Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Gülüm zaten şu anda o kadar üzgünsün ki daha fazla bir şey demek istemiyorum açıkçası.
Sadece hazırlıklı ol istiyorum. Her şeye.
Ve sakın unutma hepimiz geçtik o aşamalardan, bırakma kendini sakın olur mu?
Gün ola harman ola. Dur bakalım.
Biz burda kendi kendimize gelin güvey de oluyor olabiliriz.
Sen hazırlıklı ol da.. gerisini biraz oluruna bırak.

Asla öyle düşünmem deli olma :)
Şu anda böyle davranman çok normal ya kolay mı zannediyorsun sen, aşk çok zor bir imtihan, sakın böyle düşündüğümüzü falan düşünme.
Gülüm aşk bu aşkkk... ne gurur bırakıyor insanda ne mantık.
Sana yukarıda söylediklerimin halen arkasındayım ama biliyorum bugün bunları yap demem mantıksız olur.
Çünkü bugün çok erken daha. Azıcık zaman tanı kendine. Sonra bir daha düşün.

off ya dün bitti gözüyle bakiyordum ama bugün bir ümit ümit anlatamam iyi oluucak filan dedim kendimeee ne bilim yaaa mail atim askim seni cok seviyorum diye ne bilim böyle seyler düsündüm hep

neyse elmam seni cok özledik yaaa iyiki geldin yine hani sen dedin ya birsey yapma bak on güne sonra aramazsa filan biseyler yazmistin iste ama ben esek kafa msne cagirdim galiba su an en dogrusu hic birsey yapmamak ama ask bu mantik gidiyor birden bir anda özlem bastiriyor

allah bana güc versin hatalarim oldu ona cok ama oda acimasiz oldu bana ama su an geri dönse ben cok degismis olucam keske bir sans verse bu aska bitirmese yaaa

jelibonuuuum ; önce sakin ol ...
sonra gel sakince düşün ...

bak şimdi ;
*** siz ilişkide bu noktaya geldiniz... artık benim de yanlışım oldu ; ablam bana kızdı diye kendini harap etmenin bir faydası yok... hatalarını farkettin ne güzel ; bundan sonra o tarz hatalar yapmazsın...
ama hata yaptım diye de kendini paralama ...

*** senin şimdi ona seni seviyorum demen ; ya da tamam bitti demen hiçbir şeyi değiştirmeyecek...
aksine iyice üstüne gitmiş olacaksın... hiç gerek yok... sen zaten yeterince hislerini ifade ettin...
anlaması için daha fazla ifade etmene gerek yok... sen ölüyorum da desen aşkından onlar için bir şey ifade etmiyor... kaldı ki sen ; sadece senin istediğin bir ilişki yaşamak ister misin ?

daha çok kırılır ; incinirsin ... o yüzden onun seni istemesi için ona bir fırsat ver...

*** ama bak çok önemli bir nokta var ... bu aşamada senden beklediği tamamen bencilce ...
"sen bekle ; ben karar vereyim ... gel dersem gelirsin ; istemezsem gidersin..."
çok seviyorsun ve şu anda görmek istemiyorsun...
hepimiz sevdiğimize toz kondurmuyoruz belki kendimizce ama bak biz görüyoruz ve sana göstermeye çalışıyoruz... sen sana bu şekilde davranılmasını kabul ediyor musun ???

*** çoğumuz burdayız niye ; çünkü bir gün tamam bitti diyoruz ; ertesi gün çok seviyorum umudum var diyoruz... çünkü canımız acıyor... ama yapmamız gereken bunu olağan karşılamak...
içimize bir umut doğduğunda ; mucize olacak diye beklemek
ya da umudumuz tükendiği anda hayatta herşey bitti demek doğru değil...
bu bir süreç ve atlatacağız...

umarım anlatabilmişimdir ; umarım biraz daha sakin yaşamana bu acıyı yardım edebiliriz...
AMA BİZDEN ÖNCE SEN KENDİNE YARDIM ETMEK İSTEMELİSİN !!!

TSK EDERIM KÜCÜK BÖCÜGÜM BEN BAZEN MANTIKLI DÜSÜNEMIYORUM O GÜN MSNE CAGIRMAMDA HATAYDI

BU SAATEN SONRA SIZDEN ISTEGIM BEN MAIL ATSAMI YADA ARIMI DEDIGIMDE BENI UYARIN LÜTFEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben bazen herseyi unutup iyi olalim derken o gün gibi ararim

AMA BU SAATEN SONRA ARTIK O GELSIN YA SEVSIN YA BIRAKSIN

ama cok seviyorummmmmm

ama uyarin birsey yapmim kizlarrrrrrrr

o zaman peşin peşin uyarıyorum ;

BİRŞEY YAPMA ...
BİRŞEY YAPMA ...
BİRŞEY YAPMA ... :mymeka:

canımm ; mantıklı düşünememen normal... ama bak biz söylüyoruz ve sen de görüyorsun... birazcık anlamaya çalış... sana sorduğum soruların cevaplarını ver ... sonra tekrar düşün...

bak söyleyeyim sana ; ben de bugün çok sevdiğimi hissettim ve çok özlediğimi ...
çok istedim 2,5 ay önceki gibi hemen alayım elime telefonu ve ona da söyleyeyim...

ama yapmadım ; yapamazdım ... yapmaya yeltenmedim bile ...
ne farkederdi ki yapsam...

bu zamana kadar; onun kararına saygı duyan ve bu nedenle hep hatırasında güzel kalacak bir ben varım ... her ne kadar sevgisi bitmiş olsa da bana karşı...

