Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bnde yatıyorum yaa yarın arkilerim ile blscam:)) saol hayatım fikrlerin için çok tsekkrler:)) herkese ii geceler kızlar öptüm hepinizi allah bu mübarek cuma dicem artık cumartesii ama hepimizn dilklerini kabul etsin yakın zmnda sevdklerimizi kapımıza getirsinn aminnnnnnnnnnnnnnnn .:))))))

cnm bende bunu soyluyorum .yanı demekkı onda bitti yada aradıgı seyler ,hayattan beklentıleri farklılaştı.bende askerımı 3 yılın sonunda her çarşı ıznınde sabahın 6sında kalkıp gıttım yanına ama bak geldıgınde artık görüşmek istemedığımı dusunmeye başladım cunku artık bıraktıgı ınsan degılım bana verdıklerı yetmıyor beklentılerım farklı ve acaba başkasını sevebılırmıyım dıye dusunmeye başladım.
oda oyle olabılır yanı bugun evlılıkler bıtıyor hergun dunyanın bır tarafında bırılerı ayrılıyor ılıskılerın bıtmesıde cok normal.

bu yorum bnm için mi((

evet sanırım bunu bırakıp giden için söylemek kolayson dakkaya kadar sevdiğini söyleyip sonra bi anda bitirmek tabi bu erkekler için diyorum kızlar belki doğru düzgün ayrılabilirler buna lafım yok.nasıl bitebilir ya bir sevgi nasıl biter tamam aşk belki biter ilk heyecanlar olmayabilir ama sevgi bitermi!!! o kdar beraber kurduğun hayaller, evlilik planları, herşeyi bir anda silebiliyor musun? ben değiştim yok bunaldım sıkıldım ne demek bu, bende sıkılıyorum ama karşılıklı çözüm arıyorum dimi, bu öle evcilik oyunu değil madem böyle hissediyordu bunu 3,5 senede mi anladı, şunu da belirtim ben geride kalanın acısıyla bunları söylüyorum belkide sen haklısın. ben hala seviyorum özlüyorum ve o benim aşkım.eğer dediğin gibi kafasında bir şey oluştuğsa bilemiyorum.bence sende iyi düşün onu o kadar severken isterken nasıl değişti bu duyguların? kendine zaman tanı daha sonra pişman olacağın bişe yapma çünkü insan ancak kaybedince değerini anlıyor :1no2:

korktum ben yahu ... hislerim kuvvetli demiştin ama ... :uhm:
yaa kuzucum bana da bi rüyaya yatsana şu sarışın çocuuğun ismini çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

ayrıl da gel aramıza katıl dermişim, şaka tabi :roflol:
allah korusun... canım şişşt şişşt sakin ol, sinirlerine hakim ol, aman, bak buranın kontenjanı doldu... ayrılmayın emi :1hug:

allam yaaa :roflol:

eğer arkadaşım sürekli ağlamaklıysa ; sürekli olumsuzsa ben de sağlam bir fırçalama olayına girerdim sanırım... tamam canımız yanıyor... hepimiz biliyoruz... ama sürekli de öyle bunalım yaşanmaz; yaşamayın yaaa... ufak şeylerden de mutlu olun nolur... arada da üzülün... yerimseniben

Merhabalar
Bende sizdenim
Severken ayrılmak gerçekten çok zor
İnsan hatırlamak istemese de o gzel günler aklından çıkmıyor
Umarım herkes birgün hakettiği sevgiyi ve sevgiliyi bulur

inşallah canım hepimiz için dileğin gerçek olsun :Saruboceq:

evdeyim işten çıktım şu dünyada kaybedeceğim hiç birşey kalmadı artık

noldu canım ya hayırdır... :teselli:

böcüşüm günaydın nasılsın bakalım?
suprensesi hayırlısı olsun,hayata baştan başlama fırsatın var öyledüşün

yapacak en mantıklı şey bu senin için yoruluyoruz ama yaşamak istiyosak bunu başarmak lazım
söylemek kolay tabiki başarmak zor

böcüşüm günaydın nasılsın bakalım?
suprensesi hayırlısı olsun,hayata baştan başlama fırsatın var öyledüşün

günaydın mintim :1hug:
ben gayet iyiyim ... özgür hoş bir bayanım :lepi:
sen nasılsın ... sırnaşık şey

hayata baştan başlamak,...
yoruldum artık ben

canım ya hayırlısı olsun... inşallah en kısa zamanda bir iş bulursun istediğin gibi...
ama hayat böyle ya işte... durup durup yeniden dönüyor...
pes etmek yok tamam mı :teselli:

ne güzelmiş bu yaaa özgür hoşbayan
bende istiyorum bundannn
:))))
iyi ne olsun bildiğin gibi

ya ben dün müdürle kavga ettim ben gidiyorum dedim geldim onlar çıkarmadı şimdide patron aradı bişey sormak için işle ilgili,hatanedeymişsin dedi ne zaman geliyorsun biz şehir dışına çıkacaz dedi,gelmicem ben daha dedim,lafımın üzerine laf katma araba gönderiorum hazırlan dedi

ayy yaa ne atraksiyon olmuş...
hazırlan o zaman canım... müdürle tartışmışsın ama patron senden yana çıkmış... bu iyi birşey... bu arada bak ne güzel fırsattan da faydalanmamışlar...

bizim patronlar olsa tazminat da vermeyeceğiz diye sevinirler valla...

istersen sakin kafayla bir düşün sen... yerimseniben

ciddimisin sen sizin patronlar konusunda,ortam kötü biliyorsun başka işte bulamam kolay kolay bu şartlarda

evet tatlım ciddiyim :) o yüzden bence iyi düşün... bu arada çıkıyorum ben ... öpüyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…