mina üzülme canım sen güçlüsüngünlüğe yazdım nasıl olduğumu kızlar, belki üstüne sayfalar gelir okuyamazsınız minanızın nasıl olduğunu diye. buraya da yazayım.
çok zor günler geçiriyorum, bazen yemek yemeyi bile unuttuğum oluyo, iş güç ayarlandı, artık buraya yerleştim resmen, hiçbişeyi bilerek isteyerek yapmıyorum, birileri hayatımı programlıyo, ben öyle izliyorum.
kilo vermişim baya, geçenlerde yeni iş için alıverişe çıkmıştım da farkettim, artık aramaları azaldı iyice.
git bidaha gelme dediğim günden beri
gitti, bidaha gelmedi, ilk günler sürekli aradı, ağladım sızladım telefonlarda, ama hep bitti dedim, bitti
artık kabul ediyo galiba bittiğini, peki ben niye böyleyim
gözüm hep telefonda, arasın ve azarlıyayım istiyorum, çok nadir arıyo, hele bu iş ayarlandığından beri iyice sessizleşti.
benim sessiz prensim, niye yaşattın bunları bize...
niye yıktın yuvamızı, hayal ettiğimiz yuvamızı
iyiyim canım sınavlarla boğuşuyorum kızlar yoğun bugün işten kaçamak bulupta bazen girebiliyorlarsağol umudum bi tuhafım, sen nasılsın??? nerde herkes
canım anladığım kadarıyla affedemeyeceksin eger affedeyeeyeceksen telini değiş ondan haber almak üzer seni bu arada yeni işin hayırlı olsun kızlar iyiler bir ara ebru kötüydü onunki nişanlanmış böcük arda gelğit yaşıyor şase nick değiştirdi başka kim vardı mona ,fırtına,duygu daha sayamadıklarım onlarda iyi sayılır işte bu arda baya çoğaldık8(((((anladım umudum işler güçler, ben de artık işten güçten başımı kaşıyamayım
belki iyi gelir.
güçlüyüm umudum da benim de dayanamadığım şeyler var.
nasıl başediliceğini bilmiyorum. çok yoruldum.
mina yapma canım hayatta her zaman mutlu olunacak bir sebep vardır zaman ver kendine olumsuzluğa düşme bu topice geldiğinde takmıyordun gene takmayacaksınkim mutlu tuti :)) bana en uzak kelime de, biri mutluysa anlatsın, nasıl bişey ?
umudum iş güç iyi gelecek diye umuyorum işte bakalım, bazen diyorum affet gitsin.
kim mutlu tuti :)) bana en uzak kelime de, biri mutluysa anlatsın, nasıl bişey ?
hayır canım ebrunun eski sevgilisi nişanlanmış((:1shok: ebru nişanlandı mı??? niye kötü oldu, sevmiyomu???
ay şaseme hoşgeldin dedim o zaman ben az önce, platoniklerde :)) kızın topiğinde hoşgeldin diyorum :))
böcüğüme de allah kolaylık versin ya, pek anlamadım ama, kusura bakma böcüğüm kafambi milyon inan ki.
çaktırma canım kendimi avutuyom ben ehehehhehedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?