yafu artık neye saracağımı şaşırdım kıtap okuyup kafam dagıtayım dıom canım sıkılıo nete gelıom canım sıkılıo tw desen hıc bısey yok muzık desenız ben ayrılınca hayatta muzık dınleyemıorum
yok aslında iyiyim kizlar ya.
bu kadar ruhsuzlaşabildim ya kendime de şaşırıyorum.
iyiyim genel olarak... sizde iyi misiniz??
Aynen kendimi neyle oyalıcağımı bilmiyorum dışarı çıkmak istemiyorum müziklerdende bıktım :) tv harbiden bişey yok kitapta sıkıyor biyerden sonra burada oyalanıyorum biraz ama millet çıkınca yine kendimle başbaşa başlıyorum düşünmeye :):)
tuğbacım ben şuan çalışmıyorum sanırım sende çalışmıyorsun öyle gözüküyor halbuki çalışsak kendimizi bu kadar dinlemeyeiz biliyormusun bir uğraşımız olsa atlatırız sanki bilmiom benmi yanılıom ya açıkcası ben tek oldugumda kendımı cok dınlerım kafamda kurarım hep acaba öylemi acaba böylemi diye:çok üzgünüm:
Hı hı evet canım calışmıyorum ya çalışmak değilde başka bişeylerle oyalanıcam bakınıyoruz arkadaslarla bişeyler :) evde durdukça düşüncelere boğuluyorum :) sen çalışmayı düşünüyomusun?
engellemekte çok iyi yapmıssın cnm zaten sana msn den ulaşamazsa illaki cepten arar...
yerimseniben
Anladım canım ozman düşünüp kurmaya devam kaydirigubbakcemile3
aramıyor yaa.. cebimi hiç kullanmıyo.
yani özelden falan çaldırdığı yada ses dinlediği oldu sanırım.
cünkü özelden arandığım günlerde facebookta ekledi.
hep facebooka yönlenio msnden ulaşamayınca
aramıyor yaa.. cebimi hiç kullanmıyo.
yani özelden falan çaldırdığı yada ses dinlediği oldu sanırım.
cünkü özelden arandığım günlerde facebookta ekledi.
hep facebooka yönlenio msnden ulaşamayınca
:dance: yanyana gelsek bari ordada dertleşiriz
yok aslında iyiyim kizlar ya.
bu kadar ruhsuzlaşabildim ya kendime de şaşırıyorum.
iyiyim genel olarak... sizde iyi misiniz??
aynen kuzum ya ben bide çok sabrettim dün gece arkadaşıma gittim kalmaya sabaha kadar düşündüm öyle kara wrerdım we sabaha kadar içtim benim için iyi oldu oda dedı zaten senı uzmek ıstemıyorum dedı
tuğbacım ben şuan çalışmıyorum sanırım sende çalışmıyorsun öyle gözüküyor halbuki çalışsak kendimizi bu kadar dinlemeyeiz biliyormusun bir uğraşımız olsa atlatırız sanki bilmiom benmi yanılıom ya açıkcası ben tek oldugumda kendımı cok dınlerım kafamda kurarım hep acaba öylemi acaba böylemi diye:çok üzgünüm:
ahahhhahahaha iki deli yanyana ay düşünemiom kendimi sen bana ben sana tesellı werırımısız sabah akşam abuk subuk hareketler yaparmışız ben uluç 123 uluç 123 dermişim ahahhhahadelikafadulden
Bi sure sonra ruhsuzlasiyo artik insan...
Hep iyi ol canimcim...
Msn de engellemeklede iyi yapmisin diycem ama senin son durumdan haberim yok benim...
Su hani soyleyemedigi biseyler vardi soyledimi??
Insallah hakkinda hayirlisi olur canim ya...
Sonucta ani verilmis bi karar deyil..
Oyle olsaydi sonradan pismanlik cok oluyo..
Sen gene dusunupte vermisin bu karari..
Yine iyi cesaret etmisin ama...
Benim o kadar cesaretim yok:1no2:
Saolsun zaten o benim yerime herturlu cesareti gosteriyo:mymeka:
Calismak ise yariyo gercekten...
Ben mesela butun gun ise veriyorum kendimi...
Sirf dusunmemek icin, aklima getirmemek icin oyaliyorum kendimi surekli...
Aralari bile kisa tutuyorum...
Sonra tabi eve gelince hic halim kalmiyo orasi ayri
:roflol: belki üzülürde ziyaretimize gelirler he? ayy bizde beyyazlar içinde, gerçi gelinlikle görüşmek isterdim aşşşşşkıııım derizz psiko psiko şakkıdı
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hahah koptum buna bız ayna kavgası yaparmısız senle bızımkıler bısı zıyarete gelecekler dıye suslenırmısız sacımıza cıcekler takarmısız topeeee delikafadulden
yaz gelsin yaaaaaaaaaaaaaaa derelere kaz gelsınnnnnnnnnnnn
bızımkılerede bıze kal gelsın ehehhhhehee pek şair gördüm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?