Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

offf. tuti bide o davranışı çok kötüdür yaa.
bende yaşadım benzerini.
hani sokakta sevmiyorum artık defol git demiş de arkadaşları korumuş ya seni.
insanı bitiriyo ya yerin dibine sokuyo.
b..ye de diyorlardı bak bu kız seni seviyo bi kere daha deneyin.
ay ay Allah bi daha öyle kotu günler yaşatmasın yaa. hatırlamak bile alt üst ediyo moralimi.

aynan tatlım ya sen bence kaçış planına dewam et o titreşim atsın dursun ama çokta kaçma vur kaç yap a.s
kuaför meselesine gelincede maalesef kadınlar abuk subuk dedikodu yapıyorlar ünlüleri çekiştiriyorlar yada yemekteyiz programına yorum yapıyorlar ayyyyyysırnaşık şey

sorma tatlım ya bide yaz günü olay şilede oldu bizim şilede çok tanıdık wardı barın önünde oldu olay uluç bagırıyor bana herkesın ıcınde güvenlik falan sakin ol falan dıyo ben kilitlendim kaldım gözlerimden yaşlar akıyor yanımda kız arkadaşlarım tutuyor beni güçlükle hani bıraksa yere düşücem benim kız arkadaşım hemen dayımla yengemi aramış karşı sokaktan dayım koşa koşa geliyor benim yanıma bir bağırdı uluca adam ol adam dedi bu kız seni 15 ay canı pahasına bekledi dedi ayağına geldi seni annesine babasına sawundu dedi sakı dedi bir daha seni tuğçenin yanınd görmiyeyim dedi dayım beni aldı cafeye götürdü sakinleşmem için ir baktım kızlar uluçta cafeye girdi arkadaşlarıyla başını yere eğmiş başını ellerinin arasına almış duruyor arkadaşları hararetli hararetli bişeyler anlatıyorlar yinede gözümü ondan alamaıydım en son dayım beni koluna aldı ewe gitmek için kalktık baktım uluçla göz göze geldik öyle masum bir bakışı wardıki pişman olduğu belliydi gözleri kıpkırmızı olmuştu

engelledim bi haftadır oda girmedi ama..
pazardan beri engelli bende...
girerse bugün girebilir cünkü haftasonları rahat giriyo.
açmam herhalde bende engelini. çünkü daha fark etmedi bile beni göremediğini :)
tuti o bizim ilk konusmamız,sonraki iki konusmada ben beni seviyomusun falan dedim bozdum yani.
ilk konuşma iyiydi bi tek. kendimi geri çekmiştim.

bak canm sen bir süre gözükme bak o zaman nasıl merak ediyor seni ayrıca canım şunu unutma erkekler soru sorulmaktan nefret eder uzaklaşırla bende bunu son biten ilişkimde anladım sakın olaki bir dah abeni seviyormusun,benden hoşlanıyormusun v.s gibi sorular sorma canım aşırı kaçıyorlar...zaten zamanı gelince söyleyecektir

kızlar pekı sız benım durumuma ne dıyorsunuz sız olsanız ne yapardınız düşüne düşüne kafayı yiyeceğim....

dimi yaa ... zaten bakıyormuş ki lülülülülülü

kıyamam ya ... nasıl anlatmışsın... bence gelecek o geceye... ama adam olup gelir inşallah ... :Saruboceq:

dimi yaa ... zaten bakıyormuş ki lülülülülülü

kıyamam ya ... nasıl anlatmışsın... bence gelecek o geceye... ama adam olup gelir inşallah ... :Saruboceq:

inşallah kuzum ya zatn o akşam ölçecem herşeyi bakalım telefonu çok çalacakmı eğer öyle sürekli karı - kız ararsa kusura bakmasın ben yine o kızları hayatındna temizleyemem çünkü uluçla çıkarken msn şifresini vermişti bana aman allahım kızlar ekliyor bunu sen ne tatlısın sen ne şekersin diye atlıyorlar uğraşamam yine böyle şeylerle...yada dicemki gez gel uluç

tutim bu yeni cocuğun gelmesi cok uzun sürmez. ama inşallah uluçun adam olduğu günleri görürüz:))
bide hayata noldu ki cnm ??

