sevgilisi yada eşiyle aynı işyerinde çalışanlar...

Turuncu yeşil ipli cin ali kolyesimi kusura bakmayın ama sevgiliniz cimriliğin son doruklarına çıkmış.Ama demekki adamın huyu bu.İte size de evleneceğinizde nasıl bir adam oldugunu görebilme fırsatı çıkmış.Bence bunu avantaj olarak kullanın

Amma takılınmış konu başlığı başka konu farklı diye,insan sinirli yada üzgün iken ne yaptıgını biliyormu,bu yemekteyizdeki şeye benzemiş sütlaç getiriyorsun sofraya süsleme için fıstık koyarsın ordan biri atılır, menüde fıstıklı sütlaç yazmıyo diye Soruna gelince hediyeden ziyade özensiz davranması sizi üzdü sanırım üzülmeyin böyle kabul edibn...

valla kafam çok karışık kızlar. erkekler evlenince değişir mi ? yoksa daha mı kötü olur ? :44:

neden kullanamayacağım şeyler alıyosun diyorum.ben geleceğimin derdindeyim diyor.ben de ona sana altın yada pırlanta al demiyorum ki yılda bir gün doğum günümde 30 lire 50 lira ver düzgün bir gümüş kolyemi yüzük mü herneyse al ben de severek kullanayım diyorum yok.... mermer gibi

bizde aynı yerde çalışıyoruz. birbirimize hediye alacağımız zaman birlikte gezerdik seçerdik alırdık. mesela ben ona saat alırıdm oda bana, bir keresinde kıyafetlerimizi aldık. onun saati bozuldu ben yine saat almıştım ama o bana set almıştı. yani neye ihtiyacımız varsa onu alırdık hep boşuna harcamazdık paramızı.
verilen değer eşyanın ucuz veya pahalı olmasıyla ölçülmemeli bence. belkide parası yok nerden biliyorusn. kadınalr daha tutumludurlar böyle durumlarda harcayacak mutlaka paraları vardır. karşısına geçip sorsaydın bana neden bunu aldın diye ben senden yüzük bekliyordum diyebilirdin. adamlarda bıktı yok yılbaşı yok sevgililer günü yok ıvıdık yok zıvıdık. aslında en güzel hediye nedir biliyormusunuz. sevdiğimiz kişinin bize sıkıca sarılıp öpmesi ve sevgi dolu sözler söylemesi valla dünyaya bedel.

yok yaa cimriliğinden yapıyor... en ucuz şeylerin arasından en ucuzunu seçiyor.20 liraya 30 liraya çok güzel şeyler var.Almış olmak için alıyor.çok belli.

alınan bir hediyenin maddi degeri sorgulanmaz helede sevdigin adamın aldıgı hediye ise..bu konuda katılamıycam size ama söz yüzügü beklerken vede bunu sölemişken bunu alması can sıkıcı olabilir..maneviyat daha önemli bana göre..

ozur dilermi kimse bilemez burda..
Ama olurda ozur dilerse sikayetlerini guzelce dile getirebilirsin..
seni sevmezsem bu azarlarini cekmez o cin ali kolyenide sana takar bitirirdim olayi
ama madem sende bitirmek istemiyorsun o zaman daha ozenli daha usluplu olalim
birbirimize gibisinden seyler soyle

kullanamayacağım şeyler alıyo o beni daha da çok üzüyor.hem beni tanımamış.nasıl giyindiğimi ne taktığıma bakmamış 2 yıldır ki... baksa çocuk kolyesi ya da yüzüğü almaz...ben onun herşeyini biliyorum.kazakta alsam pantolonda alsam tam oturuyor yaşına uygun oluyor.. ne bilim... maddi değil ki konu

