- Konu Sahibi endoplazmikredikulum
-
işyerinde çok sert ve kaba davranıyor,normalde öyle değil...bana sesini yükseltme diyorum burası işyeri sana farklı davranamam diyor.babası asker onu da öyle yetiştirmiş.sürekli emir verir gibi konuşuyor.
açıkcası insan böyle bi hediye gördüğünde ister istemez garip hisseder kendini.
benimde eski sevgilim bana kolyeler almıştı saat vs. tabii o zamanlar hiç anlamıyordum takıların kalitesini falan. ayrıldık sonra.. bir gün bi arkadaşım geldi bende neyi varsa atmayı düşünüyordum. o da hadi çıkar bakalım neler almış sana dedi bende istemeyerekte olsa, arkadaşımın ısrarı üzerine çıkardım. kolyelere baktı "aa bunlar gümüş değilki sahte şeyler almış" dedi. saatte o bir milyonculardaki saattendi, bunu takıları atmadan önce görmüştüm. bi garip hissettim kendimi.
tabiki sevgi alınan şeylerle ölçülmez ama güzel bişey alacak parası yoksa hiç almasın bana göre. alacaksa da biraz kaliteli bişey alınmasından yanayım. hangimiz gidip sevdiğimiz bir insana bir milyonculardan hediye bakarız ki? :26:
Ay saçmalamasın! Ne alakası var farklı davranmakla? Hem insan bir yerde amir ya da şef olunca herkese bağırma hakkı mı elde ediyor? Sırf amir olduğu için ya da kendinden daha kıdemsizler bulunduğu için onlara bağırıp çağıran insanın özgüven eksilkiği vardır. Ha burda ha orda sonuçta bu adma sana bağırıyor, hakaret ediyor! Aç gözlerini biran önce
bu kişi sizin patronunuzmu?? amirde olsa nasıl bu kadar bağırabilirki?
İşte anlamaya çalışıyorum.işyeri dışında kedi gibi... çok korumacı sürekli benimle ilgili...mesela evimde kapı kolu falan bozulduğunda anında tamir ediyor yere toz döküldüyse süpürgeyi açıp süpürüyor.vala ben böylesini de görmedim çok titiz. ben bulaşık yıkarken önlüğü geçirip yardım ediyim diyor.ben hallederim deyince de tamam ozaman ben de kuşların kafesini temizliyim falan diyor. evde kedi gibi... ama etrafta erkek arkadaşları ya da iş arkadaşları varken 180 derece dönüyor.
Çevresine karşı cömert ama sana gelince seyyar satıcı hediyesi... E zaten deminki mesajımda da yazdım sana saygısı yok. Bu ilişki hiç sağlıklı değil. Bir de neden sen işi bırakıyormuşsun? O bıraksın! Sakın bir adam için işinden gücünden vazgeçme! Bana sorarsan birşeyi bırakacaksan bu adamı bırak sen
Valla ne diyim arkadaşım sen razısın bu duruma gibi geldi. Ben en iyisi daha fazla yorum yapmayayım çünkü senin anlattığın şeylerin benim beynimde bir açıklaması yok.
Ay benimde arkadaşım eşiyle telefoncu açmışlardı orda birlikte çalışıyorlardı.Aman Allah'ım eşi milletin içinde nasıl azarlayarak konuşuyordu onunla.Ben utandım valla 2 dakikada çıktım dayanamadım da artık.Hiç sevmem bu tarz azarlayarak konuşan insanları.
Bende bir sezon eşimle aynı dükkanda çalıştım ama 1 kere sesini yükseltmişti.''Hop orda kal dedim.Ben senin elemanın deilim kendine gel ve benle sesini yukselterek konuşma''.O sözümden sonra da asla bir sorun yaşamadık.Sende biraz haddini bildirmelisin erkek arkadaşına.
ben de diyorum BANA BİR DAHA SESİNİ YÜKSELTEYİM DEME ÇIKAR GİDERİM BİR DAHA BULAMAZSIN BENİ diye bağırıyorum o da bana bağırıyor.ne halin varsa gör diyo ben zaten seni mutlu edemiyorum diyo.. ama sonra elinde çiçekle gelip özür diliyo.bu defa da özür diler mi bilmem
kusura bakmada bana bu konu cok mantiksiz geldi...
1. ayni yerinde calismak la ne alaka? hediyeyi anlatmissin...
2. aldigi hediyelerlemi degerini biciyorsun?.. cok pahali bir yüzük alsaydi "evet bana deger veriyor mu" diyecektin.. ama almadi " deger vermiyormu" diyeceksin
bence bukadar bencil olma , her erkek kadin ruhundan anlamaz.. düsünmüs hediye almis belki onun gözünde cok güzel göründü o kolye? her erkek zevkli de degildir.. bence bunu dert etmek yanlis. hic birsey almiyabilirdi dahami iyi olacakti? okadar sevgili, sözlü, nisanli, koca var özel günlerde birak hediye almayi hatirlamiyorlar bilene.. düsünmesi yeterli bence..
Sende bagır bakalım herkesin icinde ve cık git işyerinden de bakalım ne yapacak.Oh iyi yolunu bulmuş bagır cagır kücük düşür bir cick al gel.Bu kadar cimriyse Çiçekleri de parktan toplamış olabilir
valla ben cok mutevaziyim daha esimle ekonomi durumumuzu duzeltmedik
ve bekarkende paramiz yoktu dogru duzgun
bana ozel gunlerde cocuk gibi dandik bir kolye getirmedi
ya cicek yaptirir ya pasta yada yemege cikariz
banada getirse bir kere bri sey demem ama ikinci sefer kizarim
hani cocukta degiller
evliler bile birbirine milletin icinde bagiramazken
ona ne oluyorda bagiriyor
hemen alakasiz buldugunuz icin elestiriye gecmissiniz
kafasi karisik kizcagizin kotu muamele toplum icinde ve
gulunc hediyeler.. zormu anlamak
yarim yamalik turkcemle ben bile anladim allam yaa
hem kizcagiz annesine hediye alacagi zaman en iyisini bulup getirebiliyor
para ondan cikmadigi icin buda bir detay
aslında şöyle... yukarıda da yazdım işyerinde sürekli tartışıyoruz.en ufak şeyler yüzünden beni azarlıyor.Sesini yükselterek konuşuyor.Bende kendimi değersiz hissediyorum.Bir de bana 1 milyoncudan hediyeler alınca iyice koptum ben. konu para değil elbette ama sevineceğim şeyler alsın istiyorum zaten yılda 1 defa doğum günümde hediye alıyor.ömür boyu saklıyım severek kullanıyım istiyorum. bana geçen yıl cin ali kolyesi aldı elinde papatya tutuyor. turuncu yeşil ipi var. yani 22 yaşındayım tamam ama takamıyorum ki... lisede orta okulda olsam neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?