sevgilisi yada eşiyle aynı işyerinde çalışanlar...

işyerinde çok sert ve kaba davranıyor,normalde öyle değil...bana sesini yükseltme diyorum burası işyeri sana farklı davranamam diyor.babası asker onu da öyle yetiştirmiş.sürekli emir verir gibi konuşuyor.

Ay saçmalamasın! Ne alakası var farklı davranmakla? Hem insan bir yerde amir ya da şef olunca herkese bağırma hakkı mı elde ediyor? Sırf amir olduğu için ya da kendinden daha kıdemsizler bulunduğu için onlara bağırıp çağıran insanın özgüven eksilkiği vardır. Ha burda ha orda sonuçta bu adma sana bağırıyor, hakaret ediyor! Aç gözlerini biran önce

sağol kardeş beni anlıyosun bak konu para değil aslında ama aynı zamanda para da... garip bi çelişki.ben ondan pırlanta elmas falan istemiyorum ki.. ama 1milyoncudan da almasın ikisinin ortası gümüş pahalı olmayan birsürü şey var.anneme hediye bakmaya gittik doğum günü falan olduğu zaman ben bakınıyorum incili kolyeler falan en güzelini buldu getirdi hayret ettim... bu ne yaman çelişki annem... galiba biraz cimri...

İşte anlamaya çalışıyorum.işyeri dışında kedi gibi... çok korumacı sürekli benimle ilgili...mesela evimde kapı kolu falan bozulduğunda anında tamir ediyor yere toz döküldüyse süpürgeyi açıp süpürüyor. vala ben böylesini de görmedim çok titiz. ben bulaşık yıkarken önlüğü geçirip yardım ediyim diyor.ben hallederim deyince de tamam ozaman ben de kuşların kafesini temizliyim falan diyor. evde kedi gibi... ama etrafta erkek arkadaşları ya da iş arkadaşları varken 180 derece dönüyor.

bu kişi sizin patronunuzmu?? amirde olsa nasıl bu kadar bağırabilirki?

yok patronum değil... ben üniversitedeyken staj yapmam gerekti.o da işyerinden patronuyla konuşmuş.stajımı işyerinde yaptım sonra patron benden ben de işyerinden memnun kaldım işe aldılar beni..öyle çalışmaya başladım.

Ay benimde arkadaşım eşiyle telefoncu açmışlardı orda birlikte çalışıyorlardı.Aman Allah'ım eşi milletin içinde nasıl azarlayarak konuşuyordu onunla.Ben utandım valla 2 dakikada çıktım dayanamadım da artık.Hiç sevmem bu tarz azarlayarak konuşan insanları.
Bende bir sezon eşimle aynı dükkanda çalıştım ama 1 kere sesini yükseltmişti.''Hop orda kal dedim.Ben senin elemanın deilim kendine gel ve benle sesini yukselterek konuşma''.O sözümden sonra da asla bir sorun yaşamadık.Sende biraz haddini bildirmelisin erkek arkadaşına.

bende eşimle aynı işyerindeyim...çok fazla görmüyoruz birbirimizi...bizim sorunlar genelde onun kıskançlığımdan çıktı başlarda,çünkü işyerimizde 2 bayan var sadece,biri de benim :26:

hediye konusuna birşey demicem ama davranışları çok kaba,ve bu kişi sadece sevgilin..
ben katlanma derim....

Valla ne diyim arkadaşım sen razısın bu duruma gibi geldi. Ben en iyisi daha fazla yorum yapmayayım çünkü senin anlattığın şeylerin benim beynimde bir açıklaması yok.

: yok ben dgs'ye hazırlanıyorum da iş varken çalışamıyorum.işten ayrılıcam haftaiçi dee kursa gidicem bilgisayar mühendisliğini kazanıcam inşallah o yüzden bırakıyorum işimi.31 aralıkta son işyerindeki son günüm. belki bu mesefa de iyi gelir sürekli yüzyüzeyiz günün 10 saati. zor vala

Valla ne diyim arkadaşım sen razısın bu duruma gibi geldi. Ben en iyisi daha fazla yorum yapmayayım çünkü senin anlattığın şeylerin benim beynimde bir açıklaması yok.

bnde bir açıklama bulamıyorum...herşey gönlünce olsun dedik bitti. 10 adım ötemde oturyor şimdi.31 aralıkta da işten ayrılıyorum...Bana geri gelir mi? özür dileyip barışmak ister mi bilmiyorum ben geri adım atmayı da düşünmüyorum.

ben de diyorum BANA BİR DAHA SESİNİ YÜKSELTEYİM DEME ÇIKAR GİDERİM BİR DAHA BULAMAZSIN BENİ diye bağırıyorum o da bana bağırıyor.ne halin varsa gör diyo ben zaten seni mutlu edemiyorum diyo.. ama sonra elinde çiçekle gelip özür diliyo.bu defa da özür diler mi bilmem

kusura bakmada bana bu konu cok mantiksiz geldi...
1. ayni yerinde calismak la ne alaka? hediyeyi anlatmissin...