hem böyle bitsin de istemiyorum yani neleri var görüyoruz dayak , küfür , kumar , başka kadınlar... her derdi kederi zorluğu göğüslemeden de evlilik olmaz.böyle sorunlara alışmam gerektiğini düşünüyorum.kalbim kırılıyor tabi... ama... bir süre böyle ayrı gidicek sonra özür dilerse barışırım sanırım. aman ne bilim yaa

tamam en iyisi bu galiba ama önce o özür dilicek. burnu sürtsün azcık

yanii, ilkokulda yılbaşı çekilişlerinde çocuklar birbirlerine alıyorlar bu hediyeyi, tamam pahalı olmasın ama böle dalga geçer gibi de olmaz kimse kusura bakmasın :96: evet dgsye hazırlancağım için işi bırakcam demişsin ama sakın ve sakın sadece onun için işinden gücünden vazgeçme, bi adam için ben yaptım o hatayı, ama olan bana oldu işime oldu hep yanarım o yaptığım aptallığaa bak doğru, gırgırına alsa insanın hoşuna bile gider beraber gülersiniz, yukarda bi arkadaşın dediği gibi bi çorap bile olsa insan mutlu olur beni düşünüyo diye, bunun yerine bi tek tane gül alsın ve aşkım seni seviyorum desin sarılıp öpsün o bile yeter deilmi

Benim eşimde hediye almaktan hoşlanmaz 5 yıllık evliyiz ben sık sık onun için bir şeyler alırım.
Tesadüfen gördüğüm bir şeyde o aklıma gelir alırım bazen sırf ona bir şey almak için dolaşır dururum
ama o asla ben yokken bana bir şey almaz, ne alınacaksa gider birlikte alırız.
hafat sonları genellikle dışarıda oluruz o zaman bir şey görür aa unu alalım falan der ama kendi iradesiyle gidip almaz.
Bana tek hediyesi sık sık en sevdiğim çikolatayı alıp elini öpmem karşılığında vermesidir.
Beni hep böyle sevsin hep böyle değer versinde varsın hediye almasın sorun değil.

yeter valla :) ya da elinde bir gülle ya da çorapla gelsin param yoktu bu ay biraz sıkıştım alamadım desin :) ben sarılır öperim kokana kadar giyerim o çorapları ehueheu

yeter valla :) ya da elinde bir gülle ya da çorapla gelsin param yoktu bu ay biraz sıkıştım alamadım desin :) ben sarılır öperim kokana kadar giyerim o çorapları ehueheu

hee yook işi onun için bırakmıyorum bırakmam da zaten.Önce kariyer...Ben daha mühendis olucam yani inşallah.İnşallah herşey düzelir. Yoluna girer ben de yazarım nişanlanıyorum ardından evleniyorum diye :)

valla canım bana ortaokul 2de yılbaşı çekilişinde bi çocuk emzikli kolye almıştı ve ben acaip alınmıştım öğretmeni aramıştık ağlamıştım saatlerce kaldıki koca insanlarsınız ve bu senin sevgilin yani, bu kadarda sallapatilik olmaz resmen dalga geçer gibi, zevki de var parası da. pahalı olsun diyen yok illaki,kimse ondan kutu kutu pırlanta set pırlanta alyans elmas kolyelerde beklemiyor, sadece birazcık saygı...

duzgun bir sey alsaydin dedigin zaman
neden "gelecegimi dusunmek zorundayim" dedi
bu kafami kurcaladi birde?

ben para biriktiriyorum sana hediye alıp masraf yapamam diye ama parayı da ikimiz için biriktiriyo garip... arada bir home design sitelerine falan bakıyoruz.veya koltuk takımlarına falan bakıyoruz ikimizinde beğendikleri aynı ama biraz pahalı şeyler...Mutfağı ankastre alıcam falan diyo.eve hani şeyler olurya cam tuğla gibi genelde mutfak salon arasında olur.ondan yaptırıcam falan diyo.inşallah cimrileşmez ilerde.inşallah sadece hediye alma olayı saçma geliyodur. evlenirken de cimrileşirse iş kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…