Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

peki 1 ay konuşmadınızmı aramadımı nasıl dayandın ben1 günde görsen ne hale geldim

benimki bitirmişti.
sevgim bitti vs. dedi.
o yuzden bir ay boyunca senin gibiydim.
nefes alamadım.hep aradım.
bitmemiş gibi aradım.
bittiğini kabul etmiş şekilde aradım.
yalvardım ağladım.
kabul etmedi.

yani düşünücne senin yarın barışman cok kolay.
dünü unutalım desen barışırsınız inan

evet işte aynı bak nefes alamıyorum bende.dünü unutabilirmiyiz canım şu yaşadıklarımı ne kadar kötüyüm ne hakkı vardı buna.sevmek aşık olmak ne kadar kolay fakat devamı çok zormuş.şimdi anlıyorum.siz barıştınızmı

yok canım.
ihtimali bile kalmadı.
o gelse ben bitirdim.
yüzyüze bakamayız artık.
inşallah siz barışırsınızda unutulur bu gunler.

çok üzüldüm ama daha iyisin sanırım.gelirmi bilmiyorum ama çok kırgınım ne olacak bilmiyorum

gelir canım cok yeni. ve sıradan bi kavga..
elmacımında dediği gibi. biz burda neler gördük.
neler neler gelmediki seninki gelmesin.. içini rahat tut.

bu aşkı burada sen noktaladın
artık ne duamsın ne de bedduam

kendini meçhule sen uğurladın

yıllarca aşkınla boşa yanmışım
seni bir sevgili bir dost sanmışım

bir hiçmişsin meğer ben aldanmışım

gül değil dikensin gönül bağımda
bir kara çalısın aşk mezarımda

şimdi bir ölüsün sen nazarımda

günaydın canlarıımmm a.s. kızlar kimler var,işe geldim,durup durup msn.e bakıyorum,facebooktan mail gelmişmi diye,beni eklemişmi msj atmışmı diye,oysaki engelledim onu facebook.ta.ne beni görebilir,ne de msj atabilir,ama arkadaşından falan bakıp msj yollar mı diye kuruyorum bazen,zaten birbirimizin msn.lerinde ekli değiliz,bazen de msn.e eklermi diye bekliyorum,oysa eklemez kırmızı kar yağsa belki tek sorunum şu umut etmek,beklentimin bitmemesi,o da bitse çok daha kolay olcak herşeeyy yardıımm :enbuyukkk:

princess süpper bu canım yaa,beni anlatıyor aynen,bi de onca yaptıklarına karşın nefret edebilseemm,sevgiyi içimden söküp atabilsemm,ama olmuyor,her yaptığı kötü şeyle beni kendine bağlıyor sanki,böle şey olurmu,sevgimm bi bitseeeee,bi gıcık olmaya,sevmemeye başlasamm ahh

suan ne hıssedıyorum hıc bı bılgım yok
4aydır hep bana ve sevgısıne sagıp cıksın kavusalım dedım
ondan uzaktım ya ıcım cok yandı her gece her sabah agladım
hala bı gun aglamassam obur gun aglıyorum
cok degısık bı duygu
benım konumu ılk baslardan bılemınız varnmı bılmıyorum ben bıbucuk sene cok sey yasadım babam ılk bastan berı vermek ıstemedı
sımdı onun bu yaptıgı bana bı adımmı aslında onada karar vermıs degılım ne ypmak sıtedı bılmıyorum
ama ben bıseyler yzarım dıye dusundu galıba
ben ayrıldıktan sonra msj lar yazdım ona
ıkı ay bıseklıde aramızda bı hber vardı ama ıkı aydr ben hıc bıse yapmıyorum bırbırımızı gormedıkte
benden bıseler beklıyo
ama oda benım gıbı korkuyo
sorunumuz tek babamın vermemesı
oda tek basına bana bı adımda bulunamıyo bende ona
sımdı onun bana donmesını ısterken suan cok korkuyorum cunku anladımkı etk onun bana donmesıyle olmuyomus
babamın ıkna olması gerekıyo
ama babamı suan neye datanarak ıkna edıcem yanımda onun olması lazım
yanı cok cıkmz bı durum soz konusu
suan donmesınden korkuyorum cunku bu umudumda bıtebılır cıunku
suan bılıyorukı o bnımle bende onunlayım
sanırım en guzelıde bu
onu kaybetmeyı goze alamıyorum.............

canım ya
ahh o umut varya
senın ısınde pek zor ya
ısallah olmıcaksa umudun son bulur
olcaksada hersey duzelır ne denebılıkı

canım ya
ahh o umut varya
senın ısınde pek zor ya
ısallah olmıcaksa umudun son bulur
olcaksada hersey duzelır ne denebılıkı

ya canımın içi bana o kadar dengesiz davrandı ki,umudumu da bitiremiyorum,5 yıldır unutmaya çalışıyorum ama tam bu sefer tamam unutuyorum derken,birden çıkıyo ortaya,arkadaşıma beni soruyo,benle ilgili saatlerce konuşuyolar,evlilik konularına giriyo,ama mesela çok ciddi sorunlarımız varken ortaya çıkmıyo,eğer ben mesj falan attıysam ya da bi adım attıysam çıkıyo ortaya,arkadaşıma soruyo falan.e bende bunu duyunca gel de unut,sormasın unutayım diyorum,bu seferde son zamanlarda sormamaya başladı,iyice kötü oldum çıldırdım,artık sormuyo da iyice beni sildi diye,aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.son zamanlarda sormuyor ama aramızda kötü bişi de geçmedi aslında bi ara ayrıntılı bişekilde anlatmam gerek,sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var

evt canım neden ayrılık oldu ben bılmıyorum
yanı 5sene cok uzun bı sure
sende haklısın
seven ınsana hersey bı umut oluyo gercekten
sorsa dert sormasa unuttu dıye uzuluyosun
tam bı ask ıste
bunun adı ask

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…