Minacım selam. Beni bilmezsin. Yeni sayılırım. Yani çokta yeni değil aslında.Senin yazdıklarını okuduğum kadarıyla belli ki seviyorsun bence bir şans daha verebilirsin.Yani bu benim düşüncem. Eğer bir şans daha vermezsen gerçekten hatasını anlayıp anlamadığını göremezsin.Bir şans daha tanı ikinize, olmazsa bitirirsin. Nihayetinde böylede acı çekiyorsun canım.ona arama demektense hattımı değiştireyim en iyisi.
Tuticim bence akışına bırak.Ya gerçekten çok kırılmış ve sıkıntılı bi dönem geçiriyor. Ya da çok sevmiyormuş ki onca açıklamana karşın hemen ayrılığa hazır.İkisinden biri.Zaman gösterecek tabiki.ben aradım dayanamadım dedim ben çok yoruldum dedim bi şey olmuyorsa bitsin o zaman dedi oda ben dedi çok yoğunum dedi dersane falan dedi bu şekilde seni çok üzüyorum dedi farkındayım dedi ama dedi sana şunu söyliyeyim dedi son buluşmamızda telefondaki eski sewgilinin telinde olması beni çok kıllandırdı dedi bende defalarca sana açıklama yaptım dedim ama anlamadın dedim en iyisi ewet bitsin dedim herşey çok güzeldi dedi senle yaşadığım günler dedi bende hakkını helal et hoşçakal dedim...kapadım teli
Minacım selam. Beni bilmezsin. Yeni sayılırım. Yani çokta yeni değil aslında.Senin yazdıklarını okuduğum kadarıyla belli ki seviyorsun bence bir şans daha verebilirsin.Yani bu benim düşüncem. Eğer bir şans daha vermezsen gerçekten hatasını anlayıp anlamadığını göremezsin.Bir şans daha tanı ikinize, olmazsa bitirirsin. Nihayetinde böylede acı çekiyorsun canım.
Biliyorum Böcükcüm.Tamam yapmış bi eşeklik. Hemde çok büyük bi eşeklik.konuyu tam biliyormusun bilmiyorum canım... ama aldattı eşşek herif... ondan bu kadar zor geliyor minama... :sm_confused:
Böcükcüm sen cidden içinde bitirdin mi olayı? Kararlı mısın yani?
Biliyorum Böcükcüm.Tamam yapmış bi eşeklik. Hemde çok büyük bi eşeklik.
Ama baksana Mina'ya böylede karman çorman olmuş kız.
Yani belki bi şans daha verilebilir.
Belki gerçekten o da çok ama çoookkk pişman.
Ben olsam verirdim. Bakardım bi durumua. sonrada ayrılırdım baktım olmuyor.
En azından içimde kalmazdı.Böyle kendimi yiyip bitireceğime.
Canım inş artık hiç ağlamazsın o zaman, depreşmezsin bi daha.Bende bazen bitireyim diyorum ama off içimden bi ses hep şu sınavı bi geçir geçir diyor.Yani 2 ay oldu ya kendime 2 ay daha bi süre verdim. Ondan sonra karşıma çıkan düzgün biri olursa değerlendirebilirim belki senağlama Ya da eğer arkadaşlardan birinden hayatında başka biri lduğunu duyarsam da beklemem. Ancak böyle bişey duymam lazım ki vazgeçeyim tamamen senağlamakararlıyım canım... zaten beni kararsızlığa itecek birşey de yok... boşu boşuna vakit geçiyor... millet sırada değil benim için evet ama yine de en azından ruhum huzur bulsun ya... hergün aramadı diye günü bitirmek hiç de bana göre değil artık ...
üstelik böyle değilken tekrar bu duruma gelmek çok zoruma gitti... kendimle çelişiyorum yani... 3. ayda filan çok daha iyiydim ben... pzt günü çok ağladım ve inan nefret ettim bu durumdan ... sıkıldım artık onun için ağlamaktan...
düşündüm de beni haketmiyor ; artık tek damla gözyaşımı haketmiyor... :1closedeyes:
Tamam gitti ama şimdi gelmek istemiyor mu Minacım :uhm: Bir şans daha istemiyor mu?git dedim gitti(
Tuticim bence akışına bırak.Ya gerçekten çok kırılmış ve sıkıntılı bi dönem geçiriyor. Ya da çok sevmiyormuş ki onca açıklamana karşın hemen ayrılığa hazır.İkisinden biri.Zaman gösterecek tabiki.
böcüğüm niye ağladın sen anlamadım yaa :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?