Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

fırtına bana dizinin romantik sahnelerini izletmedi :1rolleyes:
küçükmüşüm klava:
değişelim ebruşum... ben sana kendim için çıkardığım seçenekleri yazayım, çevreyi rahatsız etmeyelim ben senin profiline yazayım canım... ayy değişiklik iyidir, valla bana da iyi geldi :lepi:

yazık ya nasıl oducek hakkını ..
ne kadar oldu ayrılalı

bana komik geliyor artık bayanlar tam 8 ay oldu ayrılalı ama dönme çabalarında benim bir huyum wardır benden gideni bir daha kabul edemiyorum hayatıma...çünkü ben onun için çok şey yapmıştım sevdiğini özleyenler topiğindeki çogu arkadaşlar tanır beni...hep yanına giderdim yapmadığım fedakarlık kalmamıştı ama bitti yani...

kesinlikle çok doğru bi laf var,
giden gitmiştir, gittiği an bitmiştir...
sevdiğini özleyenlerden sevgilisinden ayrılanlara müşteri düşüyo demek kaydirigubbakcemile3 gülelim zaten, boşver ya...

kesinlikle çok doğru bi laf var,
giden gitmiştir, gittiği an bitmiştir...
sevdiğini özleyenlerden sevgilisinden ayrılanlara müşteri düşüyo demek kaydirigubbakcemile3 gülelim zaten, boşver ya...

hahaaa walla öyle cnm ne gülüyorum halime...o ise ağlıyor kaderine...sırnaşık şey

selam yllka sende hoşgeldin canım, nasılsın ???
canım yllka neyin kısaltılmışı, veya bi kolayı var mı şu işin kaydirigubbakcemile3
en zor söylenen isim yarışması yapıcam ya...

haytaım bana milkaada diebilrsin :))) çikolataya bayılırdım o yüzden yllka die bi ad koydumm sen ne dersen de cnm banakaydirigubbakcemile3iim cnm sen nasılsın bu arada h.b tuticimm

hay yaşa be milkacım, valla ismini söylemektense alıntı yapmak daha kolayıma gidiyodu...
artık milkasın :lepi:
çikolataya kim bayılmazki :1rolleyes:

selam kizlar böcük acaba yine ararmi merak ediyorum
bende dün aradim konustum ne zaman geliyorsun dedi söyledim aslinda söylemiyordum

cok ic karartici bi hava burada yagmurlu

hayat çalışmaya çalışarak geçiyo yaa,,, yine bisürü iş kaldı haftasonuna,
akşama şirketin yemeği var, bi arkadaş askere gidicek de... öyle işte, başka da bişey yok :))))

Kızlar geldim gidiyorum.
Bu arada bana Amphitrite demek zor gelebilir.O yüzden kısaca Amp deyin bari :)))) Fakat asla nickimi değiştirmem :)
Öpüyorum sizi çok...
Bu arada Tuti'nin " gülüyorum halime...o ise ağlıyor kaderine..." lafı çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiii :))))
Birde bu askerden dönenler asker dönüşü kafayı mı yiyor ne.Yakın bi arkadaşım var erkek.Çok güzel bi ilişkisi vardı. Kız onu 15 ay bekledi. Sonra bizimki askerden gelince sıkıldım,ilişkiden soğudum dedi.Gül gibi kızı bıraktı.ılk aylar beyefendiyi göreceksiniz bi mutlu,rahat.Özgür erkek modunda. Bikaç kişiyle çıktı ama çıktıkları fosss çıktı :) Sonra eski kız arakdaşı yeni bi ilişkiye başladı.Benim arkadaş bunu duyunca kafayı yedi yedi durdu.Depresyona girdi. Aylarca hayalet gibi gezindi.Daha yeni yeni atlattı ama köpekler gibi pişman.
Tabi biz o arada mecbur bu bizim arkadaş ya destek olduk tabi hatasından dolayı köstek de olduk :)
Şimdi kız gayet mutluymuş,hatta nişanlanmış galiba.
Fakat bizim arkadaş yalnız ve mutsuz.
Bi örnek de benim yakın bi arkadaştan :)

yoğun bi hafta sonu olcak cnm:)) bnde okuldan geldim yorgunum bi sürü sınavm war haftaya pazartesiden cumaya kadar 5 sınav olcam ve hiç çalşmadım bu gidişte ünv zor bitiririm bn ya:)) ama bu hafta sonu çalışayım biraz bari 50 falan alimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…