hayatım ewet uzak durucam vur kaç yapıcam uluca...
bu arada ayrılık insanların aklını başına getiriyor bunu biliyorsunuzdur sanırım bizim uluç efendiye böyle oldu gezdi geldi tozdu geldi baktıki benim gibisi yok bana yanaşmaya başladı ah bu erkeklerin aklı olsaydı biraz bizim gibi kızları kaybetmezlerdi...
emin ol hepinizinki elbet bir gün dönecek ki uluç hayatta tükürdüğünü yalamayan bir erkektir nasıl olduda bana yanaşıyor şimdi inan hala şoklardayım:uhm:
aynen cnm ya bulamıylar geri geliolar ama bnm daha çok yenii offf ama bizimki pek ole yapmaz yaa geri gelmez ne bilm bitti dönmycem dio ayyy snr oldum bak
selam kızlarrrr....
nasılsınız ???
arkadaşlar bekleyince gelmiyorlar beklemeyin free takılın...benim uluç bu aralar ne zaman msn ye girsem hemen yazıyor bi görseniz dün internet cafeden girmiş nete bana diyorki yanımdaki kız bana bakıyor dedi uyuz oldum ama belli etmedim bu adam neden böyle şeyler söylüyor bana acaba beni sıradan biri olarak gördüğü içinmi yoksa kıskandırmak içinmi anlamadım vallahi ???bende dedimki kız sana bakıyorsa sende ona bak dedim...
bence kıskandırmak için... ayy çocuk gibi bunlar yaaa :roflol:
kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm :) beyaz bir güvercin geldi balkona bende aldım elime ayaklarına ip dolanmıştı çıkardım babama göstedim su verdim dilek tutup saldım gökyüzüne sonra bi tur attı geri geldi içeri girdi yine balkondan :1rolleyes:
galateia ruyan cok gzuel gercekten hayır olsun ınsallah...
bende ruya gordum kardesım evlenıyomus..
kıyafetımı gıyıyorum bı turlu ayakkabı bulamıyom beyaz gıycekmısım yok lame rengı gıy dıyolar o ayakakbılarımı ararken her yerı dagıtıyom ay cok kotuydu dugun bıttı dıyom falan...
buldum ama gıydımmı bılmıyom..ayakkabı gormek pek ıyı degıl sanırım.
tutı senınkı bıraz yakınlasmak ıcın yapıyo galba hem kıskandırmak hemde senle konusmak ıcın..
bu erkekler ne saflar ya demı ...kız ona bakıyomus..ıyı demısın sende bak olese..hayret bıse ya..zaten bakmasan goremessın..:mymeka:
kuzucuklar fazla dağılmayın biraz enerjiniz yükselsin, benim iyi olduğumu sanmayın bende üzgünüm, ama bigün birimiz bi gün öbürü olcak dimi bizi ayağa kaldıran, şimdik ben bi kuaföre gidip geliyorum şölee enerjik bir iki şarkı dinleyinnn hihoyyyt
günaydın kızlarrr..
yeni kalktım ve nedense geçmişi okumaya başladığımdan beri içimde boyle bi güzel hisler var:)
yani umarım iyi haberler alacağızdır öyle bişidir..geçmişi okumaya devam ediyim
kuzucuklar fazla dağılmayın biraz enerjiniz yükselsin, benim iyi olduğumu sanmayın bende üzgünüm, ama bigün birimiz bi gün öbürü olcak dimi bizi ayağa kaldıran, şimdik ben bi kuaföre gidip geliyorum şölee enerjik bir iki şarkı dinleyinnn hihoyyyt
hayatım ayakkabı sıkıntı diye biliyorum ben ama hayra yor hayır olsun sende ...iyi şeyler düşün
ay bir görsen ebrucum bana web cam açtı böyle web cama yakınlaşıyor bişey gösteriyor ...dedim sen napıyorsun dedim bana demesinmi biri web cama yaklaş dedi o yüsden öyle yaptım dedi bende sen birileri ile konuş dedim ben çıkıyordum msn den zaten dedim ...ayyyyyy delimi ne ya amacını anlasam zaten...öyle değince gülüyor yerim seni diyor dedim beni yeme başkalarını ye dedimklava:
ay bir görsen ebrucum bana web cam açtı böyle web cama yakınlaşıyor bişey gösteriyor ...dedim sen napıyorsun dedim bana demesinmi biri web cama yaklaş dedi o yüsden öyle yaptım dedi bende sen birileri ile konuş dedim ben çıkıyordum msn den zaten dedim ...ayyyyyy delimi ne ya amacını anlasam zaten...öyle değince gülüyor yerim seni diyor dedim beni yeme başkalarını ye dedimklava:
galacım rüyan cok güzelmiş. güzel haberler alacaksındır umarım.
ebrum başa almayız yine. kafa dağatalım geçiyo yavaş yavaş. deldi geçti ama geçiyo:)
tuti hatırladığım kadarıyla senin fiziğin güzeldi, şu ne giydin cek göster kismindan hatirliyorum.
valla senin kadar kafa yordum deminden beri resimleri inceliyorum ne yakışır bu kıza diye:)
cok heyecanlı bi gece olur o yaaa..
bide uluc ne kadar gelmicem de dese, herkes için geçerli bu, ne kadar gelmicem bitti de deseler bi yerde dank ediyor. ben size hep diyorum ya, adam yüzüme söyledi ya.
ömrüm boyunca sana dönmicem dedi, seversin belki falan dedim, asla sevmicem ömrüm boyu seni sevmicem kendimi biliyorum dedi.
e son konuşmamızda hatırlattım boyle boyle demiştin dedim, öyle demedim ben diyo. ben zaten piskopatım kendimi üzmek için öyle anladım tobe tobee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?