tuticim ben e platonıkler burayada yazmıştım herkesin fikrine ihtıyacım var. benım ılıskımı bılıyorsun erkek arkadaşımla sureklı kavgalar edıp ara verıyorduk demıştım.gecen sene askere gıtmeden bır dönem önce ayrılmıştık.ben o dönemde bır ılıskı yaşamıştım.2 hafta cıkmıştık ve 2 haftada ılıskı yaşadıgım ınsan tum aılesı,tum arkadaş cevresı herkes ıle tanıştırmıştı.sonrasında ben ayrılmak ıstıyorum demıştım onu uyurken bırakıp eve gelıp ayrılmak ıstıyorum demıştım pekı neden dıye sadece sormuştu sebebı yok demıştım ısı gurur yapmıştı.fakat bır sure ara verdıkten sonra bız gene gorusmeye başlamıştık.cıkmıyorduk ama 2 sevgılı gıbı herseyımızı bırbırımızın bılıyor bırbırımıze hesap soruyor,hesap verıyorduk ve ben askerımle barıştıgım halde bunu yapıyorduk.barıştınmı barışmadın mı dıye hıcbır zaman sormadı fakat askerımle carsı ızınınde cekıldıgımız fotografları gorunce ya o yada ben demıştı bende karar verememıştım.ama hayatının her noktasından haberım vardı.veya tüm sıkıntılarımda dertlerımde yanımdaydı .en son hanı barıştıgımı bılıyorsun ya ondan önce bırbırımızi sadece özlediğimizi söylemek için arıyorduk.o yenı mezun oldugu ıcın ıs bulamadııg ıcın aılesının yanında izmirdeyken seni özledim dememle kalkıp gelıyor,yada dayan 1 hafta sonra yanındayım dıyordu ve benı askerım askerden döndüm dıye aradı karar veremedım ıkısı arasında gorustum.ve özlediğini söyleyen insan bunu öğrendi ortadan yok oldu.mesajlarıma cevap vermez falan oldu.pazar aradım ablasını sevgılısı zannettım telefonu kapattım yüzüne ilişkisi var dıye dun ortak bır arkadaşımızla sıze nasıl askerden geldiği içinmi bilmiyorum ama duygularım hala yok erkek arkadaşıma dıyorsam arkadaşıma da oyle anlattım.arkadaşımda senın hala aklın aralıkta yaşadıgın ve sonrasında .hıcbır zaman suankı erkek arkadaşının gözlerinin içine baktığını görmedim,çok fazla ilgilenmedi,sahiplenmedi seni sen sadece bağımlılık oldugu ıcın onunlasın yoksa sen cana aşıksın.canı sevıyorsun canda senı bır ınsan oldugunu bıle bıle o pesınden geldı daha napabılırdıkı sevgını gostermenı ıstedı senden sense başkasını tercıh ettın dedı sıze gore hala onu sevıyor olabilirmiyim yada ben cana hep bırlıkte olalım dedım ama o kabul etmedı hayatını yoluna koyana kadar sızce o sevıyormudur yada bu durum benım kafamda kendı yarattıgım bır olaymıdır? benım napmam gerekıyor sıze gore ?
bu arada dun canı aradım akşam 11dı.gene sesını duymak ıcın aradım dedım ıyı yapmışsın ıstanbulda olsam gorusurdum kesınlıkle dedı ama hala ıs bulamadıgı ıcın ızmrde ızmıre gitsem mi günübirlik uçakla?
ve fahrinin bana itici gelen tüm söyledıklerı o söylediğinde bana mükemmel geliyor anlatamayacak bır duygu bu.ama dedıgım gıbı o aralıktan sonra hep askerı bıldıgı ıcın kactı bendekı sadece platonık sevgımı? bu platonık aşk mı oluyor?

oraya yazdıgımı buraya kopyala yapıştır yaptım yorumlarınıza cıdden ıhtıyacım var kafayı yıcem yerımde olsanız napardınız?

umudum zaten yorum yaptı cok tesekkur ederım ama gercekten herkesın fıkrıne ıhtıyacım var çünkü kımseyı kırmamak üzmemek ve acı cekmemek ıstıyorum.

canım ben sana tek bişey söylüyorum sana değer verenle beraber ol...

tutim bu yeni cocuğun gelmesi cok uzun sürmez. ama inşallah uluçun adam olduğu günleri görürüz:))
bide hayata noldu ki cnm ??

bakalım hayatım ama inan bu son ayrıldığım çocuğu beklemiyorum olsada olur olmasada demekki bende bişeyler bitmi ona karşı ama uluç buna 10 basar kendi duygularım açısından sonuçta uluç daha uzun süreli bir ilişkimdi...

tugce bu dedıgın ınsan can oluyor ama canda sevgılı olmadan deger vermek ıstıyor yanı elınden gelenın fazlasını yapıyor bır erkekten beklenılenın fazlasını hatta ama sevgılı olmadan herseyı yapmak ıstıyor dıger ınsan 3 seneılk ılıskım.ve askerden yenı geldı dıyemı bılmıyorum askere gıtmeden oncekı gıbı degıl yada ben artık onu sevmıyorum.anlayacagın kafam cok fazla derecede karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…