Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hakkaten ha acaba benimki azda olsa üzülmüşmüdür ...
şu halimize bakın hep kendimize,birbirimize soru soruyoruz delikafadulden

sıyırdık biz artık kızlar:))) kendi kendimiz teselli edioz onlar şuan fındık kırıyordurklava:yada rüyasında bni görüyor olabilir:asigim:ayyy iiice üsüttüm bn herseyden pay çıkarıyorum:roflol:

he bak haklısın beenım o asker bekledıgım cocuk kuzenıyle muhabbet ederken benden konu acılmıs kuzenını falanda tanıyorum ben hatta o benım ben onun tum sülalesini tanıoduk yani neyse benımkı kuzenıne demıskı ya demış bütün kızlar mide bulandırıcı demıs tiksiniyorum kızlardan demıs ama demıs tugcenin gözünü seveyım tugcenin allahı wardı demıiş kuzenine

Iyi geceler kizlar...
Nasilsiniz diycem ama gayet iyi gorunuyonuzkaydirigubbakcemile2

Tuticim ayrilmisin sende...
Cok uzuldum ya..
Barisirsiniz diye bekliyodum ben:çok üzgünüm:
Hayirlisi boyleymis demekki..

ahahahha walla alemsiniz kızlar heee iyiki warsınız yoks nasıl avutacakık birbirimiz pofffffffffffffff bugün ben kitap okuyordum kitapta karakterdeki adam sewgısılıne çok deger werıyor tamammı düşünün karakterdeki ızı kıskandım dıomkı hay salak uluc su adam kadar olamadın dıorum kendı kendıme annem dıokı kızım kafayı sıyrdı kıtaplarla konusmaya basldı dıo ahahahha

h.g çukulatam iiyz walla bugün bnm açımdan moralimz süper hatta tawan yaptı.. nyse cicilerim bnm çıkmam lazm ders çalşim biraz yarn snawım war çok zor olcak öptüm hepinizi üzülmeyin hepsi geri gelecek elbet ole yada bölekaydirigubbakcemile

Ohh iyi daha çok üzülsün o anlamış neyin ne olduunu.. hihoyyyt

li geceler bebem ferah tut yüreğini derslerine ver kendini...yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy kitaptaki kızı kıskandım eheh süper yaa kaydirigubbakcemile3 Sende iyiki varsın canımm hepiniz öyle kızlar tüm KK :)

İyi geceler canım öptüm Şeniz

off off iyi geceler kizlar.. napiyosunuz??
tuti ben engelledim benimkini ama o da girmiyor hiç..
zaman boşa gidiyo galbia şu an benden..
cünkü haftasonundan beri engelli. ama oda hiç girmedi.
bi kere girmiş nikini deiştirmiş o kadar..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy kitaptaki kızı kıskandım eheh süper yaa kaydirigubbakcemile3

yafu artık neye saracağımı şaşırdım kıtap okuyup kafam dagıtayım dıom canım sıkılıo nete gelıom canım sıkılıo tw desen hıc bısey yok muzık desenız ben ayrılınca hayatta muzık dınleyemıorum

H.g canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın? :1hug:

hosbuldum cnmcim...
Iyi olmaya calisiyorum bende..
Arada geliyolar ama iyiyim yinede...

Insallah insallahh...
Kolay gelsin seker..
Iyi geceler...

ayrıldık bebem beklemekten iyidirhihoyyyt

Yani..
Bazen butun careler tukendiginde en dogru yol ayrilmak oluyo...
Insallah cabuk atlatirsin canim...

H.g canım iyi olmaya çabalıyoruz. Nasılsın dicem ama offluyarak girmişsin :teselli:

engellemekte çok iyi yapmıssın cnm zaten sana msn den ulaşamazsa illaki cepten arar...
yerimseniben

yok aslında iyiyim kizlar ya.
bu kadar ruhsuzlaşabildim ya kendime de şaşırıyorum.
iyiyim genel olarak... sizde iyi misiniz??

aynen kuzum ya ben bide çok sabrettim dün gece arkadaşıma gittim kalmaya sabaha kadar düşündüm öyle kara wrerdım we sabaha kadar içtim benim için iyi oldu oda dedı zaten senı uzmek ıstemıyorum dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…