Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bücükcüm boşver aramaması daha iyi olmuş en azından dogumgunumde bıle aramadı dıye ıcınde umudun kalmamıştır.eğer arasaydı ve barışmasaydınız daha çok üzülcektin.

hayata tubicik hoşgeldiniz fıstıklar... a.s. nasıl keyifler...

hosbulduk şaşemm bugün yine munzurlugum üstümdesırnaşık şey karar verdim bugün rahat durup konu acmıcamm sadece cevap yazıcamkaydirigubbakcemile3

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizler nasılsınızzzzzzz sasem şirkettemisin hayata keyfin nasıl..fırtınam böcüküm prensesimmmm neydiyonuzzzzz fırtnınammm cayları koydun muuuusırnaşık şey

kız tubicim redbull mu içtin sabah sabah kaydirigubbakcemile3
nerden bu enerji :)))) ama çok yaşa valla içim kımıldadı, evet canım şirketteyim, iş yapmam lazım artık, akşama korom var yine :sm_cool:

keyfim süper çok şükür hersey fazlasıyla yolunda gidiyor.
ama işim var oyuzden cok sık yazamıyorum malesef

evet cnm hallettik çok fazla derecede onun gücüyle zaten haftasonu cumartesı gecesı tum gece mesajlaştık.pazar akşamı görüştük.içimdeki herşeyi söyledim.böyle yapcaksan ayrılalım anlamı yok artık falan demıştım.cok sinirlenmişti biz evlencez o kafana sok dıye bağrınmıştı.
4 gundurde sabah kalktıgımda arıyor onun telefonuyla kalkıyorum,onun telefonuyla yatıyorum.çok yogun çalıştıgı ıcın gorusemıuyoruz ama 1 saat bıle görüşebilmek için herseyi yapıyor.eskısınden bıle daha ıyı duruma geldı:)
oyuzden umudunuzu kaybetmeyin kesinlikle benim odun adam olduysa sevıyorlarsa gercekten gelıyorlar ve seviyorlarsa gercekten ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.

aman aman herşey güzel olsun artık..

bu arada dün gece futbolcuyla konuştum telefonda.
baya uzun konuştuk.
ben onu aramıştım dönmemişti. şimdi onla ilgili bişi oldu mesaj attım
aramış.
ben ne haldeyim biliyomusun sen falan dedi
önemli maçlarım var ve ben konsantre olamıyorum kafamı allak bullak ettin dedi
canım burnumda geziyorum dedi
naptımki falan oldum..
seni sevdiğimi söylesem sana ihtiyacım olduğunu söylesem ne derdin falan dedi.
sustum.
tamam işte cevap yok dedi.
bana gelirsen adam gibi bişilere başlamak için gel.
bi gelip bi gitme dedi.
tamam dedim.
sende istediğin zaman ara beni dedim. tamam dedi.
iyi bak kendine falan dedik kapattık..

canım gözün aydınn..
aynı fikirdeyim arkadaşlar.. umudunuzu kaybetmeyin..
bi yerlerden bişiler çıkıcak illaki.

hep b.. ye bu cümleyi söylerdim :
her şey güzel olacak:)

günaydın hanımlar hepimizin gün içinde güzel haberler alması dilegiyle:)) ben dün akşam ilhan uçkanın erkekleri kullanma sanatı diye bir kitap aldım daha tam okumadım ama kesinlikle tavsiye ediyorum hatalarımı gördüm adama çok yüz vermişim benden o kadar eminki burnu kalkmış bunu anladım

ben müzik dinlemeyi de, şarkı söylemeyi de çok severim hayatacım, koro da bişekilde hayatıma girdi, geçinip gidiyoruz işte... buarada gözün aydın canım, hep hayırlısı olsun...

nazunacım günaydın, hoşgeldin, bugün senin için de güzel geçsin inşallah... ben çok fazla taktikten yana değilim ama o kitapta yazan bazı şeyler zaten hepimizin zaman zaman yaptığı şeylerdir, taktik olarak gösterilmesi beni sinirlendirmişti :))) mesela ağlayın falan der işte, bunu herkes bilir, erkeklerin kadınların gözyaşına dayanamadığını, bende biliyorum, bana aşık olan kişinin bana ağlarken aşık olduğunu da biliyorum, ama ben o aşık olsun diye ağlamıyodum... herşey taktik gibi göstermeye çalışmış, ona kızmıştım.

