sevgilisi yengeç burcu olan arkadaşlar haydi sohbete:)

benim de erkek arkadaşım yengeç burcu..

dengesizdir falan ama seviyorum ben yengeç burcunu yaa :16:
erkek için en ideal burç yengeçmiş gibi geliyor (:

değişmem vallahi başka bir burca :54:
aşırı kıskanç olsa da, biraz geçimi zor olsa da anlıyor kadın ruhundan ötesi yoook :36:

benim de erkek arkadaşım yengeç burcu..

dengesizdir falan ama seviyorum ben yengeç burcunu yaa :16:
erkek için en ideal burç yengeçmiş gibi geliyor (:

değişmem vallahi başka bir burca :54:
aşırı kıskanç olsa da, biraz geçimi zor olsa da anlıyor kadın ruhundan ötesi yoook :36:

yengec burcu asla vazgecilmezim değil aslında.. Allah korusun ama bize bişey olursa bidaha asla yengece bulasmam diyebilirim.. ama sevgilim suan benm için bitane..

yengec burcu asla vazgecilmezim değil aslında.. Allah korusun ama bize bişey olursa bidaha asla yengece bulasmam diyebilirim.. ama sevgilim suan benm için bitane..

ahh ahhh vallahiii şu an size hak veriyorum, yengeç mi..........! çok kızasım var çoookk..... ne inattır yahu...
bu gün adamım beni perişan etti de :5:

Çok içlerine kapanıklar yahu . Dipsiz kuyu gibi çıkar çıkarabilirsen :37:

aslında o kadarda zor değiller.. sadece ona onu önemsediğinizi belli edin.. ne olursa olsun yanındayım her türlü yardıma acıgım.. bana derdni anlatabilirsin elimden ne gelirse yapmaya hazırım gibi cumleler onların o içlerindekileri anlatmaları için anahtar cumleler!:34:

ben bu taktigi uyguluyorum bu konuda.. suan benden gizli saklı hc bişeyi yok.. onceden derdim var cok kotuym vs diodu ama sana anlatamam ailevi diodu.. simdi bırak soylememeyi bişey oldugunda ilk arayıp anlattıgı ben oluyorum:32:

benim sevdiceğim de yengeç burcu çok duygusal sürekli sevdiğini belirtir özel günleri asla unutmaz :1:

ben işte bu konuda mağduru oynuyorum.. benim bitanecik yengec burcu sevgilim doğum günümü unuttu.. hoş sonrasında ben sana su konudan dolayı kıgındım ondan kutlmadım dedi ama bu bahaneydi tabi.. unuttuğunu cok ii biliyorum..:57:

ben işte bu konuda mağduru oynuyorum.. benim bitanecik yengec burcu sevgilim doğum günümü unuttu.. hoş sonrasında ben sana su konudan dolayı kıgındım ondan kutlmadım dedi ama bu bahaneydi tabi.. unuttuğunu cok ii biliyorum..:57:

diğer günler neyse de, doğum günü unutulur mu hiç :( ama sevgisinden eminsen, insanlık hali olarak görüp geçmelisin..

diğer günler neyse de, doğum günü unutulur mu hiç :( ama sevgisinden eminsen, insanlık hali olarak görüp geçmelisin..

sevgisinden eminim.. o hafta vizelerimiz vardı.. o yüzden unutmasına pek kızamadım acıkcası..
ama sözünü aldım.. bidaha unutmycak.. hatta öyleki bazen untmadıgını ıspat etmek için laf arasında dogum tarihimi günü gününe söyleyiveriyo:16:

suçlu olduğu halde üste çıkıyor yaa sinir oluyorum işte...!!
kesinlikle hata ondaydı surat astım bende gelemedi beyimiz triplere tabi.. bi baktım ki ben özür diler hale gelmişim.. :44:

bu bende alışıldık bişey.. haç takma kafaya.. çokta ustunde durma derim.. umarım bi sure sonra bu olayı hatrlamaz bile.. yani bizde genelde böle oluyoo:1:

bu bende alışıldık bişey.. haç takma kafaya.. çokta ustunde durma derim.. umarım bi sure sonra bu olayı hatrlamaz bile.. yani bizde genelde böle oluyoo:1:

aslında evet bizde de kesinlikle alışıldık bir şey ama işte sinir oldum bu gün.. fazla saçmaladı ve çok kırdı... hoş sorsan o daha çok kırılmıştır :17:
neyse bakalım arar herhalde ilerleyen saatlerde :44:

aslında evet bizde de kesinlikle alışıldık bir şey ama işte sinir oldum bu gün.. fazla saçmaladı ve çok kırdı... hoş sorsan o daha çok kırılmıştır :17:
neyse bakalım arar herhalde ilerleyen saatlerde :44:

benimki kırdığımda da kırıldığında da arıyo sürekli :9: yengeçlerin geneli böyle diye biliyorum. aradı mııı ? :)

Son düzenleme:
benimki kırdığımda da kırıldığında da arıyo sürekli :9: yengeçlerin geneli böyle diye biliyorum. aradı mııı ? :)

yok vallahi, bizde durumlara göre değişiyor :) yengeç im hakkında şöyledir diye konuşamıyorum sonra insanı rezil eder vallahi :1: arar derim ama aramaz, ki aramadı gece :44::17:
ama bugün konuştuk, ilk ben aradım, gerçi başka bir konu için aradım bir şey soracaktım, açmadı meşgule attı :45: yooo yooo yooo bu kadarı da fazla ama dedim hemen tepem attı ki, baktım kendisi arıyor :16: heaa ya dedim, ben çaldırırım o arar :1:
neyse bakalım yengeç işte ne desen olmuyor....

Yengeç erkekleri için yaşadığım şeylere dayanarak; dışarıdan bakınca ''Ne kadar ciddi'' diyebileceğiniz bu burç erkekleri ilişki sırasında küçük kıskanç birer çocuğa dönüşüyorlar.
Dostum vardı yengeç burcu erkeği (yükseleni aslan) ve bana ileride kuracağı ailesine sadık olabilmek için çapkınlığını savunurdu..

Yengeç erkekleri için yaşadığım şeylere dayanarak; dışarıdan bakınca ''Ne kadar ciddi'' diyebileceğiniz bu burç erkekleri ilişki sırasında küçük kıskanç birer çocuğa dönüşüyorlar.
Dostum vardı yengeç burcu erkeği (yükseleni aslan) ve bana ileride kuracağı ailesine sadık olabilmek için çapkınlığını savunurdu..

yerngeç bir kocaya sahip olarak şunu söylüyorum,dışarıdan bakan ınsanların harıka bır eş nekadar şanslı bı bayansın gibi laflarını duymak mümkün.
ancak ikili ilişkide huysuz,bencıl,gıcık,kıskanc,daraltan,bunaltan,dünyayı dar eden,ama bı okadarda sadık,ilgili,sevgi dolu,duygusal bir burç tanımıyorum ben..

he bide yengece trip atarsanız,size geri dönüşü trip olacaktır:)
kısasa kısasçılar,gıcıklarrr:)

Back
X