- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
hıı tmm gördüm:))) tuticim çok kapalı önü yaboğulurum bn ole V yaka olsa daha ii olurdu bnce tabi kısalığı ii ama
o zaman daha dikkat cekici bakin bana ben geldim elbisesi alman lazim kirmizi filan :) dügün icindi dimi kuzeninmiydi o zaman daha gösterisli bisey al
ewet üstünü bende beğenmedim açıkcası neyse vazgeçtim bundan bencede kısalığı güzel ama üstü aşırı kapalı :)))
sexi olmam lazım uluç bana aşık olsun istiyorum fazada zamanım kalmadı 18 nisana bişey kalamdı allahım ne yapacağım ben yaaasenağlama
ya uluc senin ayrildigin sevgilinmiydi tuti
oyy kuzum bnm ya:teselli:merak etme hayatım beğenir seni uzun zmndr görmüyorsanız birbirinizi muhakkak beğenir :))hihoyyyt
bitanem 15 ay asker bekleyip beni terkeden sevgilimdi 8 aydan sonra ilk kez gelirse kuzenimin düğününde göreceğim onu 8 ay oldu ayrılalı...
bitanem 15 ay asker bekleyip beni terkeden sevgilimdi 8 aydan sonra ilk kez gelirse kuzenimin düğününde göreceğim onu 8 ay oldu ayrılalı...
ay ay ne heyecanli :) bu elbisede güzel ama üstüne güzel oturursa böyle tasli cantayla filan yada uzun küpe filan ne bilim elbise siyah sade ya aksesuarla biseyler yapabilirsin en iyisi sen git bütün elbiseleri deneee yavas yavas
bndemi böle görcem onu ya(( 1 sene snra falan off allahım yardm et bana yaa ( nyse tatlım sen çok güzel ol o gece al aklını başından yaklaş ama faazla değil kaçan kowalnr hesabı yok onu unutmş çok mutluyum havasına yat uyuz olur:))
bende siyahtan vazgecemiyorum siyah giyersen tasli canta ayakabi bile baska giyebilirsin siyahla hersey oluyor ben ciktim kizlar öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?