bugün herkes için kötü bi gün herhalde..
inşallah akşamı güzel geçer...
bide ben b..yi geri ekledim := ) kizicaksiniz biliyorum ama akşama bir iki kelime edip silmek istiyorum.
en azından sildiğimi görsün..
bide ben b..yi geri ekledim := ) kizicaksiniz biliyorum ama akşama bir iki kelime edip silmek istiyorum.
bende aranıza geldim ben nedenini bilmiyorum ama ayrılıksa bu ayrıldık sevgilim 3 gündür aramıyor mesaj çekmiyor ve benim aramalarıma mesajlarıma cevap vermiyor ben sevgilim annemin akrabası oluyo ve annemlerin memleketinde duyulmasın diye o kadar çaba sarf ettik evlenicektik çok istiyoduk ablasına falan söledi ama babası sevgilimin borcu bitmeden kız istemiyeceğini sölemiş sevgilim o günden beri biraz tuhaftı yok geleceğinle oynayamam falan filan çok sevdiğim için yalvardım üzülme atlatırız falan filan biraz iyi oldu ama 26.03.09 12:17 den beri hiç bir ses seda yoksenağlama EVET AYRILDIK biz
walla benım ıcın cok garıp bır gun ne idüğü belirsiz bişey yaşıyorum şuan
ben de tam ii olmuş... senden ses gelmeyince merak eder diyecektim ama...
eee be güzelim eklicektin niye sildin...
neyse sildiğini görsün de eklesin... sen ne söylemeyi düşünüosun peki ?
walla benım ıcın cok garıp bır gun ne idüğü belirsiz bişey yaşıyorum şuan
aynen ... öle tuhaf tuhaf vakit geçiriyorum... dışarı çıkacaktım üşendim... odamı toplamam lazım daha başlamadım... kurabiye yapayım dedim ona da üşeniyorum...
en tuhafı da az önce gelin ayakkabılarının fotosunu koymuş hatunlar bi başlıkta onu inceledim... daha önce de alyanslara bakmıştım... hiç iyi değilim ben -tatlicadiarzu-
SEVDİĞİNE % 100 EMİNİM BEN ....
o salak lale bişeyleri kafasına takmış dolanıp duruyo konunun etrafında ben öyle hissediyorum ...
sen karar vermelisin böle bi adamla her dakika olabilecek şeyler için devam edebilecek misin ?
sevmek yetmiyo işte
ama sen varya çok yol aldın ilk tanıdığım kızla şimdiki arasında dağlar kadar fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?