Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar bugün bizim kulüp pek bi sessiz,kimseler yok mu ne,sayfalarca yazılırdı okumaya yetişemezdim,bugün noldu bize böle, alışıyor muyuz,kanıksıyormuyuz acaba onlarsızlığı,bugün pek bi sıkıldım evde,moralim de çok bozuldu bütün gün evde oturmaktan.herkesin durumu tekdüze galiba,deişiklik yok kimsede tv.de de bişi bulamadım izliycek,uykum var sanki,yatarım ama daha erken.yarın işe gitcem bikaç saat.böle gitcek bu, ben aramayınca o da aramayacak,beni kötü hatırlıcak,yolda görülünce selam verilmeyenler kategorisine soktu beni,iyi ayrılamadık,keşke iyi ayrılabilseydik,arada mrb nasılsın doğumgünün bayramın yeni yılın kutlu olsun diyebilseydik,beni böle kötü hatırlamasaydı,o zaman dahamı kötü olurdu acaba,hiç mi unutamazdım,hangisi kötü bilmiyorum,aramamak mı,aranmamak mı :a015: ya da acaba artık asla olamayacağından benim umudumu tamamen kesmek için mi böle yapıyo acaba,bana kızgın olmasından hariç acaba böle bi nedeni de olabilirmi ki,olabilir belki de.ama öle olsaydı bir sene sonraki mesaj atmamda hemen ararmıydı,bilemiyorum o kadar dengesiz davrandıki bana hiç anlayamıyorum neler yapmak istedğini

Son düzenleme:
kizlar ben geldim elma gecmis olsun seni cok özledik.... belki sen burda olsaydin aramazdim onu ama dayanamadim msne cagirdim iste olanlari okumussun..

bugün önce ablama gittim sonra disari ciktik dolastik alisverismerkezine gittik

ve bugün hic ama hic aklimdan cikmadi onu cok seviyorum benn...

elma dediklerinde cok haklisin cok acimasizca davrandi bana karsi

ama biliyormusun bende zamaninda ona cok cektirdim simdi acisini cikartiyor sanki simdi bana kizmayin ama aslinda bu laftan sonra tamam bitti gözüyle baktim bende ama sunu anladim bugün cok seviyorum onu benim hatalarimda cok oldu agir konustum o yüzden cokta kizamiyorum ona evet bana bunlari dedi ve ben icte icte keske arasa barissak diyorum yaa offf ne yapicagimi bilmiyorummmm kafamçokkarıştı

Bazen düşünüyorum da, eğer aşk bitmediyse "iyi" ayrılınmıyor biliyor musun.
Ne yaparsn yap boşa kürek çekiyorsun, artının eksiyi çektiği gibi biri diğerine koşuveriyor.
Arada aşk halen varsa istersen bin yemin ver kendine.
İyi ve dostça ayrılamıyorsun.
Eğer ayrılmak zorunluysa, kalmamışsa başka çaresi, gerçekten umut yoksa, yolda selam verilmeyenler kategorisine girmediğin sürece de kopamıyorsun.

Ama bilmiyorum işte aşk varken de ayrılmak zaten mümkün mü?
Kim aşka karşı gelebilmiş ki?

Herkese bayramın rehaveti çöktü canım...
Pazartesi günü gelsin,herkes tam gaz devam eder burada...

ve halen birsey demedi bana o gün uzak ol dedi ailesinede gitmemis bayramda yanliz kalmak istiyormus belki oda gercekten kötüdür üzülüyordur ne olur bittiyse söyle dedim bisey demedi sadece su an uzak ol dedi offf bunlari yazmak bile zor geliyor :çok üzgünüm: :a015:

kimsede pek gelişme olmadığından sanırım... gelişme olsun istermiyim bilmiyorum...
bayramda msj atarmı diye korkarak ama hep bekleyerek geçti ... atmadı ve bayram bitti...

ya niye ben böyle oldum ; hani yoluma gidiyordum ben ... :çok üzgünüm:
niye o benim bitanecik sevgilim hala :sm_confused:
niye ağlıyorum şimdi senağlama

off neyse ki yarın işe gidiyorum ...

Bilmiyorum tatlım, aranızdaki ilişkinin ayrıntılarını en iyi sen bilirsin.
Biz burada olaya sadece senin gözünle bakıyoruz.
Ben çok eminim ki bizim de büyük hatalarımız var, hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz elbette.
Ama dediğim gibi mecburen tek taraflı bakıyoruz olaylara.
Yorumlarımız ancak senin bizlere anlattın kadar. Sen en iyisini bilirsin.
Yine de her ne olursa olsun, bir erkek sevdiği kadına acı çektirme ya da intikam alma ya da acısını çıkarma dürtüsüyle yanaşmamalı.
Bilmiyorum belki de bilinçsizce yapıyor bunları.
Ama ben bunu hiçbir erkeğe yakıştıramıyorum.

Erkek dediğin ya sever... ya terk eder... benim için arası yoktur bunun.

elma yani sen bekleme bitirmi diyorsun tam anlamadim canim benim

kesin bitti dese de sen bir umutla vazgeçer mi diye bekleyeceksin zaten...
acın geçsin diye de bekleyeceksin...
yeniden umutlanmak için bekleyeceksin...

ellmanın dediği onun söylediği şeklinin hoş olmadığı ve biraz bencilce olduğu...
onun sana " ben karar verene kadar bekle" demeye hakkı olmadığı...

sen kendi içinde ; kafanda bitti fikrine alışmaya başla bence canım...
zaten hemen olmuyor inan ... :çok üzgünüm:

elma yani sen bekleme bitirmi diyorsun tam anlamadim canim benim

Bi tanem, öyle bir şey demek benim haddim değil.
Ben sadece bu formatta bir ilişki olmaz diyorum.
Çok ama çok acı çekersin.
Ve kimsenin sana bu kadar acı çektirmeye hakkı yok diyorum.

