aman güzelim sağlığın önemli... bak ben 6 aydır düşünüyorum... bu aralar daha çok düşünüyorum niyeyse... güzel günler geliyor aklıma beni nasıl bıraktı diye ;beni üzdüğü zamanlar geliyor aklıma nasıl üzdü beni diye çıldırıyorum... bunun sonu yok yani...
sakin ol... başın filan ağrımasın...
ya ben şunu farkettim benim regl de 2 ayda bir oluyor artık stresten sanırım...
böcüğüm neyi stres yapıyosun o kadar ???
bence buara hepimiz bi tuhafız ya, ısıtıp ısıtıp acılarımızı çıkarıyoruz ya, sebebi bahar a.s
bahar geliyo delikafadulden
iyide burası milka +çukulata nereye baksan offf çikolata krizi gelityo insana yaa aşk acısı felan kalmadı bende desem yeri var yaniii:)))
milka kardeş zamana bırak yapılacak bişey yok başka kendini yıpratma , üzme yaşlı bi büyüğün :))) dediği gibi devran dönerrr
yaaa offf ne tembelim... yapacak işlerim var... ben gidiyorum kızlar... öpüyorum hepinizi...
uğrarım yine 2 saat sora filan...
bnde bu ay olmadım ya( ayrıca dönsün istiyorum artıkkk yaa sinir oldum bu ne yaa saçma sebepten ayrıl snra perişan et bni ben hiç böle bi kız deildim bi erkekten ayrılırsam eğer inanın 1 msj bile atmazdım bunada süLük gibi yapiştım bırakamıyorum.. bu nasıl aşk nasıl sevgi anlamadım kızlar aşka inanmam diyordu bi şahıs 1 . yılımzda sana aşık oldum dedi.. bi garip ya walla skldım kızlar savaşmaktan skldım hep kendi çabamdan skldım bana olmuyor diyor 3 buçuk yıl snra yenimi anladın olmadğını yaa zoraki kim kinmle çıkar delircem bu dengesiz warlık yüzünden klava:
Yok mintcim cikolatada kar etmiyo ask acisina...
Hergun cukulata krizim tutar hergun yerim yinede i ihh banamisin demiyodelikafadulden
bana sorulur canımcım :))) no problem, 26 oldum :hooray: :hooray:
geçmez yavrucum yaa acı tabi işin şakası işte ; sabretmek önemli bu aşamada yapacak çok şey şeyde yok malesef ...
MONAPİSA ( topğin imamı ) aşk acısı hapı üzerinde çalışıyodu ama tenbel gacı hala bulacak bi umutla topiğe yamadı bizi halada bulacam diye oyalıyooo
ilgililere duyurulurrrrr-tatlicadiarzu-
benim de yapacak işlerim var ama böyle kaldım, annemler parti hazırlığı içindeler, rahat bıraktım onları kaydirigubbakcemile3
ne yani böcük didiyormusun
bizi kör kuyalrda merdivensiz mi bırakacaksın ???
denizler ortasında yelkensiz mi bırakacaksın ???
merhaba, baya okudum yine, çok tatlısınız kızlar valla
çenebaz, doğum günün kutlu olsun, Allah inş. istediğin şeylere kavuşturur seni..
bugün oy kullandıkya kızlar, sıra bana gelmişti bi baktım içerde bi arkadaş var.
benim lale yle birlikte olmamızı en çok isteyen bizi en çok yakıştıran kız
napıyosun vs söz nişan var mı dedi, dedim ne söz ne nişan ne de malum şahıs yok malesef. ve ilk defa birine söylemiş oldum. O da dedi 1 yıldır bi olduramadınız şu işi yaa
1 sene sonra anladık dedim, biz anlaşamıcaz. ne anlatıcaktımki başka, fazla konuşmak
istemiyorum bu konuyu zaten..:çok üzgünüm:
geçmez yavrucum yaa acı tabi işin şakası işte ; sabretmek önemli bu aşamada yapacak çok şey şeyde yok malesef ...
MONAPİSA ( topğin imamı ) aşk acısı hapı üzerinde çalışıyodu ama tenbel gacı hala bulacak bi umutla topiğe yamadı bizi halada bulacam diye oyalıyooo
ilgililere duyurulurrrrr-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?