- Konu Sahibi endoplazmikredikulum
-
eşle sevgiliyle aynı işte çalışmak sürekli problem yaratır.Çok kısa bir süre eşimle ünvyi ilk bitirdiğim zaman çalışmıştım.O zaman sevgiliydik ve benim amirim durumundaydı.Bana iş verdiğinde laf söylediğinde kırılıyordum.Heleki hiçbir bayanla konuşmasına müsade etmiyordum o da aynısını bana yapıyordu ikimizde diken üstündeydik.Birbirmizin işini baltalıyorduk resmen.Devlete gireceğim diye istifa ettim hayatımız yoluna girdi eşim kariyerinde daha da yükseldi bende su an çalıştığım yerde rahatım.Ama düşünüyorum da hala aynı yerde birlikte devam etseydik eşim bulunduğu seviyeye benim yüzümden gelemeyecekti.Bende bu kadar rahat ve huzurlu olamayacaktım.
Hayırlı olsun madem siz anlaşmışsınız da açıkçası ben hediye işini nasıl hallettiğinizi merak ettim
bu hediye konusu benimde canımı sıkan bir konu 3 sendir beraberiz 2 kere hediye aldı gerç iyi şeyler aldı ama iki yıldır hiç hediye almaz ve doğum günlerimi hatırlamaz yapısımı bu anlamadım ki durumuda iyi yani arkdaşı para istese düşüneden şak hemen 500 lira gönderir bana gelince cimrilik yapıyo ben alıncada niye alıyosun diye almak istemiyo zorla veriyorum hediyeyi off off
erkekler çok fazla böyle şeylerden anlamaz
tabi ki istisnalar var
eşim evlenmeden önce hiç hediye almazdı bende bozulurdum yada garip şeyler alırdı üstelik parası olduğu halde
bende tam tersi ortada bir neden yokken bile onun ihtiyacı olan şeylere dünyanın parasını verip alırdım
bir kere beypazarına gitmiştik beypazarınıu bilirsiniz gümüşü meşhur
o kadar gittik üstelik ben götürmüştüm sana bir gümüş alıyım dememişti.
sonuçta ben bu adamla evlendim ama iyi ki evlenmişim
hala hediye alma alışkanlığı yok düşünün doğum yaptım bana çiçek bile getirmedi
üstelik söylendim insan bir çiçek alır dedim bana ne dese beğenirsiniz
özel hastanede doğum yaptın demez mi
ama hakkını yememek lazım hiçbir ihtiyacımı almayalım demez
kendi ihtiyacını almaz önce benimkini alır
sadece böyle sürprizlerden pek hoşlanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?