Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bence de aman canım arama...

ama kibrtm ole büyük konuşuoki ben çaba harcamak zorunda kalıyor gibiyim:sm_confused:ne bilim onun harcıyacağı yok gibi sanki o yüzdn bi an aramak gelio snra geri gidio ama elim acayip titredi numarasına bakarken bile ayyy hala aklım almıyor bnm ilşkim nasıl böle saçma bi sebepten bitti ve nasıl böle saçma sebepten biten ilşki için bnm sevgilm dönmem barışmıycaz çıkmıycaz dio anlayamıyorum hala aklım almıo:uhm:

Tatlım burda hepimizin ilişkisi zaten durduk yere bitmedi mi böyle saçma sapan? Zaten mantıklı bi şekilde karşılıklı bitse bizler bu kadar bekler üzülür müydük canım?
O yüzden kendini bişeyler yapmak zorunda hissetme bence.Bırak o kendini zorunlu hissetsin. Niye bizler hep çabalamak zorunda hissediyoruz kendimizi. Zaten yeterince üzülüyoruz.
Bak dayanamayorsan sil numarasını telinden. Mesela ben sildim. Olurda elim gider belki diye.

Sevindim canım. Hani biraz tuhaf hissediyordun ya kendini o yüzden sormak istedim. Bende iyiyim canım.Bugün bizimde ayrılık ay dönümümüz :)
29 Ocak - 29 Mart

tuhafım da genel olarak ; an itibariyle iyiyim -tatlicadiarzu-

off ay dönümü... bu adamların terkettiği tarihler bile beynimize kazındı...
sorsan onlara ne zaman diye bilmeme bikaç ay oldu galiba derler... :1closedeyes:

kızlar bişey dice size söyledikleriniz mantıklı geliyor bana bugün bana böyle yaptı ama sizce beni ararmı daha sonra ???

dimi ama ... bugün sana çok rep veresim var ama sana veremiyorum...
bu arada günlük 15 olmuş galiba rep sayısı ...

sildim zaten numarasını ama aklımda nosu sonuçta 3 buçuk yıl çıkmışım ezberimde numarası silsemde aklmdan silemiyorum onu nasıl yapcaz?? ayrıca hiç korku yok bunlarda seven insan korkar bırakamaz ama bana rahatlıkla dönmycem çıkmıycaz dio görüşelm ddğimde kaçıo eğer bn kafamda bitrsem o insanın karşına çıkar erkek gibi bitti derim uzun soluklu bi ilşki msnde yada msj atarak biter mi?? bide unut bni dio nereye unut ya sen unutamıyorsun bana unut demedğin ne malum ki?? inanın kızlar bn görüyorum kafası karışık bi öle davranıo bi böle akışına bıraktım döneceği warsa dönsün yoksa inanın hayatımdan defolup gitsin okadr snrlendim ve şuan nefret ettim ondan

Canım biz evlilik gelecek planları yaparken bir mesajşa bitti o da bitti bile diyemedi. Kaçamak kaçamak kelimeler.O yüzden mantık arama. Onlarda mantık olduğunu sanmıyorum zaten :) Bak burda hepimiz akışına bıraktık. En doğrusu bu.
Numarası benimde aklımda ama ben sildim çünkü aramak isteyip numarasını yazana kadar düşüncem değişir o esnada zaten -tatlicadiarzu-

6 ekimde ayrıldık en son da 10 ekimde son kahvemizi içip vedalaştık... :1closedeyes:
29 Ocakta "Biraz ara verelim lütfen" dedi.
Sonra sustu. Mesajlar attım. Bittiyse söyle diye yalvardım. Bitti desin diye üstüne gittim.Hiç birşey demedi.
5 şubatta çok üstüne gittim yalvar yakar mesajlaştık. Bende bişeyler bitti dedi. Seni çok sevdim bliyosun dedi.
20 Şubatta mesaj attım. Yanlış yapıyorsun akışına bırak dedi.Bende bekleyeceğim, akışına bıraktım dedim.

ya arkadaşına demişki çok sıkıo bunaltıo artık falan demiş ama bn sıkmıyorum ki onu haftada bir buluşuyoruz onun harici işten geldimi msjlaşıyruz okadar yani bu ayrılık sebebimi walla kafayı yiycem hatamda yok hani aldamadım onu yalan sölemedim bunaldı oda dönme gibi bi olasılık olabilr dio herkes hemde büyük diolar ama ne bilm kızlar dönmem dio inanasım yok:1no2:

Canım benimkide zorunlu gibi hissettim kendimi demişti bana. Oysa biz zaten farklı şehirlerdeyiz. Ben ona bi defa bile gel demedim. Mesela aradım açamadı demi üst üste bile aramazdım. Hiç sıkmazdım. Hesap sormazdım.günün raporunu istemezdim. Sonsuzdu ona güvenim çünkü.Hani hiç sıkmadım.
Ama onu ölesiye sevdiğimi bildiği için sıkıldı işte.Benim sevgimin büyüklüğünden sıkıldı bunaldı çekiciliğimi yitirdim canım.
Belki seninde böyle bişeydir. Öyleyse arama lütfen.Baksana bunlatıyor demiş.Bunaltmayalım beyefendileri -tatlicadiarzu-

aramıyorum 6 hafta oldu aramıyorum ama halada seviyorum offf bi msj atsada görüşelim dese bana dünyaları veririm.. her gece dua ediyorum kibrtm allaha.. allahım nolursun bizi barıştr diyorum ama 6 haftadr hiç bişey yok allahın sevmediği kulumuyum ben ya((çok üzgünüm:

ayyy evet beyefendilerin keyfi kaçmasın aman ...

kizlar hazır siz burdayken soriyim
b.. ye son bi söz söyleme fırsatım olmadan sildim.
bu sizce daha mı iyi?
yani konuştuk direkt sildim. fark etmemiştir bile.
yoksa bişiler deyip mi silmeliydim
yada bu fark eder mi?
ya ne hallere düştüm neleri hesaplıyorum:))
bide son soru
son bi söz söyleyecek olursam bu ne olmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…