secim olana kadar kalicakti on gün tabi dayisini ölücegini nerden bilsinsimdi daha orada daha erkenmi döner yoksa pazartesi sali dönermi bilmem
bi nasilsin desemi hani o simdi bisey yapmazsa bile kizmam
böcüğüm bende anlamı kalsın kalmasın devranın döndüğünü görmek istiyorum
benim kankam aradı geçen gün, bunu hissettim aynen, burdada sadece gün oluyo devran dönüyo yazdım... devran dönsün, ben göreyim :Saruboceq: :Saruboceq:
canım ben aslında çok kaderci bi insanda değilimdir ama bu işler yani gönül işleri enteresan bişey kısmet mi kader mi öyle bişey işte.Hani bi sınava hazırlanmak gibi elimizde değil ki.aman yaaa... görmek yettiği zaman zaten acılar da azalıyor...acı azalmadan da devran dönmüyor... ne acı ya benimki şimdi bana dönmek istediğinde bir anlamı kalmayacak benim için ne acı yaa ... ne gıcık bir durum ... :1closedeyes:
Ben devam edeyim -tatlicadiarzu-yanlış zaman, yanlış insan
tutunmak imkansız bıktım yamalı sevdalardan
yanlış bahar, kış güneşi
yoruldum her bulduğumda kaybetmekten seni.....
sonuna katılmadığım için yazmadım :)))
İŞ İŞten geÇtİkten sonra kıymetİ kalmıyor hİÇ bİrŞeyİn Çektİgİmİz acıyla kalıyoruz kızlar farkındamısınız aŞk olmayacak İnsanı bİle olumlu gÖsterıyor ama aŞk bİtİncede ben bunumu sevmİŞtİm dİyoruz ben sevdİĞİm İnsanın hep kÖtÜ yanlarını aklıma getİrİyorum sÜreklİ fazla acı Çekmeyİm dİye.Şu an yaŞım 37 2 İlİŞkİm oldu Çok zamanımı Çaldolar Şİmdİkİ aklım olsaydı daha fazlasıyla denerdİm ÇÜrÜdÜm gİttİm valla
Ben devam edeyim -tatlicadiarzu-
Kıyamete kadar kapattım kalbimi :1ninca:
Yani ben kapatayımda açmak isteyen adam gelsin uğraşsın açsın şakkıdı
cnm kader böyleymiş naparsın bazen hiç olmayacak ilişkiler uzun sürebiliyor bazende tam tersi zamanımı çaldılar dıye bakma sende onlarla bsyler yaşadın onlarda senınle zaman harcadılar.ne yanı sende onlarınmı zamanını çaldın yada akıllı olsaydın zamanını çaldırmasaydın bunlar gibi düşün.zaamnımı çaldılar dıye üzülürsen sürekli üzülürsün.
öyle düşünme, bundan sonra şeytanın bacağını kırarız kaydirigubbakcemile5
BEN BUNDAN SONRA ÇEVREME ALICI BAKMAK NİYETİNDEYİM KİMBİLİR NELERİ KAÇIRDIM TABİ BOLUDA YAŞITIM BEKAR BULURSAM
Ben devam edeyim -tatlicadiarzu-
Kıyamete kadar kapattım kalbimi :1ninca:
Yani ben kapatayımda açmak isteyen adam gelsin uğraşsın açsın şakkıdı
Ooooyyyyyy oy ...
Kimi insanlar aşkı çok kolay yakalayabiliyor galiba hayatta.
Yakalayabiliyorlar ki bu kadar da kolay harcamayı göze alabiliyorlar.
Ne diyem.. Mahmut mu diyem... :)
BEN BUNDAN SONRA ÇEVREME ALICI BAKMAK NİYETİNDEYİM KİMBİLİR NELERİ KAÇIRDIM TABİ BOLUDA YAŞITIM BEKAR BULURSAM
evet cnm hallettik çok fazla derecede onun gücüyle zaten haftasonu cumartesı gecesı tum gece mesajlaştık.pazar akşamı görüştük.içimdeki herşeyi söyledim.böyle yapcaksan ayrılalım anlamı yok artık falan demıştım.cok sinirlenmişti biz evlencez o kafana sok dıye bağrınmıştı.
4 gundurde sabah kalktıgımda arıyor onun telefonuyla kalkıyorum,onun telefonuyla yatıyorum.çok yogun çalıştıgı ıcın gorusemıuyoruz ama 1 saat bıle görüşebilmek için herseyi yapıyor.eskısınden bıle daha ıyı duruma geldı:)
oyuzden umudunuzu kaybetmeyin kesinlikle benim odun adam olduysa sevıyorlarsa gercekten gelıyorlar ve seviyorlarsa gercekten ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.
aman aman herşey güzel olsun artık..
bu arada dün gece futbolcuyla konuştum telefonda.
baya uzun konuştuk.
ben onu aramıştım dönmemişti. şimdi onla ilgili bişi oldu mesaj attım
aramış.
ben ne haldeyim biliyomusun sen falan dedi
önemli maçlarım var ve ben konsantre olamıyorum kafamı allak bullak ettin dedi
canım burnumda geziyorum dedi
naptımki falan oldum..
seni sevdiğimi söylesem sana ihtiyacım olduğunu söylesem ne derdin falan dedi.
sustum.
tamam işte cevap yok dedi.
bana gelirsen adam gibi bişilere başlamak için gel.
bi gelip bi gitme dedi.
tamam dedim.
sende istediğin zaman ara beni dedim. tamam dedi.
iyi bak kendine falan dedik kapattık..
canım çok güzel bişe bu :) tadını çıkar derim :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?