- Konu Sahibi endoplazmikredikulum
-
İşte anlamaya çalışıyorum.işyeri dışında kedi gibi... çok korumacı sürekli benimle ilgili...mesela evimde kapı kolu falan bozulduğunda anında tamir ediyor yere toz döküldüyse süpürgeyi açıp süpürüyor.vala ben böylesini de görmedim çok titiz. ben bulaşık yıkarken önlüğü geçirip yardım ediyim diyor.ben hallederim deyince de tamam ozaman ben de kuşların kafesini temizliyim falan diyor. evde kedi gibi... ama etrafta erkek arkadaşları ya da iş arkadaşları varken 180 derece dönüyor.
duzgun bir sey alsaydin dedigin zaman
neden "gelecegimi dusunmek zorundayim" dedi
bu kafami kurcaladi birde?
ben para biriktiriyorum sana hediye alıp masraf yapamam diye ama parayı da ikimiz için biriktiriyo garip... arada bir home design sitelerine falan bakıyoruz.veya koltuk takımlarına falan bakıyoruz ikimizinde beğendikleri aynı ama biraz pahalı şeyler...Mutfağı ankastre alıcam falan diyo.eve hani şeyler olurya cam tuğla gibi genelde mutfak salon arasında olur.ondan yaptırıcam falan diyo.inşallah cimrileşmez ilerde.inşallah sadece hediye alma olayı saçma geliyodur. evlenirken de cimrileşirse iş kötü.
bahane işte canım, geleceği alacağı 20-30 liralık yüzüklemi kurtulacakmışş
ben para biriktiriyorum sana hediye alıp masraf yapamam diye ama parayı da ikimiz için biriktiriyo garip... arada bir home design sitelerine falan bakıyoruz.veya koltuk takımlarına falan bakıyoruz ikimizinde beğendikleri aynı ama biraz pahalı şeyler...Mutfağı ankastre alıcam falan diyo.eve hani şeyler olurya cam tuğla gibi genelde mutfak salon arasında olur.ondan yaptırıcam falan diyo.inşallah cimrileşmez ilerde.inşallah sadece hediye alma olayı saçma geliyodur. evlenirken de cimrileşirse iş kötü.
hayır yani alacağı ankastre mutfak için ne gibi bir kaybı olacakmış ki 20-30 tlik düzgün bi hediyeden mantıksızlık dizboyu :97:
aaaaa rica ederim lütfen dolap süsünü alamaz hani mıknatıslılardan olan varya onu iste
bu cimrilikle seni daha çoookk yıpratır canım o zaman. benim eşim cimri olmadığı halde parası olmadığından eşyalarımızı alırken beni çok üzmüştü. sana şimdi o hediyeyi söylediğine rağmen almayan adam ileride alırmı ki hiç zannetmiyorum. işin var güzelim onunla çok ozr işin çok. allah sabır versin
Konu başlıktan sapmış ama olsun. Bu da gayet önemli bir konu.
Ben açıkçası "sana verdiği değeri aldığı hediyeyle mi ölçeceksin?" diyenlere hiççç mi hiç katılmıyorum.
Evet arkadaşım, bana verdiği değeri bana aldığı hediyeyle de ölçerim.
Çünkü seven, değer veren, sevdiğini mutlu etmek isteyen insan ona kendini beğendirmek için çırpınır.
Hediye işinden hiç anlamıyorsa bile gider bir bilene sorar, biraz inceler sevgilisini, gözlem yapar ona göre hediyesini alır!
Erkeklerin bu "ben anlamam" diyip işin içinden sıyrılma becerilerine hayranım.
Biz kadınlar nasıl da forum köşelerinde konular açıp "ayyyy sevgilime ne hediye alsam" diye fellik fellik orjinal fikir arıyoruz ama?
Valla çevremde de çok örneğini gördüm ve kendim de bizzat yaşadım, isteyen erkek gaaaayet de güzel sevdiğini mutlu edecek hediye almasını biliyo.
Maddi değeri olsun ya da olmasın.
Değersiz bişey olsa bile o hediyenin sunumu dahi çok şey anlatır.
Bir arkadaş demiş ki "kendine çorap alırken hoşuna gittiği için bana da almış" İşte bu!
Çorap olması değil, kendine bi ihtiyacını alırken bile sevdiğini düşünmesi!
Bu cimrilik, düşüncesizlik, saygısızlık çok başını ağrıtır, çok üzer seni.
Hemen ayrıl demiyorum, ama bu konulardan rahatsızlığını belli ederek bir süre daha devam et, bakalım tepkisi ne olacak.
Düzelme belirtileri göstermezse acımadan ayrıl.
Aynı işte çalışmanın ne kadar zor olduğunu çeken bilir
Gündelik hayatta da azarlamaları cabası
Birde hediye konusu var tabi
Tabiki ufak tefek seyyar satıcı malı da alabilir ancak özel günlerde değil
Parası yoktur, zamanı yoktur anlarım
Ama bu şartlar olmaksızın sanki yolda giderken hediye de almadık o şimdi kesin almıştır almasam dırdır eder dur şurdan bişey alayım der gibi hediye alınmaz, o hediye almak için alınmıştır ki böyle birşeye de gerek yok
Eğer yazdıklarını hınçla yazmadıysan
Bunlar nadir davranışlarıysa sorun yok ama objektif bir şekilde değerlendirerek böyle yazıyorsan çoktan sahadan atılmayı haketmiş sevgilin
Yorum yapmayayım dedim ama tutamadım kendimi. Bak güzelim 3 tip erkekten hayır gelmez: pinti erkekten, tembel erkekten, çok konuşan erkekten. Sana hediye alırken cimri, aldığının senin zevkine uygun olup olmadığını düşünmeyecek kadar üşengeç ve maşallah çenesi açıldı mı herkesin içinde çan çan çan bağırabilecek kadar saygısız. Yani yukarda saydığım 3 özellik de mevcut bu adamda. Bence sen aklını başına devşir bu adamdan köy de olmaz kasaba da. Daha şimdiden böyle bağırıyorsa ilerde herkesin içinde işitmediğin laf kalmayacak. Şimdi doğru düzgün bir hediye bile almayan adam ilerde senin kendi kazancınla kendine aldığın şeylere bile dünya laf sayacak. Bütün bunları yaşayıp bir de üstüne pişman olacaksın "böyle olacağı belliydi ben görmek istemedim" diyip kendi kendini yiyeceksin. İnsanın kötü alışkanlıkları değişir elbet ama bunlar alışkanlık değil karakter ve karakter dediğimiz şey de değişmiyor ne yazık ki... Teyzeme benziyor sizin hikayeniz. Eniştem de böyleydi nişanlandıklarında. Sonra düzelmek şöyle dursun çocukların yediği mandalina portakal bile gözüne gelmeye başladı artık ve eniştem de asker yani senin erkek arkadaşının yetiştiği çevreye mensup (burda yanlış anlaşılma olmasın tabiki heryerde iyi insan da var kötü insan da ben sadece iki durumdaki benzerlikleri vurgulamak istedim yoksa askere saygım sonsuz). Ne diyim Allah herkesin gönlüne göre versin ama göz göre göre de seni teselli etmek amacıyla bile olsa başka şeyler söyleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?