Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

mina üzülme canım sen güçlüsün

anladım umudum işler güçler, ben de artık işten güçten başımı kaşıyamayım
belki iyi gelir.
güçlüyüm umudum da benim de dayanamadığım şeyler var.
nasıl başediliceğini bilmiyorum. çok yoruldum.

canım anladığım kadarıyla affedemeyeceksin eger affedeyeeyeceksen telini değiş ondan haber almak üzer seni bu arada yeni işin hayırlı olsun kızlar iyiler bir ara ebru kötüydü onunki nişanlanmış böcük arda gelğit yaşıyor şase nick değiştirdi başka kim vardı mona ,fırtına,duygu daha sayamadıklarım onlarda iyi sayılır işte bu arda baya çoğaldık8(((((:: yeni gelenler çok

oy kiyamam minaa ya
ben mutfaktaydim biseyler yaptim tatli filan acik birakmisim burayi

oluruna biraktim bende su an herseyi en iyisi galiba .....

kim mutlu tuti :)) bana en uzak kelime de, biri mutluysa anlatsın, nasıl bişey ?
mina yapma canım hayatta her zaman mutlu olunacak bir sebep vardır zaman ver kendine olumsuzluğa düşme bu topice geldiğinde takmıyordun gene takmayacaksın

evet canım baya yeni gelen var, aşağıda gördüğüm isimler de yeni.
niye kötüler, bi olay var mı canım? şasenin nicki ne oldu, hiç halim yok, aslında biraz bakınsam anlarım da.

jelim ben de oluruna bıraktım herşeyi, hiç enerjim yok, düşünmüyorum bile bişey. sadece telefona bakıp duruyorum, arasın arasın diye, arayınca da kötü davranıyorum, sonra yine başlıyorum arasın arasın demeye, kendi kendime kısır döngüye girdim

şase niki çenabaz oldu böcük doğum gününde onunkinin amasından korktu sonra arkaşı okunki hakkın bişiyler söylemişti galiba arıyacakmıştı onunki açmıyor diye aramamış falan işte ebruda nişanlandığı için kötü herkes gelgitlerde :))) ama mutlular sende üzülme toparla kendini bakiyim bir gül neşen yerine gelsin

umudum iş güç iyi gelecek diye umuyorum işte bakalım, bazen diyorum affet gitsin.

bak ne dicem o aradığında tersleme düşünmek için zaman iste bu süre içinde güzelce düşün ha onla mı onsuz mu devam edeceğine oda hatasını anlamış çok pişman belki zamanla affedersin yada onsuzluğa alışırsın

işe başlayınca daha rahat oluyorsun kafan dağılır düşünmeye fazla zamanın olmaz

:1shok: ebru nişanlandı mı??? niye kötü oldu, sevmiyomu???
ay şaseme hoşgeldin dedim o zaman ben az önce, platoniklerde :)) kızın topiğinde hoşgeldin diyorum :))
böcüğüme de allah kolaylık versin ya, pek anlamadım ama, kusura bakma böcüğüm kafambi milyon inan ki.

hayır canım ebrunun eski sevgilisi nişanlanmış((:

hee ebrunun lalesi nişanlanmış, öyle desene kız, yüreğime incekti :))
yani ebrum nişanlansın tabi ama, haberimiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…