öyle bir geliorlarkı ben ona neler demıstım serefsızınden tut hıyarına warana kadar laf sokmustum
bnmde 2 kez ayrılığım başkası ile çıkmasına rağmen aklından bn wardım :)) 5 ay snra döndü birzda burnum sürtsün die bekelmiş sence bnmkide döner mi tuticim:)) aşk doktorumŞeniz
Ya varya o küçük beyincikleri bigün basıcak anlıcaklar bizim gibisini bulamazlar be canım. Bukadar seveni bulamazlar cidden :) Gelde anlat ama, kaybettikleri için çoook pişman olucaklar bence. O zman biz ne psikolojide oluruz sonuç ne olur bilmiyorum şakkıdı
ama o bana söledi lafları.. çok gücüme gitti ama bn hiç ona ağzımı açmadım çnkü gün gelicek söledikleri içn pişmn olcak ogünü bkliyorumcokacimcoook
Ölemi dersin canım :) Umarım gerçekten öyle olur en azından pişman olduğunu görmek isterim. :1hug:
bısey dıcem acaba benım sımdıkıde anlarmı bır gun ona ne kada deger werdıgımı cok uzun süreli degıldı yanı ıslıkımız 3 ay msn de telde konustuk sonra 3 ay cıktık
bence dönecek hislerim kuvvetlidir benim kimse kolay kolay unutamaz heleki erkekler asla unutamaz :asigim:
insssssssssss tuticim tubiş haklı en azından pisman olduğunu görmek bilşe huzur veriir bize ya bana sevmiyrm seni demez mi gelş barısalım ddğinde çıkmyvaz dönmycem sana diyordu:))) bide sen bnmle bulşmak istemiyorsun çnkü aşıksın bana hala ddğimde ise aşık değilim diyordu kısa kısa cümleler.)) ya duygusundan emin olan adam sözlerinn arkasında durur ve yüzüne karşı söler ole bitirir erkekler kendilerine güvenmdkleri içn msjda ve msnde bitirir çok az sayıda erkek kendinden emin olan kız arkadasuını karsına alıp konuşur o bnm karşıma geçip konuaşmadı çnkü hala sevio hislerini bastıro nereye kadar bastrcak turşunsuunu kursun barisırnaşık şey
Bence o çok pişman olur çünkü sen ona çok değer veriyordun unutamazki onları ya bide ben onun gerçekten ayrılmak istediğine inanmıyorum kafası karışık onun. Çok zaman geçmeden gelicekmiş gibi. -tatlicadiarzu-
Bence o çok pişman olur çünkü sen ona çok değer veriyordun unutamazki onları ya bide ben onun gerçekten ayrılmak istediğine inanmıyorum kafası karışık onun. Çok zaman geçmeden gelicekmiş gibi. -tatlicadiarzu-
ayyyy inşallah yaaaa dediğin çıkar cnm benimmmm
evet yıllka benımkıde benı karsısına alıp konusmaktan kactı bısde telde ayrıldık kendısıne guwenemeyen bır erkek modelıde bende war bakalım pişman olucakmı bana senden çok hoşlandım dediydi
ayyyy inşallah yaaaa dediğin çıkar cnm benimmmm
evet yıllka benımkıde benı karsısına alıp konusmaktan kactı bısde telde ayrıldık kendısıne guwenemeyen bır erkek modelıde bende war bakalım pişman olucakmı bana senden çok hoşlandım dediydi
ayyyyyyyyyyyyyy bu salaklar keıf yapoodur bıde bızım halımıze bakın onları konusuyoruz
o zmn lendine güvenen şöle gelsin bıraksın inadı dize gelsin sılann bi şarkısı warya bnden bay skıldan sevgilime gelsin:roflol:
Belkide çapkınlık yapıolardır kaydirigubbakcemile3 pis uyuz şeyler. Hiç oturup düşündükleri oluyormudur acaba yoksa ayrılığa ani karar verdikleri gibi özlemektemi aniden oluyodur. acaib tipler bunlar yaa -tatlicadiarzu-
birde kızlar bende şaytan tüyü war benden giden bana geri geliyor neden acep bilmiorum
birde kızlar bende şaytan tüyü war benden giden bana geri geliyor neden acep bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?