2. aldigi hediyelerlemi degerini biciyorsun?.. cok pahali bir yüzük alsaydi "evet bana deger veriyor mu" diyecektin.. ama almadi " deger vermiyormu" diyeceksin

bence bukadar bencil olma , her erkek kadin ruhundan anlamaz.. düsünmüs hediye almis belki onun gözünde cok güzel göründü o kolye? her erkek zevkli de degildir.. bence bunu dert etmek yanlis. hic birsey almiyabilirdi dahami iyi olacakti? okadar sevgili, sözlü, nisanli, koca var özel günlerde birak hediye almayi hatirlamiyorlar bilene.. düsünmesi yeterli bence.

ancak böyle kaba falan davraniyor diyorsan bence bu cekilmez.. is yeriyse is yeri.. adam gibide konusabilir.. egosunu yükseltmek gibisinden mi bagiriyor acaba enteressan.. ben olsam böyle sürekli bagirip emir veren birisini cekmezdim..

Son düzenleyen: Moderatör:

Sende bagır bakalım herkesin icinde ve cık git işyerinden de bakalım ne yapacak.Oh iyi yolunu bulmuş bagır cagır kücük düşür bir cick al gel.Bu kadar cimriyse Çiçekleri de parktan toplamış olabilir

aslında şöyle... yukarıda da yazdım işyerinde sürekli tartışıyoruz.en ufak şeyler yüzünden beni azarlıyor.Sesini yükselterek konuşuyor.Bende kendimi değersiz hissediyorum.Bir de bana 1 milyoncudan hediyeler alınca iyice koptum ben. konu para değil elbette ama sevineceğim şeyler alsın istiyorum zaten yılda 1 defa doğum günümde hediye alıyor.ömür boyu saklıyım severek kullanıyım istiyorum. bana geçen yıl cin ali kolyesi aldı elinde papatya tutuyor. turuncu yeşil ipi var. yani 22 yaşındayım tamam ama takamıyorum ki... lisede orta okulda olsam neyse.

valla ben cok mutevaziyim daha esimle ekonomi durumumuzu duzeltmedik
ve bekarkende paramiz yoktu dogru duzgun
bana ozel gunlerde cocuk gibi dandik bir kolye getirmedi
ya cicek yaptirir ya pasta yada yemege cikariz
banada getirse bir kere bri sey demem ama ikinci sefer kizarim
hani cocukta degiller
evliler bile birbirine milletin icinde bagiramazken
ona ne oluyorda bagiriyor
hemen alakasiz buldugunuz icin elestiriye gecmissiniz
kafasi karisik kizcagizin kotu muamele toplum icinde ve
gulunc hediyeler.. zormu anlamak
yarim yamalik turkcemle ben bile anladim allam yaa
hem kizcagiz annesine hediye alacagi zaman en iyisini bulup getirebiliyor
para ondan cikmadigi icin buda bir detay

Sende bagır bakalım herkesin icinde ve cık git işyerinden de bakalım ne yapacak.Oh iyi yolunu bulmuş bagır cagır kücük düşür bir cick al gel.Bu kadar cimriyse Çiçekleri de parktan toplamış olabilir

yok çiçekçiden almış ama verdikten sonra da şöyle bir cümle kurdu ''Şu kadınları hiç anlamıyorum hee 2 gün sonra solucak zaten neden illa çiçek istiyosunuz ki...'' ölür müsün öldürür müsün.. kafasına geçiricektim.. koydum çiçeği masaya döndüm gidiyodum.. tuttu kolumdan dur şaka yaptım diye güldü.şaka değil aslında biliyorum kendi düşünceleri bu yoksa sadece kavga ettiğimizde çiçek alıp gelmez.

hani girgirina soyle bir gezerken alsa su cin ali kolyesine sevimli kacar :) esimin bana plastik bebek almasi gibi sizin ordaki bir milyon degerinde seyler
ama ozel gunlerde cocukca kaciyor
elin icinde bagirip sorumluluk alabiliyorsa sevgiliye karsi nasil davranacaginida bilsin
gerci ev icerisindeki tutumlar guzel buda var

sağol canım beni anladığın için çünkü erkek arkadaşım anlamadı pahalı hediye istediğimi düşünüyor ama ben pahalı hediye istemiyorum.kullanabileceğim birşey istiyorum. :26: seviyorum da şimdi ayrılmak istemiyorum ama bu huylarını düzeltsin istiyorum. Ne yapıyım zamana mı bırakıyım... gelip özür diler mi benden?

bence ozaman ayril o adamdan.. maksat sade seni elinde tutmak ozaman.. ne dordürüz hediye aliyor ve sürekli bagirip cagiriyorsa.. ya ruh sagliginda birsey var yada dedigim gibi sirf seni elinde tutmak istiyor.. sanki oyuncakmissin gibi.. ben olsam asla katlanmazdim.. cok bile dayanmisssin def et gitsin.. 22 yasindasin gencsin güzelsin degermi böyle bir adama katlanmaya? ki böyle bir adamla ilerisini düsünmekte cok büyük yanlis olur.. simdiden böyle olan kim bilir evlenince nasil olur. allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…