- Konu Sahibi endoplazmikredikulum
-
aslında şöyle... yukarıda da yazdım işyerinde sürekli tartışıyoruz.en ufak şeyler yüzünden beni azarlıyor.Sesini yükselterek konuşuyor.Bende kendimi değersiz hissediyorum.Bir de bana 1 milyoncudan hediyeler alınca iyice koptum ben. konu para değil elbette ama sevineceğim şeyler alsın istiyorum zaten yılda 1 defa doğum günümde hediye alıyor.ömür boyu saklıyım severek kullanıyım istiyorum. bana geçen yıl cin ali kolyesi aldı elinde papatya tutuyor. turuncu yeşil ipi var. yani 22 yaşındayım tamam ama takamıyorum ki... lisede orta okulda olsam neyse.
bence ozaman ayril o adamdan.. maksat sade seni elinde tutmak ozaman.. ne dordürüz hediye aliyor ve sürekli bagirip cagiriyorsa.. ya ruh sagliginda birsey var yada dedigim gibi sirf seni elinde tutmak istiyor.. sanki oyuncakmissin gibi.. ben olsam asla katlanmazdim.. cok bile dayanmisssin def et gitsin.. 22 yasindasin gencsin güzelsin degermi böyle bir adama katlanmaya? ki böyle bir adamla ilerisini düsünmekte cok büyük yanlis olur.. simdiden böyle olan kim bilir evlenince nasil olur. allah yardimcin olsun
Turuncu yeşil ipli cin ali kolyesimikusura bakmayın ama sevgiliniz cimriliğin son doruklarına çıkmış.Ama demekki adamın huyu bu.İte size de evleneceğinizde nasıl bir adam oldugunu görebilme fırsatı çıkmış.Bence bunu avantaj olarak kullanın
bizde aynı yerde çalışıyoruz. birbirimize hediye alacağımız zaman birlikte gezerdik seçerdik alırdık. mesela ben ona saat alırıdm oda bana, bir keresinde kıyafetlerimizi aldık. onun saati bozuldu ben yine saat almıştım ama o bana set almıştı. yani neye ihtiyacımız varsa onu alırdık hep boşuna harcamazdık paramızı.
verilen değer eşyanın ucuz veya pahalı olmasıyla ölçülmemeli bence. belkide parası yok nerden biliyorusn. kadınalr daha tutumludurlar böyle durumlarda harcayacak mutlaka paraları vardır. karşısına geçip sorsaydın bana neden bunu aldın diye ben senden yüzük bekliyordum diyebilirdin. adamlarda bıktı yok yılbaşı yok sevgililer günü yok ıvıdık yok zıvıdık. aslında en güzel hediye nedir biliyormusunuz. sevdiğimiz kişinin bize sıkıca sarılıp öpmesi ve sevgi dolu sözler söylemesi valla dünyaya bedel.
sağol canım beni anladığın için çünkü erkek arkadaşım anlamadı pahalı hediye istediğimi düşünüyor ama ben pahalı hediye istemiyorum.kullanabileceğim birşey istiyorum. :26: seviyorum da şimdi ayrılmak istemiyorumama bu huylarını düzeltsin istiyorum. Ne yapıyım zamana mı bırakıyım... gelip özür diler mi benden?
alınan bir hediyenin maddi degeri sorgulanmaz helede sevdigin adamın aldıgı hediye ise..bu konuda katılamıycam size ama söz yüzügü beklerken vede bunu sölemişken bunu alması can sıkıcı olabilir..maneviyat daha önemli bana göre..
ozur dilermi kimse bilemez burda..
Ama olurda ozur dilerse sikayetlerini guzelce dile getirebilirsin..
seni sevmezsem bu azarlarini cekmez o cin ali kolyenide sana takar bitirirdim olayi
ama madem sende bitirmek istemiyorsun o zaman daha ozenli daha usluplu olalim
birbirimize gibisinden seyler soyle
yanii, ilkokulda yılbaşı çekilişlerinde çocuklar birbirlerine alıyorlar bu hediyeyi, tamam pahalı olmasın ama böle dalga geçer gibi de olmaz kimse kusura bakmasın :96:imkanları gayet iyi,çevresine karşı da gayet cömert.yani ben önem veriyorum böyle şeylere ben değer verdiğim birine seyyar satıcıdan aldığım birşeyi veremiyorum.o benim gözümde herşeyin en iyisini hakediyor çünkü e paramda var.neden zevksiz birşey alayım ki... bana çocuk kolyesi alıyor.yaşıma da uygun değil yani.geçen yıl doğum günüde cin ali şeylinde kolye almıştı elinde paptya tutan.turuncu yeşil bi ipr sarılıydı.ben istiyorumki aldığı hediyeyi ömür boyu kullanıp saklayayım...
evet dgsye hazırlancağım için işi bırakcam demişsin ama sakın ve sakın sadece onun için işinden gücünden vazgeçme, bi adam için ben yaptım o hatayı, ama olan bana oldu işime oldu hep yanarım o yaptığım aptallığaaÇevresine karşı cömert ama sana gelince seyyar satıcı hediyesi... E zaten deminki mesajımda da yazdım sana saygısı yok. Bu ilişki hiç sağlıklı değil. Bir de neden sen işi bırakıyormuşsun? O bıraksın! Sakın bir adam için işinden gücünden vazgeçme! Bana sorarsan birşeyi bırakacaksan bu adamı bırak sen
bak doğru, gırgırına alsa insanın hoşuna bile gider beraber gülersiniz, yukarda bi arkadaşın dediği gibi bi çorap bile olsa insan mutlu olur beni düşünüyo diye, bunun yerine bi tek tane gül alsın ve aşkım seni seviyorum desin sarılıp öpsün o bile yeter deilmihani girgirina soyle bir gezerken alsa su cin ali kolyesine sevimli kacar :) esimin bana plastik bebek almasi gibi sizin ordaki bir milyon degerinde seyler
ama ozel gunlerde cocukca kaciyor
elin icinde bagirip sorumluluk alabiliyorsa sevgiliye karsi nasil davranacaginida bilsin
gerci ev icerisindeki tutumlar guzel buda var
yanii, ilkokulda yılbaşı çekilişlerinde çocuklar birbirlerine alıyorlar bu hediyeyi, tamam pahalı olmasın ama böle dalga geçer gibi de olmaz kimse kusura bakmasın :96:
evet dgsye hazırlancağım için işi bırakcam demişsin ama sakın ve sakın sadece onun için işinden gücünden vazgeçme, bi adam için ben yaptım o hatayı, ama olan bana oldu işime oldu hep yanarım o yaptığım aptallığaa
bak doğru, gırgırına alsa insanın hoşuna bile gider beraber gülersiniz, yukarda bi arkadaşın dediği gibi bi çorap bile olsa insan mutlu olur beni düşünüyo diye, bunun yerine bi tek tane gül alsın ve aşkım seni seviyorum desin sarılıp öpsün o bile yeter deilmi
yeter valla :) ya da elinde bir gülle ya da çorapla gelsin param yoktu bu ay biraz sıkıştım alamadım desin :) ben sarılır öperimkokana kadar giyerim o çorapları ehueheu
duzgun bir sey alsaydin dedigin zaman
neden "gelecegimi dusunmek zorundayim" dedi
bu kafami kurcaladi birde?
duzgun bir sey alsaydin dedigin zaman
neden "gelecegimi dusunmek zorundayim" dedi
bu kafami kurcaladi birde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?