Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aman yaaa... görmek yettiği zaman zaten acılar da azalıyor...acı azalmadan da devran dönmüyor... ne acı ya benimki şimdi bana dönmek istediğinde bir anlamı kalmayacak benim için ne acı yaa ... ne gıcık bir durum ... :1closedeyes:

Böcükcüm okudum yazdıklarını. Yani zaten hep böyle bi zamanlama hatası oluyor genelde.Kişiller aynı zamanda birbirini bulmuyor. Biri severken diğeri istemiyor sonra istemeyen kişi istiyor bu seferde seven istemiyor falan. Fakat sen bişey hissetmiyorsun sanırım artık ona karşı? ama olsun bu güzel bi kıssadan hisse olmuş.Gün olur devran döner demi :)))
Bu arada Jelicim bence arayabilirsin. Yani nihayetinde siz bi ilişki yaşıyorsunuz? Bu kadar kasma. Sevgili değil misiniz canım.

yanlış zaman, yanlış insan
tutunmak imkansız bıktım yamalı sevdalardan
yanlış bahar, kış güneşi
yoruldum her bulduğumda kaybetmekten seni.....

sonuna katılmadığım için yazmadım :)))

canım ben aslında çok kaderci bi insanda değilimdir ama bu işler yani gönül işleri enteresan bişey kısmet mi kader mi öyle bişey işte.Hani bi sınava hazırlanmak gibi elimizde değil ki.
Eğer seninki sana dönmek istediğinde, o senin için doğru insansa ve kısmetinde o varsa emin ol sana 5 yıl sonra dönse bile anlamı olacak.

ıŞ ıŞten geÇtıkten sonra kıymetı kalmıyor hıÇ bırŞeyın Çektıgımız acıyla kalıyoruz kızlar farkındamısınız aŞk olmayacak ınsanı bıle olumlu gÖsterıyor ama aŞk bıtıncede ben bunumu sevmıŞtım dıyoruz ben sevdıĞım ınsanın hep kÖtÜ yanlarını aklıma getırıyorum sÜreklı fazla acı Çekmeyım dıye.Şu an yaŞım 37 2 ılıŞkım oldu Çok zamanımı Çaldolar Şımdıkı aklım olsaydı daha fazlasıyla denerdım ÇÜrÜdÜm gıttım valla

Ben devam edeyim -tatlicadiarzu-
Kıyamete kadar kapattım kalbimi :1ninca:
Yani ben kapatayımda açmak isteyen adam gelsin uğraşsın açsın şakkıdı

cnm yanı ınsanlar bırbırlerının yanlarında zor zamanlarında olmak zorundalar.ölüm en zor zaamnlardan birsi bir dost gibi arayabilirsin .ama sakın sizle ilgili falan bsy düşündürtme ,söyleme cnm.yoksa bu zor zamanında bıle onu kullandığını düşünür.

cnm kader böyleymiş naparsın bazen hiç olmayacak ilişkiler uzun sürebiliyor bazende tam tersi zamanımı çaldılar dıye bakma sende onlarla bsyler yaşadın onlarda senınle zaman harcadılar.ne yanı sende onlarınmı zamanını çaldın yada akıllı olsaydın zamanını çaldırmasaydın bunlar gibi düşün.zaamnımı çaldılar dıye üzülürsen sürekli üzülürsün.

öyle düşünme, bundan sonra şeytanın bacağını kırarız kaydirigubbakcemile5

kalp falan kapamak yokkk... :1hug:

Ooooyyyyyy oy ...
Kimi insanlar aşkı çok kolay yakalayabiliyor galiba hayatta.
Yakalayabiliyorlar ki bu kadar da kolay harcamayı göze alabiliyorlar.
Ne diyem.. Mahmut mu diyem... :)

budur işte ... :lepi:

Ooooyyyyyy oy ...
Kimi insanlar aşkı çok kolay yakalayabiliyor galiba hayatta.
Yakalayabiliyorlar ki bu kadar da kolay harcamayı göze alabiliyorlar.
Ne diyem.. Mahmut mu diyem... :)

kime anacım bu laf ... anlamadım ki ben :uhm:

BEN BUNDAN SONRA ÇEVREME ALICI BAKMAK NİYETİNDEYİM KİMBİLİR NELERİ KAÇIRDIM TABİ BOLUDA YAŞITIM BEKAR BULURSAM

bak tabii yahu ... sengözlerimebaksanab

kıslar bşi sorcamm bu forumda yetiştirme yurdunda büyüyen varmıdır..aklıma bşi geldide ondan sordum

canım çok güzel bişe bu :) tadını çıkar derim :sm_cool:

bence karar ver canım, biz onlar gibi değiliz, duygularıyla oynama derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…