Canım benim kafam karıştı. şimdi bu senin kanka ayağın ya ben bilmiyorum. Yani sen onu seviyorsun hep sevdin. O da sana hep yakınlık gösterdi ama siz çoıkmadınız mı? Ay ben anlamadım yaa...fibritim çok sağol canım, hepimiz mutlu olalım artık, nolur...
iyi ki doğdun heidi (bana heidi derdi)
senin dağlardaki çiçeklere benzemez ama bunlarla idare et, mutlu yıllar... hep böyle mutlu ol...
şimdi ben onu arıycam ama biraz sakinleşmeliyim... ne diyeyim...
Canım benim ya nasıl dayandın hep böyle içine ata ata.Bunca yıl hep içinde nasıl yaşadın.evet fibritim genel hatlarıyla doğru...
ya bilemiyorum ki canım yaaa...
hoş bir not olmuş ama hep yakındık diosun... öleyse böyle yazması normal...
daha önceki doğum günlerinde ne yapmıştı kankan ?
istersen araya da seni seviyorum sıkıştırıver ...
sonra yani çiçekleri diye toparlarsın... :roflol:
:roflol: :roflol:
geçen sene burdaydı, yani istanbulda, bende gitmiştim, çünkü bizim bi arkadaş grubumuz vardı, hep beraber kutlamıştık, hepsi çiçek almıştı, bu da almıştı, bizimkiler çiçek almayı sever zaten... yılbaşında evlerine giderken de ben almıştım...
ondan önceki sene ankaradaydım zaten ama doğruduüzgün muhabbetimiz bile yoktu o sıra..
Canım benim ya nasıl dayandın hep böyle içine ata ata.Bunca yıl hep içinde nasıl yaşadın.
Aslında Böcük'ün dediği gibi söyle bilsin. Ne kaybedersin ki...Sevmek ayıp mı günah mı...
Yani hep senin böyle içinde kalarak seni acıtmaz mı ya :teselli:
bncede çenebazım eğer seviosan araya sıkştr seni seviyorumu şok olsun çocuk :))) nie seni seviyorum dedin die sorarsa KANKAM Olarak seviyorum dersinkaydirigubbakcemile3
evet sakinleş bakıım önce... alt tarafı bi çiçek... herkesler bize çiçek alsın... biz hakediyoruz o yüzden bu kadar heyecana gerek yok tamam mı ...
10 a kadar say bakalım... 1- 2 ..... 10 ...
iisin demi ...
arayp çiçekler için teşekkür et... çok hoşuma gitti ... güzel bir sürpriz oldu de...
mutlu oldum de yeter... başka ne diyebilirsin ki ...
istersen araya da seni seviyorum sıkıştırıver ...
sonra yani çiçekleri diye toparlarsın... :roflol:
Canım benim ya nasıl dayandın hep böyle içine ata ata.Bunca yıl hep içinde nasıl yaşadın.
Aslında Böcük'ün dediği gibi söyle bilsin. Ne kaybedersin ki...Sevmek ayıp mı günah mı...
Yani hep senin böyle içinde kalarak seni acıtmaz mı ya :teselli:
:roflol: :roflol: hiç güleceğim yoktu ya :))) ilahi böcüğüm, ama taş olsa çatlardı bunca zaman, haklısın. ama söylemek istemiyorum, istiyosa o gelsin. ben ona gitmem.
söylememek için çok nedenim var, papatyayı çok sevdiğimi de bilir, bi de lilyum serpiştirtmiş, onu da çok severim, hemde beyaz
bi çiçeğe tav mı olcem kızlar, kendinize gelin, gaza getirmeyin, seviyorum diye bağırırım yoksa :roflol:
Böcüğe katılıyorum hihoyyytya ben söle diyorum ama söle ve bitsin die diyorum... yoksa kankanın tavana değecek bi tarafları olsun die değil ... normalde söleme ; o sölesin uğraşsın derdik ama senin durum kangren gibi be güzelim yaa...
kesip atmak lazım sanki ...
ya ben söle diyorum ama söle ve bitsin die diyorum... yoksa kankanın tavana değecek bi tarafları olsun die değil ... normalde söleme ; o sölesin uğraşsın derdik ama senin durum kangren gibi be güzelim yaa...
kesip atmak lazım sanki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?