sevgilisi yada eşiyle aynı işyerinde çalışanlar...

hangi erkek ole degılkı ustelık aynı ıs yerınde calısıyorsunuz..bak arkadasım; milletin ona adama bak sevgılısını kayırıyor demesınler dıye sana o sekılde davranıyor olabılır.hediyeye gelınce olay maddı değil ki özenmekle alakalı olan bırsey.ozenıp bırsey almak vardır bırde bastan savma....

adam gider tonlarca para verıp basıt bırsey alır para verip aldım ıste daha ne dercesine.biride gider sirin cok guzel biseyler alır maddi degeri olmayan ama sana anlam ifade edebılen seyler...
evde kedi gibi oldugu zamanlar bunu ona anlat..vitrinde falan kolye begen aaa tam benım tarzım falan de...anlasın artık o da

duzgun bir sey alsaydin dedigin zaman
neden "gelecegimi dusunmek zorundayim" dedi
bu kafami kurcaladi birde?

aynen benimde kafama bu takıldı.Madem gelecegı senınle kurmak istiyor önce sana yatırım yapması gerekmez mi.Ayrıca gelecegim dıyor,gelecegımız degil...ayrıca madem o gelecegi beraber kuracaksınız sende pahalı hediyeler alınca sana da kızması para harcama demesi lazım

Son düzenleme:

bahane işte canım, geleceği alacağı 20-30 liralık yüzüklemi kurtulacakmışş

evet ya 20-30 tl ilemi kurtaracak gelecegini.. bence bayagi bir tutumlu

erkegin cimrisi fazla cekilmiyor..
kadin tutumlu davrandigi zaman ise mutlaka bir seylere parasi yetissin diye
ama sacma dusunceli ve cidden asker terbiyesi almis biri
aileden gelen bir seyde olabilir
bazi babalar vardir disarda cocuklarina karsi sert olur ama evde
pamuk helvadirlar
disari karsi otoriteli gorunmek icin yapiyorlar
ayni seninki gibi
bilmiyorum artik canim iki sene gecirmissin
evde ilgili diyorsun disarda sana karsi iyi diyorsun
bunun yanisira iki kotu huyu var barisirsaniz onuda bir sekilde haledersiniz umarim..

konunun başını okudum. aynı yerde çalışınca ilişkinizi de herkes bilince aldığı hediye milletin gözünü doldursun diye mi düşündünüz? ya da iş yerindekilere bana yüzük alıcak dediniz de almayınca mı üzüldünüz? başlıkla konu bağdaşmıyor ben bağdaştırayım dedim. geleceğini düşünüp hediye almıyorsa düşündüğü gelecekte inş. siz varsınızdır.

bahane işte canım, geleceği alacağı 20-30 liralık yüzüklemi kurtulacakmışş

evet ya 20-30 tl ilemi kurtaracak gelecegini.. bence bayagi bir tutumlu

erkegin cimrisi fazla cekilmiyor..
kadin tutumlu davrandigi zaman ise mutlaka bir seylere parasi yetissin diye
ama sacma dusunceli ve cidden asker terbiyesi almis biri
aileden gelen bir seyde olabilir
bazi babalar vardir disarda cocuklarina karsi sert olur ama evde
pamuk helvadirlar
disari karsi otoriteli gorunmek icin yapiyorlar
ayni seninki gibi
bilmiyorum artik canim iki sene gecirmissin
evde ilgili diyorsun disarda sana karsi iyi diyorsun
bunun yanisira iki kotu huyu var barisirsaniz onuda bir sekilde haledersiniz umarim..

bu cimrilikle seni daha çoookk yıpratır canım o zaman. benim eşim cimri olmadığı halde parası olmadığından eşyalarımızı alırken beni çok üzmüştü. sana şimdi o hediyeyi söylediğine rağmen almayan adam ileride alırmı ki hiç zannetmiyorum. işin var güzelim onunla çok ozr işin çok. allah sabır versin

