Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kiza ayrica sordum...
benim hakkimda ne düsünüorsun diye engin olarak...
arkadasiz falan dedi ama bal gibi hoslandigi belli bunu hissettim yani ben

Uzaktan baya seni kiskandirmaya calisiyo gibi gozukuyo...
Kizla alakasi olsa ayni anda msn de online olurlardi...
Anlattiklarina gore belliki kiz hoslaniyo bundan...
Da seni niye kiskandirmaya calisiyo...
Bu erkeklerde bazen cok cocukca oluyo...
Ne gerek varsa bu oyunlara anlamiyorum...

ne kadar çıktınz peki ne çabuk birilerini bulmş yaa hayret ediyorum gerçekten bu erkeklere yapamıyormuusnz arkadaşım sevgilisiz ya biz nası senelerce kimseyle çıkmıyoruz .. onlar 2 dak boş kalamıyorlar hepsi bir değil ama war böleler inanamıyorum cnm ama ciidden karışık bi durum

ya çukulatam böle rezil bi kıskandrma olurmu ben her ne kadar eski sevgilime kıssamda adamla sildk birbirimizi msnlerden tek görüşme yerimiz telefonlar yani.. medeni insanlar gibi ayrıldk bni üstüne düştüm gururszlk yaptım ama pişman değilm.. böle oyunlara grek yok yapan adamdanda uzak durcaksın çocuk çocuk hareketler evcilik oynamıyoruz biz olgun insanlarız adam gibi ilşkiler yaşamalıyız.. adına yaraşır şekilde..

Onlara gore sevgililik ne ki??
Askin sevginin degerini bilmiyolar...
Bitmismi bi iliski tamam hadi gecmis olsun aninda yola devam...
Budur onlar icin...
Bu kadar duygudan uzaklar iste...

iste bende cözemiyorum artik adami...
bilmiorum ne yapmaya calisio...
hani dioki git hayatimdan istemiyorum...
ya adam yeni msn acti
onu eski adresine ekledi...
sifresinide en basit sekilde benim bulacagim sekilde yapmis...
sonra bu olaylar oldu....
iste yazdi iletisine sms yolla ararm askim falan diye
o gece girdi eski adresine sildi engelledi yeni adresini falan

Onlara gore sevgililik ne ki??
Askin sevginin degerini bilmiyolar...
Bitmismi bi iliski tamam hadi gecmis olsun aninda yola devam...
Budur onlar icin...
Bu kadar duygudan uzaklar iste...

ya kuzum bilmiyorum yani eski sevgilime olan duygularım bitio git gide istemiyorum aşkım hep kalsın istiyorum ama inan ayrılalı sanki yıllar oldu o 6 hafta sanki 6 yıl gibiydi hiç acı duymadım ağladım evet normal 3 buçuk yıl ama insan 5 6 aylık ilşkisinde kendini yerden yere wuruo bn unuttum ama istemiyorum unutmak:çok üzgünüm:belkide görmüyorm die böle gözden uzak olan gönüldende uzak oluo galiba:çok üzgünüm:

3yil ciktik...ayrilali 8 ay falan oluo en son görüsmemiz 10 martta 10subatta tamamen bitti gibi bisi karisik bi durum

Nerde canim ya...
Onlarda o dusuncemi var...
Evcilikten ibaret onlar icin...
Ask oyunlariyla kendilerini degerli gostermeye calisiyolar...
Ki onlar bizim gozumuzde zaten degerli...
Boyle yaptikca degerlerini kendileri bitiriyo...
Ama anlamiyolar iste...

Bu erkekleri anlamiyorum ben ya...
Kelin kendi merhemi olsa kendi kafasina surer hesabiyiz....

Aynen canim olay budur...
Gozden uzak olan gonulden de uzak oluyo...
Sevgileri bu kadar basitse aynen oyle oluyo...

oda mı böle düşünüo acaabaaa??? odamı uzak bana şuan offf bi görsem onu oda bni görse aşkımz yeniden alevlenr ama denk gelmiyoruzzzz:1no2:

ne olur askimmmmmmmm
kollarinda can vereyim

o nası kelimler ole yaa sen nie onun kollarında ölüyorsun o senn kolllarında ölsün hayret bişey hiç kimse vazgeçilmez değil biz böle yaptıkça onlar kendilerini bulnmaz hint kumaşı sanıolar ya al bnm sevgilmn şuan bi yerleri tawan ole yalwardım ki ona dön dön bilmem ne ama dönmedi o ayrı:roflol:yeni ayrıldk gerçi ama olsun anlicak değermi görcem bnde köpe olcak kapımda:dilcikar:

sarki sözü o sadece...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…