princesscim kuzum futbolcudan hazetmiyosan bırak hiç arama, tamam çivi çiviyi söker ama diğer çiviye de aşık olursan söker, herhangi bi çiviyle olmaz yani :)))

sabah sabah çenem açıldı kaydirigubbakcemile3

kesınlıkle oyle bende fazla yüz vermiştim şimde heran gidebilirim imajı veriyorum o bsylere sahip çıkmak zorunda hissediyor kendisini.
ama bende almıştım daha onceden aşık olmak dıye gercekten cok işe yaradı:)

kız tubicim redbull mu içtin sabah sabah kaydirigubbakcemile3
nerden bu enerji :)))) ama çok yaşa valla içim kımıldadı, evet canım şirketteyim, iş yapmam lazım artık, akşama korom var yine :sm_cool:
yok saşem herzamnki halim kıssskaydirigubbakcemile3
ayy türk sanat müzügü korosundamısın hangi makamları söylüyonuzzz ..cok güzel canım yaa vakit ayırabilmenn.bede severim bursada bir kackez buhan dikanecik(eski türk sanat müzigi santcılarından) ın yönettigi koroya katıldım ama devamlı gidemedim
]

kıssss niye cocugun kafasını karıstırıp duruyon sende:dilcikar:

iyi halt ettinsırnaşık şeykıss niye aşkınızı doya doya yasamıyonuz böyle çin işkencesi yapıyonuz millete..sevilin sevilinn mutlulugunuzun tadı cıkarın canımın içiii:asigim:

bende merak ettim şimdii:ecrin_bebek:

kısss asagıda neydiyonuz ölee uyudunuz muuukaydirigubbakcemile3 ..nereye bakıyonuzz:jeyyar:haydi yukarı cıkın yavvsırnaşık şey

canım gözün aydınn..
aynı fikirdeyim arkadaşlar.. umudunuzu kaybetmeyin..
bi yerlerden bişiler çıkıcak illaki.

hep b.. ye bu cümleyi söylerdim :
her şey güzel olacak:)

ayyy herkesler toplaşmış ne güzel :)))

kızlar aramadığı iyi oldu evet... zaten araması aklımı karıştırmayacaktı ki benim... bir anlamı olmayacağını biliyordum... sadece sıradan bir mutlu yaşlar dileği... o yüzden ne umudum tükendi ne de arttı... aynıyım yani :))

neyse princesiim futbolcu sürünsün anacım :)) hep biz mi sürüncez...
ne demiş öle yaa tam geleceksen gel...
allam yareppim yaaa... hiç de zora gelemiyorlar; kolay olunca sıkılıyorlar... -tatlicadiarzu-

neyse sne bildiğinden şaşma canım ... yerimseniben

nazuna cım o kitapların serisini okudum ben.
bazı şeyler gerçekten doğru ama ben eğlencesine okuyorum. çok hayata dökemedim..

tubicik ve şasemm
ilginç bişi oldu çünkü. görüşmemiz gerekti.
yani oda farkında kafa karıştırmak için aramadığımın...
arkadaşız bununda farkında..keşke böyle olmasaydı ama.. yapamadım yani..

maşallah canım ya, hep böyle pozitif enerjin olsun...hihoyyyt
koroda kürdil hicazkar makamında, sololarda hangi makamda istersen kaydirigubbakcemile3 ben çocukluğumda hep tsm duymaya alışmışım, çok severim, bazen şarkıdan bişey anlamasamda zevk verir...

bak şu şarkıdan hiçbişey anlamam ama söylüyoruz

birlikte bir akşam yine mey nuş edelim gel
cular gibi divane olup güş edelim gel
bir an gam-ı feryadı feramuş edelim gel
cular gibi divane olup güş edelim gel

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…