:2: oouuvvvvvffff

Konu başlıktan sapmış ama olsun. Bu da gayet önemli bir konu.
Ben açıkçası "sana verdiği değeri aldığı hediyeyle mi ölçeceksin?" diyenlere hiççç mi hiç katılmıyorum.
Evet arkadaşım, bana verdiği değeri bana aldığı hediyeyle de ölçerim.
Çünkü seven, değer veren, sevdiğini mutlu etmek isteyen insan ona kendini beğendirmek için çırpınır.
Hediye işinden hiç anlamıyorsa bile gider bir bilene sorar, biraz inceler sevgilisini, gözlem yapar ona göre hediyesini alır!
Erkeklerin bu "ben anlamam" diyip işin içinden sıyrılma becerilerine hayranım.
Biz kadınlar nasıl da forum köşelerinde konular açıp "ayyyy sevgilime ne hediye alsam" diye fellik fellik orjinal fikir arıyoruz ama?
Valla çevremde de çok örneğini gördüm ve kendim de bizzat yaşadım, isteyen erkek gaaaayet de güzel sevdiğini mutlu edecek hediye almasını biliyo.
Maddi değeri olsun ya da olmasın.
Değersiz bişey olsa bile o hediyenin sunumu dahi çok şey anlatır.

Bir arkadaş demiş ki "kendine çorap alırken hoşuna gittiği için bana da almış" İşte bu!
Çorap olması değil, kendine bi ihtiyacını alırken bile sevdiğini düşünmesi!

Bu cimrilik, düşüncesizlik, saygısızlık çok başını ağrıtır, çok üzer seni.
Hemen ayrıl demiyorum, ama bu konulardan rahatsızlığını belli ederek bir süre daha devam et, bakalım tepkisi ne olacak.
Düzelme belirtileri göstermezse acımadan ayrıl.

aynen

Aynı işte çalışmanın ne kadar zor olduğunu çeken bilir
Gündelik hayatta da azarlamaları cabası
Birde hediye konusu var tabi
Tabiki ufak tefek seyyar satıcı malı da alabilir ancak özel günlerde değil
Parası yoktur, zamanı yoktur anlarım
Ama bu şartlar olmaksızın sanki yolda giderken hediye de almadık o şimdi kesin almıştır almasam dırdır eder dur şurdan bişey alayım der gibi hediye alınmaz, o hediye almak için alınmıştır ki böyle birşeye de gerek yok
Eğer yazdıklarını hınçla yazmadıysan
Bunlar nadir davranışlarıysa sorun yok ama objektif bir şekilde değerlendirerek böyle yazıyorsan çoktan sahadan atılmayı haketmiş sevgilin

Yorum yapmayayım dedim ama tutamadım kendimi. Bak güzelim 3 tip erkekten hayır gelmez: pinti erkekten, tembel erkekten, çok konuşan erkekten. Sana hediye alırken cimri, aldığının senin zevkine uygun olup olmadığını düşünmeyecek kadar üşengeç ve maşallah çenesi açıldı mı herkesin içinde çan çan çan bağırabilecek kadar saygısız. Yani yukarda saydığım 3 özellik de mevcut bu adamda. Bence sen aklını başına devşir bu adamdan köy de olmaz kasaba da. Daha şimdiden böyle bağırıyorsa ilerde herkesin içinde işitmediğin laf kalmayacak. Şimdi doğru düzgün bir hediye bile almayan adam ilerde senin kendi kazancınla kendine aldığın şeylere bile dünya laf sayacak. Bütün bunları yaşayıp bir de üstüne pişman olacaksın "böyle olacağı belliydi ben görmek istemedim" diyip kendi kendini yiyeceksin. İnsanın kötü alışkanlıkları değişir elbet ama bunlar alışkanlık değil karakter ve karakter dediğimiz şey de değişmiyor ne yazık ki... Teyzeme benziyor sizin hikayeniz. Eniştem de böyleydi nişanlandıklarında. Sonra düzelmek şöyle dursun çocukların yediği mandalina portakal bile gözüne gelmeye başladı artık ve eniştem de asker yani senin erkek arkadaşının yetiştiği çevreye mensup (burda yanlış anlaşılma olmasın tabiki heryerde iyi insan da var kötü insan da ben sadece iki durumdaki benzerlikleri vurgulamak istedim yoksa askere saygım sonsuz). Ne diyim Allah herkesin gönlüne göre versin ama göz göre göre de seni teselli etmek amacıyla bile olsa başka şeyler söyleyemedim

