Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hahaahh, jelim keşke bugün de yeniymişim gibi davransaydın biraz eğlenirdik :roflol:

amphiprite ben sana fibrit dicem kaydirigubbakcemile3 ayy çok hoşuma gitti valla, fibritim gel öpem Şeniz

Tamam Çenebazcım Fibrit de sen bana Amp'dan iyi :))) Amp ne ya kaydirigubbakcemile3 Töbe töbe :1ninca:
Bu arada Tuti ben 28 yaşındayım ama kimse 28 deyince inanmıyor nedense :))) 22-23 falan sanıyorlar delikafadulden
Ay ben geldim yine gideceğim. Gelip gelip gidiyorum napim :tomato:

o dediğin pembeli vardı ya, onu alsaydın, hani ben burdayım diye bağıran delikafadulden

bende seni çok sefiyorum jelibonum a.s.a.s. afiyet olsun....

hoşgeldin, güle güle fibritim, ayy kibrit mi desem :roflol:

onu almadim o gelin bana bakin bikinisiydi yani pempe degil cingenepempesi acaip dikkat cekiyor bide firfili filan yapmislarr :)

Benim aldigimda cok tatli

kızlarr bn gidiyorum ders çalşcam hafta içi bi sürü snavım war hepiniz çok çok öptüm kib:1hug:

ya bende leoparlı ıstıyorum ama yazlıktada , tatile gidersekte benimkisi yanımda olcak ona sorsam mı alıyımmı dıye sızce?

hayata bize selam sabah yokmu kız :roflol:
jelicim eminim bu aldığında süper yakışmıştır... :jeyyar: güle güle giy :)))
milkam kolay gelsin cicim...a.s.

allah uzun ömürler wersin cnm bende yaşımı göstermem hiç 86 lı sanıyorlar beni sırnaşık şey

tugce geltezkerede tanıştığım uluçun tuğçesimisin peki?
çok benziyor resminde.

ya ben tuğçeyi çok sevmiştim eğer oysa onun üzüntüsü üzüntüm olmuştu resmen.hatta fahriyede sende aynısın dıye kabus yaşatmıştım bır ara ondan dolayı o tugceyı tekrardan buldum dıye sevındımde oysa ve heyecanlandım kusura bakmayın lütfen.

nasılsınız ? nasıl gidiyor varmı gelişmeler?

kızlar ya sız olsanız sorarmıydınız sizinkilere leoparlı bıkını alsammı bu yaz için diye? yoksa dırek alırmıydınız?

şaka yaptım hayatacım, iyiyiz bizde :))) sana repin yanına yazdığım mesajdakidir benim fikrim...

yani "sor sor, böyle böyle başının üstüne çıkar " klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…