canım galiba kendi içinde bir şeyleri netleştirmeye çalışıyor... biraz bekle bakalım...
peki bu borç ne zaman bitecek bir borçtu ; uzun vadeli sanırım ...
babası da haklı belki ama ilişkide herşey yolundayken sırf borç yüzünden de bitmez ki...
peki ablasını arasan ; belki başka bişey olmuştur ?
minticiiim ... fibritin ( eski şase yeni çenebaz yani bıdı bıdının demesiyle ) yani amphitritenin hikayesi benimkinin aynısı kuzucum...
hiç sorun yokken pat diye zamana bırakalım diyen bir tip... benimki gibi bitti dememiş hadi bu yönden benden daha şanslı ama sankim korkak da azcuk... hepsi ipsiz sapsız akılsız adam işte...
Canım memnun oldum bende arkadaşlar sağolsun tanıştırmışlar :)avukat fırtınaya laf yetiştiremiyorum ben bide hakim varmış napalımmm artıkın memnun oldum nikini doğru yazacağımdan şüphelerim var yazamadım kusuruma bakma artık
lale düşünmek insana acı verir sen hukuk düşün ayyyyy aman aman ne zor hayat be
parlakkar sen yenimi düstün buraya?..
Gormedim daha once...
şu 1 misafir birinizden birinin sevgilisi bence, uzaktan okuyo okuyo adam, strateji belirliyo kendine, yIIka bu seninki olmasın heeyerimseniben
evet canım yeni sevgilimden ayrılalı 3 gün oldu senağlamasenağlamasenağlama
ben seçim sonuçlarına bakmaya gidiyorum, içerde de parti var :))
canım annecim pasta almış Şeniz
kızlar dağılmayın sakın, birbirinize hakim olun...a.s.
Partimii..
Superr:dance::dance:
Iyi eglenceler canimcimmm.
kızlar ben geldım ama sayfalar acılmıyo ya
kızlar ben geldım ama sayfalar acılmıyo ya
kızlar tuhafım...
sabah oy kullanmaya gittim, dönüşte aradı kankam... doğumgünümü kutladı falan, baya konuştuk, bişey sormadım sevgilisiyle ilgili, kendi günümü rezil etmek istemiyorum kendi elimle. neyse kapattım, sonra çiçekçiden aradılar, siparişininz var, adresi teiyt etmek için aradık dediler, sipariş kimden dedim, ondanmış senağlama
çok duygusallaştım, şuan ağlıyorum, aradım teşekkür ettim.. böyle sizle paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?