ne farkederdi biliyor musun ;

o ben giderdi... aklında başka bir ben oluşurdu... ve ben ne kadar seviyor olsam da onun gözünde farklı kalmak istemem... çünkü belki bu bile ona acı verir... öbür türlü haklı hisseder ve kaçmak için artık daha geçerli bir sebebi olacaktır...

o yüzden bizim uyarmamızla birşeyleri yapmaman önemli değil...
önce sen bu durumu kabullenmeli ; doğru olduğunu anlamalısın... :teselli:

siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz

simdi onu cok seviyorum cook seviyorum vazgecmek istemiyorum

biliyorum en dogrusu benim bitirmem belki yada döndügünde bitti cok gec demem

bana böyle acimasiz davrandigi icin uzak ol bitirirsem zaten söylerim

ama benimde hatam oldu bu adama belki su an gercekten yanliz kalmak istiyor bitiremiyor oda

offffffffffff ne zormus yarabbim

niye burdayiz ki biz neyimiz eksik hatamiz ne cok sevmekmi millet el ele gezip tozarken biz niye böyle aci cekiyoruz bazen isyan ediyorummm herseyeeeeeeeeeeeeeeeeee

niye burdayiz ki biz neyimiz eksik hatamiz ne cok sevmekmi millet el ele gezip tozarken biz niye böyle aci cekiyoruz bazen isyan ediyorummm herseyeeeeeeeeeeeeeeeeee

jeliboooon ... ya sen bizim yazdıklarımızı okumuyor musun ...
bak üzülüyoruz biz de...

bunları düşünmek çözüm değil ... sen ne düşünürsen düşün birşey değişmeyecek...
neden hala bu kadar acı çekmek için çabalıyorsun...

sen çabalamasan da zaten canın yanıyor... ama sen daha fazla acı çekmek için resmen uğraşıyorsun... bu kadar çabayı biraz daha kendini iyi hissetmeye ve mantıklı olmaya çabalasan sanırım birazcık da olsa yol almış olursun ... hadi amaaa ... :teselli:

kızlar ben kaçıyorum ... yarın iş var... hepinize iyi geceler...

jelibonum hadi sen de yat artık... ne demiştik erken yatıcaz ... uyuyarak da olsa daha az düşüneceğiz... daha az canımız yanacak... hadi ...

senin yerinde olsam böyle yapmak yerine ; kendimi toparlar ve beklerdim eğer vazgeçmek istemiyorsam da... dönmek istediğinde düşünürdüm o anki duygularıma göre... ve şimdi hemen yatmaya giderdim ... klava:

Tek istediğim şey şu içimde acıyan şeyin durması.tam göğüs kafesimin ortası acıyor canım yanıyor geçsin allahım nolur vücudumda hiç enerji yok bütün gün uyumaya çalıştım.en kötüsüde ne kadar kolay ve çabuk kabullendi yaa inanamıyorum.dedim ya tek istediğim şu acıyan yer artık dursun dursun çünkü dayanamıyorum.gözlerimde sürekli yaşlar hazır ne zayıfmışım ve herşey ne kadaar yalanmış

Arkadaşım bizlerle paylaşmaya çalış...Paylaştıkça içindeki acı azalır...
Bu arada,yeni mi ayrıldınız?Eğer yeni ayrıldıysanız bu tür hislerin olması çok normal,hepimiz geçtik o aşamaları...
Sen de atlatacaksın...
Ama bunun için zaman gerekli...
Bu bir süreç.

İlk devre şok devresidir.Algılayamazsın neler olduğunu.Ayrıldığınıza ihtimal veremez,bu nasıl olur dersin...

Şok devresinden sonra inkar devresi gelir.Yok hayır bu olamaz,bu bize olamaz dersin...Ya da hayallerimiz vardı,güzel bir hayatımız olacaktı şimdi neden böyle oldu dersin.Acı yoğun şekilde yaşanır bu devrede...

Arkasından kızma ve özlem devresi gelir.Aramak istersin,veya bir şekilde bağlantıda olmak istersin elin gider gelir filan...Kızarsın hem de çok kızarsın,belki gördüğünde parçalayasın gelir...Veya elime geçirsem de bütün olanların hesabını bir bir sorsam ya da direkt parçalasam...Ama özlem de aynı oranda olur...Keşke yanımda olsaydı veya keşke şu anda şunu birlikte yapsaydık vs.gibi...Ya da keşke şu anda yanımda olsaydı da sımsıkı sarılsaydım...Yanımda olduğunu hissetseydim...Acı bu devrede de yoğundur...

Bir süre sonra,kendini suçlamaya başlarsın ve devamlı kendini sorgularsın.Bu suçluluk devresidir.Böyle yapsaydım düzelir miydi yoksa aranızdaki herhangi bir olayda acaba şöyle mi davransaydım vs.vs.

Sonra ilişkinin bittiğini kabullenme aşaması gelir...Tamam artık bitti,hayatımdan çıktı dersin.Bu devrede kendine yeni bir yol çizersin...

Son düzenleme:

paylaşacak ne var işte bütün sonlar ayrılıklar aynı değilmi sonunda kocaman bi boşluk.dün bitti dün gece aramasını bekliyorum deliler gibi ne saçma dimi kendimi çok kötü hissediyorum dedim ya bu kabulleniş beni öldürüyor canım acıyor ya canım yanıyor.şu acıyan yer var ya uykumda bile acıyan yer tek istediğim o acının bitmesi.bitti işte kavgasız gürültüsüz sevgi dolu sözler vardı biterkende.onu hatırlatan şeyleri ne yapcam her yerde yaşanmışlıklar canımı yakıyor.özlüyorum noolur bitsin noolur allahım a yalvarıyorum yardım sabır istiyorum onun gibi kabullenmek onun kadar sakin olabilmek istiyorum.dün bitti dünden bugünden nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…