malesef 2 yıldır birlikteyiz.2 doğum gününde de böyle yaptı.sevgililer gününü kutlamadık bile.Ben ona hediye alma bak istemiyorum bu aralar sıkıştık zaten ama bitane kırmızı gül alırsan sevinirim dedim tamam dedi.Almadı.üzüldüm falan.yolunun üzerinde de 2 tane çiçekçi vardı.:44:

Benimde korkum bu zaten.Doğru söylüyosun.Ben mi kadersizim anlamıyorum ki...Eski erkek arkadaşım da acayip zevkli biriydi,her hafta çiçek alırdı mutlaka.hatta sırf ben gitar almak istiyorum diye doğum günümde nereye gidiyoruz dediğimde istanbula gitar almaya demişti.1,5milyara hiç düşünmeden gitar aldı yaa hayret ettim.Ama gel gör ki beni aldattı. ben de mi bir gariplik var.Doğru düzgün birini bulamıyorum.

Aynı iş yerinde çalışmak ; bende aynı iş yerinde çalışıyorum ve inan bu çok ama çok zor bi durum... kavgalarımı hep işyeri yüzünden oluyor, ben onun yöneticisiyim .. evlendiğimizde asla aynı işyerinde olmayı düşünmüyorum.. çunki ilişkiyi yıpratıyor.. bu konuyla başladım çunki konunun adı bu...

Hediye değeri ; alınan hediyede duygular ön plandaysa ,ederi tutarı pek önemli değildir benim için.. ama bir anlam ifade etmeli.. Kullanabileceğim birşey olmalı... yılbaşı için kırmızı iç çamaşırı alacaksa illaki Victoria secret olmasına gerek yok.. hem erkekler hediye konusunda başarısız olduğu için, duygularını katamadıkları için genelde pahallı hediyeler alırlar aldıkları göze batmasın diye.. size kolye almış pazar malı diyorsunuz, o kolyeyi cemil ipekçiden alsa sorun yapmazdınız aynı model olsada.. Çunki biz bayanlar seviyoruz etiketi..
bence , eğer birbirinize yeteri kadar açıksanız "aldığın hediye çok hoş hayatım ama ben kullanamam eğer değiştirme kartı varsa takabileceğim birşeyi alalım" demelisiniz. bundan sonra daha özenli olur diye düşünüyorum...

eşle sevgiliyle aynı işte çalışmak sürekli problem yaratır.Çok kısa bir süre eşimle ünvyi ilk bitirdiğim zaman çalışmıştım.O zaman sevgiliydik ve benim amirim durumundaydı.Bana iş verdiğinde laf söylediğinde kırılıyordum.Heleki hiçbir bayanla konuşmasına müsade etmiyordum o da aynısını bana yapıyordu ikimizde diken üstündeydik.Birbirmizin işini baltalıyorduk resmen.Devlete gireceğim diye istifa ettim hayatımız yoluna girdi eşim kariyerinde daha da yükseldi bende su an çalıştığım yerde rahatım.Ama düşünüyorum da hala aynı yerde birlikte devam etseydik eşim bulunduğu seviyeye benim yüzümden gelemeyecekti.Bende bu kadar rahat ve huzurlu olamayacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…