Arama canım sakın. Bak tut kendini.
Ben öyle bi aramıştım da ben seni aramayı tercih ederdim demişti bana.
Yani erkekler mücadele etmeyi gerçekten seviyor ve ne zaman baktılar kaybediyorlar o zaman atağa geçiyorlar canım. O yüzden sakın arama!!!
Arama canım sakın. Bak tut kendini.
Ben öyle bi aramıştım da ben seni aramayı tercih ederdim demişti bana.
Yani erkekler mücadele etmeyi gerçekten seviyor ve ne zaman baktılar kaybediyorlar o zaman atağa geçiyorlar canım. O yüzden sakın arama!!!
Sevindim canım. Hani biraz tuhaf hissediyordun ya kendini o yüzden sormak istedim. Bende iyiyim canım.Bugün bizimde ayrılık ay dönümümüz :)şu an iyiyim canım ...
sen nasılsın ?
ama kibrtm ole büyük konuşuoki ben çaba harcamak zorunda kalıyor gibiyim:sm_confused:ne bilim onun harcıyacağı yok gibi sanki o yüzdn bi an aramak gelio snra geri gidio ama elim acayip titredi numarasına bakarken bile ayyy hala aklım almıyor bnm ilşkim nasıl böle saçma bi sebepten bitti ve nasıl böle saçma sebepten biten ilşki için bnm sevgilm dönmem barışmıycaz çıkmıycaz dio anlayamıyorum hala aklım almıo:uhm:
Sevindim canım. Hani biraz tuhaf hissediyordun ya kendini o yüzden sormak istedim. Bende iyiyim canım.Bugün bizimde ayrılık ay dönümümüz :)
29 Ocak - 29 Mart
Tatlım burda hepimizin ilişkisi zaten durduk yere bitmedi mi böyle saçma sapan? Zaten mantıklı bi şekilde karşılıklı bitse bizler bu kadar bekler üzülür müydük canım?
O yüzden kendini bişeyler yapmak zorunda hissetme bence.Bırak o kendini zorunlu hissetsin. Niye bizler hep çabalamak zorunda hissediyoruz kendimizi. Zaten yeterince üzülüyoruz.
Bak dayanamayorsan sil numarasını telinden. Mesela ben sildim. Olurda elim gider belki diye.
kızlar bişey dice size söyledikleriniz mantıklı geliyor bana bugün bana böyle yaptı ama sizce beni ararmı daha sonra ???
ben rahmetliyle ayrılalı 23 ağustos 2008 di...
abowwwwwwwwwwwwwwwww 8 aycık olmuş
Tatlım burda hepimizin ilişkisi zaten durduk yere bitmedi mi böyle saçma sapan? Zaten mantıklı bi şekilde karşılıklı bitse bizler bu kadar bekler üzülür müydük canım?
O yüzden kendini bişeyler yapmak zorunda hissetme bence.Bırak o kendini zorunlu hissetsin. Niye bizler hep çabalamak zorunda hissediyoruz kendimizi. Zaten yeterince üzülüyoruz.
Bak dayanamayorsan sil numarasını telinden. Mesela ben sildim. Olurda elim gider belki diye.
sen rahat durursan arar... yerimseniben
Canım biz evlilik gelecek planları yaparken bir mesajşa bitti o da bitti bile diyemedi. Kaçamak kaçamak kelimeler.O yüzden mantık arama. Onlarda mantık olduğunu sanmıyorum zaten :) Bak burda hepimiz akışına bıraktık. En doğrusu bu.sildim zaten numarasını ama aklımda nosu sonuçta 3 buçuk yıl çıkmışım ezberimde numarası silsemde aklmdan silemiyorum onu nasıl yapcaz?? ayrıca hiç korku yok bunlarda seven insan korkar bırakamaz ama bana rahatlıkla dönmycem çıkmıycaz dio görüşelm ddğimde kaçıo eğer bn kafamda bitrsem o insanın karşına çıkar erkek gibi bitti derim uzun soluklu bi ilşki msnde yada msj atarak biter mi?? bide unut bni dio nereye unut ya sen unutamıyorsun bana unut demedğin ne malum ki?? inanın kızlar bn görüyorum kafası karışık bi öle davranıo bi böle akışına bıraktım döneceği warsa dönsün yoksa inanın hayatımdan defolup gitsin okadr snrlendim ve şuan nefret ettim ondan
29 Ocakta "Biraz ara verelim lütfen" dedi.6 ekimde ayrıldık en son da 10 ekimde son kahvemizi içip vedalaştık... :1closedeyes:
Canım biz evlilik gelecek planları yaparken bir mesajşa bitti o da bitti bile diyemedi. Kaçamak kaçamak kelimeler.O yüzden mantık arama. Onlarda mantık olduğunu sanmıyorum zaten :) Bak burda hepimiz akışına bıraktık. En doğrusu bu.
Numarası benimde aklımda ama ben sildim çünkü aramak isteyip numarasını yazana kadar düşüncem değişir o esnada zaten -tatlicadiarzu-
ya arkadaşına demişki çok sıkıo bunaltıo artık falan demiş ama bn sıkmıyorum ki onu haftada bir buluşuyoruz onun harici işten geldimi msjlaşıyruz okadar yani bu ayrılık sebebimi walla kafayı yiycem hatamda yok hani aldamadım onu yalan sölemedim bunaldı oda dönme gibi bi olasılık olabilr dio herkes hemde büyük diolar ama ne bilm kızlar dönmem dio inanasım yok:1no2:
Canım benimkide zorunlu gibi hissettim kendimi demişti bana. Oysa biz zaten farklı şehirlerdeyiz. Ben ona bi defa bile gel demedim. Mesela aradım açamadı demi üst üste bile aramazdım. Hiç sıkmazdım. Hesap sormazdım.günün raporunu istemezdim. Sonsuzdu ona güvenim çünkü.Hani hiç sıkmadım.
Ama onu ölesiye sevdiğimi bildiği için sıkıldı işte.Benim sevgimin büyüklüğünden sıkıldı bunaldı çekiciliğimi yitirdim canım.
Belki seninde böyle bişeydir. Öyleyse arama lütfen.Baksana bunlatıyor demiş.Bunaltmayalım beyefendileri -tatlicadiarzu-
Canım benimkide zorunlu gibi hissettim kendimi demişti bana. Oysa biz zaten farklı şehirlerdeyiz. Ben ona bi defa bile gel demedim. Mesela aradım açamadı demi üst üste bile aramazdım. Hiç sıkmazdım. Hesap sormazdım.günün raporunu istemezdim. Sonsuzdu ona güvenim çünkü.Hani hiç sıkmadım.
Ama onu ölesiye sevdiğimi bildiği için sıkıldı işte.Benim sevgimin büyüklüğünden sıkıldı bunaldı çekiciliğimi yitirdim canım.
Belki seninde böyle bişeydir. Öyleyse arama lütfen.Baksana bunlatıyor demiş.Bunaltmayalım beyefendileri -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?