Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

selam kızlar çok yogunum..
ama sizleride çok özledım...
ya kızlar geçmiş okuamadım..ama bir sarışın çocuk muhabbetı gııdyor..
böcük bana olayı kısaca özet geç anacıgım..yada bılen bırı varsa...
bacılarım issimlerinizi tek tek sayamayacağım.
sizler nasılsınız...
varmı bir gelişme

yok bi vukuat şekerim... benimkinden önce elini çabuk tutamayan bir platoniğim vardı... sabah akşam işe gidip gelirken ; yokda sokakta parkta banlada hep karşılaştığım :)
ööylee bakmaktan başka bişi yapmazdı ... ama o sırada benimki çıkınca ohooo dedim ben seni mi beklicem :) o çocuğu gördüm de geçenlerde rüyamda... onu düşünmeyi daha uygun gördüm daha iyisini bulana kadar :)))

selam kizlar gecmisi tam okuyamadim varmi biseyler geldim ama kimse yok

dün geldi antalyadan sabah gelmis mail atmis aksam konusuuruz filan diye askam cok az konustuk
zaten morali bozuktu böyle cok az konustuk haberleri okudum interneten agliyordum dedi bende yanindayim dua ediyorum filan dedim böyle iste ...

nasil olucak ben ankaraya gelince nasil davranir bilmiyorum

su an dayisi öldü diyemi böyle yoksa ankarada degisikmi olur bilmem bende hic bisey soramiyorum simdi

o dönemden bende gectim hic bisey yapmiyordu bekle sabret dua et bende dün alisveris yaptim kendime siyah dar bi elbise aldimmmm bide cantaaaa

o dönemden bende gectim hic bisey yapmiyordu bekle sabret dua et bende dün alisveris yaptim kendime siyah dar bi elbise aldimmmm bide cantaaaa

aynısını bn geçen hafta aldım kuzum:))) hatta ktotondan aldım elbiseyi çantamıda alışveriş merkezindenkaydirigubbakcemile5cnm dua ediyorum hatim indrcem yakında:)) hergün hiç durmaksınız dua ediyorum bakalım:))

selam kızlarrrr....
nasılsınız ???
arkadaşlar bekleyince gelmiyorlar beklemeyin free takılın...benim uluç bu aralar ne zaman msn ye girsem hemen yazıyor bi görseniz dün internet cafeden girmiş nete bana diyorki yanımdaki kız bana bakıyor dedi uyuz oldum ama belli etmedim bu adam neden böyle şeyler söylüyor bana acaba beni sıradan biri olarak gördüğü içinmi yoksa kıskandırmak içinmi anlamadım vallahi ???bende dedimki kız sana bakıyorsa sende ona bak dedim...

alın alın kıyafetler ... ben de bakındım 2 gün önce ama hiçbişey beğenemedim niyeyse...

banada siyah bir elbise lazım kısa bişey kuzenim evleniyor akşam yemeğine giderken giymek için bu arada uluçda belki bana eşlik edecek o akşam

olmadi canim ekle yine

ya benimki dar ama günlükte giyersin aksam topukluyluda giyersin cok dadli bide tama bana göre biseydi hemen aldim arkadasimda aynisi aldi

bende hazirlandim simdi hindistandli bi arkdasimla bulusucam

ya arayinca bulunmaz elbise dün benimde aklimda yoktu öyle buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…