Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Sevgilisi Yengeç Olanlar Buraya

yengeçler garanticidir en azından benmki öle işini sağlama almadan adım atmaz benmkininde sevdiğini söylemesi uzun sürmüştü ama sonrasında çok romantik olabilir... değer verirse sonuna kadar verir. sinirli falan ama çabuk parladığı gibi çabuk söner ben tavsiye ederim yengeç erkeği iyidir=))

O mesajı yazmamın üzerinden baya zaman geçmiş, benim geçgeç hala işini sağlama alamadı herhalde. Nasıl kazanabilirim ki onun güvenini =( İlgimi belli etmeye çalışıyorum ama gidip kulu kölesi olacak kadar da taviz veremiyorum. Yani öyle olursam daha çok kaçar gibime geliyor. Bunun ortasını nasıl tutturucaz anlamadım =( Onun ilgisini hissedebiliyorum aramızda bir sıcaklık var ama aynı zamanda açılamama durumunun verdiği rahatsızlık da var. Seninki nasıl oldu? Ne kadar süre takıldıktan sonra açıldı da sevgili oldunuz acaba? Bizim 3 ay olacak ben patlamak üzereyim

1,5 yıldır yengeç erkeğiyle beraberim ve gerçekten sabır gerekli yengeçlerle birlikte olmak için

Allah sabırlar versin yengeçle olana.Çekilecek dert değiller şöyle ki yaptığınız hiç bişeyi unutmaz tutar onu hiç ummadığınız anda size sorar helede güvenmediyse açığınızı aramak için bir anda sizin söyleyipte unuttuğunuz yıllar önceki bir sözünüzü hatırlatır aman amannn.Herkeste güven arıyorlar ama kendileri ne kadar güvenilir :)

yengeçler iyiidr bence diğer burclara sahip sevgililerimden sonra yengeç bana en iyiisi gibi geld bende bogayım zaten iyi anlaşıyoruz yengeçler çok sıcakkanlıdır cok konuşurlar sempatiklerdir. anne sözü cok dinlerler ama. uysallar. benim sevgilim cok trip atmaz ben deli gibi trip atarım genelde ama oda attımı tam ugrastırır insanı

Yengeç burcuyla alakalı detaylı bir yazı okumak isterseniz BURADAN ulaşabilirsiniz. Umarım işinize yarar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapilan kotu yorumlara hayret ettim. Dusunuyorum suan aklima hic kotu bir ozelligi gelmiyor. Bence cok gecimli sevimli anlayisli romantik duygusal vicdanli merhametli ve iyi kalpliler. Yada cogul konusmayayim benim sevgilim öyle Çok aşığım çok o benim herseyim hayatimin anlami basima gelen en guzel sey

Yengeç burcu erkeği aşırı alıngan hassas asla kırılacağını düşünmeden söylediğin birşey için kırılır birde belli etmez tepkisini o anda koymaz günler sonra patlar bir kavga sırasında
Güvenilmeyi bekler herhangi bir soru sorsanız bana güvenmiyor musun diye trip atabilir değişik huyları vardır
Başta çok romantik tir.güzel bakımlı kültürlü özgür yapıdaki kadınlardan hoşlanır tavlayana kadar hediyeler alır romantik aşk şarkıları yollar msjlar atar .duygusal yapılarını ortaya koyar seni cezbeder.ama ona ilgini gösterince de havaya girer kendini bulunmaz sanır.
Bazen çok sorumsuz davranır hayalperesttir.hayal dünyası vardır gerçekçi değildir .ayakları sağlam yere basan bir kadınsan sana ilgi çekici gelmez ama o duygusal yapısına bakarak bundan iyi sevgili koca olabilir dersin çocuk beni seviyor daha ne isteyeyim dersin kapılırsın
Genelde platonik takılırlar.gerçek bir ilişkiden korkarlar yada cezbetmez.ınlara ilgi duymayan terk eden sevmeyen kadınlara yada ilişkide onları sallamayan tiplere aşık olurlar acı çekerler
Genelde melankoli durumları vardır hayata dair hepimizin var ama yengeçte aşırıdır.herseyden şikayet eder ama çözüm yolu bulamaz bulmak istemez
Vicdanlıdır ama
Elde tutmak isteyen çok baskı yapmasın kendine güvenen çevresi sosyal hayatı olsun
Bu seferde kıskançlık yaparlar
İşte öyle bir burç
Bir oğlak olarak zor anlaşılması güç buluyorum
İletişime açık biriyim.içime atıp hayaller kurup patlamalar çocukca gelir bana
O yüzden zor

Yengeç burcu erkeği aşırı alıngan hassas asla kırılacağını düşünmeden söylediğin birşey için kırılır birde belli etmez tepkisini o anda koymaz günler sonra patlar bir kavga sırasında
Güvenilmeyi bekler herhangi bir soru sorsanız bana güvenmiyor musun diye trip atabilir değişik huyları vardır
Başta çok romantik tir.güzel bakımlı kültürlü özgür yapıdaki kadınlardan hoşlanır tavlayana kadar hediyeler alır romantik aşk şarkıları yollar msjlar atar .duygusal yapılarını ortaya koyar seni cezbeder.ama ona ilgini gösterince de havaya girer kendini bulunmaz sanır.
Bazen çok sorumsuz davranır hayalperesttir.hayal dünyası vardır gerçekçi değildir .ayakları sağlam yere basan bir kadınsan sana ilgi çekici gelmez ama o duygusal yapısına bakarak bundan iyi sevgili koca olabilir dersin çocuk beni seviyor daha ne isteyeyim dersin kapılırsın
Genelde platonik takılırlar.gerçek bir ilişkiden korkarlar yada cezbetmez.ınlara ilgi duymayan terk eden sevmeyen kadınlara yada ilişkide onları sallamayan tiplere aşık olurlar acı çekerler
Genelde melankoli durumları vardır hayata dair hepimizin var ama yengeçte aşırıdır.herseyden şikayet eder ama çözüm yolu bulamaz bulmak istemez
Vicdanlıdır ama
Elde tutmak isteyen çok baskı yapmasın kendine güvenen çevresi sosyal hayatı olsun
İşte öyle bir burç
O yüzden zor

Vicdanlıdır ama
İşte öyle bir burç
O yüzden zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…