Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

minam bizde seni cok seviyoruz bu arada burayi acik birakmisim hep mutfaktaydim biseyler yaptim :)
güzel seyler yiyin mutlu olun kizlar :)

bende ariyorum konusuyorum hani dayisi öldü ya iyi konusuyoruz ama ben ariyorum bu aralar bakalim ankarada nasil olucak artik ne zaman gelicegimi biliyor :) tarihide sordu söyledim hangi ucak sirketi filan daha gelemedi ankaraya antalyada güzel olsun istiyorum herseyi ama belkide tam tersi olur bi ankaraya gelimde bakalim burdan ne desem yalan olur

simdi bende ciktim öptüm hepinizi

ona arama demektense hattımı değiştireyim en iyisi.
Minacım selam. Beni bilmezsin. Yeni sayılırım. Yani çokta yeni değil aslında.Senin yazdıklarını okuduğum kadarıyla belli ki seviyorsun bence bir şans daha verebilirsin.Yani bu benim düşüncem. Eğer bir şans daha vermezsen gerçekten hatasını anlayıp anlamadığını göremezsin.Bir şans daha tanı ikinize, olmazsa bitirirsin. Nihayetinde böylede acı çekiyorsun canım.

Tuticim bence akışına bırak.Ya gerçekten çok kırılmış ve sıkıntılı bi dönem geçiriyor. Ya da çok sevmiyormuş ki onca açıklamana karşın hemen ayrılığa hazır.İkisinden biri.Zaman gösterecek tabiki.

konuyu tam biliyormusun bilmiyorum canım... ama aldattı eşşek herif... ondan bu kadar zor geliyor minama... :sm_confused:

görüşürüz jelicim, çok öptüm.
son yazan arkadaşım (bunu yazana kadar 10 kere nickini yazmıştım) inanki hiçbişey bilmiyorum. ne yap dense onu yapacak durumdayım, ama aradığında her dediğine gıcık oluyorum, demek biraraya gelse öyle olacak, aramadığında da hep özlüyorum. çorba oldum ya. yada menemen oldum :))

konuyu tam biliyormusun bilmiyorum canım... ama aldattı eşşek herif... ondan bu kadar zor geliyor minama... :sm_confused:
Biliyorum Böcükcüm.Tamam yapmış bi eşeklik. Hemde çok büyük bi eşeklik.
Ama baksana Mina'ya böylede karman çorman olmuş kız.
Yani belki bi şans daha verilebilir.
Belki gerçekten o da çok ama çoookkk pişman.
Ben olsam verirdim. Bakardım bi durumua. sonrada ayrılırdım baktım olmuyor.
En azından içimde kalmazdı.Böyle kendimi yiyip bitireceğime.

Böcükcüm sen cidden içinde bitirdin mi olayı? Kararlı mısın yani?

kararlıyım canım... zaten beni kararsızlığa itecek birşey de yok... boşu boşuna vakit geçiyor... millet sırada değil benim için evet ama yine de en azından ruhum huzur bulsun ya... hergün aramadı diye günü bitirmek hiç de bana göre değil artık ...

üstelik böyle değilken tekrar bu duruma gelmek çok zoruma gitti... kendimle çelişiyorum yani... 3. ayda filan çok daha iyiydim ben... pzt günü çok ağladım ve inan nefret ettim bu durumdan ... sıkıldım artık onun için ağlamaktan...

düşündüm de beni haketmiyor ; artık tek damla gözyaşımı haketmiyor... :1closedeyes:

:) biliyorsun yani ok...
tabii canım minaya hepimiz dedik senin dediğin gibi...
ama o git dedikten sonra tekrar gelmesini istedi... o yüzden aramasını çok bekliyor... git dediği halde gidemediğini ya da tekrar geldiğini görse en azından kendiyle savaşmayacak mina... ama git dedi ve gelmedi ... şimdi gel demek zor elbette mina için...

offf yaaaa ... git deyince gitmeyecek ayağımıza yapışacak adam da çekilmez ama ne bileyim :sm_confused:

Canım inş artık hiç ağlamazsın o zaman, depreşmezsin bi daha.Bende bazen bitireyim diyorum ama off içimden bi ses hep şu sınavı bi geçir geçir diyor.Yani 2 ay oldu ya kendime 2 ay daha bi süre verdim. Ondan sonra karşıma çıkan düzgün biri olursa değerlendirebilirim belki senağlama Ya da eğer arkadaşlardan birinden hayatında başka biri lduğunu duyarsam da beklemem. Ancak böyle bişey duymam lazım ki vazgeçeyim tamamen senağlama

aman kuzum benim içim rahat bu yaştan sonra bebelerle uğaşamam...kendi ezikliğini gösterdi bana...umrumdışı...ben elimden geleni yaptım sonuçta aldatmadım,bi yamuk yapmadım kendi kişisel tercihi...zaten yaş farkı vardı aramızda bitmesi iyi oldu
bundan sonra gelene hay hay gidene bye bye

böcüğüm niye ağladın sen anlamadım yaa :1hug:

nöbet işte şekerim... ama artık birşey olacağı yok belli... hayatına biri girecekse de o ben olmayacağım bunu da anladım... çünkü adam heyecan istiyor ... bende huzur var onun gözüyle bakarsak... o yüzden o kişi ben olmayacağım kesinlikle ve 6 ay oldu... artık başlamıştır birilerini aramaya... ve ben biriyle gördüğümde canım deli gibi yansın istemiyorum...

benim değerimi anlaması için başkasının burnunu sürtmesi lazım değil mi... ee demek ki başkasıyla ilişkisi olacak da vs... bu arada da ben bekleyecek miyim ; üstelik acı çekerek...

hayır ... beklemeyeceğim acı çekerek hiç beklemeyeceğim... :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…