- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
sen nasılsın tuti bugün ayrıldın ama çok güçlü gördüm seni canımm :):)
bilmiyorum tatlım bu cuma 7 hafta olcak galiba:)) aman zmn çok cabuk geçioo unttum bile onu ben ama seviyorum hala görsem blki kalbim atarmı bilmem ama gözden uzak olan gönüldende uzak oluyo:))
yok arada aklıma gelıo gözlerımden yaş gelıor ama mecburduk benı haketseydı zaten ayrılmazdık daha fazla acı cekmek ıstemedım ayrıldık
oww atmazmııı :) çok canın yanmıyosa güzel valla canım. ya sundan 5 6 ay sonrasını çok merak ediyorum acaba neler olucak kaydirigubbakcemile3
Hmm hayırlısı olsun. En kısa zamanda tamamen atarsın inş aklından. Ahh en kısa zamanda karşımıza gerçek aşklarımız evleniceğimiz kişiler kimse çıksa yaa
allahım inşallah tuğba ya bu arada belkide benim 15 ay asker beklediğim çocuk bana güç veriyor o yüzden belki bu biten ilişkimi takmıyorum fazla çünkü 15 ay asker beklediğim kişi ile ayrılırken daha zor bir ayrılık yaşamıştım bu ayrıldığım neki ya
bu arada tuğba bebim 18 nisanda kuzenım ewlenıyor aksam genclerle eglence olucak 15 ay asker bekledıgıme dedımkı gelmek ıstermısın benımle dedım bana gelırım belkı dedı allahım snaırım ben hala ulucu sewıyorumsenağlama
allahım inşallah tuğba ya bu arada belkide benim 15 ay asker beklediğim çocuk bana güç veriyor o yüzden belki bu biten ilişkimi takmıyorum fazla çünkü 15 ay asker beklediğim kişi ile ayrılırken daha zor bir ayrılık yaşamıştım bu ayrıldığım neki ya
bu arada tuğba bebim 18 nisanda kuzenım ewlenıyor aksam genclerle eglence olucak 15 ay asker bekledıgıme dedımkı gelmek ıstermısın benımle dedım bana gelırım belkı dedı allahım snaırım ben hala ulucu sewıyorumsenağlama
cidden aklıma gelmediği günler oluyor ama son kez denemk isterm onunla olmadı bu sfer yoluna bile çıkmam ama denemek isterim ortda sorun yok skldım die ayrıldı can skntısı geçince aklına gelcem yine o zmn dönerse kabul etmem :))) ama döncekse dönsün yaa unutuyorum yoksa onu:roflol:
kaydirigubbakcemile3 Sen tam unuttuğunda çıkar gelir canım hatırlatır kendini merak etme. Adamların felsefesi bu! :dilcikar:
hayrlııs kuzm ya bakarsın askerle barışırsnz:sm_cool:bütün küsler ayrılar barışsın bnde bnm eski sevgilmle :))) yaz kızlar 6 hafta tam oldu sizce hala arayıp sormaması hayrı alametmiyoksa çocuk hala kafamı dinlio:roflol:
Dur canım daha 6 hafta bişey değil o şimdi gezicek tozucak bide oyalanıcak şeyleri varsa daha anlayamamıştır yokluğunu.. ohoo onlar yokluumuzu anlıcaklarda sora belli bi süre üzüntü moduna geçiceklerde sora gurur gircek devreye gitsemmi gitmesemmi politikası :) sora sevgi ağır basarsa karar aşamasına geçicekde sora gelip özür dilicek :) oyy bekle sen canım beklee...
geldğinde bn ona bi felsefe uygularım 10 gün kendine gelemez:teytey:yaa bilmiyorum tubişim ben hiç inanmıyorum geleceğine sildi bni belkide olamaz mı:)))-tatlicadiarzu-
bayanlar benımkı geldıgıne gore sızınkı hayli hayli gelir tuti demişti dersiniz gerçi benimki sadece görüşelim dedi tekrar başlayalım demedi daha ama ne bıleyım yanı keske dese
Vazgeçersen kaybedersinİnanırsan gerçek olur iyi düşün iyi olsun falan filan. Canım bende hiç bilmiyorum aslında ama iyi düşünmeye çalışıyorum yaa şey var biliyomusun insanın kaderindeki 3 şey değişmezmiş ölüceği zmaan evleniceği kişi bide bişey daha vardı hatırlayamadm onu ama. bizi ilgilendiren kısmı evleniceğimiz kişi :) nese işte her kimse onunla olucak sonuçta yıpranmaya hırpalanmaya gerek yok. Tabi gönül dinlemiyo üzülüyo ama onlarda normal fazla abartmadan sabırla bekle canım. hayatına devam et valla gelirse ozman ne yapıcağına karar verirsin gelmezsede zaten kısmet değilmiş dersin. Sen devam et hayatına belkide başkası çıkıcak karşına eğer oysada neolursa olsun onunla evleniceksin zaten... uzun oldu :)
Vazgeçersen kaybedersinİnanırsan gerçek olur iyi düşün iyi olsun falan filan. Canım bende hiç bilmiyorum aslında ama iyi düşünmeye çalışıyorum yaa şey var biliyomusun insanın kaderindeki 3 şey değişmezmiş ölüceği zmaan evleniceği kişi bide bişey daha vardı hatırlayamadm onu ama. bizi ilgilendiren kısmı evleniceğimiz kişi :) nese işte her kimse onunla olucak sonuçta yıpranmaya hırpalanmaya gerek yok. Tabi gönül dinlemiyo üzülüyo ama onlarda normal fazla abartmadan sabırla bekle canım. hayatına devam et valla gelirse ozman ne yapıcağına karar verirsin gelmezsede zaten kısmet değilmiş dersin. Sen devam et hayatına belkide başkası çıkıcak karşına eğer oysada neolursa olsun onunla evleniceksin zaten... uzun oldu :)
Canım benim 2. ayrılığım. Bikere ayrılmıştık gelmişti ama şimdi nolur bilmiyorum..
napalım umut dünyası inanıyoruz :)) bitakım şeylere sabırla bekliyoruz kısmetimde warsa gelir gelmezse keyfi bilr bni kaybettği için zaten allaha dua ederken bile allahım hayrlıysa barışmamızı sağla diyorum:)) baakcaz aşkı bnmki kadar büyükse gururunu ol söledkleri lafları çiğner gelir ki bi erkek onca laftan sonra gelir mi bilemem:))
ohoooo hayli hayli gelir anacımmmm:asigim:
napalım umut dünyası inanıyoruz :)) bitakım şeylere sabırla bekliyoruz kısmetimde warsa gelir gelmezse keyfi bilr bni kaybettği için zaten allaha dua ederken bile allahım hayrlıysa barışmamızı sağla diyorum:)) baakcaz aşkı bnmki kadar büyükse gururunu ol söledkleri lafları çiğner gelir ki bi erkek onca laftan sonra gelir mi bilemem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?