çikom hoşgeldin, sağol canım...
yaaa ... sen benim arkadaşım değilmisin yahu çukulata sen de niye artı yok ...
amphitrite de mi benim arkadaşım değil... ama o benim kaderdaşııımmm :)))
mint ben tuğçe
eski nickim tugce and uluc tu ayrılınca tuti ismini aldım...
memnun oldum canım
Allah cizirtini vermiyekaydirigubbakcemile3
Profilde yani canimcim..
Hani ekliyosun ya arkadas olarak..
çenebaz namı diğer acılı adanam kızım sana çiçek gelmiyecekte kime gelecek ayol ; gerçi durumdan kafam karışsada güzel bi durum yani ne deyim ki şimcik:)
kızlar ya inanılmaz derecede başım ağrıo aklıma ayrılma sebebimz geldkçe çıldırıyorum.. hazmedemiyorum yıllrdr birbimize karıcım kocacım şeklinde konuştuğum adam bana sıkıo bunaltıo die bıraktı yazıklar olsun ona cidden hergün olduğu gibi bugünde moralim 0 yaa..
kızlar ya inanılmaz derecede başım ağrıo aklıma ayrılma sebebimz geldkçe çıldırıyorum.. hazmedemiyorum yıllrdr birbimize karıcım kocacım şeklinde konuştuğum adam bana sıkıo bunaltıo die bıraktı yazıklar olsun ona cidden hergün olduğu gibi bugünde moralim 0 yaa..
minticiiim ... fibritin ( eski şase yeni çenebaz yani bıdı bıdının demesiyle ) yani amphitritenin hikayesi benimkinin aynısı kuzucum...
hiç sorun yokken pat diye zamana bırakalım diyen bir tip... benimki gibi bitti dememiş hadi bu yönden benden daha şanslı ama sankim korkak da azcuk... hepsi ipsiz sapsız akılsız adam işte...
iyide burası milka +çukulata nereye baksan offf çikolata krizi gelityo insana yaa aşk acısı felan kalmadı bende desem yeri var yaniii:)))
milka kardeş zamana bırak yapılacak bişey yok başka kendini yıpratma , üzme yaşlı bi büyüğün :))) dediği gibi devran dönerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?