Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hıı tmm gördüm:))) tuticim çok kapalı önü ya boğulurum bn ole V yaka olsa daha ii olurdu bnce tabi kısalığı ii ama

hıı tmm gördüm:))) tuticim çok kapalı önü ya boğulurum bn ole V yaka olsa daha ii olurdu bnce tabi kısalığı ii ama

ewet üstünü bende beğenmedim açıkcası neyse vazgeçtim bundan bencede kısalığı güzel ama üstü aşırı kapalı :)))
sexi olmam lazım uluç bana aşık olsun istiyorum fazada zamanım kalmadı 18 nisana bişey kalamdı allahım ne yapacağım ben yaaasenağlama

o zaman daha dikkat cekici bakin bana ben geldim elbisesi alman lazim kirmizi filan :) dügün icindi dimi kuzeninmiydi o zaman daha gösterisli bisey al

o zaman daha dikkat cekici bakin bana ben geldim elbisesi alman lazim kirmizi filan :) dügün icindi dimi kuzeninmiydi o zaman daha gösterisli bisey al

canım gündüz nikah kokteyl olucak akşamda sadece gençler restaurantta yemek yiyeceğiz çok abartı bişey almak istemiyorum hani düğün olmuş olsa ewet gösterişli bişey alırdım abiye falan ama akşamki sadece gençler arasında bir eğlence olucak

oyy kuzum bnm ya:teselli:merak etme hayatım beğenir seni uzun zmndr görmüyorsanız birbirinizi muhakkak beğenir :))hihoyyyt

bitanem 15 ay asker bekleyip beni terkeden sevgilimdi 8 aydan sonra ilk kez gelirse kuzenimin düğününde göreceğim onu 8 ay oldu ayrılalı...

ay ay ne heyecanli :) bu elbisede güzel ama üstüne güzel oturursa böyle tasli cantayla filan yada uzun küpe filan ne bilim elbise siyah sade ya aksesuarla biseyler yapabilirsin en iyisi sen git bütün elbiseleri deneee yavas yavas

bitanem 15 ay asker bekleyip beni terkeden sevgilimdi 8 aydan sonra ilk kez gelirse kuzenimin düğününde göreceğim onu 8 ay oldu ayrılalı...

bndemi böle görcem onu ya(( 1 sene snra falan off allahım yardm et bana yaa( nyse tatlım sen çok güzel ol o gece al aklını başından yaklaş ama faazla değil kaçan kowalnr hesabı yok onu unutmş çok mutluyum havasına yat uyuz olur:))

ewet canım öyle takılarla kombin yapıcam siyah rugan topuklu ayakkabı falan filan saçım zaten sarı düz fön yaptırıcam bana siyahyakıştığı için siyah giymek istiyorum birde sihay ağır gösterdiği için siyah renkten vazgeçemiyorum...
kafam çok karıştı deli olmak üzereyim açıkcasımirmirmirmir

hayatım ewet uzak durucam vur kaç yapıcam uluca...
bu arada ayrılık insanların aklını başına getiriyor bunu biliyorsunuzdur sanırım bizim uluç efendiye böyle oldu gezdi geldi tozdu geldi baktıki benim gibisi yok bana yanaşmaya başladı ah bu erkeklerin aklı olsaydı biraz bizim gibi kızları kaybetmezlerdi...
emin ol hepinizinki elbet bir gün dönecek ki uluç hayatta tükürdüğünü yalamayan bir erkektir nasıl olduda bana yanaşıyor şimdi inan hala şoklardayım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…