sen bu çocukla birlktemsn bn anlamadım olayı ya-tatlicadiarzu-
ya bilmiosunuz ben bunun msn sini actim dogan diye biri vardi kuskulandim oymusum gibi konustum sonra cam actirdim kiz cikti karsima...
sonrada msn nikine sanada bu yakisir biri gider digeri gelir kisiligin bu falan yazdim...
oda bana cevap olarak ...
"ben ona resmen asigim o benim karim olucak onu raatsiz etme " diye yazdi...
o gün kafayi yedim...
sonra eski adresini actim enginin...ekliydi yeni adresi ordan takip ediyordumm...
oda o adresi actigimi biliyordu...
sonra yeni adresinin iletisine"nerdesin seni bekledim baya ...sms yolla ararim askim" diye yaziodu o gece hic uyumadim aglamaktan gözlerim sistii canim yandi...
kiz online degildi bunu yazdigindan eminim...
kizida takip edebiliyorum bi sekilde...
nese yarinki gün oldu actim sabah msn sini...
iletisi degismis...
"Doguscan" yani oglmuzun adi yaziyordu bide arkasina "dayanmaz" diye eklemis
sonra iste dün bekledim tüm gün gelmedi engin...kizda hic girmedi...bi kere aksam üstü girdi cikti hemen...
benimde aklima hemen isteme olayi falan geldi
ne kadar çıktınz peki ne çabuk birilerini bulmş yaa hayret ediyorum gerçekten bu erkeklere yapamıyormuusnz arkadaşım sevgilisiz ya biz nası senelerce kimseyle çıkmıyoruz .. onlar 2 dak boş kalamıyorlar hepsi bir değil ama war böleler inanamıyorum cnm ama ciidden karışık bi durum
Uzaktan baya seni kiskandirmaya calisiyo gibi gozukuyo...
Kizla alakasi olsa ayni anda msn de online olurlardi...
Anlattiklarina gore belliki kiz hoslaniyo bundan...
Da seni niye kiskandirmaya calisiyo...
Bu erkeklerde bazen cok cocukca oluyo...
Ne gerek varsa bu oyunlara anlamiyorum...
Onlara gore sevgililik ne ki??
Askin sevginin degerini bilmiyolar...
Bitmismi bi iliski tamam hadi gecmis olsun aninda yola devam...
Budur onlar icin...
Bu kadar duygudan uzaklar iste...
ne kadar çıktınz peki ne çabuk birilerini bulmş yaa hayret ediyorum gerçekten bu erkeklere yapamıyormuusnz arkadaşım sevgilisiz ya biz nası senelerce kimseyle çıkmıyoruz .. onlar 2 dak boş kalamıyorlar hepsi bir değil ama war böleler inanamıyorum cnm ama ciidden karışık bi durum
ya çukulatam böle rezil bi kıskandrma olurmu ben her ne kadar eski sevgilime kıssamda adamla sildk birbirimizi msnlerden tek görüşme yerimiz telefonlar yani.. medeni insanlar gibi ayrıldk bni üstüne düştüm gururszlk yaptım ama pişman değilm.. böle oyunlara grek yok yapan adamdanda uzak durcaksın çocuk çocuk hareketler evcilik oynamıyoruz biz olgun insanlarız adam gibi ilşkiler yaşamalıyız.. adına yaraşır şekilde..
iste bende cözemiyorum artik adami...
bilmiorum ne yapmaya calisio...
hani dioki git hayatimdan istemiyorum...
ya adam yeni msn acti
onu eski adresine ekledi...
sifresinide en basit sekilde benim bulacagim sekilde yapmis...
sonra bu olaylar oldu....
iste yazdi iletisine sms yolla ararm askim falan diye
o gece girdi eski adresine sildi engelledi yeni adresini falan
ya kuzum bilmiyorum yani eski sevgilime olan duygularım bitio git gide istemiyorum aşkım hep kalsın istiyorum ama inan ayrılalı sanki yıllar oldu o 6 hafta sanki 6 yıl gibiydi hiç acı duymadım ağladım evet normal 3 buçuk yıl ama insan 5 6 aylık ilşkisinde kendini yerden yere wuruo bn unuttum ama istemiyorum unutmak:çok üzgünüm:belkide görmüyorm die böle gözden uzak olan gönüldende uzak oluo galiba:çok üzgünüm:
oda mı böle düşünüo acaabaaa??? odamı uzak bana şuan offf bi görsem onu oda bni görse aşkımz yeniden alevlenr ama denk gelmiyoruzzzz:1no2:
Ayri yerlerdemisiniz ki?
En son ne zaman gorustunuz?
Nasildi saat kacta nerde:roflol:
:roflol:kuzm çok yakınz aynı semtyz yani ama görüşemiyoruz.))) allah göstermio onu banasırnaşık şey
ne olur askimmmmmmmm
kollarinda can vereyim
o nasil oluo anlamadim ben
o nası kelimler ole yaa sen nie onun kollarında ölüyorsun o senn kolllarında ölsün hayret bişey hiç kimse vazgeçilmez değil biz böle yaptıkça onlar kendilerini bulnmaz hint kumaşı sanıolar ya al bnm sevgilmn şuan bi yerleri tawan ole yalwardım ki ona dön dön bilmem ne ama dönmedi o ayrı:roflol:yeni ayrıldk gerçi ama olsun anlicak değermi görcem bnde köpe olcak kapımda:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?