ilgili kişiye şu an ulaşılımıyor... kayıplarda yine... biri bulup getirsin kaydirigubbakcemile
görüşürüüüz ... :)
yaaa dualarım nie kabul olmuyor allahım nie kabul etmiyorsun yaa((
Boyle deme canimin ici yaa..
Onun icin acilan elleri geri cevirmez Rabbim...
Hayirlisini dile Allah tan.yerimseniben.
merhaba, baya okudum yine, çok tatlısınız kızlar valla
çenebaz, doğum günün kutlu olsun, Allah inş. istediğin şeylere kavuşturur seni..
bugün oy kullandıkya kızlar, sıra bana gelmişti bi baktım içerde bi arkadaş var.
benim lale yle birlikte olmamızı en çok isteyen bizi en çok yakıştıran kız
napıyosun vs söz nişan var mı dedi, dedim ne söz ne nişan ne de malum şahıs yok malesef. ve ilk defa birine söylemiş oldum. O da dedi 1 yıldır bi olduramadınız şu işi yaa
1 sene sonra anladık dedim, biz anlaşamıcaz. ne anlatıcaktımki başka, fazla konuşmak
istemiyorum bu konuyu zaten..:çok üzgünüm:
kör kuyuda diilsin ; denizde diilsin kuzum... parti varmış evde ne güzel...
gelicem ama yaaa... lülülülülülü
iyice arabesk modundayım galiba töbe töbeee
bunuda yazıcam zamansız ayrılık bunu dinliyorum şimci ;
....
EL YASTIGI YABAN GELMEZMI
ICIN BENIM KADAR ÜZÜLMEZMI
HER DÜNYADA AHIM PESINDE
ASKIN BANA HESAP VERMEZSMI...:sm_confused:
GİT HADE TAMAM senağlama
temizlik yap bi güzel , kurabiye yap kalamiti jane gibi olmasın ama ben hep öle yaparım(
öpüyom seniii
Şeniz
milka hanım kardeşim :))
ya 6 hafta olmuş dediğin şeye bak yaa
bu moda girersen çıkamazsın ,başka şeylerle ilgilenmeye çalış ; bu kadar yıpratma kendini hem kabul edilmediğini nerden biliyosun hayırlısını iste Allahtan yapabildiğimiz bişey yok beklemekten başka moralini ,inancını ,ümitlerini yüksek tutmalısın
tecrübeyle sabit yani
bi kulak ver bence iyi hissedeceğine eminim
walla ayrıldım ayrılalı saat başı dua ediorum ezan okunuyor dua ediyorum gece yatıyorum dua ediyorum anlamıyorum sabretmemimi öğretio allah yoksa ondan bana zarar gelcek unutmamı mı istiyor yemn ederm anlamıyrmsenağlama
iiym bn gayet iiym ama özledim ne bilm yanmda olsun istiyorum ve söyleği kelimeler resmn şırınga ile kanımı çekti ya yok böle bişey tarifi yok yani:çok üzgünüm:
bayılırım acılı adanam bu şarkıya ben bide böcüşle ortak şarkımız var yüksek sadakat ben seni arayamam((
ayy şokk romantiğim şokk
burda böcüşle ayrılıyoruz o ayrı
evet hatuna veda törenini şarkılarla yapıyoz, vın gidiyo
mantıklı şey nolcak, dipsiz kuyuda değilmişim :dilcikar:
ben romantiğim mintim :))
hepiniz için tek tek üzülüyorum ya kendi acımı unutuyorum ki benim acım hepinizden ağır 15 ay asker bekle gelsin terketsin...aradan 8 ay geçsin...
sonra ben başka bir ilişkiye başlayayım ondanda hayır gelmes ne yaptıysam yaranamam sewgım ona fazla gelir o yok bu yok ne yolu denediysem yürümez ilişkim...anlayacağınız ben omuzumda ne yükler taşımışımda hala ayaktayım...buna mecburum beni bir tek asker beklediğim herif yıktı ondan başkası yıkamaz diye yemnin ettim kendime...lütfen güçlü olun bayanlar allahtan dualarınızı esirgemeyin...er yada geç kabul olacaktır...
parlakkar üç gün çok yeni canım. inşallah barışırsınız.
birazcık zamana bırak bakalım bi kaç gün geçsin netleşir herşey. şimdilik kendini üzme çok düşünüp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?