Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

allahıma çok şükür iyiyim beni haketmeyen biri için göz yaşlarımı harcayamam ona ama şunu anladım uluç harbi delikanlıymış bunun yanında o daha yürekliydi...çok düşündüm çünkü böyle daha çok acı çekiyordum bekleyerek ama şuan üstümden koca bir yük kalktı ewet ondan öncekide daha büyük bir acı atlattım bu onun yanında hiç bişey allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...ben onda dedim zaten hayatta hiç bişey kaybetmedim kaybetmemde dedim benim vicdanım çok rahat dedim...hoşçakal dedim...

kızlar bn çıkıyorum öptüm hepiniziii ii bakın kendinize üzmeyin sakın ağlamayın akşam yine girerim bn öptüm sizi çok çok mucjk

çok kötü ya .yapmayın ya belkıde cocuklar cıdden sıkılıyorlar gercekten yorgunlar ılıskıden bıraz zamana bırakın.

o rahat bırakır mı ki seni? sonucta bi ton ortamda karşılaşıyosunuz..
bide eğer bitiriyosan telefonlarına falan cıkma sebepte söyleme :) zor olcak biliyorum ama:)

Herkese merhaba,

zaman zaman forumun çeşitli konularına sarsamda sanırım en ilgimi çeken topic burası :)

kadın erkek ilişkileri hem hepimizin ilgi alanı hemde hepimiz zaman zaman sorun yaşıyoruz.

Tuti öncelikle senin mesajını okudum. Hayırlısı olsun. Konuşman çok kendinden güvenli olmuş.

Uyuz oluyorum şu erkek milletine yahu!! Odun kafalılar topluluğu.. Anacım bunlara ne kadar iyi davransan emrah gibi ağlamaklı suratla '' sen çok iyi bir kızsın ben sana yeterli vakit ayıramıyorum seni üzüyorum vik vik bik bik''..

Ayır kardeşim sanki çok zor bişi vakit ayırmak.. klava:

Ama totoya tekme atınca ''aşkım bitanem ben hata ettim affet bıdı bıdı''..-tatlicadiarzu-

Hadi bakalım kızlar üzüldünüz yeteri kadar. Hepiniz bir toplanın. Güçlenin..hihoyyyt

Sizler çok değerlisiniz sakın unutmayın. Erkekler ciddi ilişki öncesinde veya karşılarındaki kız ''kaşar'' kız değilse ve bağlanacaklarını hissettilerse kendilerini çekiyorlar. Bu sizden soğuduğu için değil. Kendisini hazır hissetmediği ve hatta birazda korktuğu için oluyor. O sırada rahat bırakıp üstüne gitmeyincede tıpış tıpış dönüyorlar.. Ama tabi siz istermisiniz o ayrı konu..kötükedihüso

iyi o zaman canım... çok haklısın söylediklerinde... inşallah karşına en kısa zamanda adam gibi bir çıksın :teselli:

allah böcüğe yakalandım galiba, şurdan kaçsam mı kenardan kaydirigubbakcemile

evet yaaa ... git çalış :mymeka: kötükedihüso

çok haklısın valla... ama bunu bilsek de işte yüreklere söz geçiremiyoruz...
zamana ihtiyaç oluyor... ben zamanımı doldurdum... darısı diğerlerinin başına :lepi:

saol cnm umrumda değil artık bana ne olduğunu ne kadar zayıf bir insan olduğunu gösterdi

çok haklısın valla... ama bunu bilsek de işte yüreklere söz geçiremiyoruz...
zamana ihtiyaç oluyor... ben zamanımı doldurdum... darısı diğerlerinin başına :lepi:

Haklısın.. maalesef insanın gözünün kör olduğu bir dönem var ve o dönemde bile bile üstüne gidiyor, arıyor, darıyor..

ama napalım canımızda onu istiyor o zamanda..

hayatta taktikle mi geçicek yani?

İçten geldiği gibi yaşamalı birazda..

o rahat bırakır mı ki seni? sonucta bi ton ortamda karşılaşıyosunuz..
bide eğer bitiriyosan telefonlarına falan cıkma sebepte söyleme :) zor olcak biliyorum ama:)

msnden engellemedim filan zaten ortak hattımız var ama ben aramıyorum oda aramıyo bi dün msnden bana bunu niye yapıyosun ama sen haklısın benim gibi malla ne işin var hiç bişeyi beceremeiyorum filan yazdı cevaplamadım. bu sefer kavgalı ayrılmadık o yüzden hani içimde kaldı ayyy şunları da söylesem dicek bişeyim yok açıklama yapmıyorum ona zaten ama okulda karşılaşmak çok zor olucak biliyorum. herşeyi geçtim bide arkadaşlarım baskı yapıyo, naptın sen niye ayrıldın olur iş mi bu siz neler atlattınız şimdi sebepsiz yere filan. zor yani

şöyle bi bakayım dedim ama, baksam nolurki yüzlerce sayfa birikmiş...
aşağıdaki kullanıcılardan jeli princess tanıdık :)) nasılsınız kızlar... ben geldim.

günlüğe yazdım nasıl olduğumu kızlar, belki üstüne sayfalar gelir okuyamazsınız minanızın nasıl olduğunu diye. buraya da yazayım.

çok zor günler geçiriyorum, bazen yemek yemeyi bile unuttuğum oluyo, iş güç ayarlandı, artık buraya yerleştim resmen, hiçbişeyi bilerek isteyerek yapmıyorum, birileri hayatımı programlıyo, ben öyle izliyorum.
kilo vermişim baya, geçenlerde yeni iş için alıverişe çıkmıştım da farkettim, artık aramaları azaldı iyice.
git bidaha gelme dediğim günden beri
gitti, bidaha gelmedi, ilk günler sürekli aradı, ağladım sızladım telefonlarda, ama hep bitti dedim, bitti
artık kabul ediyo galiba bittiğini, peki ben niye böyleyim
gözüm hep telefonda, arasın ve azarlıyayım istiyorum, çok nadir arıyo, hele bu iş ayarlandığından beri iyice sessizleşti.
benim sessiz prensim, niye yaşattın bunları bize...
niye yıktın yuvamızı, hayal ettiğimiz yuvamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…