kızlar nasılsınız bugün? ben daha yeni çıkabildim yataktan. snaırım depresyona giriyorum
aman güzelim yalan söyleme... sen doğrusunu söyle... korkacak birşey yok...
bu arada önüne geleni de öpmekle o hissiyat geçmez boşuna öpme kurbağaları -tatlicadiarzu- ben artık yeter dedim canım... bekle bekle nereye kadar ve yeni... günlükte de yazmıştım... onun bana geleceği filan yok... o yüzden son vermem gerekiyordu ve verdim... senin daha yeni en azından bana göre... sen yaşa ayrılığını... elbet bir gün sen de yeter diyeceksin... ama umarım dedirtmeden gelir eşşek kafalı yerimseniben
canım nasılsın peki? yani bunu söylerken rest çekmek için mi söyledin yoksa düşündün mü üzerinde ? ama ayrılık kesinse veya kesinleşirse üzülme tuticim sen çok daha ağırını atlatmışsın... hem kendini de ifade ettiğin şeyi hala kafasına takıyorsa ne yani 40 taklamı atıcaksın önünde inanması için... keyfi bilir... :dilcikar:
kuzum neyin var ki senin ya noldu?
yavrukuşum biz de ayrıldık dün akşam.kaydirigubbakcemile
ciddi misin peki niye??
biliyosun zaten bir süredir düşünüyodum. sonra anladım ki uzattıkça uzatıyorum bide bi olay yaşadık tuz biber oldu güzelce. bitsin gitsin dedim. senağlama üzülüyorum ama yapıcak bişeyim yok bu sefer.
allahıma çok şükür iyiyim beni haketmeyen biri için göz yaşlarımı harcayamam ona ama şunu anladım uluç harbi delikanlıymış bunun yanında o daha yürekliydi...çok düşündüm çünkü böyle daha çok acı çekiyordum bekleyerek ama şuan üstümden koca bir yük kalktı ewet ondan öncekide daha büyük bir acı atlattım bu onun yanında hiç bişey allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...ben onda dedim zaten hayatta hiç bişey kaybetmedim kaybetmemde dedim benim vicdanım çok rahat dedim...hoşçakal dedim...
allah böcüğe yakalandım galiba, şurdan kaçsam mı kenardan kaydirigubbakcemile
Herkese merhaba,
zaman zaman forumun çeşitli konularına sarsamda sanırım en ilgimi çeken topic burası :)
kadın erkek ilişkileri hem hepimizin ilgi alanı hemde hepimiz zaman zaman sorun yaşıyoruz.
Tuti öncelikle senin mesajını okudum. Hayırlısı olsun. Konuşman çok kendinden güvenli olmuş.
Uyuz oluyorum şu erkek milletine yahu!! Odun kafalılar topluluğu.. Anacım bunlara ne kadar iyi davransan emrah gibi ağlamaklı suratla '' sen çok iyi bir kızsın ben sana yeterli vakit ayıramıyorum seni üzüyorum vik vik bik bik''..
Ayır kardeşim sanki çok zor bişi vakit ayırmak..klava:
Ama totoya tekme atınca ''aşkım bitanem ben hata ettim affet bıdı bıdı''..-tatlicadiarzu-
Hadi bakalım kızlar üzüldünüz yeteri kadar. Hepiniz bir toplanın. Güçlenin..hihoyyyt
Sizler çok değerlisiniz sakın unutmayın. Erkekler ciddi ilişki öncesinde veya karşılarındaki kız ''kaşar'' kız değilse ve bağlanacaklarını hissettilerse kendilerini çekiyorlar. Bu sizden soğuduğu için değil. Kendisini hazır hissetmediği ve hatta birazda korktuğu için oluyor. O sırada rahat bırakıp üstüne gitmeyincede tıpış tıpış dönüyorlar.. Ama tabi siz istermisiniz o ayrı konu..kötükedihüso
tuti eger rahatladiysan aci cekmekten iyi :1hug:
umarim bundan sonra daha mutlu olursun a.s.
Herkese merhaba,
zaman zaman forumun çeşitli konularına sarsamda sanırım en ilgimi çeken topic burası :)
kadın erkek ilişkileri hem hepimizin ilgi alanı hemde hepimiz zaman zaman sorun yaşıyoruz.
Tuti öncelikle senin mesajını okudum. Hayırlısı olsun. Konuşman çok kendinden güvenli olmuş.
Uyuz oluyorum şu erkek milletine yahu!! Odun kafalılar topluluğu.. Anacım bunlara ne kadar iyi davransan emrah gibi ağlamaklı suratla '' sen çok iyi bir kızsın ben sana yeterli vakit ayıramıyorum seni üzüyorum vik vik bik bik''..
Ayır kardeşim sanki çok zor bişi vakit ayırmak..klava:
Ama totoya tekme atınca ''aşkım bitanem ben hata ettim affet bıdı bıdı''..-tatlicadiarzu-
Hadi bakalım kızlar üzüldünüz yeteri kadar. Hepiniz bir toplanın. Güçlenin..hihoyyyt
Sizler çok değerlisiniz sakın unutmayın. Erkekler ciddi ilişki öncesinde veya karşılarındaki kız ''kaşar'' kız değilse ve bağlanacaklarını hissettilerse kendilerini çekiyorlar. Bu sizden soğuduğu için değil. Kendisini hazır hissetmediği ve hatta birazda korktuğu için oluyor. O sırada rahat bırakıp üstüne gitmeyincede tıpış tıpış dönüyorlar.. Ama tabi siz istermisiniz o ayrı konu..kötükedihüso
çok haklısın valla... ama bunu bilsek de işte yüreklere söz geçiremiyoruz...
zamana ihtiyaç oluyor... ben zamanımı doldurdum... darısı diğerlerinin başına :lepi:
o rahat bırakır mı ki seni? sonucta bi ton ortamda karşılaşıyosunuz..
bide eğer bitiriyosan telefonlarına falan cıkma sebepte söyleme :) zor olcak biliyorum ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?