yani diyorsunki bitmis ama oyaliyor sen öylemi görüyorsun ben cok sevdigim icin kabullenemedigim icin umit ediyorum yani sizin gibi bakamiyorum belkide cünkü umut var bittigine inanamiyorum kabullenemiyorummm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: ne olur söyleyin bilim
belki bana ama gurursuz halen pesinde kosuyor o kadar agir konusmu cocuk ama halen böyleyim diye kiziyorsun ama unutcam iyiyim havalarina girememki gercekler böyle yaaa icten ice dua ettigim seviyorum her nefeste neyse o yani sizde bilin arkadaslarim benim
off bitti diyorsunuz yani ben kendimi kandiriyorum elma dimi
Ah be gülüm ne desem sana ki şimdi?
Bak çok dağıtıyorsun kendini, yapma böyle.
Dünya kimsenin etrafında dönmüyor inan bana.
Biraz bi sakinleş bakalım.
Bitti mi bitmedi mi onu zaman gösterecek şimdiden bilemeyiz ki canım ya.
off ya dün bitti gözüyle bakiyordum ama bugün bir ümit ümit anlatamam iyi oluucak filan dedim kendimeee ne bilim yaaa mail atim askim seni cok seviyorum diye ne bilim böyle seyler düsündüm hep
Çok üzerine gidiyorsun canım.
Bu şekilde daha da uzaklaştırırsın kendinden.
TSK EDERIM KÜCÜK BÖCÜGÜM BEN BAZEN MANTIKLI DÜSÜNEMIYORUM O GÜN MSNE CAGIRMAMDA HATAYDI
BU SAATEN SONRA SIZDEN ISTEGIM BEN MAIL ATSAMI YADA ARIMI DEDIGIMDE BENI UYARIN LÜTFEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben bazen herseyi unutup iyi olalim derken o gün gibi ararim
AMA BU SAATEN SONRA ARTIK O GELSIN YA SEVSIN YA BIRAKSIN
ama cok seviyorummmmmm
ama uyarin birsey yapmim kizlarrrrrrrr
niye burdayiz ki biz neyimiz eksik hatamiz ne cok sevmekmi millet el ele gezip tozarken biz niye böyle aci cekiyoruz bazen isyan ediyorummm herseyeeeeeeeeeeeeeeeeee
siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz
simdi onu cok seviyorum cook seviyorum vazgecmek istemiyorum
biliyorum en dogrusu benim bitirmem belki yada döndügünde bitti cok gec demem
bana böyle acimasiz davrandigi icin uzak ol bitirirsem zaten söylerim
ama benimde hatam oldu bu adama belki su an gercekten yanliz kalmak istiyor bitiremiyor oda
offffffffffff ne zormus yarabbim
Arkadaşım bizlerle paylaşmaya çalış...Paylaştıkça içindeki acı azalır...
Bu arada,yeni mi ayrıldınız?Eğer yeni ayrıldıysanız bu tür hislerin olması çok normal,hepimiz geçtik o aşamaları...
Sen de atlatacaksın...
Ama bunun için zaman gerekli...
Bu bir süreç.
İlk devre şok devresidir.Algılayamazsın neler olduğunu.Ayrıldığınıza ihtimal veremez,bu nasıl olur dersin...
Şok devresinden sonra inkar devresi gelir.Yok hayır bu olamaz,bu bize olamaz dersin...Ya da hayallerimiz vardı,güzel bir hayatımız olacaktı şimdi neden böyle oldu dersin.Acı yoğun şekilde yaşanır bu devrede...
Arkasından kızma ve özlem devresi gelir.Aramak istersin,veya bir şekilde bağlantıda olmak istersin elin gider gelir filan...Kızarsın hem de çok kızarsın,belki gördüğünde parçalayasın gelir...Veya elime geçirsem de bütün olanların hesabını bir bir sorsam ya da direkt parçalasam...Ama özlem de aynı oranda olur...Keşke yanımda olsaydı veya keşke şu anda şunu birlikte yapsaydık vs.gibi...Ya da keşke şu anda yanımda olsaydı da sımsıkı sarılsaydım...Yanımda olduğunu hissetseydim...Acı bu devrede de yoğundur...
Bir süre sonra,kendini suçlamaya başlarsın ve devamlı kendini sorgularsın.Bu suçluluk devresidir.Böyle yapsaydım düzelir miydi yoksa aranızdaki herhangi bir olayda acaba şöyle mi davransaydım vs.vs.
Sonra ilişkinin bittiğini kabullenme aşaması gelir...Tamam artık bitti,hayatımdan çıktı dersin.Bu devrede kendine yeni bir yol çizersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?