Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

avukat fırtınaya laf yetiştiremiyorum ben bide hakim varmış napalımmm artıkın memnun oldum nikini doğru yazacağımdan şüphelerim var yazamadım kusuruma bakma artık
lale düşünmek insana acı verir sen hukuk düşün ayyyyy aman aman ne zor hayat be

mint ben tuğçe
eski nickim tugce and uluc tu ayrılınca tuti ismini aldım...
memnun oldum canım

bende memnun oldum canım kaydirigubbakcemile5

çenebaz ve princess benim arkadaşlarım değilmiş yanii hıhhh küstüm size konuşmuyorum kızım senağlama

çenebaz namı diğer acılı adanam kızım sana çiçek gelmiyecekte kime gelecek ayol ; gerçi durumdan kafam karışsada güzel bi durum yani ne deyim ki şimcik:)

sağol böcüğüm, ne denebilir ki işte, her zamanki geyik makamından...
mintim hakime fibrit veya kibrit diyebilirsin, onun nickini söyleyebilen çıkmadı :))) yaa mintim evet biz senle nasıl arkadaş değilmişiz + muhabbetinden çıktı, hemen teklif gönderdim sana :jeyyar:

kızlar ya inanılmaz derecede başım ağrıo aklıma ayrılma sebebimz geldkçe çıldırıyorum.. hazmedemiyorum yıllrdr birbimize karıcım kocacım şeklinde konuştuğum adam bana sıkıo bunaltıo die bıraktı yazıklar olsun ona cidden hergün olduğu gibi bugünde moralim 0 yaa..

evet artık aşağıda artısız kimse kalmadı delikafadulden

mintim benim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim....

Yaa iste..
Neydik ne olduk lafi cok acitiyo insanin icini...

milkacım hoşgeldin, canım hicaz makamından takılma, gel rakkas makamından takılalım
mintim için açıklama yllka = milka

aman güzelim sağlığın önemli... bak ben 6 aydır düşünüyorum... bu aralar daha çok düşünüyorum niyeyse... güzel günler geliyor aklıma beni nasıl bıraktı diye ;beni üzdüğü zamanlar geliyor aklıma nasıl üzdü beni diye çıldırıyorum... bunun sonu yok yani...

sakin ol... başın filan ağrımasın...

ya ben şunu farkettim benim regl de 2 ayda bir oluyor artık stresten sanırım...

akıllı onlarda işte cesaretsizler hımbıllar amann söletme kötüyü kardeşim zate tuhaf bi moda bürünüyorum dakika dakika ..
fibritçim geçer be canım sen merak etme döner tıpış tıpış bu sölenişi güzelmiş nikinin
hakim olcekmişsin bırak yaaa duygusal olma bu kadar canafar kimin olmalısın sen gerektiğinde kalem kırcan kızım lale neki demi ama kaydirigubbakcemile

böcüğüm neyi stres yapıyosun o kadar ???
bence buara hepimiz bi tuhafız ya, ısıtıp ısıtıp acılarımızı çıkarıyoruz ya, sebebi bahar a.s
bahar geliyo delikafadulden

iyide burası milka +çukulata nereye baksan offf çikolata krizi gelityo insana yaa aşk acısı felan kalmadı bende desem yeri var yaniii:)))
milka kardeş zamana bırak yapılacak bişey yok başka kendini yıpratma , üzme yaşlı bi büyüğün :))) dediği gibi devran dönerrr

eveettt yaşlı büyük benim :hooray: :hooray:
bugün bir yaşıma daha girdim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…