Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

uyku ilac falanmı alsam acaba ne yapsam sığmıyorum hiçbir yere hava ne kadar soğuk ama üşümüyorum hiç

bitmeseydi bu gün aradı dimi msn de de bekledim hiç açmadı aramadı.bu ne demek bitti işte ama bende bittim böyle dayak yemiş gibiyim ne biliyim anlatamıyorum işte çok kötüyüm yaa kavga etseydik belki kızgın olurdum ama etmedik neden bu kadar kolay kabullendi çok dokunuyor bana ne yapmam lazım nasıl atlatıcam en kolay ne yapmak lazım

bitanem ne dedi de bitirdi?
bak ben sana şunu söyleyim.
burada 2 senedir bekleyenler var sevgililerini.
yani 1 gün aramadı diye hemen böyle olumsuz düşünme.
bak ben kendi adıma söyleyim.
erkek arkadaşımdan seni sevmiyorum lafını işittim.
telefonu kapat artık ya bıktım lafını işittim.
seninki bunların yanında solda sıfır.
bize nasıl bittiğini bi anlatsan bişi diyebiliriz belki..

daha önce ben yokken ortak arkadaşlarımızla benimle ilgili konuşmuşlar yani o sadece dinlemiş önemsiz şeyler ben çok sinir oldum ve söyledim bunu.baştan benim ona bir güvensizlik sorunum vardı o da bu konuşmalardan sonra işte şöyle olmuş bana söylemedin böyle olmuş bana söylemedin gibi şeyler söyledi.bunlar o kadar önemsiz şeylerki kesinlikle aldatmakla falan ilgili değil günlük yaşamda olan şeyler.sanki benim güvensizliğime bir karşı savunmaydı.bende güvensizlik çok kötü bir şey ve ben bana güvenmeyen biriyle olama dedim o da tamam o zaman dedi.bitsin dedim tamam dedi.halbuki beraberliğin başında ondan kaynaklanan çok kötü şeyler yaşadık ve bitmedi.ben sensiz olamam dedi ne kadar klasik dimi.sonra ben msj.gönderdim msn de konuştuk yani daha çok ben yazdım.seni seviyorum falan yazdı çok ağladım çok ne kadar zayıfmışım bilmezdim böyle olduğumu.ona göre bitmemişti ama bu gün hiç sesi çıkmadı hiç.ben ağlarken çok sakindi bu kabullenişin çok ağırıma gidiyor dedim sen benim içimi bilemezsin dedi.ben onu çok kıskandım için için ama asla bunaltmadım güvensizlik değildi bu sadece ben onu çok sevdim.

ben bu bölümü okuyunca anlayamazdım ne var bu kadar üzülecek güçlü olmalı hayat devam ediyor derdim bak şimdi ben yazıyorum buraya aklıma gelmezdi.

Al bir dengesiz daha klava:
Onlarsız bir şey yaptık mı allah artık...İnsanın canına okurlar resmen...Ama biz onlara sorduk mu beni sıkıyorsun,beni boğuyorsun
Güven konusunu anlamadım ben...Karşılıklı güvensizlik mi yaşıyordunuz??
Güven bir ilişkinin yapıtaşıdır...Omzuna başını yasladığında güvenin getirdiği huzuru yaşayamıyorsan o ilişki bir yerde kopar zaten...

Onlar zaten biterse bitsin moduna giriyorlar ilk başta bu tür çıkışlarda...Sonradan işin ciddiyetini anlıyorlar...

