Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Galacik sende ne var ne yok...
Iyisin demi?

bişe yok aynı gidiyoruz işte böle msnde karşılaşmalar bişe demeden çıkmalar şeklinde, onun dışında facede hediyemi sildi sanmıştım yoktu bugün baktım geri gelmiş anlamadım yani ya facesin yükleme sorunu vardı yada sildi koydu geri

Yani normal bunlar...
Su face in hediye olayindanda hic anlamam zaten..
Aman sen uslu durda kaydirigubbakcemile...

bu aralar acayip yoğunum ama arada girip okuyorum sizi yine bişey yazmasamda öpüyorum kızlar

günaydın kızlar ve hayırı cumalar bu arda isteme kelimesi duymak istemiyorum benlle saçma sapan rüya gördüm istemeyle ilgili

ben iyiyim kızlar... ebrucukla ileti kardeşi olduğumdan beri iyiyim... şu benim sarışın çocuğu düşünmeye karar verdim... görmüyorum belki de bir daha hiç görmeyeceğim ama onu düşünmek en azından canımı yakmıyor... o beni hiç kırmadı ; incitmedi... sadece beklemekten ağaç etti ... hoş ben de bir yere kadar bekledim zaten :))

benim doğru insanım henüz çıkmıyorsa da karşıma ; gece uyumadan önce hayallere dalacaksam eğer hayalimdeki kişi sarışın çocuk olacak...

dün bebek sevmeye gittim... dönerken çok güzel bir rüzgar vardı ... boynumda fular uçuşuyordu... çok iyi hissettim kendimi... anladım ki yine benim için güzel birşeyler oluyor bir yerlerde... bir şeyler benim için yaşanıyor ve zamanı gelince ben anlayacağım :)))

ve yeniden güçlü hissettim kendimi ... dilerim siz de böyle hissedersiniz...

çünkü biz kabul etmesek bile onlar özlenmeyi bile haketmiyorlar... bizi hiç... sadece zaman tanıyın kendinize... göreceksiniz... onlarsız da huzur ve mutluluk ; umut sizinle ...

güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için :)))

Son düzenleme:
günaydın canparelerim, nurtanelerim.........a.s.a.s.
böcüğüm içim açıldı sayende......... böyle umutlu şeylerden bahsedelim hep ya, bi rüzgar güzel şeyler hissettirmeye yetsin, çok ihtiyacım var güzel şeyle hissetmeye.........

sağol cnm vermiş kadar oldun:)

nasılsınız bugun ? neler neler yok okudum böcüküm herşey senin için iyi olmuş kendini artık daha rahat hissediyorsun ne güzel.ilişki depresyonundan çıkmışsın çok sevindimhihoyyyt

günaydın bu arada herkeslere yeniden ... bir de site saldırıya uğramış filan nedir o hikaye yaaa... :)

böcüğüm vermiş kadar oldun canikom :)) (kk klişeleri 1) ama ben cidden diyorum :))
evet ben de dün öğleden sonraya kadar güzelce çalıştım, dedim artık hakettim, kkya giriyorum, düşüyorum, sayfa yavaş, açılmıyo falan, ayy deli oldum, dedim ki bana özel heralde, çok çene yaptım, bilgisayar da şaşırdı, ama değilmiş kaydirigubbakcemile3
hatta beni yasakladılar mı diye bile düşündüm, çok konuşuyorum diye :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…