Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hiç görüşmeyerek kesip atmaya çalıştım, olmadı...
olmuştu aslında ama ara ara fenalaşıyorum, bi git diye bağırsammı açıp
çiçekleri de hiç beğenmedim desem :dilcikar:

aferim çenebazım aynen böle devam et bırak ya çicek getirdi teşekkr et okadar uzatma seviyorum falanda deme kaç seviosa kovalar seni :)) birileri zmnnda senin canını yaktı sende hemcinsinin canını yak o knkanı kovalat peşinden cnm:)) yakışır bnm çenebazımaŞeniz

kız milkacımm,,, benim canımı kimse yakmadı aslında, ben kaşındım genelde. ben hemcinsimin canını da yakmam ayol, ayrılmamışlarsa zaten işim olmaz...

Ya iyi ama canım böyle kendine eziyet ediyorsun. ok o zaman söyleme şuan için.Hem zaten bişeyler olacaksa illaki olacak. Olacakla öleceğe çare yok derler.
O zaman seksi bi ses tonuyla teşekkür et sadece :1ninca:

kız milkacımm,,, benim canımı kimse yakmadı aslında, ben kaşındım genelde. ben hemcinsimin canını da yakmam ayol, ayrılmamışlarsa zaten işim olmaz...

ay ben yanlş yazdım cnm:)) kankanı kowalat peşinden hemcinsin biz oluyoruz olurmu ole şey:)) sen knkanı kowalat peşinden olsunn bnde kaşındım biraz sayılır ama ne bilm olsun sen kaç kowalasınlar:lepi:

senaryo 1 : ... ile ayrıldınızmı, evet, süper, seni seviyorum aşığım, çiçekleri de yedim öyle beğendimki :roflol:

senaryo 2 : çiçekler güzelmiş, sağol düşündüğün için, heididen sevgiler

senaryo 3 : iğrençsin, çok banalsin, bi çık git hayatımdan, çiçekler iğrenç, hiç de beğenmedim, sadece koklayıp duruyorum o ayrı :)))

hiç bir şey yazmadan msn den çıktı arkadaşlar ... mesaj attım teline delikanlıysan aç telimi diye aradım açmadı... artık benim yapacağım bişey kalmadı

hiç bir şey yazmadan msn den çıktı arkadaşlar ... mesaj attım teline delikanlıysan aç telimi diye aradım açmadı... artık benim yapacağım bişey kalmadı

cnm erkeğin üstüne düştükçe iice kaçar öğrenemedin mi bunu?? ben üstüne düşmeseydim eğer 3 hafta önce blki aramız daha ii olurdu ama üstüne düştüm gurursuz onursuz arama sorma bni istemiyorum unut bni dedi daha neler neler.. arama sorma cnm sen herşeyi yaptın giderse bırakırsda o kaybeder

bıdı çene ... şimdi söle demedim ben ... aman yanlış anlaşılmasın... dediğin gibi ayrılıp ayrılmadıklarını bile bilmiyoruz... ben hani söle de içinde kalmasın... olmayacaksa hiç değilse ona göre yoluna gidersin arkana bakmadan die dedim...

neyse konuşuruz yine bunları...

kibarca teşekkür et yeter kankana...

eee be güzelim naptın sen ... anacım hiç de tutamayız ki kendimizi...
sen çileden çık şimdi... onun umrunda olmasın ama ...

kendin için bi sakin ol.. bir beklemeye al durumu...

kızlar bi ara arayasım geldi zor ttum kendimi yaa:)) az daha yanıyordum arasam yine azar işitcem ama içimde bi garip his war kaç zmndr ama çözemedim hayrlısı

kızlar bi ara arayasım geldi zor ttum kendimi yaa:)) az daha yanıyordum arasam yine azar işitcem ama içimde bi garip his war kaç zmndr ama çözemedim hayrlısı
Arama canım sakın. Bak tut kendini.
Ben öyle bi aramıştım da ben seni aramayı tercih ederdim demişti bana.
Yani erkekler mücadele etmeyi gerçekten seviyor ve ne zaman baktılar kaybediyorlar o zaman atağa geçiyorlar canım. O yüzden sakın arama!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…