gerçekten anlarmı?biz birlikte olmaya başladıktan 1 ay sonra 2-3 tane sevgilisi çıktı meydana beni aradılar mektuplar yazdılar hatta birinin eli o kadar uzunmuşki tanımadığı halde benim arkadaşıma ulaşıp bizi ayırdı falan demiş.bana onlar yoklardı ciddi değildi öylesineydi dedi.o kızla yüzyüze geldim defalarca konuştuk kız herşeyi anlattı yaptıkları bitmeedi hep uğraştı en son ikisi konuştular ve olaylar öylece bitti.bunlara rağmen neden bırakmadım diyorum şimdi ama yapamadım işte.evet sonra sık sık gündeme getirdim sinirlendim yüzüne vurdum ama sonra geçti bunlar.zaten neyi büyük söylesem başıma geliyor asla derdim bana yalan söyleyen biriyle olmam derdim.şimdi düşünüyorum salağım ben eşşeğim hemde üzülüuorum hala neler olduda ben vazgeçmedim vazgeçemedimde ufak tefek saçma sapan şeyler neden bana söylemedin dedi sen bana ben sana güvenmiyoruz dedi.önceden hep beni bırakacaksın korkusu yaşıyorum derdi demekki korkusunu yendi işte intikammı aldı acaba canımımı yakmaya çalışıyo uyuyomudur şu anda rahatmıdır?msj larını resimlerin telefonumdan sileyimmi sizce?

arasa ne olacak ne söylicem yinemi inanıcam ne yapmam lazım bilmiyorum hiç.iyki cevap yazdınız delirirdim iyki varsınız allahıma bin şükür

Deniz.. Princess'e katılıyorum. Şu anda kendini bu denli harap etmeni gerektirecek bir şey yok ortada. Arar, arayacaktır. Kimler nerelerden döndü de aradı bir bilsen inanamazsın... yıpratma kendini bu kadar şu anda. Bir gün olmuş, sizinki ayrılık bile değil bana sorarsan,.. bir tartışma gibi daha çok.. ve daha bir gün olmuş... aklına hemen sonsuza dek bittileri getirme. Bu ayrılıklar bu kadar kolay olsaydı bu denli acı çekmezdik canım benim. Bence git güzelce elini yüzünü yıka yat uyu. Sabah ola hayrola de.

Tatlım hiçbirşeyini silme. Öfkeyle kalkma ki zararla oturmayasın. Böyle anlar en çok sakin kalmanı gerektiren anlardır. Şu andaki mutsuzluğum ve sinirinle yanlış şeyler yapma.

Sadece ve sadece sakin ol şimdi. Sakinleş, detaylarda boğulma, büyütme sakın kafanda. Sadece sakin ol. Sonra da güzelce yat dinlen. Sabah dinç kafayla farklı düşüneceksin inan bana.

arasa ne olacak ne söylicem yinemi inanıcam ne yapmam lazım bilmiyorum hiç.iyki cevap yazdınız delirirdim iyki varsınız allahıma bin şükür

Valla dürüstçe fikrimi söyleyeyim mi?
Bence onun sinirleri bozulmuş biraz sadece.
Ve bu bana sorarsan bir ayrılık falan değil salt bir tartışma...
Üzme kendini bu kadar... vallahi bak...

her günümde her anımda vardı nasıl dayandı aramadan inanamıyorum.elimi yüzümü yıkayıo uyumayı deniycem başım o kadar çok ağrıyorki suratım iğrenç hepinize çok teşekkür ederim çok inanın olmasaydınız bana yazmasaydınız daha kötüye gidiyordu herşey çok teşekkürler allah herkese herşeyin en hayırlısını versin ne diyim kaderden ötesi yok

En doğrusunu yaparsın canım benim, üzülme, bi gün görüşmemekten bir şey olmaz.
Aşk o kadar çabuk silinmiyor yürekten maalesef :)

Ben de kapatayım dükkanı, hadi bakalım herkes yatağına.
Allah rahatlık versin herkese.

inşallah inşallah öyle olur ama yine telefon bekliycem biliyorum.silemedim zaten hiçbirşeyi elim varmadı ama inanın sil deseydiniz silecektim yaa o mesajlar yalanmıydı acaba doğruysa neden böyle olduk.ne çok sevdim ben onu ne çok sevgili ana baba kardeş dost çocuk herşeyim yaptım

sanada canım benim tekrar teşekkür ederim desteğin için

canım bi günden bişi olmaz.
bak ben ayrılalı bir aydan fazla olmuştu. hala mesajları falan duruyordu.
numarası vs.
hala da beklemedeydim.
öyle konuma geliyorki ilişkiler.. yüzyüze bakamayız dediğin yerde bile arıyorlar.
sizinki gerçekten kolay geçicek.
bu kadar yıpratma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…