Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aynen cnm ya bulamıylar geri geliolar ama bnm daha çok yenii offf ama bizimki pek ole yapmaz yaa geri gelmez ne bilm bitti dönmycem dio ayyy snr oldum bak

bence kıskandırmak için... ayy çocuk gibi bunlar yaaa :roflol:

kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm :) beyaz bir güvercin geldi balkona bende aldım elime ayaklarına ip dolanmıştı çıkardım babama göstedim su verdim dilek tutup saldım gökyüzüne sonra bi tur attı geri geldi içeri girdi yine balkondan :1rolleyes:

EĞER

O’nu hatırladıkça başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz...
Ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla O hüzünden bu neşeye konup kalkıyorsanız gün boyu nedensiz... ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin...
O’nunlayken pervaneleşen yelkovanlar, O’nsuz mıhlanıp kalıyorsa yerine, bir akrep kadar hain...
sınıfta, büroda, yolda, yatakta içiniz içinize sığmıyor, O’ndan söz edilince yüzünüz, sizden habersiz, mis kokulu bir ekmek dilimi gibi kızarıyor, mahcup somurtuyor veya muzip sırıtıyorsa,
ve O, her durduğunuz yerde duruyor, her baktığınız yerden size bakıyor, siz keyiflendikçe gülüp, hüzünlendikçe ağlıyorsa...
dünyanın en güzel yeri O’nun yaşadığı yer, en güzel kokusu bedenindeki ter, en dayanılmaz duygusu gözlerindeki kederse...
hayat O’nunla güzel ve onsuz müptezelse...
elmalar pembe, kiremitler pembe, gökyüzü, yeryüzü, O’nun yüzü pembeyse,
kışlar ilkbaharsa, yazlar ilkbahar, güzler ilkbahar...
her şiirde anlatılan O’ysa... her filmin kahramanı O... her roman O’ndan söz ediyor, her çiçek O’nu açıyorsa...
bir anlık ayrılık, bir ömür gibi geliyor ve gider gitmez özlem saç diplerinizden çekiştirip beyninizi acıtıyorsa,
iştahınız kapanıyor, iştahınız açılıyor, iştahınız şaşırıyorsa...
iştahınız, hasret acısında bile karşı konulmaz bir tat buluyorsa...
eliniz telefonda yaşıyor, işaret parmağınızla ha bire O’nu tuşluyor, dara düştüğünüzde kapıyı çalanın O olduğunu adınız gibi biliyorsanız...
mütemadi bir sarhoşluk halinde, her çalan telefona O diye atlıyor, vitrindeki her giysiyi O’na yakıştırıyor, konuşan birini dinlerken "keşke O anlatsa" diye iç geçiriyorsanız...
kokusu burnunuzdan, sureti gözünüzden, sesi kulağınızdan, teni aklınızdan silinmiyorsa bir türlü...
özlemi, sol memenizin altında tek nüsha bir yasak yayın gibi taşıyorsanız gün boyu...
hem kimseler duymasın, hem cümlealem bilsin istiyorsanız...
O’nsuz geceler ıssız, sokaklar öksüzse...
ayrılık ölüme, vuslat sehere denkse...
gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de;
bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep O’nun yüzü suyu hürmetine...
uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa...
dışarıda yer yerinden oynuyor ve "içeri"de bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa,
nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız...
kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim...
gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa...
Her gidişte ayaklarınız "Geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla...
...o halde yarın sizin gününüz!..
"Çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz.

CAN DÜNDAR

galateia ruyan cok gzuel gercekten hayır olsun ınsallah...

bende ruya gordum kardesım evlenıyomus..
kıyafetımı gıyıyorum bı turlu ayakkabı bulamıyom beyaz gıycekmısım yok lame rengı gıy dıyolar o ayakakbılarımı ararken her yerı dagıtıyom ay cok kotuydu dugun bıttı dıyom falan...
buldum ama gıydımmı bılmıyom..ayakkabı gormek pek ıyı degıl sanırım.

hayatım rüyan çok güzel hayra yoralım hayır olsun...

