Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bnde bu ay olmadım ya( ayrıca dönsün istiyorum artıkkk yaa sinir oldum bu ne yaa saçma sebepten ayrıl snra perişan et bni ben hiç böle bi kız deildim bi erkekten ayrılırsam eğer inanın 1 msj bile atmazdım bunada süLük gibi yapiştım bırakamıyorum.. bu nasıl aşk nasıl sevgi anlamadım kızlar aşka inanmam diyordu bi şahıs 1 . yılımzda sana aşık oldum dedi.. bi garip ya walla skldım kızlar savaşmaktan skldım hep kendi çabamdan skldım bana olmuyor diyor 3 buçuk yıl snra yenimi anladın olmadğını yaa zoraki kim kinmle çıkar delircem bu dengesiz warlık yüzündenklava:

yaaa offf ne tembelim... yapacak işlerim var... ben gidiyorum kızlar... öpüyorum hepinizi...
uğrarım yine 2 saat sora filan...

böcüğüm neyi stres yapıyosun o kadar ???
bence buara hepimiz bi tuhafız ya, ısıtıp ısıtıp acılarımızı çıkarıyoruz ya, sebebi bahar a.s
bahar geliyo delikafadulden

Off gelsin artik o zaman baharda kurtulalim bu piskolojiden...

Yok mintcim cikolatada kar etmiyo ask acisina...
Hergun cukulata krizim tutar hergun yerim yinede i ihh banamisin demiyodelikafadulden

benim de yapacak işlerim var ama böyle kaldım, annemler parti hazırlığı içindeler, rahat bıraktım onları kaydirigubbakcemile3

çıkmadan sana da yazıım bişiler ...
güzelim anlamaya çalışma anlayamazsın... zaten onlar da anlayamıyorlar üstelik bizim gibi üzerinde düşünmüyorlar bile... öyle olmuyor diyor çıkıyorlar işin içinden...

mantıklı bişeyler arama yani... cevapsız sorularla boğulmaktan başka bir işe yaramaz...

benimki de 2. yılımızı kutladık ; bilir kızlar çok da güzeldi... seni seviyorumlar ; süper bir akşam vs... 3 gün sonra seni tutkuyla sevemediğimi farkettim... aferin sana ne diyeyim 2.yılı kutladıktan sonra mı anladın... sonra da sevmeyi özledim yazmış facebookuna... aptal 2 sene boyunca sevmedin mi... bunu kibar bir şekilde sorunca da ben ne biliim o an öle hissettim ama ben sana hiç yalan söylemedim elbette sevdim ilişkimiz boyunca dedi...sildi o yazıyı da paşa paşa... hissetmediğim anda da söledim dedi... ben böyle demişim zaten askerden döndükten sonra... hiçbirşeyi hatırlamaz hatırladığı şeye bak... -tatlicadiarzu- olay bu yani ...
dün seni seviyorum der bugün gidiyorum...

neden dersen erkektir ve canı öyle istemiştir... :1closedeyes:

Yok mintcim cikolatada kar etmiyo ask acisina...
Hergun cukulata krizim tutar hergun yerim yinede i ihh banamisin demiyodelikafadulden

geçmez yavrucum yaa acı tabi işin şakası işte ; sabretmek önemli bu aşamada yapacak çok şey şeyde yok malesef ...
MONAPİSA ( topğin imamı ) aşk acısı hapı üzerinde çalışıyodu ama tenbel gacı hala bulacak bi umutla topiğe yamadı bizi halada bulacam diye oyalıyooo
ilgililere duyurulurrrrr-tatlicadiarzu-

ayy ne kötüsünüz yaaa ... sabahtan beri burdayım... dışarı çıkıcam bebek sevmeye dedim gitmedim...
kaşlarımı aldırıcam dedim ona da gitmedim... kurabiye yapıcam dedim onu da yapmadım...

ayol odamı ... götürüo ... :))) gidip onu toplayayım bari yaaa... yine gelicem diyorum alla alla...

bak hararet yapıom ben asabileşiyorum ... :)

ilgili kişiye şu an ulaşılımıyor... kayıplarda yine... biri bulup getirsin kaydirigubbakcemile

ne yani böcük didiyormusun

bizi kör kuyularda merdivensiz mi bırakacaksın ???
denizler ortasında yelkensiz mi bırakacaksın ???

benim de yapacak işlerim var ama böyle kaldım, annemler parti hazırlığı içindeler, rahat bıraktım onları kaydirigubbakcemile3

merhaba, baya okudum yine, çok tatlısınız kızlar valla

çenebaz, doğum günün kutlu olsun, Allah inş. istediğin şeylere kavuşturur seni..

bugün oy kullandıkya kızlar, sıra bana gelmişti bi baktım içerde bi arkadaş var.
benim lale yle birlikte olmamızı en çok isteyen bizi en çok yakıştıran kız
napıyosun vs söz nişan var mı dedi, dedim ne söz ne nişan ne de malum şahıs yok malesef. ve ilk defa birine söylemiş oldum. O da dedi 1 yıldır bi olduramadınız şu işi yaa
1 sene sonra anladık dedim, biz anlaşamıcaz. ne anlatıcaktımki başka, fazla konuşmak
istemiyorum bu konuyu zaten..:çok üzgünüm:

iyice arabesk modundayım galiba töbe töbeee
bunuda yazıcam zamansız ayrılık bunu dinliyorum şimci ;

KAR TANESI GIBI NAZLI
KUS KANADI GIBI KIRIK
YAR TENINE HARAM DEGDI
ZAMANSIZ BU AYRILIK

KALBIMI GÖMDÜM TOPRAGA
IHLAMURLAR KAN AGLADI
NASIL BIR VEDADIR BU YAR
GÖZYASIN GÖZÜMDEN DAMLADI

DILLERIM LAL DOKUNMAYIN
ASKI BENDE, SOKULMAYIN
BASIMI BANA (YERE) EGDIRDIR
BU YARAYI KANATMAYIN

EL YASTIGI YABAN GELMEZMI
ICIN BENIM KADAR ÜZÜLMEZMI
HER DÜNYADA AHIM PESINDE
ASKIN BANA HESAP VERMEZSMI...:sm_confused:

iyi yapmışsın canım... yeterince anlatmısşın zaten... açıklamaya gerek yok...

Sabretmek hayat felsefem oldu zaten..
Off offf....
Genc yasimda çürüttüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…