trip atar anneme ayni babam gibi birine asik oldum

Hani suan cok genciz belki ilerde buyudukce olgunlasir da siniri gecer mi biri askerden sonra duzeldi demis duzelir mi acaba yani boyle sinirli biriyle devam etmeli miyim yoksa daha fazla asik olmadan yapamam gerci ama ayrilmali miyim

Ya peki ben biseyi merak ettim duzelmezler mi acaba ben sevgilimi cok seviyorum hatta evlenmeyi dusunuyorum bile diyebilirim daha cok var tabi ama gercekten dusunuyorum benim annem babamda bu yasta baslamislar ve ben asla babam gibi biriyle evlenmem diyodum babamda cok sinirli hemen kizar trip atar anneme ayni babam gibi birine asik oldum

Hani suan cok genciz belki ilerde buyudukce olgunlasir da siniri gecer mi biri askerden sonra duzeldi demis duzelir mi acaba yani boyle sinirli biriyle devam etmeli miyim yoksa daha fazla asik olmadan yapamam gerci ama ayrilmali miyim

inş. herşey hayal ettiğin gibi olur yargısız infaz yapmak istemem ama benim eşim kızar sonra saman alevi gibi sönen cinsten değil kızsın sonra sakinleşsin eyvallah ama uzatan trip atan günlerce mevzuyu kapatmayan surat asan erkekten kork . bende sinirliyim sinirlenirim bağırırım ama 10 dak. sonra bitti giderim konuşmaya çalışırım naz yapamam sevdiğime küsemem bilmiyorum küfür sinir kötü belki geçer yaşı gençse

mrb arkadaşım yazılarını okudum ve gerçeken durumuna üzüldüm bnce karşındaki senden emin gb geldi bana enin zaaflarını biliyo kendisini çok sevdiğini biliyo ayrılamaz zannediyo bnce vede bi erkekte kaybetme korkusu yoksa yapacakda hiçbişey yok zaten kaybetmeden anlayanda yok hemen boşanın diyemem çok zor bi durum olsa gerek ama en azından dirayetli ol derim bnde çok kez ayrılcam dedim o an deli oluyodu aramalar sormalar yeterki ciddi olduğunu anlasın hem bu kişinin ailesi nerde yokmu şöle yanına alıp kulaklarını çekecek biri benim görümce olacak insanlar o kadar beni kayırılarki hem ona kızarlar çok defa uyardılar seni başkası çekmez değerini bil diye böle yani ALLAH yardımcın olsun arkadaşım umarım sonunuz güzel olur

senin adına sevindim arkadaşım umarım bi daha hiç bzulmaz ağzınızın tadı

mrb arkadaşım yazılarını okudum ve gerçeken durumuna üzüldüm bnce karşındaki senden emin gb geldi bana enin zaaflarını biliyo kendisini çok sevdiğini biliyo ayrılamaz zannediyo bnce vede bi erkekte kaybetme korkusu yoksa yapacakda hiçbişey yok zaten kaybetmeden anlayanda yok hemen boşanın diyemem çok zor bi durum olsa gerek ama en azından dirayetli ol derim bnde çok kez ayrılcam dedim o an deli oluyodu aramalar sormalar yeterki ciddi olduğunu anlasın hem bu kişinin ailesi nerde yokmu şöle yanına alıp kulaklarını çekecek biri benim görümce olacak insanlar o kadar beni kayırılarki hem ona kızarlar çok defa uyardılar seni başkası çekmez değerini bil diye böle yani ALLAH yardımcın olsun arkadaşım umarım sonunuz güzel olur

arkadaşım aile bağları kuvvetli değil açıkcası ailede sözünü dinliceği biri yok çünkü aile bundan çekiniyo zaten o yüzden benim durum vahimdi onlar da biliyolardı ama bişey yapamıyolardı aynen dediğine katılıyorum ben bu yüzden kaybettim çünkü beni kaybetme korkusu yaşamadı hep emindi Allah tüm darda kalan kullarının yardımcısı olsun

arkadaşım aile bağları kuvvetli değil açıkcası ailede sözünü dinliceği biri yok çünkü aile bundan çekiniyo zaten o yüzden benim durum vahimdi onlar da biliyolardı ama bişey yapamıyolardı aynen dediğine katılıyorum ben bu yüzden kaybettim çünkü beni kaybetme korkusu yaşamadı hep emindi Allah tüm darda kalan kullarının yardımcısı olsun

amin canım hepimizin ya inşallah düzelir herşey güzel olur arkadaşım güzel msjlarını okuruz inşallah

ilk mesajından yola çıkarak yazıyorum diğer yorumlarını okumadım

evlenince olay çok daha başka boyuta geçiyor
bi insanın sinirli yapısı evleninde azalmaz aksine daha da artar

şuan sevgilisin telefonda en fazla dışarda kavga edersin evine çekip gidersin veya telefonunu kapatırsın sakinleşince konuşursun
ama evliyken öyle olmuyor aynı evdesin sinir anında çekip gideceğin en uzak yer başka oda öyle ha deyince kavgada ben dışarı çıkayım bi hava alıp geleyim olmuyor

sevgiliyken kavga sebepleri neden aramadın neden cevap atmadın neden onunla konuştun neden onu giydin neden böyle davrandın evliliğe göre çok basitçe şeyler
ama evlilikte evliliğin geçim sıkıntısının getirdiği sorumluktan dolayı çok farkı oluyor

kavgalarınızdan daha çok canını acıtır
yani diyeceğim o ki çok iyi düşün herşey evlenince toz pembe bütün kötü huyları gidip yerine güzel huyları getirmiyor

eğer ki laftan anlamayan sinirlerine hakim olamayan en ufak birşeye dahi sinirlenen bi sevgilizin varsa 50 kere düşün

eşim sinirli değil anca çok damarına basıcan da sinirlenecek

ama etrafımda sinirli eşler var ve gördüklerim bunlar

Benim inşanlım da sinirli ama evlennce alırım sinirlerini bi dahada sinirlenemez :51:

kıslar çoğu evlenince sinirli erkek düzelir diyolar önceki kadar olmazmış örnekleide var gördüm ama umarım bnde o şanslılardan olurum

Kim diyor bunu,sinirli bir eşe sahip biri olarak diyorum ki:
Kendinizi kandırmayın.Başta ne ise sonrasında da öyle oluyor.
Hele bir de sinirli diye siz daha sakin duruyorsanız iyice şımarıyorlar.

Back
X