Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Aynen kendimi neyle oyalıcağımı bilmiyorum dışarı çıkmak istemiyorum müziklerdende bıktım :) tv harbiden bişey yok kitapta sıkıyor biyerden sonra burada oyalanıyorum biraz ama millet çıkınca yine kendimle başbaşa başlıyorum düşünmeye :):)

tuğbacım ben şuan çalışmıyorum sanırım sende çalışmıyorsun öyle gözüküyor halbuki çalışsak kendimizi bu kadar dinlemeyeiz biliyormusun bir uğraşımız olsa atlatırız sanki bilmiom benmi yanılıom ya açıkcası ben tek oldugumda kendımı cok dınlerım kafamda kurarım hep acaba öylemi acaba böylemi diye:çok üzgünüm:

Hı hı evet canım calışmıyorum ya çalışmak değilde başka bişeylerle oyalanıcam bakınıyoruz arkadaslarla bişeyler :) evde durdukça düşüncelere boğuluyorum :) sen çalışmayı düşünüyomusun?

engellemekte çok iyi yapmıssın cnm zaten sana msn den ulaşamazsa illaki cepten arar...
yerimseniben

aramıyor yaa.. cebimi hiç kullanmıyo.
yani özelden falan çaldırdığı yada ses dinlediği oldu sanırım.
cünkü özelden arandığım günlerde facebookta ekledi.
hep facebooka yönlenio msnden ulaşamayınca

ayyyyyyyyyyy aynı benim eskisiiiii ew telımı arardı sesımı dınlerdı salak bılmıordu ew telımın arayan numaraları gösterdiğinidelikafaduldendelikafadulden

töpe estagfrullah
sen bekle gör yakında kapına gelır cok cıddıyım

manyak mı bu yaa :) unutamamıs seni ama ne olsun dio ne olmasın bu nası bi çelişki seni harcıyo arada uff erkekler!!!

yok aslında iyiyim kizlar ya.
bu kadar ruhsuzlaşabildim ya kendime de şaşırıyorum.
iyiyim genel olarak... sizde iyi misiniz??

Bi sure sonra ruhsuzlasiyo artik insan...
Hep iyi ol canimcim...
Msn de engellemeklede iyi yapmisin diycem ama senin son durumdan haberim yok benim...
Su hani soyleyemedigi biseyler vardi soyledimi??

aynen kuzum ya ben bide çok sabrettim dün gece arkadaşıma gittim kalmaya sabaha kadar düşündüm öyle kara wrerdım we sabaha kadar içtim benim için iyi oldu oda dedı zaten senı uzmek ıstemıyorum dedı

Insallah hakkinda hayirlisi olur canim ya...
Sonucta ani verilmis bi karar deyil..
Oyle olsaydi sonradan pismanlik cok oluyo..
Sen gene dusunupte vermisin bu karari..
Yine iyi cesaret etmisin ama...
Benim o kadar cesaretim yok:1no2:
Saolsun zaten o benim yerime herturlu cesareti gosteriyo:mymeka:

Calismak ise yariyo gercekten...
Ben mesela butun gun ise veriyorum kendimi...
Sirf dusunmemek icin, aklima getirmemek icin oyaliyorum kendimi surekli...
Aralari bile kisa tutuyorum...
Sonra tabi eve gelince hic halim kalmiyo orasi ayri

ahahhhahahaha iki deli yanyana ay düşünemiom kendimi sen bana ben sana tesellı werırımısız sabah akşam abuk subuk hareketler yaparmışız ben uluç 123 uluç 123 dermişim ahahhhahadelikafadulden

:roflol: belki üzülürde ziyaretimize gelirler he? ayy bizde beyyazlar içinde, gerçi gelinlikle görüşmek isterdim aşşşşşkıııım derizz psiko psiko şakkıdı

herşeyin ilacı zaman güzelim bu kpnuda sen çok şanslısın işin war kariyer sahibisin kendini işe wermen çok güsel bişey...
boşver kuzum o olmazsa başkası olur hepimizin alnında yazılı biri war kaderin önüne geçilmiyor acı ama alışıyor insan birde allah er yada gec kavusturuyor

:roflol: belki üzülürde ziyaretimize gelirler he? ayy bizde beyyazlar içinde, gerçi gelinlikle görüşmek isterdim aşşşşşkıııım derizz psiko psiko şakkıdı

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hahah koptum buna bız ayna kavgası yaparmısız senle bızımkıler bısı zıyarete gelecekler dıye suslenırmısız sacımıza cıcekler takarmısız topeeee delikafadulden

yaz gelsin yaaaaaaaaaaaaaaa derelere kaz gelsınnnnnnnnnnnn
bızımkılerede bıze kal gelsın ehehhhhehee pek şair gördüm kendimi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hahah koptum buna bız ayna kavgası yaparmısız senle bızımkıler bısı zıyarete gelecekler dıye suslenırmısız sacımıza cıcekler takarmısız topeeee delikafadulden

:roflol: :roflol: saç baş giriomusuz birbirmize -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…