- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
Ayyy siyatikli teyzeler gibi oldum, her oturuş kalkışta sızlanırlar ya.. te Allam ya.
Kızlar hepinize teşekkür ederim, ciddi bir şey şükür yok ama baya morardım. Bir de ben olayın sıcağıyla anlamadım, gezdim öyle, bişeyler sürseymişim, ilaç ya da buz falan bu kadar kötü olmazdım ama neyse, geçer gider.
Bu arada okuyabildiğim kadar okudum, jelibonunki bi atraksiyon yapmış anladığım kadarıyla. Çok kızdım ona. Kızmamın sebebi de jelibona "biterse bitti derim, ben bitti diyene kadar bir şey yapma" demesi.... ohhhh.... oldu canım.... böyle saçmalık olur mu ya? Beyefendi kendi keyfine göre kendine zaman istesin, aklını başına toplayana kadar tek başına naapacaksa yapsın... ama bu kızcağız da burada köşede boyununu büküp beklesin öyle mi? Pasta börek de verelim arkadaşım??? Bu nasıl bir aymazlık, nasıl bir saygısızlıktır ya. Biterse biter, sen beni bekle bu arada bol bol acı çek, sürün demek de neyin nesi?
Jelibooonnnnn..... oturup da beklemeyi düşünmüyorsun herhalde di mi? Bak ne yapmak istediğine elbet sen karar vereceksin ama kim olursa olsun aşkından sürünsen bile bunu kabul etmemen lazım. Hayat o kadar uzun mu ya? Kim kimin hayatından çalabilir bu kadar aymazca? bir tek günbü bile?
Çıkıp da deseydi ki, aşkım... bu ara kafam çok karışık, ama seni de kaybetmek üzmek istemiyorum, nolur bana biraz zaman ver, biraz toparlayayım... amenna... eşşek değiliz bizler de, gerekirse aylarca da bekleriz. Ama ben senden soğudum, yok beni uzaklaştırdın, yok aman uzak dur de, bi torba can yakan söz söyle, ama ben bitti diyene kadar da bişii yapma.. Heee daha başka başka? O kim oluyor ki jelibon?? KİM oluyor??
Bilmiyorum güzelim, hayat senin hayatın, ben sana şunu yap bunu yap diyemem, haddim değil, kocaman insansın.. ama bu olay karşısındaki duruşumu da bil isterim doğrusu.
kızlar bugün bizim kulüp pek bi sessiz,kimseler yok mu ne,sayfalarca yazılırdı okumaya yetişemezdim,bugün noldu bize böle, alışıyor muyuz,kanıksıyormuyuz acaba onlarsızlığı,bugün pek bi sıkıldım evde,moralim de çok bozuldu bütün gün evde oturmaktan.herkesin durumu tekdüze galiba,deişiklik yok kimsede tv.de de bişi bulamadım izliycek,uykum var sanki,yatarım ama daha erken.yarın işe gitcem bikaç saat.böle gitcek bu, ben aramayınca o da aramayacak,beni kötü hatırlıcak,yolda görülünce selam verilmeyenler kategorisine soktu beni,iyi ayrılamadık,keşke iyi ayrılabilseydik,arada mrb nasılsın doğumgünün bayramın yeni yılın kutlu olsun diyebilseydik,beni böle kötü hatırlamasaydı,o zaman dahamı kötü olurdu acaba,hiç mi unutamazdım,hangisi kötü bilmiyorum,aramamak mı,aranmamak mı :a015:
kızlar bugün bizim kulüp pek bi sessiz,kimseler yok mu ne,sayfalarca yazılırdı okumaya yetişemezdim,bugün noldu bize böle, alışıyor muyuz,kanıksıyormuyuz acaba onlarsızlığı,bugün pek bi sıkıldım evde,moralim de çok bozuldu bütün gün evde oturmaktan.herkesin durumu tekdüze galiba,deişiklik yok kimsede tv.de de bişi bulamadım izliycek,uykum var sanki,yatarım ama daha erken.yarın işe gitcem bikaç saat.böle gitcek bu, ben aramayınca o da aramayacak,beni kötü hatırlıcak,yolda görülünce selam verilmeyenler kategorisine soktu beni,iyi ayrılamadık,keşke iyi ayrılabilseydik,arada mrb nasılsın doğumgünün bayramın yeni yılın kutlu olsun diyebilseydik,beni böle kötü hatırlamasaydı,o zaman dahamı kötü olurdu acaba,hiç mi unutamazdım,hangisi kötü bilmiyorum,aramamak mı,aranmamak mı :a015: ya da acaba artık asla olamayacağından benim umudumu tamamen kesmek için mi böle yapıyo acaba,bana kızgın olmasından hariç acaba böle bi nedeni de olabilirmi ki,olabilir belki de.ama öle olsaydı bir sene sonraki mesaj atmamda hemen ararmıydı,bilemiyorum o kadar dengesiz davrandıki bana hiç anlayamıyorum neler yapmak istedğini
elma dediklerinde cok haklisin cok acimasizca davrandi bana karsi
ama biliyormusun bende zamaninda ona cok cektirdim simdi acisini cikartiyor sanki simdi bana kizmayin ama aslinda bu laftan sonra tamam bitti gözüyle baktim bende ama sunu anladim bugün cok seviyorum onu benim hatalarimda cok oldu agir konustum o yüzden cokta kizamiyorum ona evet bana bunlari dedi ve ben icte icte keske arasa barissak diyorum yaa offf ne yapicagimi bilmiyorummmm kafamçokkarıştı
elma yani sen bekleme bitirmi diyorsun tam anlamadim canim benim
elma yani sen bekleme bitirmi diyorsun tam anlamadim canim benim
gercektende hatalarim oldu yani cocukca seyler öyle yaptim offffff yaaaaa ne yapicagimi bilmiyorum ne olur akil verin cünkü sizin söyledikleriniz benim icin cook önemli ben bazen yanlis seyler yapiyorum sonra aci cekiyorum
Canım... bana sorarsan.
Bırak da seni biraz özlesin.
Bırak da onun şu anda canını yaktığını düşündüğü şeyler biraz etkisini kaybetsin.
Ama lütfen her şeye hazırlıklı ol... ama HER şeye.... olur mu tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?