cnm bende bunu soyluyorum .yanı demekkı onda bitti yada aradıgı seyler ,hayattan beklentıleri farklılaştı.bende askerımı 3 yılın sonunda her çarşı ıznınde sabahın 6sında kalkıp gıttım yanına ama bak geldıgınde artık görüşmek istemedığımı dusunmeye başladım cunku artık bıraktıgı ınsan degılım bana verdıklerı yetmıyor beklentılerım farklı ve acaba başkasını sevebılırmıyım dıye dusunmeye başladım.
oda oyle olabılır yanı bugun evlılıkler bıtıyor hergun dunyanın bır tarafında bırılerı ayrılıyor ılıskılerın bıtmesıde cok normal.
cnm bende bunu soyluyorum .yanı demekkı onda bitti yada aradıgı seyler ,hayattan beklentıleri farklılaştı.bende askerımı 3 yılın sonunda her çarşı ıznınde sabahın 6sında kalkıp gıttım yanına ama bak geldıgınde artık görüşmek istemedığımı dusunmeye başladım cunku artık bıraktıgı ınsan degılım bana verdıklerı yetmıyor beklentılerım farklı ve acaba başkasını sevebılırmıyım dıye dusunmeye başladım.
oda oyle olabılır yanı bugun evlılıkler bıtıyor hergun dunyanın bır tarafında bırılerı ayrılıyor ılıskılerın bıtmesıde cok normal.
Kızlar selam!
Az bi geldim. Ya fal deyince bugün ilginç bişey oldu yani fal değilde.Anlatayım:
Sabah erken kalktım biraz ders çalıştım yatağımda. Sonra uyuyakalmışım. Derken o esnada rütamda sevdiğim bi arkadaşımla konuşuyorum. Devemlı Murat isminde birinden bahsediyoruz. Yani bu Murat benim arkadaşıma aşıkmış rüyamda. Öyle bi rüya. Sonra uyandım. Arkadaşımı arayım dedim unutmuşum.
Az önce mesajlaştık.Anlattım rüyamı. Ben sana Murat'tan daha önce bahsettim mi dedi. Bende hayır dedim yani konuşmadık hiç. Canım valla enteresan bende şuan Murat'la oturuyorum ve bana çıkma teklifi etti dedi.
Çok şaşırdık ikimizde.
Galiba erdim ben ne dersiniz :)))
ayrıl da gel aramıza katıl dermişim, şaka tabi :roflol:
allah korusun... canım şişşt şişşt sakin ol, sinirlerine hakim ol, aman, bak buranın kontenjanı doldu... ayrılmayın emi :1hug:
Canım banada arkadaşlarım öyle söylüyor. Mesela bizi tanıştıran ortak arkadaşımda öyle demişti hep. Bende tabi ilk başlarda çok üzüldüğüm ve gerçekten psikolojim bozuk olduğu için çok ama çok üzülüyordum hatta kızıyordum çünkü olumsuz şeyler duymak canımı çok acıtıyordu.
Fakat arkadaşlarımız neden öyle söylüyor biliyor musun? Bizler üzülmeyelim beklemeyelim diye.Çünkü umutlandırmak istemiyorlar.Yani sen bekleme unut ama gelirse gelir zaten demek istiyorlar.Öyle herkesin lafına bakarak moralini bozma.Arkadaşlarınada sakın kırılma.
Bende böyle ne biçim dost bunlar dedim. Hatta şimdi çok sevdiğim bi arkadaşımla kırıldık birbirimize konuşmuyoruz bile.
Tamam onlarda belki düşünmeden ağır konuşuyorlar.Unut,bitti falan.Ama emin ol üzülmemizi istemiyorlar.Fakat haklısın daha makul sözler kullanabilirler aslında.
Merhabalar
Bende sizdenim
Severken ayrılmak gerçekten çok zor
İnsan hatırlamak istemese de o gzel günler aklından çıkmıyor
Umarım herkes birgün hakettiği sevgiyi ve sevgiliyi bulur
evdeyim işten çıktım şu dünyada kaybedeceğim hiç birşey kalmadı artık
böcüşüm günaydın nasılsın bakalım?
suprensesi hayırlısı olsun,hayata baştan başlama fırsatın var öyledüşün
hayata baştan başlamak,...
yoruldum artık ben
böcükcüm aradılar işyerinden şimdi gitcem off ya
ya ben dün müdürle kavga ettim ben gidiyorum dedim geldim onlar çıkarmadı şimdide patron aradı bişey sormak için işle ilgili,hatanedeymişsin dedi ne zaman geliyorsun biz şehir dışına çıkacaz dedi,gelmicem ben daha dedim,lafımın üzerine laf katma araba gönderiorum hazırlan dedi
ayy yaa ne atraksiyon olmuş...
hazırlan o zaman canım... müdürle tartışmışsın ama patron senden yana çıkmış... bu iyi birşey... bu arada bak ne güzel fırsattan da faydalanmamışlar...
bizim patronlar olsa tazminat da vermeyeceğiz diye sevinirler valla...
istersen sakin kafayla bir düşün sen... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?