Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hee ebrunun lalesi nişanlanmış, öyle desene kız, yüreğime incekti :))
yani ebrum nişanlansın tabi ama, haberimiz olsun...

kız bende işten kaytarıpta yazıyorumyanlış yazmışım kusura bakma yazma özürlüyüm zati

nilim napıyosun, nasılsın?

iyiyim canımm

aslında bende senin dediğin gibiyim bi bakıyorum süperim herşey yolunda bi bakıyorum aptal gibi dipteyim çökmüşüm yani gelgitler var ama aşıcaz zamanlaa en son neler olmuş okuduydum ben senınki gelmiş falan senınde zor bi durum cnm yaa adam affet dıyo ama ortada büyük bir hata varr iyiydin bi ara ne güzel ama yine ıyı olacaksın eminim buna sen cok guclusun

canım benım atlatıcazz elbettee ınsan neyi unutamıyoki bunu unutamasın

senın ıcın tek dez avantaj surekli seni araması sorması ama sen cidden cok guclusun ve enınde sonunda üstesinden geliceksin hep beraber gelicez üstesinden

inşallah nilim ya inşallah. dezavantaj diyosun ama telefona bakmaktan uyumuyorum, yemek bile yemiyorum artık.

inşallah nilim ya inşallah. dezavantaj diyosun ama telefona bakmaktan uyumuyorum, yemek bile yemiyorum artık.

işte dediğim bu sürekli aradıgı için sende beklıyosun artık yani bi sonuca baglayamıyosun bi nokta koyamıyosun sen koymaya karar versen bu kez o arıyo bu açıdan zor demek istedim net bir dille artık senı aramaması gerektıgınıı anlamalı sende artık beklememelisin ister istemez insanda beklenti olur

ayyy mina ve nilim burdaymış... özlettiniz kendinizi...

minam işe başlayınca ister istemez bir yoğunluk olacak...

aradığında kızabiliyorsan demek ki affedemeyeceksin canım... bırak bakalım zamana...
kendin için de zaman ver... ona da zaman ver... normal canım bu çöküşler ; sonra huzura varışlar ; kararlar alıp kendinle çelişmeler...

bak ben 6 ay geçmesine rağmen böyleysem senin yaşadıkların çok normal...
sadece kendini düşün canım olur mu ; çok dağılma...

böcüğümm bende özledim bilgisayarım bozuktu giremedim kaç gündür

nilim nasıl ne cevap verebilirim ki? büyük konuşmak istemiyorum, ama affedemiyorum.
ama düşünmeden de edemiyorum.

buarada kızlar ben de çok özlüyorum sizi ya, genelde kuzunlerimleyim, orda internet yok, işe başlayınca da hiç giremicem gibi bişey. ayda yılda bir girerim artık (

kızlar benim çıkmam lazım, sizi çok seviyorum, nilim böcüğüm lütfen iyi olun
herkese selam söyleyin.

canım benım her bunaldıgında daraldıgında muhakkak gel biz sana elimizdenn geldigince destek oluruzz

cok zor canım bılıyorum bu soruya cevap vermek ama kendini toparlamak ıcın öncelikle aramaları kesmesi lazım yani bigün bunu kendimin diyecegine inanamazdım ama cidden öyle yani aradıkca insan başa sarıyo beklentisi oluyo ve sonucta sevdigin kişi affetsemmi etmesemmi celişkisinde kalıyo ınsan ki yaptıgı buyuk hata maalesef ki herşeyi boşverip affetsem dıyosun bazen ama yaptıgını hazmedemıyosun sevgiye aşka sıgarmı dıyosun ve güvenin sarsıldı bunu bılıyosun evet soruya cevap vermek cok güç ama ben olsam arama artık derdim cunku böyle sonu olmıycak en cok uzulen sen olacaksın minam senın ne guclu oldugunu ben bılıyorumm atlatıcaksın bunuda bılıyorum ama zamanla ve ondan uzak kalarak ve işe güce zihnini vererek basarıcaksın bunu

görüşürüz minammm bende cıkıcam yemek yicemm öptüm hepinisii kızlar bu arada okula gittim odunu görmedim ama yinede kendimi kötü hissetmedimm bu iyi gelişme sanırım:)

sağol nilim senle hiç ilgilenemedim ben ya, sen de iyi ol canım benim, canını sıkan bişey olunca bana bişey demek istersen mail at, mailleri okuyacak kadar vaktim olmasa bile, çıktısını falan alırım, bişey yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…