Zaman istiyorsa buyursun kullansın istediği kadar, ama senin bu esnada hayatına devam etmen gerekir.
Bu süre zarfında kimsenin kimseye hesap sorma hakkı olmamalı.
Çünkü birbirinize böyle bir hak verdiğiniz sürece ilişki yeniden başladığında çok daha büyük çıkmaza girersiniz.
Sen niye böyle dedin, o esnada ne yaptın, kimle görüştün... vs.vs.. çok daha fazla yıpranırsınız.

Ayrıca kimsenin kimseyi bu şekilde yedekte tutmaya hakkı yok.
Sen kimsenin yara bandı değilsin unutma bunu.

zamaninda kavga ettigimizde ben hep sinirden bitsin filan istemiyorum diyordum ama o hic demezdi bunu olmaz öyle sey derdi cok cocukca hareketlerim oldum cok sinir olmus cok dolmus simdi ailesinede gitmemis bayramda normalde giderdi ya bende bir ümit bugün yasadigimiz güzel günleri düsündüm icim kipir kipir oldu ben onu cok seviyorum kizlar o benim herseyimdi hic birseyin tadi yok onsuz ve icimde bir ümit var dönecek diye bitiremedi diyorum seviyor diyorum icimden dua ediyorum icimden sürekli simdi o zaman yaptigim hatalari yapmam eger dönse

bugün ablamla konustum senin hatalarin cok oldu dedi bana keske böyle olmasaydiniz dedi onun kötü bir insan olduguna inanmiyorum dedi ve kendi ablam beni sucladi

gercektende hatalarim oldu yani cocukca seyler öyle yaptim offffff yaaaaa ne yapicagimi bilmiyorum ne olur akil verin cünkü sizin söyledikleriniz benim icin cook önemli ben bazen yanlis seyler yapiyorum sonra aci cekiyorum

Jelibonum sanma ki seni anlamıyorum. Çok iyi anlıyorum. Seni etki altında da bırakmak istemiyorum aslında off.

Bak birebir aynı olayı yaşadık biz de. Aradaki fark onun bana "sana bekle demeye hakkım yok ama yalnız kalmam lazım benim" demesiydi. Ve bitirdik.

Haa ben bekledim o zaman Allah var... belli etmedim, gezdim, tozdum, taillere çıktım, ama bekledim, ama bana dürüst olduğu için, beni kırmadığı için, beni kaybetme riskini göze alabilecek kadar uzak durmaya ihtiyacı olduğu için bekledim. Ama yalan yok, eğer o ayrılık esnasında hayatıma mantığıma uyan birisi çıksaydı kabul de edebilirdim belki de. Bilemem. O kadar vaktim yok benim çünkü.

Nihayetinde o bir risk aldı, bunu göze aldı, minareyi çalarken kılıfını da hazırladı. Ama bana senin sevgilinin söylediği türde şeyler söylemiş olsaydı .... bilmiyorum.... beklemezdim herhalde.

Bencil aşklara karnım çok doydu benim.... umarım ifade edebiliyorum kendimi.

Ama bu benim hayatım anlatabiliyor muyum?
Başından bir evlilik geçmiş, boyunca kızı olan, artık kırkına merdiven dayamış bir kadının hayatı.
Senle ben bir olamayız.
Belki de senin aşkı anlamak, çözmek adına görecek çok şeylerin var daha...bu da onlardan biri belki de. Ahh jelibonum yaaaa....

gercektende hatalarim oldu yani cocukca seyler öyle yaptim offffff yaaaaa ne yapicagimi bilmiyorum ne olur akil verin cünkü sizin söyledikleriniz benim icin cook önemli ben bazen yanlis seyler yapiyorum sonra aci cekiyorum

Canım... bana sorarsan.

Bırak da seni biraz özlesin.
Bırak da onun şu anda canını yaktığını düşündüğü şeyler biraz etkisini kaybetsin.

Ama lütfen her şeye hazırlıklı ol... ama HER şeye.... olur mu tatlım?

yani diyorsunki bitmis ama oyaliyor sen öylemi görüyorsun ben cok sevdigim icin kabullenemedigim icin umit ediyorum yani sizin gibi bakamiyorum belkide cünkü umut var bittigine inanamiyorum kabullenemiyorummm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: ne olur söyleyin bilim

bugün cok düsündüm aklimdan cikmadikiiiiiiii öyle özledimki onu ablamda senin cok hatalarin oldu dedi bana sonra düsündüm ve ona o kadar acimasizca davrandigi halde kizamadim bileeeeeeeeee mail atim dedim cok seviyorum bilsin kendimi degistirdim hatalarimi anladim diye bile düsündüm offf yaaaaa cok seviyorummm kafamçokkarıştı bitmemeli bu ask böyle....

vazgecemem cabalamak istiyorum....senağlama

belki bana ama gurursuz halen pesinde kosuyor o kadar agir konusmu cocuk ama halen böyleyim diye kiziyorsun ama unutcam iyiyim havalarina girememki gercekler böyle yaaa icten ice dua ettigim seviyorum her nefeste neyse o yani sizde bilin arkadaslarim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…