günaydın kızlarrr..
yeni kalktım ve nedense geçmişi okumaya başladığımdan beri içimde boyle bi güzel hisler var:)
yani umarım iyi haberler alacağızdır öyle bişidir..geçmişi okumaya devam ediyim

tutı senınkı bıraz yakınlasmak ıcın yapıyo galba hem kıskandırmak hemde senle konusmak ıcın..
bu erkekler ne saflar ya demı ...kız ona bakıyomus..ıyı demısın sende bak olese..hayret bıse ya..zaten bakmasan goremessın..:mymeka:

hayatım ayakkabı sıkıntı diye biliyorum ben ama hayra yor hayır olsun sende ...iyi şeyler düşün

kuzucuklar fazla dağılmayın biraz enerjiniz yükselsin, benim iyi olduğumu sanmayın bende üzgünüm, ama bigün birimiz bi gün öbürü olcak dimi bizi ayağa kaldıran, şimdik ben bi kuaföre gidip geliyorum şölee enerjik bir iki şarkı dinleyinnn hihoyyyt

ay bir görsen ebrucum bana web cam açtı böyle web cama yakınlaşıyor bişey gösteriyor ...dedim sen napıyorsun dedim bana demesinmi biri web cama yaklaş dedi o yüsden öyle yaptım dedi bende sen birileri ile konuş dedim ben çıkıyordum msn den zaten dedim ...ayyyyyy delimi ne ya amacını anlasam zaten...öyle değince gülüyor yerim seni diyor dedim beni yeme başkalarını ye dedim klava:

benime dip boya yaptırmam lazım ıyyyyyy hiç sevmiyorum 4 saatimi alıyor çok sıkılıyorum...beklerken bide kafam yanıyor pofffffffffffffffffffff

ınsallah canım
herkez ıcın hayırlı seyler olsun:Saruboceq:

of kuzucuk hayat cok zor be
artık katlanamıyom galba
ıyıyım derken dagılıyom
kendımden bıktımsenağlama

galacım rüyan cok güzelmiş. güzel haberler alacaksındır umarım.
ebrum başa almayız yine. kafa dağatalım geçiyo yavaş yavaş. deldi geçti ama geçiyo:)
tuti hatırladığım kadarıyla senin fiziğin güzeldi, şu ne giydin cek göster kismindan hatirliyorum.
valla senin kadar kafa yordum deminden beri resimleri inceliyorum ne yakışır bu kıza diye:)
cok heyecanlı bi gece olur o yaaa..
bide uluc ne kadar gelmicem de dese, herkes için geçerli bu, ne kadar gelmicem bitti de deseler bi yerde dank ediyor. ben size hep diyorum ya, adam yüzüme söyledi ya.
ömrüm boyunca sana dönmicem dedi, seversin belki falan dedim, asla sevmicem ömrüm boyu seni sevmicem kendimi biliyorum dedi.
e son konuşmamızda hatırlattım boyle boyle demiştin dedim, öyle demedim ben diyo. ben zaten piskopatım kendimi üzmek için öyle anladım tobe tobee

hayatım ayakkabı sıkıntı diye biliyorum ben ama hayra yor hayır olsun sende ...iyi şeyler düşün

evet canım ama hayır olsun dıyelım

ya senı kıskandırmak ıstıyo bellı
cocukca seyelr ya

tutim b.. beni msne eklediğinde en az on kişiyle konuşuyodum,
artı sürekli annem içeriden beni çağrıyodu tvde bir şey göstermek için.
ve de alkolluydum.
adamla ilgilenemedim yani pek. beklediğim heyecanlı ortamı yaratamadım.
titreşim atıp duruyodu :)

bu arada benimde dip boyam fenaa şekilde geldi ama o kuaföre gidipde en az 4 saat dediğin gibi
nasıl katlanılır bilmiyorum.
ay bide bir sürü eleman var. hepsi sohbet ediyor falan. kafam kaldırmıyor..

canım benim saol artık o akşam uluç efendi gelecekmi bilmiyorum ama bakalaım herşey o zaman belli olacak benimki yalnız ayrlmadan önce demiştiki ben bir tek seni sevdim senden ayrılırsamda yine eski piç uluç olurum demişti bu arada benimki çok afedersiniz aşırı piçti ablaları hayret etmişti uluca ne yaptın sen artık akşamları düzenli olarak eve geliyor diye annesi çok sevinmişti hep bana dua etmişti aman kızım sakın ayrılmayın diye ne yaptında oğluma böyle evi bağladın demişti ve bana uluç ayrıldıktan 4 ay sonra msnde demiştiki bak tuğçe gördün senden ayrıldım eski uluç oldum demişti senden başka kimseyi sewemem ben demişti...ayrıca ayrıldığımız gün bana sokakta herkesin içinde defol git be seni sevmiyorum diye bağırmıştı hatta arkadaşları şok olmuştu oğlum bu kız seni 15 ay bekledi kendine gel falan demişlerdi...benimki bu kadar lafına rağmen dönüyorsa bana sizinkiler hayli hayli gelir...benimki asla tükürdüğünü yalamayan bir tp çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…