hiç görüşmeyerek kesip atmaya çalıştım, olmadı...
olmuştu aslında ama ara ara fenalaşıyorum, bi git diye bağırsammı açıp
çiçekleri de hiç beğenmedim desem :dilcikar:
çiçekler için teşekkür ederim, seni çok seviyorum :roflol:
Ya iyi ama canım böyle kendine eziyet ediyorsun. ok o zaman söyleme şuan için.Hem zaten bişeyler olacaksa illaki olacak. Olacakla öleceğe çare yok derler.ayy kafam allak bullak oldu iyice, şimdilik sadece arayıp abartmadan bi teşekkür edeyim.
söyleme kısmına gelince onun için ilk neden sevgilisi, durumlarını bilmiyorum, sormak istemiyorum, tutki ayrılmışlar, bu durumu fırsat bilmiş gibi koşa koşa anlatmış olmak istemiyorum, ayrılmamışlarsa zaten benim heryerden kaçma sebebim ne, ikinci sebep beni sevseydi şimdiye kadar bişeyler olurdu, olmadı, böyle kangren kangren yaşıyorum, demekki sevmedi hiç, böyle işte...
kız milkacımm,,, benim canımı kimse yakmadı aslında, ben kaşındım genelde. ben hemcinsimin canını da yakmam ayol, ayrılmamışlarsa zaten işim olmaz...
Ya iyi ama canım böyle kendine eziyet ediyorsun. ok o zaman söyleme şuan için.Hem zaten bişeyler olacaksa illaki olacak. Olacakla öleceğe çare yok derler.
O zaman seksi bi ses tonuyla teşekkür et sadece :1ninca:
hiç bir şey yazmadan msn den çıktı arkadaşlar ... mesaj attım teline delikanlıysan aç telimi diye aradım açmadı... artık benim yapacağım bişey kalmadı
Bencede :jeyyar: Hem seksi hem sevecen ol :jeyyar:tamam senaryo 2yi seksi bi ses tonuyla söylüyorum :roflol:
hiç bir şey yazmadan msn den çıktı arkadaşlar ... mesaj attım teline delikanlıysan aç telimi diye aradım açmadı... artık benim yapacağım bişey kalmadı
Sakın sakın üstüne gitme artık. Birşey sakın yapma canım.eee be güzelim naptın sen ... anacım hiç de tutamayız ki kendimizi...
sen çileden çık şimdi... onun umrunda olmasın ama ...
kendin için bi sakin ol.. bir beklemeye al durumu...
Arama canım sakın. Bak tut kendini.kızlar bi ara arayasım geldi zor ttum kendimi yaa:)) az daha yanıyordum arasam yine azar işitcem ama içimde bi garip his war kaç zmndr ama çözemedim hayrlısı
Sakın sakın üstüne gitme artık. Birşey sakın yapma canım.
Bu arada Böcükcüm sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?