hayata tubicik hoşgeldiniz fıstıklar... a.s. nasıl keyifler...
evet cnm hallettik çok fazla derecede onun gücüyle zaten haftasonu cumartesı gecesı tum gece mesajlaştık.pazar akşamı görüştük.içimdeki herşeyi söyledim.böyle yapcaksan ayrılalım anlamı yok artık falan demıştım.cok sinirlenmişti biz evlencez o kafana sok dıye bağrınmıştı.
4 gundurde sabah kalktıgımda arıyor onun telefonuyla kalkıyorum,onun telefonuyla yatıyorum.çok yogun çalıştıgı ıcın gorusemıuyoruz ama 1 saat bıle görüşebilmek için herseyi yapıyor.eskısınden bıle daha ıyı duruma geldı:)
oyuzden umudunuzu kaybetmeyin kesinlikle benim odun adam olduysa sevıyorlarsa gercekten gelıyorlar ve seviyorlarsa gercekten ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.
yok saşem herzamnki halim kıssskız tubicim redbull mu içtin sabah sabah kaydirigubbakcemile3
nerden bu enerji :)))) ama çok yaşa valla içim kımıldadı, evet canım şirketteyim, iş yapmam lazım artık, akşama korom var yine :sm_cool:
aman aman herşey güzel olsun artık..
bu arada dün gece futbolcuyla konuştum telefonda.
baya uzun konuştuk.
ben onu aramıştım dönmemişti. şimdi onla ilgili bişi oldu mesaj attım
aramış.
ben ne haldeyim biliyomusun sen falan dedi
önemli maçlarım var ve ben konsantre olamıyorum kafamı allak bullak ettin dedi
canım burnumda geziyorum dedi
naptımki falan oldum..
seni sevdiğimi söylesem sana ihtiyacım olduğunu söylesem ne derdin falan dedi.
sustum.
tamam işte cevap yok dedi.
bana gelirsen adam gibi bişilere başlamak için gel.
bi gelip bi gitme dedi.
tamam dedim.
sende istediğin zaman ara beni dedim. tamam dedi.
iyi bak kendine falan dedik kapattık..
kesınlıkle oyle bende fazla yüz vermiştim şimde heran gidebilirim imajı veriyorum o bsylere sahip çıkmak zorunda hissediyor kendisini.
ama bende almıştım daha onceden aşık olmak dıye gercekten cok işe yaradı:)
günaydın hanımlar hepimizin gün içinde güzel haberler alması dilegiyle:)) ben dün akşam ilhan uçkanın erkekleri kullanma sanatı diye bir kitap aldım daha tam okumadım ama kesinlikle tavsiye ediyorum hatalarımı gördüm adama çok yüz vermişim benden o kadar eminki burnu kalkmış bunu anladım
canım gözün aydınn..
aynı fikirdeyim arkadaşlar.. umudunuzu kaybetmeyin..
bi yerlerden bişiler çıkıcak illaki.
hep b.. ye bu cümleyi söylerdim :
her şey güzel olacak:)
yok saşem herzamnki halim kıssskaydirigubbakcemile3
ayy türk sanat müzügü korosundamısın hangi makamları söylüyonuzzz ..cok güzel canım yaa vakit ayırabilmenn.bede severim bursada bir kackez buhan dikanecik(eski türk sanat müzigi santcılarından) ın yönettigi koroya katıldım ama devamlı gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?